PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - DUNLOP SP SPORT 01
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 08:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα dunlop sport 01, τα έχει ένας γνωστός μου 1 χρόνο τώρα. Τα έβαλε, επειδή του άρεσε το πέλμα τους & ήταν φτηνά σε σύγκριση με άλλες μάρκες. Τα συμπεράσματά του είναι ότι στην αρχή καινούργια, κρατούσαν πολύ καλά σε βρεγμένο δρόμο και μέτρια σε στεγνό. Μετά από 1 χρόνο, δεν κρατάνε καλά πουθενά!!

Επειδή το είχα οδηγήσει και εγώ το αμάξι με τα συγκεκριμένα λάστιχα (όταν ήταν καινούργια), τα θεωρώ μια μέση επιλογή, για κάποιον που θέλει ακριβή διάσταση ελαστικού με το χαμηλότερο κόστος.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 09:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Τα dunlop sport 01, τα έχει ένας γνωστός μου 1 χρόνο τώρα. Τα έβαλε, επειδή του άρεσε το πέλμα τους & ήταν φτηνά σε σύγκριση με άλλες μάρκες. Τα συμπεράσματά του είναι ότι στην αρχή καινούργια, κρατούσαν πολύ καλά σε βρεγμένο δρόμο και μέτρια σε στεγνό. Μετά από 1 χρόνο, δεν κρατάνε καλά πουθενά!!

Επειδή το είχα οδηγήσει και εγώ το αμάξι με τα συγκεκριμένα λάστιχα (όταν ήταν καινούργια), τα θεωρώ μια μέση επιλογή, για κάποιον που θέλει ακριβή διάσταση ελαστικού με το χαμηλότερο κόστος.

Λοιπόν αμα είναι μάπα το καρπούζι καλύτερα να μην τα δοκιμάσω.

Σε τι αμάξι τα είχε τα dunlop sport 01 ?

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 13:14:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
pezomania έγραψε:

Λοιπόν αμα είναι μάπα το καρπούζι καλύτερα να μην τα δοκιμάσω.

Σε τι αμάξι τα είχε τα dunlop sport 01 ?

SAXO VTS 1.6 16V

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 14:21:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μετά τι έγινε ? μήπως έβαλε michelin ?

Φίλος με vts φοράει exalto και με 22000χλμ ψιλοθέλει αλλαγή....

Εντάξει αφου όλως τυχαίως περνάει απο λιμανάκια...

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 14:31:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
και μετά τι έγινε ? μήπως έβαλε michelin ?

Φίλος με vts φοράει exalto και με 22000χλμ ψιλοθέλει αλλαγή....

Και τι σκέφτεται να βάλει? (Ρητορική ερώτηση!!!)

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 14:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
TONY PAP έγραψε:

Κάποια νέα ελλαστικά:

LIMS Slick Eimaixeras SuperPilot!

ή τα πιο παλιά: LIMS SoftSlick Panostinbariera F16Pilot

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 14:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
konstantinos έγραψε:
TONY PAP έγραψε:

Κάποια νέα ελλαστικά:

LIMS Slick Eimaixeras SuperPilot!

ή τα πιο παλιά: LIMS SoftSlick Panostinbariera F16Pilot

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

και να συμπληρώσω LIMS SoftSlick Panostinbarierakaieginamythos F16Pilot

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 14:48:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτα βγαίνουν νομιζω ομως μονο σε διάσταση 225/25/19.

Κρίμα............

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 14:49:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα βάλει πάλι exalto !!!

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2003, 14:53:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
και να συμπληρώσω LIMS SoftSlick Panostinbarierakaieginamythos F16Pilot

ΠΩ ΠΩ.... ΤΑ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΑ!!!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

pugsang έγραψε:
Αυτα βγαίνουν νομιζω ομως μονο σε διάσταση 225/25/19.

Κρίμα............

Σωστά, είναι μοναδική διάσταση! Αλλά χαλάλι, αξίζει να τα βάλεις!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2003, 01:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί λέτε ρε θεοπάλαβοι;;; Laughing Laughing Laughing Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Αύγ 2003, 00:35:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα ντε... Shocked αντί να μας δώσουν καμμιά σοβαρή πληροφορία,αυτοί... Crazy Λοιπόν ,έχει κανένα που οδηγάει πιο νορμάλ εμπειρία από αυτά τα λάστιχα;Πάντως τα βλέπω να φοριούνται πολύ τελευταία.

ΥΓ.καλά κάνουν τα παιδιά... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2003, 11:36:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα Exalto τα έχω 3 χρόνια έχω κάνει 45000χλμ και ακόμα πατάνε καλά (θα τα αλλάξω βέβαια όπου να ναι γιατί ήρθε η ώρα τους). Βέβαια πάω σιγά θα έλεγα είναι και ο κινητήρας που δεν εμπνέει για γρήγορες μετακινήσεις αλλά ακόμα και στην εθνική με 150 μου αρέσαν πολύ, βελτιώθηκε η συμπεριφορά του αυτοκινήτου αρκετά και στις στροφές και στο φρενάρισμα και στο βρεμένο. Μιας και μιλάμε για λάστιχα έχω ακούσει οτι αν βάλεις λάστιχα που έχουν δείκτη ταχύτητας κοντά στην τελική σου ζεσταίνονται καλύτερα και πατάνε καλύτερα ισχύει αυτό ή ούτως ή άλλως ένα καλύτερο λάστιχο (με μεγαλύτερο δείκτη ταχύτητας) είναι πάντα καλύτερο; Πιο απλά να παραμείνω στα Η ή να βάλω Τ; Έχει δοκιμάσει κανείς τα Yokohama A539 μου έχει κάνει εντύπωση η χάραξη τους σε σχήμα Χ δεν ξέρω όμως αν είναι μαλακά (τα γιαπωνέζικα συνήθως είναι σκληρά λάστιχα). Υπάρχει κάποιο θέμα με εντυπώσεις απο λάστιχα γιατί πέρα απο αυτό δεν βρήκα κάποιο άλλο πιο γενικό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης