PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αγορα 106 rallye help !
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2011, 23:17:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Και να μπει σε διαγνωστικο,δεν θα δειξει κατι ρε...
Ασε που αφου ειναι σεντραρισμενο,δεν αξιζει καν. Confused

καλα ναι αλλα κατι αλλο ομως...απο αλλα που εχω δει τρακαρισμενα και κακοφτιαγμενα..αυτου οι γωνιες στα φαναρια και το πως που κουμπωνει ο προφυλακτηρας φαινονται σωστα?τι λες?γιατι εμενα και να την εχει φαει μ φαινεται οτι εχει κανει καλη δουλεια...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 00:07:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονο και μονο στην ιδεα οτι το αμαξι ειναι βαρεμενο, δν λεει Wink Εγω θα το σκεφτομουν συνεχεια και δν θα υπηρχε περιπτωση να το παρω. Οπως ειπα, ειναι πανω απο χρονο σαν αγγελια και τα χιλιομετρα τα ριχνουν ευκολα. Απο εγκεφαλο δν προκειται να δουν τπτ Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 00:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Μονο και μονο στην ιδεα οτι το αμαξι ειναι βαρεμενο, δν λεει Wink Εγω θα το σκεφτομουν συνεχεια και δν θα υπηρχε περιπτωση να το παρω. Οπως ειπα, ειναι πανω απο χρονο σαν αγγελια και τα χιλιομετρα τα ριχνουν ευκολα. Απο εγκεφαλο δν προκειται να δουν τπτ Wink

νικολα ξανα μιλησα με αυτον και λεει οτι το αυτοκινητο εχει ενα 4-5μηνο που το εβαλε εισαι σιγουρος οτι ηταν αυτο το αυτοκιντηο που ειναι τρακαρισμενο γιατι λεει οτι το εχει 4 χρονια αυτος και το εβαλε τωρα τελευτεα και μαλιστα μετα απο συζητηση και αφου του ειπαμε οτι θα ερθουμε απο θεσσ για να το παρουμε λεει πως μπορουμε να το δουμε οπου θελουμε και δεν εχει τρακαρει ποτε ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 08:01:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μετωπη ειναι σιγουρα αλλαγμενη,φαινεται στην φωτο.
Τωρα το κατα ποσο ατρακαριστο λεει ο καθενας οτι ειναι,λαμογια εχει πολλα και σιγουρα δεν θα τους νοιαξει το ποσα θα ξοδεψετε για να κανετε μια τετοια αποσταση...
Χιλλιες φορες να το παει καποιος δικος μας σε καποιο συνεργειο να δουν οτι ειναι ΟΚ,και αν οντως ειναι ΟΚ,τοτε ξεκινηστε να κατεβειτε να το δειτε και εσεις.

Δες και ολες αυτες τις αγγελιες
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1549725/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1078354/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1646270/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1344893/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1480903/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1051360/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1566796/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 08:43:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μητσε, οπως λεει και ο Στελιος, λαμογια υπαρχουν πολλα και δν μπαινουν καν στον κοπο να σκεφτουν οτι θα σε φερουν απο Θεσσαλονικη τσαπα. Η επιλογη ειναι δικη σου Wink

Ακομα καλυτερα, αν εχεις καποιον γνωστο εδω, να το παει αυτος σε καποιο συνεργειο Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 08:46:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Μητσε, οπως λεει και ο Στελιος, λαμογια υπαρχουν πολλα και δν μπαινουν καν στον κοπο να σκεφτουν οτι θα σε φερουν απο Θεσσαλονικη τσαπα. Η επιλογη ειναι δικη σου Wink

Ακομα καλυτερα, αν εχεις καποιον γνωστο εδω, να το παει αυτος σε καποιο συνεργειο Wink

http://images01.olx.gr/ui/10/02/50/1291642765_144420250_4--Poclain--1291642765.jpg

ή

http://eglima.files.wordpress.com/2008/11/hoe300.jpg

Scratch

Tease Rotfl

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 08:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing

Τζαπα ή τζαμπα ??? Πως αλλιως να το γραψω για να το καταλαβετε ??? Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 08:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Laughing Laughing Laughing Laughing

Τζαπα ή τζαμπα ??? Πως αλλιως να το γραψω για να το καταλαβετε ??? Laughing Laughing

Καλυτερα με εικονα Laughing

ΦΤΟΥ!!
Με προλαβε Σινανιδης κ ουτε που το πηρα χαμπαρι!!!
Rotfl

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 09:04:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pao να δω mr2
στο τηλ μου ειπε
πρωτο χερι
facelift 2004
100000xlm
ατρακαριστο και μαλιστα ειχε γρατζουνιες εμπρος που θα τις εβαφε μεικτη
καλη κατασταση κουκουλας
τιμη 7κ

δυστυχως πηρα και σαλεξ ο μαλ**ας μαζι...
αμαξι 2ο χερι απο γερμανια μοντελο 2000 εισαγωγη 2004
ξαναβαμενο 2φορες αφου δε μετραγε το οργανο παχος βαφης τοσο στοκο
κουκουλα μες το ηλιο την ειχε κατω προφανως θα ηταν σκισμενη
γενικα αθλια κατασταση

το κακο ηταν οτι ο τυπος ηταν ενα ντερεκι 2 μετρα αλλιως θα ειχαμε αρπαχτει...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 15:39:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

το κακο ηταν οτι ο τυπος ηταν ενα ντερεκι 2 μετρα αλλιως θα ειχαμε αρπαχτει...

Επρεπε να κατεβασεις το βρακι σου,εκει θα εκλανε μεντες σιγουρα! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 15:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EIXA salex μαζι και το παιζα κυριος

μπορει να του αρεσε και να με στριμωχνε σε κανα υπογειο μετα...
Επιστροφή στην κορυφή
bab2112 (Μπαμπης)
Μέλος
Μέλος

πολλα ποδηλατα

Ένταξη: 27 Σεπ 2007
Τόπος: shovelville

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Σεπ 2011, 10:38:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν νομιζω να μπορεσεις να βρεις κατι στα 4000 που να ειναι το σημαντικοτερο ατρακαριστο και απο εκει και μετα να ειναι σε κατασταση ωστε να μην θελει ουτε € πανω του. τα σαξοραλλα ειτε ειναι 8 ετων ειτε 14ρων οπως το δικο μου μπορει να βγαλουν ακριβως τα ιδια προβληματα. αν δλδ σκεφτεσαι οτι μετα την μεταβιβαση στο κεπ θα βαλεις βενζινη κ θα φυγεις κ απο κει και μετα συνεργειο μονο σερβις ισως κα το ξανασκεφτοσουν.
απο την αλλη αν εισαι διατεθειμενος να ασχοληθεις λιγο παραπανω υπαρχουν ατομα στην θεσσαλονικη που μπορουν να σε βοηθησουν και να σου γλιτωσουν πολλα λεφτα απο αετονυχηδες. απλα πρεπει να την ψαξεις λιγο την δουλεια και να παρεις κατι οχι ετοιμο οπως το βλεπεις σε μια φωτογραφια απο αγγελια στο car αλλα αρχικα καλη βαση για να το ετοιμασεις, φυσικα σε αναλογα χαμηλη τιμη.
(εγω δεν μπορω να πω οτι το πηρα παμφθηνα αλλα οπως κ να το κανουμε αλλη φαση το abs η μεγαλυτερη τρομπα , τα αλκανταρα στις πορτες και οι ηλεκτρικοι καθρεπτες Very happy

βρουμ βρουμ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Σεπ 2011, 11:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λλλαρτζ Laughing

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Σεπ 2011, 13:57:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με 4000 στο χερι βρισκεις παρα πολυ καλο 106,μην τρελαθουμε κιολας...
ορεξη για ψαξιμο και τα λεφτα παντα στη τσεπη.
και αγγελιες που γραφουν 5000+ ευρω να τις κοιτας και αυτες.
λιγοι δινουν πλεον 4000 στο χερι στην αγορα και οσοι πουλανε το ξερουν
καλα.

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Σεπ 2011, 13:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SERSEGI έγραψε:
με 4000 στο χερι βρισκεις παρα πολυ καλο 106,μην τρελαθουμε κιολας...
ορεξη για ψαξιμο και τα λεφτα παντα στη τσεπη.
και αγγελιες που γραφουν 5000+ ευρω να τις κοιτας και αυτες.
λιγοι δινουν πλεον 4000 στο χερι στην αγορα και οσοι πουλανε το ξερουν
καλα.

+ 1 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Σεπ 2011, 14:06:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα έπερνα αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1698684/
το οποιο αν δεν κανω λαθος ειναι γνωστού μηχανικού - αγωνιζόμενου αλλα ειναι "μουλάρι". Ειναι βεβαια "rallye", δεν εχει ηλεκτρικά, δεν εχει look κτλ κτλ.

Γενικά, ή δωσε πολύ λίγα 3000€ ξερω γω και πάρε μια καλή καρότσα και μ' ενα πολύ καλό μηχανικό καντου ενα γενικο rebirth σε μηχανικά μέρη και οτι αλλο. Θα σου κοστισει συνολικά 5000€ και θα χεις κατι πολύ καλό.

Αν δεν θες να μπλεξεις με μηχανικούς να ξέρεις πως ακομα και τώρα αν ειναι καλο το αμαξι και δεν θελει τπτ δεν θα το δωσει κάποιος ευκολα 4000€.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Σεπ 2011, 23:31:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα μαλλον θα παρει κατι ασχετο με αυτα που ειδαμε...
αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1704434/

γνωμες... περιμενω..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Σεπ 2011, 23:32:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:

γνωμες... περιμενω..

Καμια σχεση το ενα αμαξι με το αλλο. Η μερα με την νυχτα.

Εγκρινω με τα χιλια Cool

Ασε που τα λεφτα ειναι πολυ καλα και για την κατασταση που φαινεται πως ειναι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Σεπ 2011, 00:09:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε παιρνετε αυτο να γουσταρετε κιολας?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1596709/

Το αμαξι αυτο το βλεπω συχνα-πυκνα στην πατρα, μαλιστα ειναι και 300μ πιο κατω απο το σπιτι μου.Γενικα πιο πολυ το βλεπω παρκαρισμενο, παρα εν κινησει,δε ξερω αν θες μπορω να σε βοηθησω να το κοιταξουμε και σε μηχανικο.
Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Σεπ 2011, 01:35:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:

γνωμες... περιμενω..

αν δεν εχει προβλημα με κυβικα...
δεν θελει δευτερη σκεψη!

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης