PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 vs
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nsne (ioannis)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106gti

Ένταξη: 03 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2010, 12:10:07    Θέμα δημοσίευσης: 106 vs Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν και εψαξα να βρω παρομοιο topic δεν τα καταφερα.ηθελα να ρωτησω αν ετυχε κανενας κατοχος 106 rallye,να τα δωσει με το καινουργιο corsa opc.

no pain-no gain
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2010, 12:57:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsοντα...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2010, 13:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μπορω να σε βοηθησω λιγο, ραλι με ΦΠΕ και opc με ΦΠΕ και αυτο από στάση, το ραλι μεχρι και στο 1χλμ απο φαναρι σε φαναρι ηταν τουλαχιστον 3 καροτσες μπροστα.

Απο ρολ, το opc μπροστα 1,5 καροτσα περιπου.

Ημουν μπροστα και στις δυο περιπτωσεις. Α και το ραλι οσο και το opc ειχαν απο ενα ατομο μεσα. Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2010, 13:19:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

του αδερφου μου το ραλλι χωρις καθισματα φπε...το οπισι μαμα με σεμι ολοκαινουρια λαστιχα...του δινει αβαντσο 1 αμαξι απο σταση...στην πρωτη μονο του ριξει μισο Laughing μεχρι τεταρτη σπασμενη ηταν μπροστα μετα τον περασε το οπελ...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2010, 15:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου φαινεται οτι θα αρχισουμε τα ιδια που λεμε και στο Saxo club... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
8emos (8emos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 rally 16v(2002)

Ένταξη: 16 Ιαν 2010
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2011, 00:23:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια πολύ καλη κόντρα που εγινε την προηγούμενη βδομάδα.Το γνωστο κιτρινο 106 0-400 με το <<πρωτοεμφανιζόμενο>> punto by βουρος που δηλώνει 720 τροχο.Τα 2 αμαξια πατήσανε απο 1ες ρολ στα 370 μέτρα.Μισο καπο το ραλλυ μπροστά.Ο Οδηγος του punto υποστηριζει πως εχασε την τριτη κ μια μικροεπιπλοκή στο μοτέρ.Βιντεο In Car απο το 106.http://www.youtube.com/watch?v=e4JkHweGgX0&playnext=1&list=PLD82CFA71FBAE298D
Επιστροφή στην κορυφή
lary750 (lampros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 405(γιατι να μην ειναι Τ16)

Ένταξη: 08 Φεβ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2011, 23:43:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν μια εβδομαδα περιπου πατησε ενας φιλος με opc .Του φιλου το ραλλακι φοραει φπε + εκκεντροφορους (οχι καννιβαλους).το opc φπε .Στα 400 μετρα δεν υπηρχε επαφη πολυ μπροστα το ραλλυ αλλα ψηλα ανοιγε το οπσ πολυ

Γαλλικη σχολη και τα μυαλα στα καγκελα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2011, 00:09:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όοοοι μανούλα μου ... αυτά ραλί δεν πιάνονται πουθενά.

Αυτό το francais voiture δεν σπάει δεν χαλάει, και βάζει φωτιά σε δρόμους με στροφές και ευθείες... το δικό μου βγήκε gay πάντως. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2011, 12:21:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιο πατημα εγινε αυτες τις μερες ραλλυε 215 (δυνομετ) με νιτρα vs bmw e46 m3 turbo ανω των 500hp. με αποτελεσμα μισο αυτοκινητο μπροστα το Bmw στα τελευταια μετρα!!θα δω αν βρω και video.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Αύγ 2011, 06:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επρεπε να χα γραψει σε βιντεο γκολφ 4 στις 2 τα ξημερωματα που στην ευθεια ηταν σκασιματα φλογες (δεν νομιζω περα απο εξατμιση χωρις οικολογικη συνειδηση να χε κατι αλλο) και οταν το κοτοπουλο φτασαμε σε κλειστη διαδρομη με το 1.1 σε στριψιμο δεν με επιανε... το κουλαδι.. γιναν ολοι μαγκες της ευθειας..... πανω που πηγαινε να ανοιξει εκλεινε το γκαζι ενω εγω το βαζα με οσο μπορουσα και με φθαρμενα ελαστικα που χριζουν αλλαγης μολις πεσουν οι ζεστες

Επιστροφή στην κορυφή
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 29 Μάρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Αύγ 2011, 09:38:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με το χρήμα αγοράζεις δύναμη, όχι @@....
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Αύγ 2011, 12:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ,κ εγω ειχα 106 καποια εποχη,με πολυ "προικα" κ τα ιδια ελεγα κ εγω(αν κ στις στροφες,του εδινα κ καταλαβαινε,μιας κ γυρναγα κ καρτοδρομο 0.58)αλλα θα παραδεχτω οποιον παρει το 207 μου κ κανει αναβαση ριτσωνας σε καλυτερο χρονο,απο ενα αμαξι 1000 κυβικων. δλδ οποιος εχει αλογα,ειναι κουλαδι??? Laughing Laughing Laughing

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Αύγ 2011, 12:39:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα δεν μου το εδωσες οταν στο ζητησα...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
μην ανυσηχεις την επομενη φορα...αλλα και με εσενα μεσα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Αύγ 2011, 12:44:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
οκ,κ εγω ειχα 106 καποια εποχη,με πολυ "προικα" κ τα ιδια ελεγα κ εγω(αν κ στις στροφες,του εδινα κ καταλαβαινε,μιας κ γυρναγα κ καρτοδρομο 0.58)αλλα θα παραδεχτω οποιον παρει το 207 μου κ κανει αναβαση ριτσωνας σε καλυτερο χρονο,απο ενα αμαξι 1000 κυβικων. δλδ οποιος εχει αλογα,ειναι κουλαδι??? Laughing Laughing Laughing

Δεν έβγαλα το παραμικρό νόημα. Rolling eyes Laughing

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Αύγ 2011, 14:20:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
bagosgt έγραψε:

Δεν έβγαλα το παραμικρό νόημα. Rolling eyes Laughing

η το γραψε πιωμενος η αυπνος το ποστ δεν εξηγειται αλλιως... :Ρ

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2011, 17:51:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ice-t έγραψε:
με το χρήμα αγοράζεις δύναμη, όχι @@....

εδω πηγαινε το ποστ μου κ γενικα στο οσα δε πιανουμε στην ευθεια,τα καμπανιαζουμε στη στροφη.κ σας εξηγω οτι ειναι πααααρα πολυ ευκολο με ενα αμαξι με πολυ λιγη δυναμη,να στριψεις πολυ πιο γρηγορα απο ενα των 300+ ιππων.

την επομενη φορα μανθε,βαζω αμαξι,βενζινη κ την ριτσωνα κ εσυ βαζεις τα λαστιχα,κ ειναι δικο σου Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2011, 18:16:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:

βαζω τα λαστιχα στο αμαξι σου οπως ειναι το περνω και κανω 58 καρτοδρομο εισαι?
αρκει να εχεις 283φρενα για να μπουν ζαντολαστιχα
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2011, 18:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεσα!αυτο ειναι ραντεβου!οχι οπως Ο.Χ που δεν πατησες ουτε να μας δεις Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Αύγ 2011, 00:02:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λαστιχα υπαρχουν... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Αύγ 2011, 00:06:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
μεσα!αυτο ειναι ραντεβου!οχι οπως Ο.Χ που δεν πατησες ουτε να μας δεις Crying or Very sad

ζουσα δυσκολες στιγμες Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης