Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Σεπ 2011, 07:19:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | Δε παιρνετε αυτο να γουσταρετε κιολας?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1596709/
Το αμαξι αυτο το βλεπω συχνα-πυκνα στην πατρα, μαλιστα ειναι και 300μ πιο κατω απο το σπιτι μου.Γενικα πιο πολυ το βλεπω παρκαρισμενο, παρα εν κινησει,δε ξερω αν θες μπορω να σε βοηθησω να το κοιταξουμε και σε μηχανικο. |
Λογικά αυτή η κοπελίτσα δεξιά είναι η Αλεξάνδρα;
(Το λέω γιατί θυμάμαι ένα τέτοιο "πρησμένο" 106 που πίσω έγραφε με καλλιτεχνικά γράμματα "Αλεξάνδρα", εκτός αν ήταν η ... πρώην. )
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Σεπ 2011, 10:11:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για αλεξανδρα δε ξερω, εγω μια φωτεινη ηξερα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TaNou (Alexis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Σεπ 2011 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: Rethymno
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:26:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | Δε παιρνετε αυτο να γουσταρετε κιολας?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1596709/
Το αμαξι αυτο το βλεπω συχνα-πυκνα στην πατρα, μαλιστα ειναι και 300μ πιο κατω απο το σπιτι μου.Γενικα πιο πολυ το βλεπω παρκαρισμενο, παρα εν κινησει,δε ξερω αν θες μπορω να σε βοηθησω να το κοιταξουμε και σε μηχανικο. |
Gia xara paidia epidi psaxnw k egw rallye den einai polla ta 130000 xiliometra?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TaNou (Alexis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Σεπ 2011 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: Rethymno
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:39:58 Θέμα δημοσίευσης: Agora 106 Rallye |
|
|
Gia xara paidia .... Molis simera egine melos tou club thelontas na mazepsw gnwmes gia tin egora enos 106 rallye i 106 GTI..... To xerw oti pleon einai diskolo na vreis 106 ergostasio,atrakaristo ktl..... Distixos eimai apo kriti k mou einai kapos diskolo na anaivw athina na psaxnw amaxi episis den exw k kapio mastora panw gia na to paw na to dei opote psxnw mono edw.... Exw vrei ena edw k thelw na mou peite ti gnwmi sas k an yparxei kapios na to xerei to amaxi...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1545492/
Efxaristw gia ton xrono sas
Αλεξη, Nο 1: ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Νο2: Απο τη στιγμη που ειδες οτι υπαρχει θεμα για την αγορα του 106 και εγραψες εκει, ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ.....
Εκ της MOD-Team
Ghost Dog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|