PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Skynet... ξεκινησαμε...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Αύγ 2011, 15:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Skynet... ξεκινησαμε... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.insomnia.gr/topic/417140-%CE%B7-ibm-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD/

αυτο ηταν ... θα μας φανε τα pcia μας... Wink

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Αύγ 2011, 15:18:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωχ προβλεπω οτι ο τερμινειτορ θα γινει πραγματικοτητα Laughing

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Αύγ 2011, 20:49:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω αν η IBM θα καταφερει να φτιαξει κατι που θα θυμιζει το skynet της ταινιας αλλα πιστευετε πως
α) απο τις ταινιες επιστημον. φαντασιας που παρουσιαζονται, δεν υπαρχει κανενας που πιθανων να εμπνεεται ;;
β) ολα αυτα τα σεναρια που ...ολως τυχαιως παρουσιαζουν πολλα αντικειμενα και τεχνολογιες που μετα απο λιγα χρονια γινονται εμπορικα προιοντα, γραφτηκαν απο το πουθενα, χωρις να υπαρχει καποια επιστημονικη βαση ;;

θυμηθειτε τα περιβοητα laser που εμφανιζονταν σε ταινιες πολυ πριν την εμπορικη χρηση τους
ή τα computers και μαλιστα με αναγνωριση φωνης που σε πολλα διαστημοπλοια βοηθουσαν το πληρωμα
και δεκαδες αλλα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Αύγ 2011, 06:59:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαλαρώστε με περίπου 100 δισεκατομμύρια νευρώνες που έχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι μάλλον απίθανο να τον αντιγράψουν στο άμεσο μέλλον....άσε που κάθε νευρώνας έχει χιλιάδες συνδέσεις (συνάψεις) με κάθε άλλον οπότε.... Βέβαια η προσπάθεια αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και 30 χρόνια, στην αρχή προσπαθώντας να φτιάξουν τους ηλεκτρονικούς ειδικούς....ηλεκτρονικούς βοηθούς. Αρκετά απο αυτά τα επιτεύγματα κυκλοφορούν στην αγορά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Αύγ 2011, 11:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προχθες ειδα ενα αρθρο για ενα ρομποτ που εφτιαξαν στο πανεπιστήμιο του Τόκιο που αναλυει το περιβαλον του και παιρνει αποφασεις βασισμενο σε αυτο, δηλαδη αν του πεις "φτιαξε μου τσαι" θα ψαξει να βρει ποτιρι , μετα το τσαι και νερο , στην αρχη θα ψαξει στους παγκους για ποτιρι-τσαι , μετα αν δεν βρει σε ντουλαπια κτλ.. και αν το νερο δεν ειναι ζεστο θα ψαξει να βρει τροπο να το ζεστανει...
Επισης συνδεεται ολη την ωρα με αλλα ρομποτ μεσω ιντερνετ και παιρνει πληροφοριες , δηλαδη αντου ζητησεις να σου φτιαξει τζατζικι και δεν ξερει τι ειναι, θα συνδεθει με αλλα ρομποτ (πχ στην Ελλαδα) και θα παρει την συνταγη...

Ε βαλε το παραπανω ρομποτ με τους αλγοριθμους που εχουν φτιαξει και την μαζικη επικοινωνια με αλλα ρομποτ, και βαλε και το παρον αρθρο για Ai ... να μην πω τι βγαινει... Wink

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Αύγ 2011, 12:14:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=59MN-CX_rMQ&feature=related

Κοψτε τα ναρκωτικα λεω γω Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Αύγ 2011, 19:03:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:

υπαρχουν εκατονταδες ερευνητικα προγραμματα σε διαφορες χωρες του κοσμου που ασχολουνται με πραγματα που θα τα κοροιδευε ο μεσος ανθρωπος αν τα γνωριζε.

ευτυχως δεν τα γνωριζει αλλα θα δει τις εμπορικες εφαρμογες του στο μελλον , τοτε που δεν θα τα κοροιδευει αλλα θα τρεχει να τα αγορασει...,
οπως για παραδειγμα ενας ισχυρος υπολογιστης τσεπης λεπτος οσο ενα τετραδιο που θα μπορει να σε βαζει στο ιντερνετ, να σου δειχνει τη θεση σου μεσω gps, να παιζει μουσικη και ταινιες, να σε αφηνει να παιζεις παιχνιδια ή να διαβαζεις ολοκληρους τομους απο οποια εγκυκλοπαιδεια θελεις και πολλα αλλα... α! ξεχασα ! το λενε ipad και καποτε αποτελουσε επιστημονικη φαντασια στις ζωγραφιες ενος 5χρονου...

Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Αύγ 2011, 19:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα δεν λεω το αντιθετο...φυσικα με το καιρο πολλα πραγματα γινονται...
Απλα δεν μελετησες 2 πραγματακια

1)Ποσο ακομα νομιζεις οτι θα υπαρχει το ανθρωπινο ειδος στον πλανητη για να εξελιχθουν νεα πραγματα Confused

2)Δες ενα ντοκιμαντερ τι ειναι ο ανθρωπινος εγκεφαλος και μετα ελα πες μου Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Αύγ 2011, 22:51:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Μα δεν λεω το αντιθετο...φυσικα με το καιρο πολλα πραγματα γινονται...
Απλα δεν μελετησες 2 πραγματακια

1)Ποσο ακομα νομιζεις οτι θα υπαρχει το ανθρωπινο ειδος στον πλανητη για να εξελιχθουν νεα πραγματα Confused

2)Δες ενα ντοκιμαντερ τι ειναι ο ανθρωπινος εγκεφαλος και μετα ελα πες μου Rolling eyes

1) δεν ξερω για ποσο θα ειναι , παντως εναι ικανος για το χειροτερο ακομα κι αν του μενει ελαχιστος χρονος !!!

2) δεν ειναι απαραιτητο να φτιαχτει τεχνητα ενας πανομοιοτυπος εγκεφαλος με τον ανθρωπινο. μπορεις να πετυχεις πολλα "κακα" και αλλα "καλα" πραγματα ακομα κιαν πλησιασεις στο 10-20% του ανθρωπινου εγκεφαλου
ισως ποτε δεν γινει στο 100% αλλα ηδη υπαρχουν πειραματικα μοντελα ειτε σε software (μοντελα για προβλεψη καιρου και σεισμων π.χ) ειτε σε hardware (δες πρωτογονα για την ωρα ανδροειδη, δες νανοτεχνολογια, δες στρατιωτικα κατασκοπευτικα προγραμματα) που επιδεικνυουν αν οχι νοημοσυνη στα πρωτα σταδια τουλαχ. αφομιωση γνωσεων και επαναχρησιμοποιηση (απο μονα τους) για εκτιμηση αποτελεσματων.

και αυτα ειναι οσα ξερουμε η υποπτευομαστε
τα περισσοτερα δεν τα ξερουμε καν !

το hollywood ανεκαθεν αποτελουσε και

-πηγη εμπνευσης των επιστημονων που εψαχναν να βρουν πρακτικη χρησιμοτητα και να υλοποιησουν ιδεες επιστ. φαντασιας οσο τρελες κι αν ακουγονταν (ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ 1 ΦΩΤΟΝΙΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΛΙΓΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ το 1993 και το 1997 !!! ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑΜΕ ; ΜΑ ΣΤΟ ...."ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΤΙΚΟ" STARTREK ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ (περι ορεξεως...). απο το 1 φωτονιο ξεκιναμε και ισως φτασουμε χρονια αργοτερα σε κατι πολυ μεγαλυτερο)

* δες εδω αν δεν βαριεσαι για την τηλεμεταφορα
http://www.physics4u.gr/articles/teleport2.html
http://www.physics4u.gr/articles/teleport3.html

...αλλα και...

- εμπορικο τροπο να εκμεταλευτουν τυχων εγκατελημενες ή κατα λαθος δημοσιοποιημενες κρυφες ερευνες και τεχνολογιες, κανοντας τις ταινιες.

Επιστροφή στην κορυφή
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Αύγ 2011, 04:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=XLKKbz2mNyo

αν παρω πτυχιακη τελος της χρονιας αυτο θελω να κανω.....

nikos 206cc έγραψε:

εισαι πισω δες εδω.. http://www.youtube.com/watch?v=L_UDgYm7Nrg

χαχαχαχαχαχαχα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης