PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Γενικές συζητήσεις, διάφορα σχόλια & ιδέες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Αύγ 2011, 18:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Worthy Worthy Worthy

Rotfl Rotfl Rotfl

Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Αύγ 2011, 19:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
βρεχ
και καν τσουλακι και πηδα ασε το αμαξι κατω

Που να δεις χθες που ειχα ορεξη και εκανα ανεβαση σε ενα χωριο και ειχα τη γυναικα μεσα. Αλλες φορες γελουσε, χθες της κοπηκε το γελιο Laughing Laughing Laughing Laughing

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Αύγ 2011, 20:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

και προσ θεου κοψε κοντρες μεχρι τοτε.

Παιρνεις το γλιφιτζουρι απο τα χερια ενος μικρου παιδιου???? Δεν το παιρνεις Laughing Laughing Laughing Laughing

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Αύγ 2011, 23:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρες κατι ακομα να γλειφεις...
προφανως αυτο που εχεις δε σου φτανει...
κι ασε το αμαξι λιγο σε υσηχια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Αύγ 2011, 04:47:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τελικα η κοντρα εγινε με το 206 αφου το απογευμα βαλαμε μαμισιο γραναζι στον εισαγωγης ωστε ο κιτκαρος να ειναι κομπλε απο χρονισμα και να μην χανει πουθενα.

Σταση 700 μετρα ημουν περιπου στα 5-6 αμαξια μπροστα και απο ρολ 2ες στα 700 μετρα παλι, περίπου πάνω απο 8. Απ οσο μου ειπαν οι αλλοι που εβλεπαν Laughing

Σαν κατι να γινεται Laughing

Υ.Γ. Με το μαμισιο γραναζι στον εισαγωγης, το αμαξι ξυπνησε κι' αλλο. Αν δωσουμε λιγη προπορεια και στον εξαγωγης οπως λεει ο Στελιος, τοτε θα ειναι πριονι. Laughing Και ολα αυτα με τις 16αρες Cool

Υ.Γ.1. Το παιδι φοραει μοτερ απο ραλι με ολα τα παρελκομενα και δηλωνε 130 αλογα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Αύγ 2011, 09:22:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumbs Up Clapping Thumbs Up

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Αύγ 2011, 20:27:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

re malaka μηπως ειναι ενα μαυρο μετατροπη απο 1.4 με 13/59 κορωνοπηνιο που το ειχε ενας τυπος που εργαφε εδω παλια με το νικ μοσκιτο ?????
αυτο ομως φοραγε και πραματα νομιζω (μπουμπακια κλπ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Αύγ 2011, 23:52:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπλε σκουρο και ειχε αυτοκολλητο του κλαμπ. Δεν αποκλείεται να είναι αυτό και ίσως να έχεις μπέρδεψει το χρώμα. 1100 ήταν αυτό. Δεν τον ρώτησα κιόλας.

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2011, 11:05:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τακη, τωρα με τα σρικ θα παρω καρτα καυσαεριων ??? Μεσα στην εβδομαδα πρεπει να περασω ΚΤΕΟ Confused Φοραω καταλυτη 200αρη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2011, 11:06:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

metatropi itan ama einai ayto exei poly gelio Laughing

εγω σρικ με 300αρη μεταλλικο εβγαλα κανονικα καρτα και ρυπους και θορυβο
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2011, 11:08:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
metatropi itan ama einai ayto exei poly gelio Laughing

εγω σρικ με 300αρη μεταλλικο εβγαλα κανονικα καρτα και ρυπους και θορυβο

Καλα, θορυβο δν παιζει να βγαλω αλλα θα την μονταρω ευελπιστω την δουλεια Laughing Το πολυ πολυ παω ΚΤΕΟ για να περασω και για καρτα παω σε δικο μου ανθρωπο Cool

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Αύγ 2011, 21:46:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα πηγα για Κτεο και φοβομουν την καρτα καυσαεριων λογω των σρικ. Τελικα επεσα εξω διοτι περασε κανονικοτατα με εναν καταλυτη 200αρη μονο και τιποτα αλλο. Το παιδι μου ειπε οτι στο ρελαντι εχει λιγα λογω αρυθμιων και πρεπει να ψεκαζει περισσοτερη βενζινη. Οταν πατας γκαζι και στις υψηλες στροφες ειναι μια χαρα.

Τζι τζι το εργαλειο Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2011, 00:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κο-μπλε

Κο-recife Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2011, 02:11:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κομπλερεσιφ βασικα Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2011, 08:29:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε με ρωτησες ζουδι
για ρελαντι βαζουμε αρκουδα ανεβαζει 200σαλ το ρελαντι και περνας αρχοντας κεκ

ουτως αλλιως θα στο ανεβασει ο στελιος αν και νομιζω οτι του ειχα πει και στο ειχε ανεβασει ουτως αλλως...

στο μεταξυ χτες με ειχε παρει παιδι απο το ασχετο
c2 σρικ πλανισμενο 0.5 καπακι και προγραμμα σαλιας.... ε απο τη φρικη του που δε δουλευε μπερδευε και ηταν νεκρο τελειως μεχρι 2 κανοντας κοψιματακια και το ξηλωσε ολο και πουλαγε τα πραγματα.
οταν του ειπα οτι σαλεξ εχει φτιαξει πανω απο 5 με το σεταπ του και οχι απλα δουλεουν σωστα αλλα περνανε μεχρι και ρυπους ειχε βγαλει αφρους απο το στομα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:35:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
δε με ρωτησες ζουδι
για ρελαντι βαζουμε αρκουδα ανεβαζει 200σαλ το ρελαντι και περνας αρχοντας κεκ

Βασικα οταν το περασε και μπηκα μεσα στο αμαξι για να το παρω να φυγω, ηταν ανοιχτω το κλιμα, αρα το ειχε ανοιξει αυτος απο μονος του για να περασει και στο ρελαντι. Γατα ο τυπος Laughing

Υ.Γ. Δεν μου εχει ανεβασει ρελαντι ο σαλεξ, λιγοψυχαει στις 800 στροφες και κανει ολη την ωρα πρι πρι πρι Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:39:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ, πάλι, όταν είχα περάσει ΚΤΕΟ (προ μηχανικών μετατροπών) είχα άλλο θέμα.

Δεν πέρναγε πάνω απ' το "χειλάκι" που υπάρχει περιμετρικά της τρύπας, στην οποία κατεβαίνει ο ελεγκτής για να δει το αυτοκίνητο από κάτω. Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:45:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Εγώ, πάλι, όταν είχα περάσει ΚΤΕΟ (προ μηχανικών μετατροπών) είχα άλλο θέμα.

Δεν πέρναγε πάνω απ' το "χειλάκι" που υπάρχει περιμετρικά της τρύπας, στην οποία κατεβαίνει ο ελεγκτής για να δει το αυτοκίνητο από κάτω. Laughing Laughing Laughing

Εμενα το γλιφει αλλα ευτυχως δεν ακουμπαει. Ειχα γουρλωσει τα ματια για να δω αν θα περασει Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:47:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έβρισκε στην ένωση της εξάτμισης. Ευτυχώς θυμόμουν κι απ' το προηγούμενο ότι μπορεί να συμβεί κ το πηγαίναμε τσουλητό, με 0 χλμ. Μετά το πιάσαμε με ένα παιδί, εκεί, απ' τα φτερά κ μ' ένα "εϊ-ωπ" πέρασε. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:50:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

This is your car ???? Laughing Laughing Laughing Laughing

http://2.bp.blogspot.com/-cEHXI19aUhE/TgA0Z0UfgBI/AAAAAAAAaZw/621sM31wF6s/s1600/zastava+yugo.jpg

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενη
Σελίδα 10 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης