PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 Βίδα πίσω καθισμάτων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTi [1.6 16v 2004]

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: Όπου ουρλιάζουν external

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2011, 15:22:53    Θέμα δημοσίευσης: 206 Βίδα πίσω καθισμάτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους...

Έχω μία απορία η οποία μπορεί να ακουστεί ηλίθια , αλλά μήπως ξέρει κάποιος από εσάς για να βγάλω τα πίσω καθίσματα στο 206 μου, εκεί που έχει τισ 2+2 βίδες, τί κλειδί χρειάζομαι? Κανένα από αυτά που έχω στο σπίτι δεν έκανε, αφήστε που δεν το κατέχω και το άθλημα...

Υπάρχει λοιπόν κάποιος που να γνωρίζει με σιγουριά το είδος και το νούμερο/μέγεθος του απαιτούμενου κλειδιού για να ξεβιδώσω και να βγάλω τα πίσω καθίσματα στο 206?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί κάτι αντίστοιχο παλιότερα, αλλά κάνοντας μια πρόχειρη αναζήτηση δε βρήκα κάτι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2011, 16:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 Βίδα πίσω καθισμάτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stef 206 GTi έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους...

Έχω μία απορία η οποία μπορεί να ακουστεί ηλίθια , αλλά μήπως ξέρει κάποιος από εσάς για να βγάλω τα πίσω καθίσματα στο 206 μου, εκεί που έχει τισ 2+2 βίδες, τί κλειδί χρειάζομαι? Κανένα από αυτά που έχω στο σπίτι δεν έκανε, αφήστε που δεν το κατέχω και το άθλημα...

Υπάρχει λοιπόν κάποιος που να γνωρίζει με σιγουριά το είδος και το νούμερο/μέγεθος του απαιτούμενου κλειδιού για να ξεβιδώσω και να βγάλω τα πίσω καθίσματα στο 206?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί κάτι αντίστοιχο παλιότερα, αλλά κάνοντας μια πρόχειρη αναζήτηση δε βρήκα κάτι.

Το 3πορτο έχεις; Αν ναι, νομίζω που το είχα ψάξει παλιά τα καθίσματα δε πρέπει να είναι βιδωτά... Ήθελα και εγώ να τα βγάλω κάποια φάση για να σηκώσω τοίχο αλλά μου είχαν πει οτι άμα βγούνε δε ξαναμπαίνουν εύκολα και εκεί άρχισα να το σκέφτομαι. Πρέπει να είναι με πρέσσα. Οστόσο άμα κάνω λάθος ας μας πει κάποιος που το γνωρίζει γιατί με ενδιαφέρει και μένα... Άδεια από την πολεοδομία έχω, μυστρί και μπετό έχω.... Άντε να αρχίσει το εργοτάξιο!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2011, 16:56:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι 3πορτο έχω και έχει κάτι σαν αλενόβιδες αλλά όσα κλειδάκια έχω δεν κάνουν... το να είναι πρεσαριστό δεν το είχα σκεφτει... :/
Επιστροφή στην κορυφή
nickterc (Nikos)
Μέλος
Μέλος

206 RC

Ένταξη: 24 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούλ 2011, 10:28:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stef 206 GTi έγραψε:
ναι 3πορτο έχω και έχει κάτι σαν αλενόβιδες αλλά όσα κλειδάκια έχω δεν κάνουν... το να είναι πρεσαριστό δεν το είχα σκεφτει... :/
Μηπως ειναι βιδα τυπου ΤΟΡΞ?Σαν αλλεν αλλα με πιο πολλα δοντακια.Η πεζω τις χρησιμοποιει πολυ γενικως,,....

One mans fun is anothers hell...
Επιστροφή στην κορυφή
teo206GT (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 GT (2000) peugeot 207 rallye

Ένταξη: 01 Μάϊ 2011
Τόπος: Καισαριανη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 08:31:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε εγω που το χω ξηλωσει, με 14αρι το κανα.
Επιστροφή στην κορυφή
teo206GT (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 GT (2000) peugeot 207 rallye

Ένταξη: 01 Μάϊ 2011
Τόπος: Καισαριανη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 08:36:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ααα και κατι αλλο. Δεν θα σου παρει πανω απο 5 λεπτα τη πρωτη φορα. Στα μπροστα καθισματα θελεις αλλεν.
Επιστροφή στην κορυφή
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 13:57:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Teo 14άρι τορξ που ανέφεραν και πιο πάνω ?

Ευχαριστώ πάντως θα τα τσεκάρω αμφότερα το απογευματάκι!! :D

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Stef 206 GTi στις Τετ 13 Ιούλ 2011, 00:05:46, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 17:17:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγήκα στη γύρα λοιπόν και πήρα σβάρνα χρωματοπωλεία και λοιπά καταστήματα...οι 2 από τους 3 που πήγα και είδαν τις βίδες, μου είπαν ότι είναι βίδες τύπου torx , αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχα να μου προμηθεύσουν αντίστοιχα κλειδιά. Ο 3ος που πήγα δεν είδε την βίδα γι αυτό και του ζήτησα κατευθείαν κλειδάκια torx. Μου έδωσε λοιπόν ένα σετάκι που ξεκινάει από 10άκι και φτάνει μέχρι 40φεύγα , αλλά δουλειά παλι δεν έκανα... ούτε αυτά που κάνουν...δεν "μαγκώνουν" στις βίδες όπως θα έπρεπε...

Καμιά άλλη ιδέα πριν ρίξω τα μούτρα μου και συρθώ μέχρι την αντιπροσωπία της Peugeot?!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Stef 206 GTi στις Τρι 12 Ιούλ 2011, 17:22:26, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 17:21:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φίλε, απλό γαλλικό κλειδί θες. ή 12 ή 14, δεν θυμάμαι γιατί πάει καιρός που τα είχα ξηλώσει. τα βρίσκεις ακόμα κ στα φανάρια Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 18:48:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει..όταν λέω ότι δεν το κατέχω το άθλημα το εννοώ... τόσες μέρες κοιτούσα πως να βγάλω τις βίδες από τις βάσεις των καθισμάτων , που έχουνε βιδωθεί πάνω στο σασί...

Δε μου κόψε ο χαζός να κάνω ένα κλικ τα γκαβά μου αριστερά/δεξιά και να δω ότι βγαίνουν και οι βάσεις από το σασί, όπου και έτσι έκανα.

13άρι λοιπόν γαλλικό κλειδάκι (είχα ένα σκασμό από δαύτα στην εργαλειοθήκη και απαξιούσα να τα κοιτάξω Laughing ) και βγήκανε μπαμ μπαμ...

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την βοήθεια και συγγνώμη αν κούρασα με μία τόσο ανούσια (τελικά) ερώτηση.

Το θέμα λοιπόν μπορεί να κλειδωθεί Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης