Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
boxer (Νίκος) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0 Gti (2000)
Ένταξη: 12 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 28 Τόπος: ΧΑΛΚΙΔΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιούλ 2011, 18:33:11 Θέμα δημοσίευσης: Κάθεται "στραβά".... |
|
|
Παιδιά καλησπέρα, έβαλα πριν 2 μερες eibach pro kit στο 206 μου .
Ο κατασκευαστης μιλαει για 2,5cm χαμήλωμα κ απο την πλευρά του οδηγού ειναι οκ αλλα απο του συνοδηγου είναι λίγο ψηλότερο , ένα δάχτυλο περίπου.
Πριν το ξαναπάω στο μηχανικό ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας ή αν εχει τύχει σε κανέναν πως το έλυσε;;
Παίζει να έγινε άστοχη τοποθέτηση;; υπάρχει δεξί κ αριστερό ελατήριο ή ειναι τα ίδια;;;
ps. ρύθμισε κ τις μπάρες πίσω ο μάστορας εννοειτε . στον πισω άξονα πάλι υπάρχει διαφορά αλλά ειναι μικρότερη.
ps. τα αμορτισέρ έμειναν τα ίδια , blistein κίτρινα φοράω εδώ κ 60.000 χλμ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GGiannis (ΓΙΑΝΝΗΣ) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 17 Μάρ 2011 Δημοσιεύσεις: 110
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιούλ 2011, 20:40:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πως μετρας την διαφορα υψους? Κανονικα πρεπει απο μαρσπιε προς και πισω απο τις δυο πλευρες για να συγκρινεις.1 δαχτυλο ειναι πολυ μεγαλη αποκλιση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούλ 2011, 02:31:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απολυτα λογικο ειναι.....με 60.000 χιλιομετρα στα Bilstein που θελουν επισκευη καθε 50 τι περημενεις...?Λογικο ειναι να καθετε η πλευρα του οδηγου αφου το βαρος βρεξει χιονησει ειναι παντα απο εκει μιας και χωρις οδηγο δεν παει....Και γιθα να σε πριολαβω να μην πεις οτι τα ειδε ο μαστορας και ειπε οτι ειναι οκ.....τα Bilstein δεν φτανουν σε σημειο να βγαλουν λαδια απεξω για να δειξηουν οτι εχουν κλασει.....εχουν εσωτερικες διαροες γαυτο και εχουν πσει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
boxer (Νίκος) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0 Gti (2000)
Ένταξη: 12 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 28 Τόπος: ΧΑΛΚΙΔΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούλ 2011, 11:44:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η αληθεια είναι οτι το μετρησα λιγο μπακαλικα , δηλαδη παντα σε ίσωμα ειδα οτι απο λάστιχο σε φτερό υπάρχει αυτη η διαφορα δεξια κ αριστερα κ αυτο γιατι κοιταζοντας το προσεκτικα ετσι μου φανηκε με το ματι. πριν τα βάλω δεν θυμαμαι να το είχα παρατηρησει ποτε.
Μετρωντας όπως ειπες GGiannis η διαφορα ειναι μηδαμινη.
όσο για τα bilstein οτι θελουν καθε 50.000 επισκευη δεν το ήξερα. θα πάω να τα μετρήσω κάποια στιγμη απο περιεργια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GGiannis (ΓΙΑΝΝΗΣ) Μέλος

Peugeot 207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούλ 2011, 15:47:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | Απολυτα λογικο ειναι.....με 60.000 χιλιομετρα στα Bilstein που θελουν επισκευη καθε 50 τι περημενεις...?Λογικο ειναι να καθετε η πλευρα του οδηγου αφου το βαρος βρεξει χιονησει ειναι παντα απο εκει μιας και χωρις οδηγο δεν παει....Και γιθα να σε πριολαβω να μην πεις οτι τα ειδε ο μαστορας και ειπε οτι ειναι οκ.....τα Bilstein δεν φτανουν σε σημειο να βγαλουν λαδια απεξω για να δειξηουν οτι εχουν κλασει.....εχουν εσωτερικες διαροες γαυτο και εχουν πσει... |
Δεν νομιζω οτι η bilstein φτιαχνει αναρτησεις η ελατηρια που κλανουν απο την πλευρα του οδηγου επειδη εκει καθεται παντα καποιος  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούλ 2011, 20:53:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ειναι θεμα αν ειναι bilstein koni kw η οποιαδηποτε μαρκα...εινα κανονας αυτος...και περαν αυτου σε ελληνικα χιλιομετρα η ιδια η bilstein προτεινει επισκευη.....Επισης αν βρεις bilstein ελατηριο ελα και δειξτο μου και μενα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GGiannis (ΓΙΑΝΝΗΣ) Μέλος

Peugeot 207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2011, 20:52:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νομιζω οτι ειναι λιγες οι βιομηχανιες που παραγουν ελατηρια και τα δινουν υστερα σε εταιρειες οπως bilstein, koni και kw , επομενως μπορει κατασκευαστικα να βρεις ακριβως τα ιδια ελατηρια σε διαφορετικες εταιρειες γιατι πολυ απλα εχουν διαφορετικη ετικετα.Επισης τα αμορτισερ σιγουρα θελουν επισκευη και δεν τιθεται θεμα μαρκας απλα δεν υπαρχει περιπτωση η διαφορα αυτη να ειναι τοσο μεγαλη και αισθητη με το ματι απο την πλευρα του οδηγου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2011, 21:18:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να εχεις ομοιμορφη φθορα σε αναρτησεις και φρενα η θα πρεπι να καθεσαι στην μεση τοθ μεταξωνιου η να εισαι ουτε 50κιλα ανθρωπος....εγω επειφδι ειμαι βαρυς οσοα χρονια οδηγαω παντα η πλευρα τπυ οδηγου ειναι πιο φθαρμενη ειτε σε φρενα ειτε σε αναρτηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2011, 02:08:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
συγκεντρωθειτεεεεεε, μας διαβαζουν και αλλοι ανθρωποι............ |