PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τηλεορασεις multimedia Κλπ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 10:39:28    Θέμα δημοσίευσης: Τηλεορασεις multimedia Κλπ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anνοιγω αυτο το τοπικ αφου δε βλεπω κατι αντιστοιχο λογω του οτι εχω ενα θεματακι

Απο μια μελετη για ενα μαγαζι βρεθηκα αντι για αμοιβη να πρεπει παρω μια τηλεοροαση Laughing
Εχω δυνατοτητα μονο για sony samsung (σ αυτες μου βρισκουν χονδρικη)

δεν εχω ιδεα απο μοντελα τεχνολογιες κλπ
λεφτα υπολογιζω το πολυ μεχρι 1500 μαζι με το home cinema (οσο αμοιβη)
απο οσο ειδα ενα τετοιο μαζι με dvd κλπ παπαρια θες ενα 350αρι με 400

αρα μιλαμε για τηλεοραση 1100 το πολυ

μου εχουν πει για led 3d να προτιμησω
αλλοι να μη παρω 3d γιατι σε κανα χρονο θα ειναι αχρηστες και τα γυαλια τους αφου θα εχουν βγει νεας τεχνολογιας
αλλοι να παρω μια πολυ καλη παλια πλασμα

γενικως εχω μπλεξει τα μπουτια μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 10:57:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanks μανθουκο
Moy eipe bill

για samsung d7000-d8000

και home cimena samsung hps 7000

τα τσεκαρω απο τιμες κλπ και βλεπω
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 11:01:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aναλογα με το τι προγραμματα βλεπεις στην τηλεοραση,και αναλογα με το τι αποσταση θα εχεις απο αυτην θα ειναι και η επιλογη σου
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 11:05:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
thanks μανθουκο
Moy eipe bill
Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 11:13:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αποσταση δεν υπαρχει θεμα λογικα καπου 4.5μετρα+ απο οθονη ο απεναντι τοιχος αυτο ειναι το μαξιμουμ αποστασης καναπε τοιχο
πρεπει να ειναι πιο κοντα?

και επισης δεν εχω θεμα με καλωδιωσεις γιατι σπιτι ειναι γιαπι ακομα οποτε μπορω να περασω και ενσυρματα ηχεια αν παιζει κατι φτηνοτερο
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 11:22:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αποσταση δεν υπαρχει θεμα λογικα καπου 4.5μετρα+ απο οθονη ο απεναντι τοιχος αυτο ειναι το μαξιμουμ αποστασης καναπε τοιχο
πρεπει να ειναι πιο κοντα?

και επισης δεν εχω θεμα με καλωδιωσεις γιατι σπιτι ειναι γιαπι ακομα οποτε μπορω να περασω και ενσυρματα ηχεια αν παιζει κατι φτηνοτερο

αυτο που λεει ο νικοσ για την αποσταση ειναι σωστο.. καπου υπαρχει ενα λινκ στο νετ που λεει την optimal αποσταση που πρεπει να εχεις απο καθε διασταση τηλεορασης, αν εισαι πολυ κοντα κουραζεις τα ματια σου γιατι πανε δεξια αριστερα συνεχια για να προλαβουν την μεγαλη ειακονα (σαν το σινεμα κατι αν κατσεις πρωτες σειρες που ζαλιζεσαι) αν παλι κατσεις πολυ μακρυα δεν θα βλεπεις τις λεπτομεριες που σου προσφερει μια HD tv και ουσιαστικα τζαμπα θα την εχεις..

AAA νατο!!!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 11:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν παρεις δηλαδη μια 46'' FULL HD θα πρεπει να καθεσαι απο 6 μεχρι 9 ποδια μακρια για να εισαι στα καλυτερα... απο 1,8 μετρα μεχρι 2,7 Για να μπορεις να βλεπεις τις λεπτομεριες του Full HD Wink

εκει στα 2μιση μετρα θα εισαι βασιλιας...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 11:37:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατσε ρε συ 40ιντσες βγαζει 1080Hp αρα 2.2 μετρα
ειναι παρα πολυ λιγο Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 11:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εξαρταται πως εννοει ο καθενας μας το "βλεπεις τις λεπτομερειες" (αν αξιζει / αν ζαλιζει κλπ κλπ)
μιλα με jim τηλεφωνικα (γιατι σιγα να μη βρει χρονο να ποσταρει εδω) να σου πει τι εκανε εκεινος... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 11:55:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι πιστεψε με... αν θελεις να δεις πραγματικα λεπτομεριες σε HD ή ακομα και σε ψηφιακό σημα..

σε ταινιες HD blueray αν δεν εισαι σε αυτες τις αποστασεις δεν βλεπεις πχ ρυτλιδες στα προσωπα, αντανακλάσεις στα γυαλιά κτλ που κανονικα τα βλεπεις.. Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι και ποιο πισω δεν εχεις καλη εικόνα.. μια χαρα ειναι απλοσ δεν εχεις το κατι εξτρα.

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 12:08:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ααααααα αυτες οι αποστασει ειναι για τα 3d γυαλια κλπ?
λογικο τοτε

επειδη ξεφευγουμε σε τιμες αφου αυτα που μου προτεινε ο βασιλης πανε 1500+ μινιμουμ

κοιταω να δω μηπως παμε σε λιγο πιο παλια μοντελα για να πεσουμε αρκετα σε κοστος. θα ενημερωσω τι παιζει στην αγορα.
σε αυτη τη περιπτωση τι κοιταω?
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 12:21:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oxi δεν ειναι για 3δ ειναι για κανονικες.

επισης ΑΝ πας σε 3d ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ καινουριες LG που εχουν τα γυαλια χωρις μπαταρια και χρησημοποιουν την τεχνολογια που εχει το 3d και στα σινεμα. ειναι οτι καλυτερο απο θεμα τεχνολογιας με ελαφρυά φτηνα γυαλια 5 ευρω το ζευγαρι και χωρις φορτιση. και 200hz ρεφρες για ρευστη εικονα. ΟΛΕΣ οι αλλες 3d δεν αξιζουν αυτην την στιγμη.

Αφου βεβαια δεν μπορεις να παρεις αλλη μαρκα εκτος απο samsung βολεψου με μια απλη...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 12:37:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω 40αρα σαμσουνγκ και θελει τουλαχιστον 1,5 μετρα....βασικα στα 2 μετρα εισαι κομπλε...αν εισαι 3+ τοτε κοιτας για 46 κλπ

Το βασικοτερο ειναι τι προγραμματα βλεπεις...απο εκει ξεκινας με το τι τηλεοραση θα παρεις...για αυτο σου ειπα να μας πεις τι βλεπεις Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 13:07:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Εγω εχω 40αρα σαμσουνγκ και θελει τουλαχιστον 1,5 μετρα....βασικα στα 2 μετρα εισαι κομπλε...αν εισαι 3+ τοτε κοιτας για 46 κλπ

Το βασικοτερο ειναι τι προγραμματα βλεπεις...απο εκει ξεκινας με το τι τηλεοραση θα παρεις...για αυτο σου ειπα να μας πεις τι βλεπεις Exclamation

+1000

ρε ψηλε οτι συμφωνω και μαζι σου δευτερη φορα σε 1 μερα με ανυσηχει... Very happy

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 13:20:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε βλεπω τηλεοραση

ουσιαστικα μονο για ταινιες την θελω
ουτε ιντερνετ χρηση
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 13:24:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εχεις σκοπο να την κρατησεις 10ετια μην παρεις πλασμα....αν δεν βλεπεις μπαλα μην παρεις πλασμα
αν βλεπεις ταινιες παιρνεις μια 46 led με ενα καλο home cinema και τελος
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 13:26:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οοοοκ thanks Wink
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 13:36:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Αν εχεις σκοπο να την κρατησεις 10ετια μην παρεις πλασμα....αν δεν βλεπεις μπαλα μην παρεις πλασμα
αν βλεπεις ταινιες παιρνεις μια 46 led με ενα καλο home cinema και τελος

παλι συμφωνω... εεε σημερα τι παθαμε... Wink

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 14:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Plasma και μόνο Panasonic τέλος Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 15:16:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Plasma και μόνο Panasonic τέλος Wink

Πανε σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα βαλτες διπλα διπλα με μια καλη ταινια με μια led sony και κλαψε Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης