Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
bokis (Labros) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 45
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2011, 22:42:02 Θέμα δημοσίευσης: Αντλία υδραυλικού τιμονιού 106 |
|
|
Επειδή λίγο πολύ οι περισσότεροι από τους κατόχους 106 έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αντλία του υδραυλικου τιμονιού είπα να ανοίξω αυτό το τόπικ.
Ξέρει κανένας αν επισκευάζονται όταν αρχίσουν να ¨παραδίδουν¨πνεύμα? Και στα δύο μου 106 άρχισαν να τα φτύνουν. Μετά από πολύ καιρό βγήκα βόλτα με το αγωνιστικό και από τα πρώτα μέτρα κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την αντλία. Ενώ δουλεύει καλά και έχω αρκετά καλό τιμόνι ξαφνικά κάνει ένα θόρυβο σαν γρύλισμα κολάει στιγμιαία και ξαναλειτουργεί κανονικά με ένα μικρό σφύριγμα.
Στο πολιτικό μου 106 η αντλία δεν κάνει κανένα θόρυβο αλλά το τιμόνι είναι πολύ βαρύ σε σημείο που αισθάνομαι ότι δεν έχω καν υδραυλικό.
Υπάρχει λύση εκτός από αντικατάσταση αντλίας γιατί έχω γεμίσει σαβούρα? Έχω άλλες δύο στην αποθήκη που δεν δουλεύουν...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2011, 23:12:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν μένεις Αθήνα, υπάρχει στο κέντρο ένα μαγαζί που κάνει ανακατασκευές δυναμό, κομπρεσέρ a/c και νομίζω πως αναλαμβάνει και ηλεκτρουδραυλικές τρόμπες τιμονιού...
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bokis (Labros) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 45
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2011, 23:15:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
'Εχουμε περισσότερες πληροφορίες? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2011, 12:25:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bokis έγραψε: | 'Εχουμε περισσότερες πληροφορίες? |
Kαλησπέρα,
το μαγαζί που σου λέω, είναι επί της Σπ.Πάτση. Ανεβαίνοντας την Λ.Αθηνών από ποτάμι, στρίβουμε Σπ.Πάτση αριστερά και μετά από 1-2 στενά το βρίσκουμε το δεξί χέρι (γωνιακό). Θα ψάξω να βρω κάρτα για τηλέφωνο κλπ...
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|