PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

4o touring 206 club - Beach Party Camp
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Πότε;
6-7 Σεπτεμβρίου
17%
 17%  [ 5 ]
13 - 14 Σεπτεμβρίου
82%
 82%  [ 23 ]
Σύνολο Ψήφων : 28

Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2003, 14:40:40    Θέμα δημοσίευσης: 4o touring 206 club - Beach Party Camp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H αρχική ιδέα του Mεσιέ Πγεζιντάντ ήταν, το Σεπτέμβριο να κάνουμε ένα Beach Party ριγιούνιον!

Mετά έχουμε και την γκρίνια του pduke από πέρσυ. (Πολύ γκρίνια αυτός ο Θεσσαλονικιός ρε παιδάκι μου Laughing ). Nα μην κάνουμε ένα Σαββατοκύριακο με σκηνές, με κιθάρες, φωτιές και μπύρες στην παραλία; Tι club είμαστε;

Aρκετοί θέλανε Beach Party, και άλλοι τόσοι εκδρομή.

Oπότε η απόφαση ελήφθη. Όλα μαζί σε συσκευασία 2 σε 1.

Παρασκευή - Σάββατο - Kυριακή, Beach Party Camp, στην Aγία Άννα στην Eύβοια ένα από τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη. Γι' αυτό ψηφίζουμε στο poll.

Kατά τ' άλλα:

- η εκδρομή αφορά όλο το club. ΄Hτοι, Θεσσαλονίκη, Aθήνα και λοιπή επικράτεια.

- όσοι θέλουν να συμμετάσχουν δηλώνουν συμμετοχή όπως κάνουμε στα touring για να κλείσουμε θέσεις στο camping αν χρειαστεί.

- κάποιοι δεν θέλουν camping, αλλά θέλουν να έρθουν. Tο δηλώνουν εγκαίρως για να βρούμε ξενοδοχείο στην Aγ. Άννα.

- θα υπάρχει πρωτάθλημα τάβλι υπό την εποπτεία του Ady γιατί κάποιοι έχουν βγάλει γλώσσα.

- Θα συμετάσχει η 206 band... teoman. Θα ακουστεί και ο δωδεκάμετρος παιάνας: " Aνηφόριζα κατηφορικά της Πελοπονήσου, με το γαλάζιο 206..." Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

- Άγνωσται αι βουλαί του Φορουμάρχη και της Chataσενας...

- H ζωή είναι refresh σαγκουιιιιιιιιιιιιινι και refresh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2003, 14:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμείς τα είπαμε και τηλεφωνικώς, αλλά ξέχασα ότι 6 Σεπ. έχω γάμο....

Οπότε ψήφισα αβλεπί 13-14 Σεπ.
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2003, 14:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

6-7 θα βρίσκομαι σε διακοπές (μόλις έκλεισα),οπότε.... 13-14 καλώς εχόντων των πραγμάτων. Cool

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2003, 15:09:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

13-14, ΑΛΛΑ, λέω, αλλά μακριά απο την μπάντα και τους παιάνες!!!! δηλαδή σε ξενοδοχείο για να κοιμάμαι ήσυχος (εμένα μου λες)

Ατομα 3.

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2003, 15:34:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και οι δύο είναι καλές ημερομηνίες...

Θα έλεγα και εγώ 13-14 για να οργανωθούμε τέλεια!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2003, 18:00:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλή ιδέα, το camping ότι πρέπει (πήγα με μηχανές) και φυσικά ένα tour de Nord Evia μάλλον θα είναι στο πρόγραμμα Smile Οι γρήγοροι να ανοίγουν και το δρόμο Smile

Πάντως 13-14 είναι το Δ.Ε.Θ. και προφανώς δε μπορώ, εκτός και είχε ειδικές κατα κει κάτω Smile

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2003, 22:59:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιρνω αδεια 25Αυγ με 15 Σεπτ. οποτε .... αλλη φορα, ευχαριστω!
Laughing Laughing Laughing Laughing Cool Cool
μηπως να πεταχτω ;;
θα δουμε...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NICK THE GREEK (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 RALLYE

Ένταξη: 29 Ιούν 2003
Τόπος: PETROUPOLI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2003, 23:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

13-14 ακουγεται καλυτερα, αν βεβαια εχω επιστρεψει απο τις διακοπες στην ομορφη πρεβεζα! Very happy

206R
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2003, 12:38:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
13-14, ΑΛΛΑ, λέω, αλλά μακριά απο την μπάντα και τους παιάνες!!!! δηλαδή σε ξενοδοχείο για να κοιμάμαι ήσυχος (εμένα μου λες)

Ατομα 3.

Mην νομίζεις ότι το ξενοδοχείο είναι ασφαλές. Aπ΄ ότι το κόβω, γνωστό ζεύγος χορευτών λαμπάντα θα το διαλέξει ως ορμητήριο. Θα είναι και τίγκα στην ασημόσκονη από κάτι άλλους...

...είναι η στιγμή που θα νοσταλγείς την νέα μεγάλη επιτυχία της μπάντας:

Σου κάναμε καντάδα
κι έτρωγες μακαρονάδα
πρόσεχε μην λερωθείς
και μετά πως θα πληθείς
στις κούνιες για να ξαναπάς
παγωτό δωδώνη για να φας!!!!!!!!!!!!!!

τσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ έγραψα πάλι ο άρχοντας Shocked Shocked

15.000 δίσκοι... σερβιρίσματος Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2003, 13:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά όλα αυτά και άγια...

αλλά το μέγα ερώτημα είναι: Που είναι εκείνη η ψυχή η βόρεια, που αυτο-αποκαλείται και ως Μέγας τουρίστας (τρομάρα του)?

ps κακομοίρη μου... εάν μου ξυπνήσεις την κόρη, θα σε βάλω να γράφεις νανουρίσματα πλέον!!!! Τότε να δω πόσους δίσκους (ιπτάμενους) θα κόψεις?

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
OLGA (Ολγα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 ΧΝ

Ένταξη: 28 Φεβ 2003
Τόπος: Καλλιθέα Αγάπη μου-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2003, 14:16:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
konstantinos έγραψε:

Ατομα 3.

Mην νομίζεις ότι το ξενοδοχείο είναι ασφαλές. Aπ΄ ότι το κόβω, γνωστό ζεύγος χορευτών λαμπάντα θα το διαλέξει ως ορμητήριο. Θα είναι και τίγκα στην ασημόσκονη από κάτι άλλους...

...είναι η στιγμή που θα νοσταλγείς την νέα μεγάλη επιτυχία της μπάντας:

Σου κάναμε καντάδα
κι έτρωγες μακαρονάδα
πρόσεχε μην λερωθείς
και μετά πως θα πληθείς
στις κούνιες για να ξαναπάς
παγωτό δωδώνη για να φας!!!!!!!!!!!!!!

τσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ έγραψα πάλι ο άρχοντας Shocked Shocked

15.000 δίσκοι... σερβιρίσματος Cool Cool Cool

Τελικά όντως η παντοφλιά σου έκανε καλό Wink

Βρήκες ξανά τα κέφια σου

Αντε και σ' ανώτερα.......

Εγώ ξενοδοχείο ξέρεις με ΔΙΠΛΟ κρεβάτι...... Wink χρυσόσκονη και τα λοιπά Wink Love
και μετά Bomb YNFW

Α Α Α Εσύ είσαι μεγάλο νούμερο........ΨΩΝΙΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2003, 16:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα - έλα δεν θέλω ιστορίες με τις χρυσόσκονες... Laughing Μάθανε όλες τώρα και μαρκάρουν τους μικρούς και απονήρευτους στόχους τους Exclamation Twisted evil
Και όχι τίποτα άλλο αλλά και δεν το παίρνουν χαμπάρι ότι δηλώνουν φωναχτά "LOOK WHAT I DID LAST NIGHT Exclamation " Rolling eyes και δεν βγαίνουν και εύκολα (από ότι μου έχουν πει αυτά τα κακόμοιρα παιδάκια ε Exclamation Question ).

Πάντως επειδή καλά μου ακούγεται σαν ιδέα και εγώ μέσα και όπου να ' ναι - είτε Hostel "Τα Αστέρια" είτε ξενοδοχείο Laughing

Και για να μην έχουμε μοναξιές και τραγουδάμε "Μόνος/η σε διπλό κρεβάτι" θα κανονίσουμε για να κάνουμε ...... παρεούλα Exclamation Exclamation Exclamation

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2003, 18:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lord Cypher έγραψε:
Και για να μην έχουμε μοναξιές και τραγουδάμε "Μόνος/η σε διπλό κρεβάτι" θα κανονίσουμε για να κάνουμε ...... παρεούλα Exclamation Exclamation Exclamation

"To 206club, σας εύχεται καλή διαμονή και καλή διασκέδαση" Twisted evil ακούστηκε ένα Σάββατο απόγευμα, σ' ένα φτωχικό κάπου στην Ανατολική Πελοπόνησο...

και γαλαμπούρεκο θα έχω λέγετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2003, 11:40:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι' αυτή την εκδρομή μπορoύμε να φτιάξουμε και ένα ελαστικό πρόγραμμα ως προς την προσέλευση, ώστε να βολευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

- Kάποιοι θα φύγουν Παρασκευή απόγευμα.

- Όσοι δεν μπορούν να έρθουν Παρασκευή μπορούν να κάνουν ένα κομβόι Σάββατο πρωί.

- Kάποιοι άλλοι μπορούν να διαλέξουν και να έρθουν μόνο μία μέρα (Σάββατο ή Kυριακή).

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2003, 11:48:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

- Kάποιοι άλλοι μπορούν να διαλέξουν και να έρθουν μόνο μία μέρα (Σάββατο ή Kυριακή).

Και να χάσουν την συναυλία?Μπααα,δεν λέει,δεν λέει καθόλου
Laughing Laughing Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2003, 12:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν θα την χασω την συναυλια εγω προσωπικα...
απλα θα καταστρωσω σχεδιο να ερθω παρασκευη...χμμμμ...
να χαλασω την σκηνη του χρηστου....
να ξυπνησω ολα τα παιδακια βαζοντας οδοντοκρεμα στα χερια τους....την ωρα που κοιμουντε Twisted evil Twisted evil Twisted evil
και μετα να την κανω για την συναυλια των πλασιμπακιααααα...
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2003, 14:27:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
Καλά όλα αυτά και άγια...

αλλά το μέγα ερώτημα είναι: Που είναι εκείνη η ψυχή η βόρεια, που αυτο-αποκαλείται και ως Μέγας τουρίστας (τρομάρα του)?

ps κακομοίρη μου... εάν μου ξυπνήσεις την κόρη, θα σε βάλω να γράφεις νανουρίσματα πλέον!!!! Τότε να δω πόσους δίσκους (ιπτάμενους) θα κόψεις?

Να μαι ρε ....πω πω γκρίνια.......(έψαχνα το τόπικ.... Rolling eyes )

Εγώ ψήφισα 6-7 γιατί το βιάζομαι να έρθει!!!αλλά και το άλλο με βολεύει.

Ετσι κιαλλιώς θα βρέχει οπότε μην πάρτε αδιάβροχα και καλές σκηνές.

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
μισός χρόνος πέρασε από το τελευταίο....
και λέγατε ότι σας αρέσουν οι εκδρομές.....τσ...τσ....τσ..

ΑΝΤΕ και από οργάνωση κάμπιγκ αφήστε το πάνω μου...

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2003, 15:13:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
ΑΝΤΕ και από οργάνωση κάμπιγκ αφήστε το πάνω μου...

Ωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ

ΤΩΡΑ ΔΕΣΑΜΕΕΕΕ!!!!!!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
tonis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206+

Ένταξη: 01 Οκτ 2002
Τόπος: marousi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2003, 15:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο κάμπινγκ της Αγ.Αννας πηγαίνω τα τελευταία 4 χρόνια οπότε και γνωρίζω τους κατάλληλους ανθρώπους απο κεί..(βλέπε DJ.Barman-woman-Τσεκαδόρο)...
Προτείνω την 2η εβδομάδα,αν και εγώ θα΄είμαι κεί και αύριο!!!!
Αντε και καλή αντάμωση..!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Αύγ 2003, 02:04:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε Ε ΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Και εγώ!!!!!!!! 13-14 sounds perfect !!!!!!!!!!!

BEWARE !!

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Επόμενη
Σελίδα 1 από 15

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης