PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σπασμένο 308(EP6DT). Πως / Γιατί κλπ κλπ;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 20, 21, 22  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 00:05:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vagelis207 έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
Δυστυχως δεν αξιζουν ολοι τετοιου ειδους βελτιωσεις,γιατι παρ ολο που εχουν γραφτει τοσες σελιδες στο παρελθον για τη συντηρηση αυτου του μοτερ οταν ειναι βελτιωμενο(η ακομη ακομη και μαμα),εσεις το λιγοτερο που κανατε ηταν να τα γραφετε ολα στ @@ σας..

Τρια πραγματα σας ειπαν να προσεχετε και εσεις δεν κανατε τπτ..
Αφηστε τα μοτερ σας λοιπον να σπανε και να βγαζουν λαμπακια κινητηρα και μετα καθηστε να θαψετε με τον καθε τυχαρπαστο αρπαχτρα του συνεργειου,ειτε το αυτοκινητο σας,ειτε τον βελτιωτη σας..
Εμεις (ξερουν αυτοι ποιους εννοω)θα συνεχισουμε να κανουμε ασφαλεις βολτες με ανυπαρκτα λαμπακια..

Καλα ξεμπερδεματα

Δε χαλαρωνουμε λιγο λεω'γω!
Το παιδι μας λεει τι επαθε,δεν ειναι αναγκη να βγαινει ο καθενας μας και να κραζει κατοπιν εορτης.
Επισης ουτε ολοι οι μηχανικοι της Πεζω ειναι τυχαρπαστοι ουτε ολοι οι βελτιωτες διανοιες και το αντιθετο.
Μπορει να γραφει ο καθενας την αποψη του κοσμια και απο'κει και περα ο καθε νοημων ανθρωπος βγαζει τα συμπερασματα του.

Δε χαλαρωνουμε καθολου φιλε,γιατι εδω και τρεις σελιδες απο τα γραφομενα μερικων εχει αφησει να εννοηθει οτι το προγραμμα του στελιου ηταν αυτο που ευθυνοταν για τη ζημια που εγινε στο αμαξι του σωτηρη..και μην πεις οτι δεν ισχυει αυτο γιατι βγαζει ματια Confused
Και κραζω γιατι δεν ειναι δυνατον ολα τα αυτοκινητα που κατεχουν καποια συγκεκριμενα ατομα και ειναι πολυ συνεπεις στη συντηρηση του μοτερ,να μην εχουν το παραμικρο ιχνος απο πειρακια η οτιδηποτε αλλο μπορει να προκαλεσει τετοιου ειδους ζημια και να σπανε καποια αλλα ριχνοντας φταιξιμο στο προγραμμα...
Αφου ειναι σχεδον ιδια τα προγραμματα,πως σπανε αυτα τα λιγα και δε σπανε οοοοολα τα αλλα??
Ειναι πολυ αδικο για τη δουλεια του,γι αυτο και ενισταμαι.

Και κατι τελευταιο..το αν εισαι νοήμον ανθρωπος δεν εχει να κανει με το αν εχεις σχηματισει σωστη αποψη πανω σε ενα θεμα,γιατι για να σχηματισεις αποψη πρεπει να εχεις και καποιες στοιχειωδεις γνωσεις..αν δεν εχεις τοτε βγαζεις λαθος συμπερασματα τρωγοντας οτι σου λενε με πειστικοτητα!

υ.γ μανθε σορρυ για το υφος αλλα βγηκα απ το δερμα μου(απ τα ρουχα μου εχω βγει λογω ζεστης Laughing Laughing Laughing )με οσα λενε

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 09:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα καταληξαμε απο τι εσπασε ή ο καθενας φτιαχνει οτι σεναριο θελει με το μυαλο του; Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 09:31:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
Μαλιστα..
ΑΠΟΡΙΑ...Εχει αναψει σε καποιον το depollution που να ειναι μαμα και το προβλημα να ειναι στην βενζινα η να ειναι καποιο ασημαντο προβλημα και οχι σπασιματα και αλλα σοβαρα???

Ντεπολούσιον με το νέο μοτέρ όταν πέταξε κολλάρο ιντερκούλερ.

Αντιπολούσιον με το παλιό μοτέρ κάπου στα 105.000km και ήταν αντλία καυσίμου.

Και στις δύο περιπτώσεις με μαμά πρόγραμμα.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 12:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Τελικα καταληξαμε απο τι εσπασε ή ο καθενας φτιαχνει οτι σεναριο θελει με το μυαλο του; Confused

Σωστός, καλό θα ήταν να μάθουμε τη πραγματική αιτία..

Το άν φταίει το πρόγραμμα καλό θα ήταν να διευκρινιστεί για να μήν δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα μοτέρ με προϊστορία στα σπασίματα ακόμα και νορμάλ.

Θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης να μας δώσει λίγες περισσότερες πληροφορίες για το αμάξι και τη συντήρησή του;

Αφού μπήκαμε σε αυτό το τρυπάκι της ανάλυσης καλό θα ήταν να το φτάσουμε στο τέλος.

Υ.Γ. Κατ'εμέ πλέον όλα είναι θέμα συντήρησης και σωστής χρήσης.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 12:57:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 Διονύση. Η σωστή συντήρηση είναι το παν και
πρέπει να γίνεται σχολαστικότερα από ό,τι λέει ο κατασκευαστής.

Δυστυχώς χωρίς φωτογραφίες από την κεφαλή των εμβόλων,
δύσκολα μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Γιατί όλα τα σπασμένα
έμβολα σε 207 ανά τον κοσμο έχουν σπάσιμο στο ίδιο ακριβώς σημείο -
πάνω από τον πείρο εμβόλου.

Όλα συνοψίζονται στο αν η αιτία ήταν μεμονωμένη στον κύλινδρο 4 ή κάτι συστηματικό σε όλους τους κυλίνδρους. Από εκεί μπορεί να φανεί τί έφταιξε
ή που πρέπει να αναζητηθούν περαιτέρω στοιχεία.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 13:22:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ερωτηση.ο 4 δεν ειναι ετσι οπως κοιταμε το μοτερ ο τερμα δεξια?
Επιστροφή στην κορυφή
Άπορος (Προγραμματισμένος)
Μέλος
Μέλος

207 rallye

Ένταξη: 15 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 14:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:

Ο Τέρμα αριστερά
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 14:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:

αυτος ειναι.ο χειροτερος μας κυλινδρος..
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 14:55:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O ADYNAMOS KRIKOS
Επιστροφή στην κορυφή
Άπορος (Προγραμματισμένος)
Μέλος
Μέλος

207 rallye

Ένταξη: 15 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 15:10:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα,γιατί είχα την εντύπωση πως αρχίζουμε να μετράμε από την πλευρά του οδηγού.Να λοιπόν που ξεκαθαρίστικε ακόμα ένα μυστήριο των 207 Yahoo!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 15:10:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
ParisMcridis έγραψε:

αυτος ειναι.ο χειροτερος μας κυλινδρος...

Ο 4ος πάντα ψύχεται χειρότερα απο τους υπόλοιπους 3, λόγω φοράς του ψυκτικού υγρού, δηλαδή περνάει τελευταίο το ψυκτικό υγρό απο αυτόν, ενω πριν έχει πάρει τη θερμότητα απο τους υπολοιπους 3...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 15:20:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
android έγραψε:
ParisMcridis έγραψε:

αυτος ειναι.ο χειροτερος μας κυλινδρος...

Ο 4ος πάντα ψύχεται χειρότερα απο τους υπόλοιπους 3, λόγω φοράς του ψυκτικού υγρού, δηλαδή περνάει τελευταίο το ψυκτικό υγρό απο αυτόν, ενω πριν έχει πάρει τη θερμότητα απο τους υπολοιπους 3...

Επίσης (μιάς και η πεταλούδα βρίσκεται πιό κοντά στον 1ο) παίρνει τελευταίος αέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 15:23:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο δε παιζει η ροη μεσα στο πλενουμε σπαει. μπορει με κακη σχεδιαση ο πρωτος να παιρνει και λιγοτερο αερα απο τους αλλους λογω στροβιλισμων
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 15:27:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης το αν εχει σπασει ο 1ος ή ο 4ος δεν εχει καμια απολυτως σημασια...
Για να βγει ασφαλες συμπερασμα χρειαζεται φωτο απο τις κορωνες ολων των πιστονιων για να φανει αν οντως εσπασε απο μιγματα ή οχι.

Φαινεται κατι ελαχιστο απο την μια φωτο αλλα δεν ειναι αρκετο για να βγουν ασφαλη συμπερασματα...
Τα μπουζι παντως δεν εχουν μεγαλες διαφορες στην πορσελανη τους οποτε πιθανοτατα δεν προερχεται απο εκει η ζημια. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 15:41:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Τα μπουζι παντως δεν εχουν μεγαλες διαφορες στην πορσελανη τους οποτε πιθανοτατα δεν προερχεται απο εκει η ζημια. Confused

Tοτε στελιο μαλλον αλλη φωτο βλεπουμε εμεις Confused

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 15:45:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω αναφερομαι σε αυτην
http://img638.imageshack.us/img638/8913/mpoyzia.jpg
και με εξαιρεση το ενα που ειναι πολυ λαδωμενο(απο το σπασμενο πιστονι φυσικα),τα υπολοιπα δεν ειναι και ασπρο με μαυρο μεταξυ τους...
Σιγουρα το ενα ειναι πιο σκουρο αλλα αμα δεν δεις σε φωτο και την αλλη του πλευρα δεν μπορεις να βγαλεις σιγουρο συμπερασμα μιας και ποτε η μαυριλα δεν ειναι συμμετρικη σε ολη την επιφανεια.

Επισης το να σπασει πιστονι απο μπουζι ειναι λιγο απιθανο μιας και πιο πριν θα ειχε κανει την βαλβιδα εξαγωγης κwλοτρυπιδα απο το ακαυτο μιγμα που θα περνουσε στην εξατμιση...
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 18:03:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην είσαι σίγουρος Στέλιο, όταν τα μπουζί φθαρούν προκαλούν πολλά προβλήματα με το χειρότερο όλων τα πυράκια. Το έμβολο σπάει από πυράκια, όχι από λιωμένη ακίδα - εκτός κι αν η ακίδα σφηνωθεί στα ελατήρια την ώρα που πέφτει.

Όταν από φθορά ανοίγει το διάκενό τους και φθείρεται η ακίδα -> δουλεύουν όπως να'ναι.

Η παράδοση πάντως, στα 207 και κινητήρες THP, είναι να σπάει ο 2ος ή ο 3ος κύλινδρος γιατί αυτοί είναι οι δυνατότεροι από πλευράς εισαγωγής και οι χειρότεροι από πλευράς εξαγωγής. Όχι ο 4ος.

Οι πιο φιμωμένοι κύλινδροι είναι ευπαθέστεροι σε ζημιές γιατί έχουν μεγαλύτερη πίεση καύσης για μεγαλύτερο διάστημα από τους υπόλοιπους, που είναι ροικότεροι και διώχνουν τα καυσαέρια γρηγορότερα.

Για αυτό, ο 4ος κύλινδρος δεν δικαιολογείται να σπάσει εκτός κι αν κάτι κακό του συμβεί.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 18:18:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Μην είσαι σίγουρος Στέλιο, όταν τα μπουζί φθαρούν προκαλούν πολλά προβλήματα με το χειρότερο όλων τα πυράκια.

ισχυει τα μπουζι οπτικα παντα οσες φορες τα βγαλα ηταν καλα...λιγο παραπανω διακενο ειχαν.παντα μετα την αλλαγη δουλευει πιο στρωτα κ μου πεφτει μισο λιτρο η καταναλωση...αρα δεν δουλευουν τα στο ματι καλα μπουζι και τοσο καλα.και μην περιμενετε να κανει χοντρα πειρακια ωστε να το δειτε μονοι...μπορει να κανει πολυ ελαχιστα κ να μην το περνετε χαμπαρι.
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 19:04:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
Παράθεση:
Μαλιστα..
ΑΠΟΡΙΑ...Εχει αναψει σε καποιον το depollution που να ειναι μαμα και το προβλημα να ειναι στην βενζινα η να ειναι καποιο ασημαντο προβλημα και οχι σπασιματα και αλλα σοβαρα???
σε μενα ηταν η τρομπα μεσα στο ρεζερβουαρ.εδειχνε οτι εστλενε με μεγαλυτερη πιεση την βενζινη η κατι τετοιο.Την αλλαξαν στην εγγυηση και απο τοτε οκ.Τωρα προγραμμα δε φοραω αλλα και εσυ που φορουσες κακως εδωσες τοσα λεφτα και δεν εβαλες εστω μια εξατμιση και ενα φιλτρο μη πω για intercooler να τα κανεις σωστα.Τα εχουν γραψει πολλες φορες τα παιδια.Οσο για τη συντηρηση εγω προσωπικα δεν ακουω την peugeot γιατι ουτε η χρηση που του κανω ειναι νορμαλ ουτε η peugeot εχει δικιο στο να αλλαζεις πχ μπουζι στα 40 ή 50 και βαλβολινες σε αλλα τοσα.

Λοιπον για να μην λεμε οτι θελουμε και παραποιουμαι αυτα που λεμε ..
Το αμαξι ειχε προγραμμα οπως ειπαμε και φιλτρο ΚΝ , που απαιτειται στο 1ο σταδιο , απο τα πρωτα κμ της ζωης του μετα το σρτωσιμο .ΔΕΝ απαιτειται ιντερκουλερ ουτε εξατμιση σε αυτο το σταδιο .
Ειχα πει στον Στελιο οτι θα βαλω αρχικα το πρωτο σταδιο και αν πανε ολα καλα ισως να προχωρουσα και στο ιντερκουλερ και εξατμιση .
Ολα τα service εγιναν οπως επρεπε στο προβλεπομενο χρονο , και στα 28000κμ που με ειχαν προγραματισει για το επομενο θα αλλαζα και προληπτικα και μπουζια .Ειχα παραγγειλει και την σκαστρα απο τον Στελιο εδω και καιρο , και ακομα να παω να την παρω Embarassed
Βενζινα εβαζα τις περισσοτερες φορες v-power , μερικες φορες την 100σταρα της ..και λιγες φορες απλη αμολυβδη..
Το αμαξι πηγαινε τον κ@λο του που λενε χωρις κανενα απολυτως προβλημα 230αριζε χωρις κοπο και η καταναλώση κυμαινοταν σε πολυ καλα επιπεδα 7,5 με νορμαλ οδηγηση στην εθνικη και 11,5 σε κυνηγημα στην εθνικη ...
Τωρα τι εφταιξε και παρεδωσε το πνευμα δεν μπορω να πω με σιγουρια και ουτε ριχνω τις "ευθυνες" σε κανεναν ..επιλογη μου ηταν το προγραμμα ..ετσι απλα...και το μαρμαρο θα το πληρωσω εγω...
Απλως αναφερω την ιστορια μου μπας και βγει κατι απο αυτο ολο...
Αυτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 19:46:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωτήρη διαβάζω όλα τα ποστ με προσοχή
Είναι λογικό να τρελένεσαι όταν το αμάξι σπάει
και ακόμα ποιο λογικό όταν δεν ξέρεις τι φταίει...
Εγώ έχω πρόγραμμα από το Στέλιο εδώ και 3 χρόνια
και έχουμε δοκιμάσει πάνω στο αμάξι τα απίστευτα......
Πάντα όμως ήμουνα τυπικός στα λάδια μπουζί και όλα
αυτά που πρέπει να κάνει κάποιος για να λέει ότι κάνει σωστή συντήρηση
Το ίδιο παράδειγμα είναι και ο Βάγγος και πολλοί άλλοι
Πως λοιπόν σε σένα με ένα απλό πρόγραμμα έσπασε και
ευθύνετε αποκλειστηκά το πρόγραμμα και όχι κάτι άλλο?

Υγ.Εγώ προσωπικά στο αμάξι δεν θυμάμαι να έχω βάλει ποτέ 95αρα
στα 3,5 χρόνια που το έχω
Μην πάτε λοιπόν και ψάχνετε την πιο φτηνή 95αρα που υπάρχει στην περιοχή σας .Πάντα φιλικα! Wink

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 20, 21, 22  Επόμενη
Σελίδα 6 από 22

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης