PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τηλεορασεις multimedia Κλπ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 15:17:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης δες την ποιοτητα εικονας της πλασμα μετα απο μια 5ετια και κλαψε ξανα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 15:40:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δες και τις σκιες-ειδολα που θα εχουν μεινει πανω στο φιλμ της πλασμα απο τα λογοτυπα των καναλιων και απο τους υποτιτλους και κλαψε ξανα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2011, 10:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

loipon εχω βρει καλες τιμες για αυτα τα 4 μοντελα
UE46D8000
UE46D7000
UE40D8000
UE40D7000

το ερωτημα ειναι 40 ή 46 ιντσες? υπερ κατα?
εχει υποψη του κανεις σοβαρες διαφορες στις δυο σειρες?
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2011, 10:58:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
UE46D8000
UE46D7000
UE40D8000
UE40D7000

για τα μοντελα δεν ξερω ΑΛΛΑ πανε για 46αρα σιγουρα!!! στην περιπτωση των ΤV το μεγεθος μετραει...
εχω 46αρα HD απο το 2007 και παραλληλα στο πατρικο μου 40αρα... καμια σχεση...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2011, 12:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
UE46D8000
UE46D7000
UE40D8000
UE40D7000

Ιδιες τηλεορασεις ειναι ουσιαστικα.
Αν εισαι πανω απο 2,5 μετρα απο οθονη 46 οπωσδηποτε
Αν κατω απο 2 τοτε 40''
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2011, 12:38:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν νομιζω να βλεπει κατω απο 2 μετρα! Shocked που θα την βαλει στην τουαλετα απεναντι απο την χεστρα? Rolling eyes

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2011, 14:48:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάκη που τους βρίσκεις τέτοιους πελάτες ρε φίλε! Ρεσιτάλ τρόπου πληρωμής κάθε φορά...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2011, 14:51:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε φιλε τι να κανω
αν δε σε πληρωνει ο αλλος τουλαχιστον φορτωνεσαι οτι εχει χρησιμο στο μαγαζι του Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2011, 14:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε πάω πάσο...απ'το να μήν παίρνεις τίποτε και να εισαι σταντ μπαι με κομμενα τιμολογια,πληρωμενο φπα και εφορία, καλύτερα να παίρνεις μια τιβί...
Δε γα***ται.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2011, 18:54:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν παρεις 3d δες και αυτο

Πρόσφατη έρευνα που διέξαγε η Samsung έδειξε πως το 3D βίντεο προκαλεί περισσότερη κόπωση και καταπόνηση των ματιών από ότι προκαλεί το 2D περιεχόμενο. Συμμετέχοντες στην έρευνα που έγινε από ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Berkeley, και δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Vision, ερωτήθηκαν να καταγράψουν την καταπόνηση των ματιών τους, την κόπωση τους, πόνους στην πλάτη ή τον λαιμό και δυσκολίες στην όραση.

Οι ερευνητές προέβαλλαν στους συμμετέχοντες, 3D και 2D βίντεο από διάφορες αποστάσεις, ενώ το τρισδιάστατο περιεχόμενο προβαλλόταν με διαφορετικά σημεία εστίασης και διαφορετικές αποστάσεις σύγκλισης. Αλλάζοντας τις αποστάσεις σύγκλισης, τοποθετούσαν το 3D περιεχόμενο να φαίνεται πως υπάρχει μπροστά ή πίσω από την οθόνη.

Τα βίντεο που προβάλλονταν με 3D απεικόνιση οδηγούσαν σε μεγαλύτερη καταπόνηση των ματιών, κόπωση και δυσκολίες στην όραση, ενώ για τους συμμετέχοντες ήταν πιο άβολα όταν με την απόσταση σύγκλισης οι 3D εικόνες τοποθετούνταν πίσω από το επίπεδο της οθόνης. Ακόμα αναφέρθηκαν αρκετά προβλήματα όταν η 3D εικόνα προβαλλόταν μπροστά από το επίπεδο της οθόνης, αλλά οι συμμετέχοντες βρίσκονταν κοντά σε αυτή.

Κάποιες εταιρίες ασκούν πιέσεις για αλλαγές στην εγγραφή 3D, με σκοπό να αυξηθεί η εμπειρία ψυχαγωγίας αλλά ταυτόχρονα να μειωθεί η κόπωση στα μάτια που προκαλεί στα μάτια. Ο σκηνοθέτης του «Avatar» James Cameron, άσκησε κριτική στις υπάρχουσες τεχνικές που χρησιμοποιεί η βιομηχανία του κινηματογράφου, ζητώντας να αυξηθεί το frame rate ώστε να γίνει πιο ωραίο το τρισδιάστατο περιεχόμενο.

H Nintendo πέρυσι είχε προειδοποιήσει μέσω του site της για πιθανούς κινδύνους στα παιδιά που χρησιμοποιούν το 3D στο Nintendo 3DS. Απέτρεπε τα παιδιά κάτω των 6 ετών να βλέπουν 3D περιεχόμενο καθώς η εικονική αυτή προβολή, με το σημείο εστίασης να κυμαίνεται σε διαφορετικά βάθη, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην φυσιολογική ανάπτυξη της όρασης.

Η σχέση μεταξύ αποστάσεων σύγκλισης και απόστασης θέασης αποτελεί πρόκληση για την βιομηχανία του κινηματογράφου, καθώς τρισδιάστατες ταινίες που έχουν σχεδιαστεί ώστε να μην κουράζονται οι θεατές στον κινηματογράφο, ίσως προκαλέσουν προβλήματα σε όσους θελήσουν να τις δουν στην τηλεόραση του σπιτιού τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2011, 06:43:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ 46άρα έχω στα 4+ μέτρα

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2011, 09:13:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

46αρα σιγουρα.

Εγω 47αρα εχω και ειμαι στα σχεδον στα 4 μετρα και ειναι οτι πρεπει.
Στα 2 μετρα η 46αρα ειναι too much.

Η κοπελα μου εχει 42αρα στα 4 μετρα και το βρησκω ενοχλητικο οταν βλεπω ταινια.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2011, 09:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ara λετε μια φτηνη led 46 που να μην ειναι 3d? και στο μελλον οταν σταθεροποιηθει τεχνολογια βλεπουμε?
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2011, 10:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LED οπωσδηποτε.

Τωρα για το 3D, αν θα βαλεις παραπανω λεφτα δεν αξιζει. Θα βγει η καινουρια τεχνολογια που δεν θα χρειαστεις τα γυαλια. Καλυτερα να τα βαλεις σε surround αν ειναι να τα βαλεις.

Σου δινουν 2 γυαλια free, αλλα αν θες να κατσεις με παρεα 4-5 ατομα να δειτε 3D ταινια πρεπει να σκασεις αλλα 70-90 ευρω το γυαλι. Μπορεις και απο ebay βεβαια να τα παρεις με 20 ευρω..

Εγω πηρα LG LED 47αρα με 200hz και ειναι απιστευτη. Που να δεις οταν βλεπεις ταινια bluray.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2011, 11:52:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ara λετε μια φτηνη led 46 που να μην ειναι 3d? και στο μελλον οταν σταθεροποιηθει τεχνολογια βλεπουμε?

Ναι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2011, 11:56:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
LED οπωσδηποτε.

Τωρα για το 3D, αν θα βαλεις παραπανω λεφτα δεν αξιζει. Θα βγει η καινουρια τεχνολογια που δεν θα χρειαστεις τα γυαλια. Καλυτερα να τα βαλεις σε surround αν ειναι να τα βαλεις.

Σου δινουν 2 γυαλια free, αλλα αν θες να κατσεις με παρεα 4-5 ατομα να δειτε 3D ταινια πρεπει να σκασεις αλλα 70-90 ευρω το γυαλι. Μπορεις και απο ebay βεβαια να τα παρεις με 20 ευρω..

Εγω πηρα LG LED 47αρα με 200hz και ειναι απιστευτη. Που να δεις οταν βλεπεις ταινια bluray.

το οτι οι καινουριες LG 3D εχουν γυαλια που κανουν 5 ευρώ και δεν χρειαζονται μπαταταρια δεν το μετρας? και τρεχουν στα 200hz που σημαινει οτι το 3d ειναι απιστευτης ποιοτητας και δεν κουραζει...

@Volvos, αν πας για 3d μονο οι καινουριες LG μετρανε...

Αλλιως παρε μια LED 46 HD... αυτα Very happy

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2011, 13:06:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον να μιλησω σαν μηχανικος Η/Υ μιας και το επαγγελμα μου(αν και δεν εχω πτυχιο ακομα ) σχετιζεται με αυτα και ασχολουμαι....

η 32αρα στο 1.8 μετρα που την εχω ειναι υπερανετη....
η μανα μ προσφατα στο πατρικο μας πηρε LG full ΗD 1080p 42ara αλλα ειναι στο 1.2 μετρα....και ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ
αναγκαζομαι να την γυριζω πλαι και να καθομαι στον ξεμπαρκο καναπε...

γενικοτερα πριν προβειτε σε αγορα οθονων μετρηστε τις αποστασεις σας απο την θεση τοποθετησης...τι ειναι χρησιμο και οχι αν ειναι 40 47 50 κτλ....
δευτερο πραγμα που πρεπει να προσεξετε.....
αναλογια αντιθεσης πχ ποτε 1000:1 απο 100.000:1 και πανω....γνωμη μ..
ναι στο λεντ..δεν αφηνει σημαδια σαν τις πλασμα αυτο που ειπαν τα παιδια....
ειναι καινουργιες τεχνολογιες μεν και ακομα θελουν εξελιξη...

3D???μονο σε pc ακομα...τηλεοραση που εχω κατσει σε σαμσουνκ και σονυ μετα το 3λεπτο δακρυζαν τα ματια μου και πονουσαν.....

σε υπολογιστη (με καρτα νβιντια που κανει 5000ευρω!!!!!!!!!!! )και οθονη 27αρα 3D ειδαμε ταινια χωρις κανενα προβλημα.....

αυτα απο μενα... και καλυτερες τηλεορασεις σε πλασμα 1)samsung 2)lg 3)sony

αυτη ειναι η γνωμη μου....και δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα σωστη μιλαω με βαση αυτα που εχω δει

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2011, 13:21:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[nekrofilos]Φλωριές... 3d και μαλ***ες. Ιδού:

Και ναι, δουλεύει άψογα.

[/nekrofilos]

Laughing Laughing Laughing

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2011, 14:19:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
[nekrofilos]Φλωριές... 3d και μαλ***ες. Ιδού:

Και ναι, δουλεύει άψογα.

[/nekrofilos]

Laughing Laughing Laughing

εχω μια 28αρα ασπρομαυρη με καρβουνα του 38του προπαππου μ στην αποθηκη...την θες???Χαχαχαχα

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2011, 14:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

exoyme kana μοντελο υποψη μας led samsung -sony (αυτες φερνει μονο)
σε νορμαλ λεφτα χωρις 3d?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης