PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διακυμανση του Long term

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2011, 11:23:52    Θέμα δημοσίευσης: Διακυμανση του Long term Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον τελευταιο καιρο παρατηρω μια περιεργη διακυμανση του long term fuel. Ενω συνηθως επαιζε στο 5%, τον τελευταιο μηνα μπορει μολις το αναψω να ειναι στο 8,8%, να οδηγησω κανα 10αρι κμ, να πεσει στο 6,5% και την αλλη μερα το πρωι να ειναι στο 4,7%. Και ολα αυτα με το ιδιο ντεποζιτο, χωρις δλδ να αλλαζω βενζινη στο ενδιαμεσο. Αφου πεσει εκει στα 4% θα ξαναενεβει μεσα σε κανα 2 μερες παλι στο 7+ οπου και θα ξαναπεσει.

Απο επιδοσεις δεν εχω παρατηρησει καποια πτωση και σηκωνω πιεση κανονικα. Ολα αυτα τα βλεπω με το κινεζικο (μεσω εμπαυ) bluetooth ELM στο android κινητο μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2011, 16:34:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kaloytsika εισαι ακομη Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2011, 16:35:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι το ξερω, απο τη στιγμη που ειμαι κατω απο 10% θεωρω πως ειμαι οκ. Απλα η απορια μου ειναι γιατι παιζει τετοια διακυμανση σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2011, 17:05:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eμενα το τελευταιο διμηνο ειναι σταθερα στο -8 χωρις καποια εμφανη διαφορα στη λειτουργια του αυτοκινητου.... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2011, 19:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσο δεν περνάς το 10άρι είσαι οκ.
To δικό μου έπαιζε πάντα στο 5-6%. Κάτι που μου έκανε εντύπωση και το χω αναφέρει ξανά, είναι οτι απο την ημέρα που έλυσα την εισαγωγή μου και καθάρισα i/c και σωληνώσες απο τη λαδίλα, έχει καρφωθεί στο 0%, εδώ και περίπου 1500 χμ...

Τώρα για το που οφειλονται οι τόσες διακυμάνσεις θα σου απαντήσει κάποιος πιο ειδικός. Πάντως δεν νομίζω οτι αποτελεί πρόβλημα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2011, 20:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια πειτε μου λιγο γιατι εμενα ειναι συνεχεια στο -12,5 και μου βγαζει και μυνημα ο εγκεφαλος fuel trim too rich?? Confused

δεν βλεπω καποιο προβλημα στην λειτουργεια του αυτοκινητου κατα τα αλλα..

μαπ , λ , μπεκ, ολα ειναι αλαγμενα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2011, 21:11:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θυμάμαι καλά το σωστό είναι -5 με +5?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2011, 22:26:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+/- 6.8
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2011, 22:44:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2011, 10:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω το τερματισα δηλαδη...

οταν ειναι - το fuel trim συμαινει οτι βλεπει πλουσιο και προσπαθει να το στεγνωσει?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Αύγ 2011, 17:12:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο δικο μου πλεον εχει μετατοπιστει στο διαστημα [-13, -9] και με προβληματιζει αφανταστα. Βεβαια δε παρατηρω καποια διαφορα στη λειτουργεια του κινητηρα, ουτε απο οταν ηταν για μεγαλο χρονικο διαστημα στο -8 , ουτε απ οταν ηταν στο 0 μεχρι και πριν κανα 8μηνο.
Να ανησυχησω για κατι?? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Αύγ 2011, 18:07:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefter1s RC έγραψε:
Tο δικο μου πλεον εχει μετατοπιστει στο διαστημα [-13, -9] και με προβληματιζει αφανταστα. Βεβαια δε παρατηρω καποια διαφορα στη λειτουργεια του κινητηρα, ουτε απο οταν ηταν για μεγαλο χρονικο διαστημα στο -8 , ουτε απ οταν ηταν στο 0 μεχρι και πριν κανα 8μηνο.

Οι αρνητικές τιμές απ'όσο ξέρω, σημαίνουν πλούσιο μίγμα, οπότε λογικά δεν έχεις θέμα με ψεκασμό. Το θέμα είναι αν το χρόνισμά σου είναι οκ. Εγώ στη θέση σου θα το τσεκάριζα...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Αύγ 2011, 18:07:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefter1s RC έγραψε:

καλοςηρθες στο κλαμπ. - 12,5 σταθερα.. και ποιο κατω δεν νομιζω να πηγαινει... δεν σου βγαζει σφαλμα ο εγκεφαλος? εμενα συνεχεια βγαζει ...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 20:51:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να κάνω μια ερώτηση στους γνώστες προγραμματιστές και όποιον άλλο πιθανόν να ξέρει. Αν σε πρόγραμμα για 100άρα βάλεις 95άρα, αυξάνονται τα fuel trims επειδή προσπαθεί ο εγκέφαλος να καλύψει τις διαφορές ρίχνοντας παραπάνω καύσιμο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης