PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΤΡΙΖΕΙ!!!!!.........

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
KOUVENTIASTOS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4

Ένταξη: 18 Ιούλ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2003, 12:04:48    Θέμα δημοσίευσης: ΤΡΙΖΕΙ!!!!!......... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???
ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΛΕΙ ΗΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΖΕΡΑ, ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΧΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΖΕΡΑΣ... ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΛΥΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ... ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ... ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ.... ΑΛΛΑ ΤΙ?

ΝΙΚΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2003, 12:13:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για δες επισης μηπως δεν ειναι καλα σφιγμενη η ρεζερβα και κουδουναει Wink

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
KOUVENTIASTOS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2003, 12:29:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="alemao"]για δες επισης μηπως δεν ειναι καλα σφιγμενη η ρεζερβα και κουδουναει Wink[/quote]

THANKS ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΗΔΗ........ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΙΖΕΙ............
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2003, 14:00:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΙΖΕΙ!!!!!......... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KOUVENTIASTOS έγραψε:
ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΛΕΙ ΗΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΖΕΡΑ, ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΧΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΖΕΡΑΣ... ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΛΥΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ... ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ... ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ.... ΑΛΛΑ ΤΙ?

ΝΙΚΟΣ

Τίποτα φίλε μου,τα ίδια και σε μένα.Έχω βάλει μια μονωτική αυτοκόλλητη ταινία (αφρώδης) αλλά δεν έκανε και πολλά πράγματα.Μέχρι και σγουγγάρι έβαλα αλλά και πάλι...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2003, 14:38:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KOUVENTIASTOS έγραψε:
ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΛΕΙ ΗΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΖΕΡΑ, ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΧΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΖΕΡΑΣ...
Τί ηχεία έχεις βάλει ρε Νικόλα;Εγώ δεν έχω ακούσει την εταζιέρα να τρίζει...(γιατί ακούω και εγώ δυνατά μουσική Laughing ),
αλλά και πάλι όταν είναι χαμηλά η μουσική δεν ακούγεται και τίποτα... Rolling eyes
Και επειδή με τα ηχεία η εταζιέρα έχει περισσότερο βάρος τόσο λιγότεροι θα είναι και οι κραδασμοί (έτσι πιστεύω).
Εγώ λέω έτσι όπως θα έχεις χαμηλα μουσική και θα παίζει να πας πίσω στην εταζιέρα να δείς τί ακριβώς τρίζει.Προσπάθησε να απομονώσεις στο αυτί σου τον ήχο του τριξίματος για να βρείς την πηγή του κακού.

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2003, 21:03:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να βάλεις μονωτικό υλικό σαν σφουγγάρι, στα σημεία που η εταζέρα ακουμπάει, στις βάσεις της....
Επίσης μονωτικό υλικό στο εσωτερικό του πλαστικού καλύμματος, αλλά και πίσω από την πινακίδα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
KOUVENTIASTOS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 14:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Vaggelis"]Να βάλεις μονωτικό υλικό σαν σφουγγάρι, στα σημεία που η εταζέρα ακουμπάει, στις βάσεις της....
Επίσης μονωτικό υλικό στο εσωτερικό του πλαστικού καλύμματος, αλλά και πίσω από την πινακίδα...[/quote]

THANKS!! ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΑΠΕΔΩΣΕ...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2003, 08:06:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΙΖΕΙ!!!!!......... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KOUVENTIASTOS έγραψε:

ΝΙΚΟΣ

αν το ακουσω απο κοντα μπορει να σε βοηθησω αλλα απο μακρυα....
αν δεν βγαλεις ακρη , στειλε ενα ΡΜ για καφεδακι και επι τοπου αυτοψια.

Επιστροφή στην κορυφή
vk (Vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206GT

Ένταξη: 17 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2003, 23:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΔΩ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΓΜΩΝ

1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ (αφρολεξ Π.Χ.) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ.

2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΖΕΡΑ ΔΕΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΖΕΡΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ Η ΕΤΑΖΕΡΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ (ΕΙΧΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ).

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ LINK...

http://homepage.ntlworld.com/nigel.wildgust/peugeot_206_interior_problems.htm

ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούλ 2003, 13:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vk έγραψε:
ΕΔΩ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΓΜΩΝ

1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ (αφρολεξ Π.Χ.) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ.

2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΖΕΡΑ ΔΕΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΖΕΡΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ Η ΕΤΑΖΕΡΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ (ΕΙΧΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ).

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ LINK...

http://homepage.ntlworld.com/nigel.wildgust/peugeot_206_interior_problems.htm

ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

το 1ο το εχω κανει και βοηθαει αφανταστα να μην τριζει οταν παιζει το 12αρι !!!!
στο 2ο μαλλον το 2ο σκελος ταιριαζει σε εμας. βαλε κατι (σφουγκαρακια εβαλα εγω) εκει που παταει η εταζερα στο πλαστικο.
κατι ασχετο!
κοιταξε μηπως τριζει και η πινακιδα σου πισω!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Αύγ 2003, 10:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε σεις...
Αφού του έδωσα του παιδιού τις ίδιες συμβουλές πιο πάνω και είπε οτι θα τα κάνει.....
Δεν διαβάζετε όλα τα post μου φαίνεται....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Αύγ 2003, 17:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vaggelis έγραψε:
Ρε σεις...
Αφού του έδωσα του παιδιού τις ίδιες συμβουλές πιο πάνω και είπε οτι θα τα κάνει.....

Άφησε ρε Βαγγέλη τα παιδιά να γράψουν μια-δυο συμβουλές... Laughing
Λίγο απο εδώ - λίγο απο εκεί,θα βρεθεί η άκρη... Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Αύγ 2003, 09:59:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Ρε σεις...

φοβασαι μηπως σου παρουμε τη δοξα ρε;;;
ουστ!!!
αντε κανε κανα μπανιο , παλιο καγκουρα! Wink Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2003, 11:14:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
Ρε σεις...

ουστ!!!
αντε κανε κανα μπανιο , παλιο καγκουρα! Wink Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing

Και μπάνιο έκανα, και ηλιοθεραπεία έκανα.... όχι άσχημα για κάγκουρας... Wink
Πάντως Μητσάρα γουστάρω πολύ όταν με κράζεις, με μπριζώνεις και εμένα.... Twisted evil Twisted evil Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2003, 16:52:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
Ρε σεις...

ουστ!!!

Και μπάνιο έκανα, και ηλιοθεραπεία έκανα.... όχι άσχημα για κάγκουρας... Wink
Πάντως Μητσάρα γουστάρω πολύ όταν με κράζεις, με μπριζώνεις και εμένα.... Twisted evil Twisted evil Wink Wink

...με την καλη εννοια παντα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης