PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Μήνυμα καμμένης λάμπας??

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2011, 20:22:58    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Μήνυμα καμμένης λάμπας?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα παρατήρησα ότι δεν ανάβει η μια λάμπα πορείας αλλά δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα ότι έχει κάει κτλ. Τυχαία το παρατήρησα.. Παίζει να μην ανάβει σφάλμα λόγω του ότι έχω βάλει φανάρια από GT?

ΥΓ:Tο πρωί το πήγα στη Peugeot για προγραμματισμένο έλεγχο και τα έλεγξε τα φώτα και ήταν οκ! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Άπορος (Προγραμματισμένος)
Μέλος
Μέλος

207 rallye

Ένταξη: 15 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2011, 10:47:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,
Χωρίς κάποιο μήνυμα στην οθόνη,εντελώς τυχαία παρατήρησα ότι κάηκε η αριστερή λάμπα φρένων.
Όταν πήγε κάποιος φίλος να πάρει μία να την αλλάξω, τον ρωτήσαν στο εξουσιοδοτημένο σιτροέν-πεζο, αν η λάμπα είναι μονοπολική ή διπολική.
Την ίδια λοιπόν απορία έχω κ εγώ.Ξέρει κάποιος?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2011, 10:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην οθόνη μην περιμένεις να δεις κάτι, δεν έχει ειδοποίηση το Rallye.
Μονοπολική.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Άπορος (Προγραμματισμένος)
Μέλος
Μέλος

207 rallye

Ένταξη: 15 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2011, 11:18:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Μονοπολική.

Ευχαριστώ,
μόλις την τοποθετήσω θα γράψω εντυπώσεις Blink
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Αύγ 2011, 16:09:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άπορος έγραψε:
makis106 έγραψε:
Μονοπολική.

Ευχαριστώ,
μόλις την τοποθετήσω θα γράψω εντυπώσεις Blink

όλες μόνες είναι οι λάμπες που έχουμε,ξεχωριστά πορείας με στοπ...και αν θες να το αλλάξεις μόνος πρέπει να βγάλεις όλη την πλακέτα πίσω από τα πιασίματα τα πλαστικά με κατσαβίδι,είναι σαν πλαφονιέρα.,μην περιμένεις να βρεις τρυπά βιδωτή
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιαν 2012, 19:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά, το 2011 έφυγε με καμμένη λάμπα μεσαίας σκάλας για το GT μου αλλα δεν μου έχει βγάλει σφάλμα στην οθόνη??? Είναι όλα κομπλέ ή υπάρχει κάποιο προβλημα και πρέπει να το ψάξω?

Υ.Γ Η εν λόγω Η7 λάμπα δεν βγαίνει με τίποτα απο εκεί μέσα, υπάρχει καμια πατέντα ή να πάω στη Peugeot

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 15:12:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλη την Παρέα.

Θα ήθελα να θέσω και εγώ το ερώτημα μου, που είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Εδώ και 2 μήνες ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγάζει μήνυμα στην οθόνη για καμένη πλαϊνή λάμπα, καμένη λάμπα στοπ, ή καμένη λάμπα ομίχλης.

Το ωραίο σε όλη την υπόθεση είναι ότι όλες μα όλες οι λάμπες ανάβουν κανονικά! Rolling eyes

Υπάρχει δυνατότητα να μου βραχυκυκλώνει κάτι? γιατί στη διάγνωση δε νομίζω να βγάλει μήνυμα.

ευχαριστώ

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 15:32:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dope207 έγραψε:
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλη την Παρέα.

Θα ήθελα να θέσω και εγώ το ερώτημα μου, που είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Εδώ και 2 μήνες ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγάζει μήνυμα στην οθόνη για καμένη πλαϊνή λάμπα, καμένη λάμπα στοπ, ή καμένη λάμπα ομίχλης.

Το ωραίο σε όλη την υπόθεση είναι ότι όλες μα όλες οι λάμπες ανάβουν κανονικά! Rolling eyes

Υπάρχει δυνατότητα να μου βραχυκυκλώνει κάτι? γιατί στη διάγνωση δε νομίζω να βγάλει μήνυμα.

ευχαριστώ

το ίδιο μου έκανε και εμένα ΜΟΝΟ κατα την επιτάχυνση με πλήρη φορτίο χαχα κάθε φορά που έκανα πάτημα άκουγα ΜΠΙΙΙΠΠΠ και χεζόμουν πάνω μου... εννοείται οτι η λάμπα λειτουργούσε κανονικά. Κούνησα λίγο τα καλώδια πίσω απο τα φανάρια και σταμάτησε να το κάνει...

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 15:39:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallye με ειδοποίηση καμένης λάμπας? Rolling eyes
Καθάρισε λίγο τις επαφές από τις λάμπες, κουνά και λίγο τις φισες, μάλλον κάπου δεν κάνει καλή επαφή στιγμιαία.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 15:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό το ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΠΠΠΠΠΠ θα μας κάνει καρδιοπαθείς... Laughing

Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά, θα πέσει λύσιμο το Σ/Κ

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης