PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207GT Πανοραμική οροφη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 07 Φεβ 2011
Τόπος: Τρίκαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 17:25:55    Θέμα δημοσίευσης: 207GT Πανοραμική οροφη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την piratee στις Σαβ 15 Ιούν 2013, 08:27:15, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 17:54:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασίλη, οι πανοραμικές οροφές όπως και τα παρμπρίζ είναι γυάλινα ανταλλακτικά που δεν υπάρχουν ως μεταχειρισμένα.

Γιατί για να τα βγάλεις από ένα αυτοκίνητο, αναγκαστικά πρέπει να τα σπάσεις.
Διαφορετικά, ο μόνος τρόπος να αλλάξεις την πανοραμική χωρίς να σπάσεις το γυαλί είναι να πάρεις ένα αλυσοπρίονο ή ένα τροχό και να κόψεις τις κολώνες. Εξαιρετικά κακή ιδέα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 18:21:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την piratee στις Σαβ 15 Ιούν 2013, 08:27:37, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 20:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να βγαίνει και χωρίς να την σπάσεις γιατί ένα παιδί την είχε βγάλει και την πούλαγε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 21:51:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω βρε παιδιά, εμένα μου φαίνεται κολλημένη και μάλιστα πολύ καλά!
Και γυρω γύρω έχει τσιμούχα μάλιστα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 22:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος τρόπος θα υπάρχει δε μπορεί.Σε τέτοιες περιπτώσεις που φάει κάτι και ραγίσει - σπάσει κάπως θα πρέπει να αλλάζει..
Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Αύγ 2011, 18:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207GT Πανοραμική οροφη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

piratee έγραψε:

...

Και η ασφαλιστική μου δεν καλύπτει την οροφή.

Αυτό δεν το κατάλαβα, γιατί δεν σου την καλύπτει;
Στη θραύση κρυστάλλων δεν υποτίθεται ότι υπάγεται και αυτό;

Επιστροφή στην κορυφή
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Αύγ 2011, 12:25:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την piratee στις Σαβ 15 Ιούν 2013, 08:27:57, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Αύγ 2011, 14:27:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρώτησε και θα ρωτήσω κι εγώ να το διασταυρώσουμε.
Από Τρίτη και μετά θα ξέρουμε στα σίγουρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Αύγ 2011, 14:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλο θέμα τώρα σχετικά με την πανοραμική :

Καθώς έβαζα σήμερα το εξωτερικό σκιάδιο στο αυτοκίνητο,
στην μπροστά γωνία (απ' τη μεριά του οδηγού) του τζαμιού της πανοραμικής, εκεί που εφάπτεται με την τσιμούχα της, πρόσεξα ότι σαν να έχει πάρει λίγο αέρα στο σημείο (μεταξύ τζαμιού και τσιμούχας ακριβώς στη γωνίτσα).
Για να σας το περιγράψω πιο λεπτομερώς, είναι σαν να έχουμε βάλει ένα σελοφάν/μεμβράνη πάνω σε μια λεία επιφάνεια (τζάμι) και αυτό να έχει ξεκολλήσει λίγο στη γωνία και να έχει πάρει αέρα ή υγρασία μέσα.

Να υποθέσω ότι η στεγανοποίηση του λάστιχου δεν είναι πλέον 100% αποτελεσματική και το πρόβλημα ενδεχομένως να ''προχωρήσει πιο μέσα''; (Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 3 χρόνια, μόνο μία φορά έχω λιπάνει το λάστιχο περιμετρικά της οροφής, και το αυτοκίνητο το βλέπει αρκετά ο ήλιος)
Και αν ναι, τί να κάνω;

Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 21:02:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαριάνα έγραψε:
Ρώτησε και θα ρωτήσω κι εγώ να το διασταυρώσουμε.
Από Τρίτη και μετά θα ξέρουμε στα σίγουρα.

Δυστυχώς, ΔΕΝ! Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2011, 21:03:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαριάνα έγραψε:
Άλλο θέμα τώρα σχετικά με την πανοραμική :

Καθώς έβαζα σήμερα το εξωτερικό σκιάδιο στο αυτοκίνητο,
στην μπροστά γωνία (απ' τη μεριά του οδηγού) του τζαμιού της πανοραμικής, εκεί που εφάπτεται με την τσιμούχα της, πρόσεξα ότι σαν να έχει πάρει λίγο αέρα στο σημείο (μεταξύ τζαμιού και τσιμούχας ακριβώς στη γωνίτσα).
Για να σας το περιγράψω πιο λεπτομερώς, είναι σαν να έχουμε βάλει ένα σελοφάν/μεμβράνη πάνω σε μια λεία επιφάνεια (τζάμι) και αυτό να έχει ξεκολλήσει λίγο στη γωνία και να έχει πάρει αέρα ή υγρασία μέσα.

Να υποθέσω ότι η στεγανοποίηση του λάστιχου δεν είναι πλέον 100% αποτελεσματική και το πρόβλημα ενδεχομένως να ''προχωρήσει πιο μέσα''; (Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 3 χρόνια, μόνο μία φορά έχω λιπάνει το λάστιχο περιμετρικά της οροφής, και το αυτοκίνητο το βλέπει αρκετά ο ήλιος)
Και αν ναι, τί να κάνω;

Κανείς;... Rolling eyes Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Giwrgos207GT (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

207 GT 2009 TUNING BY E-TUNERS

Ένταξη: 27 Σεπ 2009
Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Σεπ 2011, 18:30:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την πανοραμικη με τι λιπαινεις????εγω δεν εχω περασει τπτ απλως για την συντηρηση μιας και δεν το βλεπει πολυ ο ηλιος το καλοκαιρι(γκαραζ).

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ......
Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2011, 21:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλήθεια είναι πως 3 χρόνια που έχω το αυτοκίνητο, μόνο μία φορά λίπανα τις τσιμούχες γύρω-γύρω. Παρ' όλα αυτά, δεν δικαιολογείται τέτοιο χάλι. Κι όλα αυτά γιατί οι τσιμούχες είναι πολύ λεπτές, σαν φλούδες είναι...

Όμως πήρα πλέον αγνή γλυκερίνη από το φαρμακείο και περνάω ελαφρά τα λάστιχα. Επιπροσθέτως φροντίζω να βλέπει ελάχιστα ο ήλιος το αυτοκίνητο και αν πρέπει να σταθμεύσω κάπου έξω, του βάζω μια τεράστια εξωτερική ηλιοπροστασία που πιάνει και στο σημείο που μου εμφανίστηκε έντονα το πρόβλημα.

Να δω και τον χειμώνα με τις βροχές και την υγρασία γενικότερα τί θα γίνει...

Επιστροφή στην κορυφή
Giwrgos207GT (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

207 GT 2009 TUNING BY E-TUNERS

Ένταξη: 27 Σεπ 2009
Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 16:22:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προχθες εκατσα και περασα τα λαστιχα στις πορτες και τα λαστιχακια εξωτερικα της οροφης με βαζελινη.πιστευω κατι να εκανα γιατι αλλιως τζαμπα ο κοπος..κουραστικο να προσεχεις να μην σου ξεφυγει και πασαλειψει αλλου για αλλου...παντως θα δειξει.μακαρι μαριανα να μην εχει προβληματα με την οροφη το λιονταρακι σου το χειμωνα

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ......
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 19:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η βαζελίνη δεν κάνει καλό σε λάστιχα και πλαστικά.

Παροδικά καθαρίζει και γυαλίζει αλλά "τρώει" τα πάντα και στο τέλος τα ξηραίνει και τα "σπάει".

Για λάστιχα/τσιμούχες κλπ... υπάρχουν ειδικά σπρέυ και γαλακτώματα στα είδη χημικών στα μαγαζιά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης