PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θορύβων Συλλογή! (Noises Collection part I)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Αύγ 2002, 08:55:44    Θέμα δημοσίευσης: Θορύβων Συλλογή! (Noises Collection part I) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν!!
Και "έτσι στα ξαφνικά" (όπως λέει και ο Ρέμος)....χθες και σήμερα παρατήρησα αγνώστου ταυτότητας & προέλευσης θορύβου κατά την εκκίνηση με όπισθεν και με 1η...σε πολύ χαμηλές ταχύτητες... Σαν να συντονίζεται κάτι στο εσωτερικό...και να χτυπάει κάπου!
Αφού τα έβγαλα όλα, τελικά τζίφος....μάλλον θα πρέπει να βγάλω ηλιοροφή και τα καθίσματα...μετά την κονσόλα....μετά εταζέρες....ρεζέρβες...εξάτμιση....μηχανή και να το αφήσω μόνο με το σασί μπας και βρω που στην ευχή συντονίζει.... Confused Confused Confused

Ιστορίες καθημερινής τρέλας..... Silly Silly

Πάντως σε αυτό το κομμάτι το 206 είναι λιγάκι .... Beer Beer

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Αντε πάρτε το "όφωνο" και συνεχίστε με τα υπόλοιπα άσματα της συλλογής....

Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Αύγ 2002, 09:15:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα μικρό τακ - τακ από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου. Συνήθως ακούγεται σε χαμηλές ταχύτητες και ανωμαλίες οδοστρώματος. Σίγουρα από το εσωτερικό και μάλλον είναι το κούμπωμα από τη ζώνη του συνοδηγού που χτυπάει στο πλαστικό της ταπετσαρίας!!!!
Ειδικά στο δίπορτο υποθέτω ότι είναι πιο εύκολο να συμβεί γιατί μπλέκει η ζώνη με το ρυθμιστή της πλάτης του καθίσματος πιο εύκολα από το 5πορτό και λόγο της ύπαρξης ενός "σιδηροδρόμου" νομίζω ότι η ζώνη είναι πάντα πιό χαλαρή στο 3πορτο.
Vini έγραψε:
Πάντως σε αυτό το κομμάτι το 206 είναι λιγάκι .... Beer Beer

Ναι πίνω για να ξεχνώ τον πόνο! Αχχχχχχχχχχ

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Αύγ 2002, 20:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά πρέπει να έχουμε υπόψη οτι όλα τα γαλλικά είναι σουσταλίδικα αυτοκίνητα. ΧΕΧΕ!! Αλλά σε κάθε περίπτωση το 206 δείχνει ψιλοσφιχτοδεμένο,ιδιαίτερα αν περνάς 4 ζεύγη σιδηροδρομικές ράγες κάθε μέρα.
Είσαι σίγουρος οτι είναι από την καμπίνα; Αν είναι από μέσα είναι εύκολο να δεις που συντονίζει. Το πιο πιθανό είναι να παίζει το σαζμάν ή όλο το μοτέρ,και φυσικό είναι σε χαμηλές στροφές να ακούγεται διότι ζορίζεται...

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Αύγ 2002, 22:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με τον theflame, ο θόρυβος και σε μένα προέρχεται από τον ρυθμιστή ύψους της ζώνης κυρίως από την πλευρά του συνοδηγού.

Κύριοι, το 206 δεν είναι αυτοκίνητο που δεν θα ακούσεις ποτέ "τσικ". Εγώ το λατρεύω με όλα του τα ελαττώματα, διότι είναι το μόνο πυο βλέπω στο δρόμο και ακόμα χαμογελάω, ακόμα μου φτιάχνει τη διάθεση μετά από τόσα χρόνια που έχει παρουσιαστεί. Laughing Laughing Laughing

Αφήνω τα "τέλεια" (δηλ. ποιοτικότατα) αυτοκίνητα για τους άλλους. Ας πάρουν ένα τέλειο αυτοκίνητο που θα είναι άχρωμο και άψυχο. Εγώ και πάλι Πεζό θα πάρω :D
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Αύγ 2002, 03:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατ' αρχήν, όλα τα αυτοκίνητα παράγουν θορύβους. Άλλα περισσότερους και άλλα λιγότερους. Έχει σημασία και η συναρμολόγηση κατά τη γραμμή παραγωγής. Και εξαρτάται φυσικά από τους δρόμους στους οποίους κινούμαστε, από το πόσο σκληρή ανάρτηση έχουμε, και από τον τρόπο οδήγησής μας.

Στο δικό μου παρατηρώ σποραδικό θόρυβο από τη ζώνη όπως και εσείς. Κάποιοι άλλοι τριγμοί έχουν κάνει εμφάνιση κατά καιρούς αλλά τίποτα το αξιοπρόσεκτο. Σε γενικές γραμμές είμαι υπερευχαριστημένος από το 206 στον τομέα αυτό. Δεν τον περίμενα τόσο ήσυχο τον Γάλλο...

Αξιοπρόσεκτος είναι ο θόρυβος που ακούω κάθε φορά που πέφτω σε λακκούβα, μικρή ή μεγάλη, είναι από την μπροστινή ανάρτηση είτε από αριστερά είτε από δεξιά, αναλόγως. Αυτό το παρατήρησα να πρωτο εμφανίζεται από τη στιγμή που έβαλα ελατήρια και τώρα πια συμβαίνει σε κάθε ανωμαλία του δρόμου ή ακόμη και κατά την οποιαδήποτε επιτάχυνση. Πιθανότατα να παράγεται από τα μανίσια αμορτισέρ, τα οποία επιπλέον έχουν χαλαρώσει. Πιστεύω ότι μετά την αλλαγή τους που επίκειται σε λίγες ημέρες να σταματήσει ο θόρυβος.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Αύγ 2002, 08:33:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HELP - HELP
Και πάνω που σήμερα το πρωί πάω να φύγω με την αυγούλα γύρω στις 7:00 ακούω ένα μεταλλικό θόρυβο (ένα τσικ σαν αυτό περίπου που κάνει το a/c) όταν πατάω ή αφήνω το γκάζι σε σχετικά χαμηλές ταχύτητες και ψιλοαπότομα (όχι drugster εκκίνηση αλλά όχι και με πολύ πατινάρισμα)!!!!!
Ο ήχος ακούγεται και σε επιτάχυνση με 1 ή 2 όταν το αυτοκίνητο ψιλοκυλάει. 'Οταν το πατινάρεις για να επιταχύνεις ή το ελέγχεις να σταματήσεις σιγά-σιγά δεν το κάνει.
Είναι σαν κάτι να κουνάει, να έχει μπόσικα, να κοπανάει να το πω;
Πάνε οι διακοπές αδέλφια μου...... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Έψαξα και για συνεργείο και όλα κλειστά...... Evil Evil Evil
Ρε παιδιά μπας και είμαι τρελός;
Μπας και είναι φυσιολογικός θόρυβος και δεν τον είχα πάρει χαμπάρι;;;;
Έχετε προσέξει κάτι ανάλογο;

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Αύγ 2002, 18:12:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν φίλε μου αν έφευγες για τις διακοπές σου και σου έτυχε αυτό, να το ξέρεις οτι ΚΑΙ ΑΥΤΗ την περίπτωση την έχει προβλέψει ο σοφός Murphy στους θεμελιώδεις νόμους του.
Back to reality όμως. Αν και δεν μου έχει τύχει, υποπτεύομαι οτι μπορεί να είναι από την πεταλούδα σου ή από κάποιο ρελέ μέσα στο μοτέρ συγχρονιζόμενο με την εισαγωγή. Διότι όταν είσαι με χαμηλή ταχύτητα και πατάς το γκάζι απότομα αναγκάζεις σε μεγάλη ποσότητα αέρα μέσα στο μοτέρ και να κινήσει όλο το αμάξωμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 04:15:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φλόγα, δεν είναι μηχανικό πρόβλημα, είναι κάποιος θόρυβος από το αμάξωμα ή την ανάρτηση. Μπορεί να είναι θόρυβος από την ανάρτηση, μπορεί να είναι από τη βάση μηχανής, μπορεί να είναι κάποιος τριγμός από το ταμπλό, μπορεί να έχεις κάτι στο ντουλαπάκι που πηγαινοέρχεται, μπορεί να είναι κάτι του αμαξώματος που εμφανίστηκε από το πουθενά και θα ζήσεις μαζί του μέχρι να το εντοπίσεις τυχαία...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 10:32:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μόνο που τρίζει στον γάλλο μου είναι:

1. Η μπλαφονιέρα.
2. Η ζώνη.
3. Το πίσω κάθισμα/εταζιέρα
4. στο πορτ μπαγκαζ ο μηχανισμός που κλειδώνει!

Α! και το κασετόφωνό μου, αλλά αυτό είναι μαλ***α αυτού που μου το τοποθέτησε και όχι του γάλλου μου.

Όλα τα παραπάνω εξαφανίζονται μόλις το στροφόμετρο περάσει τις 4.000σαλ! 8) :D

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 10:33:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Ο ήχος ακούγεται και σε επιτάχυνση με 1 ή 2 όταν το αυτοκίνητο ψιλοκυλάει. 'Οταν το πατινάρεις για να επιταχύνεις ή το ελέγχεις να σταματήσεις σιγά-σιγά δεν το κάνει.
Είναι σαν κάτι να κουνάει, να έχει μπόσικα, να κοπανάει να το πω;
Πάνε οι διακοπές αδέλφια μου...... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Έψαξα και για συνεργείο και όλα κλειστά...... Evil Evil Evil
Ρε παιδιά μπας και είμαι τρελός;
Μπας και είναι φυσιολογικός θόρυβος και δεν τον είχα πάρει χαμπάρι;;;;
Έχετε προσέξει κάτι ανάλογο;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις είναι το ζοάν. Το πιο πιθανό να θέλει λιγο λαδάκι (το σπρέι). Αν το έχεις καταπονίσει αρκετά μπορεί να θέλει αλλαγή.

Ζοάν είναι ο σύνδεσμος της εξάτμισης που ενώνει την πολλαπλή με τον σωλήνα της εξάτμισης. Σε αυτά που έχουν τον καταλύτη εμπρός (ακριβώς μετά την πολλαπλή) βρίσκεται μετά τον καταλύτη. Θα το αναγνωρίσεις γιατί είναι ο μοναδικός σύνδεσμος της εξάτμισης που έχει βίδες και ελλατηριάκια.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 12:30:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά και χαρά σε όλους,
Και έλεγα ότι είμαι ο μόνος που ακούει "φώνες" από την ζώνη του συνοδηγού (2πορτο).
Συμφωνώ και με τους θορύβους από την εταζέρα σε κάθε μεγάλη λακούβα ή σαμαράκι.Ίσως να φταίνε τα ηχεία...
Να σημειώσω και ένα περίεργο τρίξιμο που κάνει η ασφάλεια της ζώνης του οδηγού επειδή τρίβεται με το κάθισμα.Αφού φορέσουμε την ζώνη πρέπει να την σπρώξουμε προς τα πίσω για να σταματήσει.
Αυτά για την ώρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 12:36:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για 2η συνεχόμενη φορά θα γίνω σωτήρας σας (... την ψώνισα!)

Δεν φταίει η κακομοίρα η εταζέρα για τον θόρυβο. Ισα ίσα είναι φτιαγμένη από τα πιο καλά υλικά για εταζέρα!

Συνήθως ο θόρυβος προέρχεται από το προστατευτικό πλαστικό που βρίσκεται στην πόρτα του προτ-παγκαζ, αυτό που καλύπτει το μοτέρ του υαλοκαθαριστίρα. Στο σημείο που εφάπτεται με το τζάμι, δεν στηρίζεται πουθενά, με αποτέλεσμα στις λακούβες να τραντάζεται και να χτυπάει δημιουργώντας ένα αρκετό θόρυβο.

Λύνεται εύκολα και μπορεί να φτιαχτεί βάζοντας αφρώδες υλικό ώστε να μην κοπανάει με τα τραντάγματα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 13:20:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Και για 2η συνεχόμενη φορά θα γίνω σωτήρας σας (... την ψώνισα!)

Δεν φταίει η κακομοίρα η εταζέρα για τον θόρυβο. Ισα ίσα είναι φτιαγμένη από τα πιο καλά υλικά για εταζέρα!

Συνήθως ο θόρυβος προέρχεται από το προστατευτικό πλαστικό που βρίσκεται στην πόρτα του προτ-παγκαζ, αυτό που καλύπτει το μοτέρ του υαλοκαθαριστίρα. Στο σημείο που εφάπτεται με το τζάμι, δεν στηρίζεται πουθενά, με αποτέλεσμα στις λακούβες να τραντάζεται και να χτυπάει δημιουργώντας ένα αρκετό θόρυβο.

Λύνεται εύκολα και μπορεί να φτιαχτεί βάζοντας αφρώδες υλικό ώστε να μην κοπανάει με τα τραντάγματα.

γεια σου ρε SIDOBRE με τις πατέντες σου...πάντως αυτή η πατέντα δουλεύει καλά...εγώ έχω βάλει αφρώδες υλικό και μέσα στα τοιχώματα κάτω από το καπώ/πορτμπαγκάζ...

Ενώ στα χέρια μου έχω και δύο σπρέυ βαμβακιού ηχωμονωτικού για μέταλλο... α! καλό ε?

Αγώνας κατά των θορύβων...!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Αύγ 2002, 00:28:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα καλά αυτά που λέτε, αλλά να δώσω κι εγώ την δική μου γνώμη. Εγώ μετά από κάποιο διάστημα που είχα το αυτοκίνητο άρχισα να ακούω έναν δυνατό μεταλλικό ήχο από το πορτ μπαγκάζ κάθε φορά που έπεφτα σε λακούβα. Έλεγα ρε γα**το τι συμβαίνει; Λέω έχει τζόγο η πόρτα,πήγαινα την πατούσα, τίποτα. Μπας και ακούγεται η cdιέρα; Ούτε. Μπας και χτυπούσε ο πυροσβεστήρας; Πάλι τζίφος. Μια μέρα που είχα πάει να μου το κοιτάξουν από κάτω το αυτοκίνητο μου κάνει ένας :Ρε φιλαράκι η ρεζέρβα σου είναι ψιλολάσκα. Κι επειδή ο σκελετός στις ενώσεις δεν έχει μονώσεις ακουγόταν έτσι. Έσφιξα την ρεζέρβα και από τότε δε ξανακούστηκε τίποτα.

Επιστροφή στην κορυφή
broylis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XR

Ένταξη: 09 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Αύγ 2002, 04:16:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά και από 'μένα...Σε γενικές γραμμές το 206 είναι ένα ποιοτικό "μικρό" αυτοκίνητο :D Βέβαια όσο συμβιώνω μαζί του,(3,5 χρόνια είναι αυτά...)όλο και ψιλοτριξιματάκια ακούω,τα οποία όμως τις περισσότερες φορές οφείλονται σε μένα(πραγματάκια στο ντουλαπάκι,μικροαντικείμενα στις πόρτες,ηχεία,ενισχυτές...κτλ).Εχθές όμως άκουσα κάτι διαφορετικό που με έχει προβληματίσει Crying or Very sad Όταν πήγα να ξεκινήσω,κόβωντας το τιμόνι τέρμα αριστερά και δεξία,για να ξεπαρκάρω,άκουσα έναν έντονο θόρυβο(τρίξιμο) απο τους τροχούς,σαν να σκίζεται κάτι πλαστικό...Σε οποιαδήποτε άλλη θέση του τιμονιου δεν ακούγεται απολύτως τίποτα(ούτε εν κινήσει,ούτε σταματημένος)παρά μόνο στο ξεκίνημα!Τι μπορεί να φταίει Question Μήπως τρίζουν τα ελατήρια μου,ή είναι κάτι πιο σοβαρό που θα πρέπει να με ανησυχεί Question Περιμένω τις δικες σας εκτιμήσεις Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Αύγ 2002, 07:05:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα...
Aπό ότι γνωρίζω στο τέρμα των διαδρομών του τιμονιού αριστερά-δεξιά το υδραυλικό σύστημα καταπονείται ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί περισσότερη ποσότητα υγρού του υδραυλικού τιμονιού...
Έχω ακούσει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις το υγρό μετά από τέτοιες χρήσεις μειώνεται με αποτέλεσμα να ακούγονται τα τριξίματα που αναφέρονται.

Βrouli δες αν τα υγρά αν είναι οκ. ή αν είναι σε καλή κατάσταση.... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Αύγ 2002, 13:35:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

γεια σου ρε SIDOBRE με τις πατέντες σου...πάντως αυτή η πατέντα δουλεύει καλά...εγώ έχω βάλει αφρώδες υλικό και μέσα στα τοιχώματα κάτω από το καπώ/πορτμπαγκάζ...

Ενώ στα χέρια μου έχω και δύο σπρέυ βαμβακιού ηχωμονωτικού για μέταλλο... α! καλό ε?

Νίκο μία που το έχεις κάνει και είναι οκ! δεν μας λές και εμάς πώς ακριβώς το γέμισες με αφρώδες υλικό και τι ακριβώς υλικό ήταν αυτό; Πώς βγαίνει το πλαστικό ξεκουμπώνει; υπάρχει κίνδυνος να σπάσουμε κανένα κλιπσάκι; Τι θα πρέπει να προσέξουμε;

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Αύγ 2002, 13:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Vini έγραψε:

Νίκο μία που το έχεις κάνει και είναι οκ! δεν μας λές και εμάς πώς ακριβώς το γέμισες με αφρώδες υλικό και τι ακριβώς υλικό ήταν αυτό; Πώς βγαίνει το πλαστικό ξεκουμπώνει; υπάρχει κίνδυνος να σπάσουμε κανένα κλιπσάκι; Τι θα πρέπει να προσέξουμε;

χμμμ! george δεν μιλώ για το πλαστικό που είναι κάτω από το καπώ του πορτμπαγκάζ αλλά για την μεταλλική κενή επιφάνεια/τοίχωμα πίσω κάτω από την πίσω κλειδαριά...όπου δεν υπάρχουν πλαστικά...
Αν πρόκειται να βγάλω πλαστικό τότε από μέσα θα βάλω και σπρέϋ και ίσως και αφρώδες υλικό...

Το υλικό αυτό είναι πυκνό/αφρώδες και χρησιμοποιείται ειδικά για μεταφορά εύθραστων υλικών...και ακριβών συσκευών....
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 07:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο θα πρέπει να το επιλύσω και εγώ το πρόβλημα με τονθόρυβο εκεί πίσω, γιατί κατανταέι εκνευριστικός Twisted evil

Από το υλικό αυτό που λές, άν σου έχει περισέψει κάνε κανά κουμάντο και για μάς Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 07:55:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το φροντίσω σύντομα geo.... Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 1 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης