Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
deathracer Μόλις έγραψα

peugeot 106 GTI
Ένταξη: 08 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 13:08:13 Θέμα δημοσίευσης: ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ V-MAXX???? |
|
|
Εδω και λιγο καιρο εχω στην κατοχη μου ενα 106 gti απο αθηνα...επειδη η μπροστινη αναρτηση ειναι φτιαχτη αρχιζει σιγα σιγα να τριζει και να χτυπαει εντονα.μετα απο μια ερευνα αγορας(ειμαι απο λαρισα) σαν ποιο οικονομικη λυση απο αυτα της billstein μου προτειναν το κιτ αναρτησης της v-maxx.500 ευρω.ανυπομονω να ακουσω τη γνωμη σας.
larisaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:02:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο ebay θα την βρεις πολυ φθηνοτερα.
Κατα τα αλλα δεν την εχω δει πουθενα φορεμενη!
Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Octane (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)
Ένταξη: 27 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 2486
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:33:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | Στο ebay θα την βρεις πολυ φθηνοτερα.
Κατα τα αλλα δεν την εχω δει πουθενα φορεμενη! |
Αυτο που μου η δινει απιστευτα , ειναι πως για τις ιδιες παπαριες...το ebay (κ τα κωλομαγαζα του) εχει διπλασιες τιμες (κ βαλε) για τα citroen απ'οτι για τα peugeot...
Τεσπα , σορρυ για το οφφτοπικ. 
etuned
MEMsound έγραψε: | αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη  |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
deathracer Μόλις έγραψα

peugeot 106 GTI
Ένταξη: 08 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάϊ 2011, 15:21:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καταλαβα....δεν την ξερει κανεις...ευχαριστω παντως..
larisaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάϊ 2011, 16:00:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σ αυτα τα λεφτα βγαζει ρυθμιζομενη gaz στο ebay ομως που την ξερουν αρκετοι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gt4 (Γιώργος) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4
Ένταξη: 15 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 5 Τόπος: Τρίκαλα......
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2011, 15:13:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδη καλως η κακος περασε και αυτο το σετ αναρτησης απο τα χερια μου μπορω να πω εκ πειρας οτι καλο ειναι να μην παρασυρεται κανεις σε φτηνες λυσεις ρυθμιζομενης αναρτησης(V-maxx,raceland κτλπ).
Λοιπον την ειχα αγορασει πριν 3 χρονια απο ενα καταστημα στα τρικαλα οταν σκεφτομουνα να επαιρνα ξανα τα ALCO MS(κιτρινα) που ειχανε βγει τιμια για τα χρηματα τους για το 206 μου.
Αυτο που εχω να πω για την V-Maxx σε 206 1,4 με 22mm ραβδους πισω ειναι μια λεξη......ΑΙΣΧΟΣ !!!
Το αυτοκινητο αν και απεκτησε ποιο αμεση μουρη και λιγο καλητερη αισθηση στο στριψιμο ειχα χτυπημα αναρτησης παντου και μετα απο λιγα χιλιομετρα(ουτε καν 10.000km) τα αμορτισερ τα παιξανε με αποτελεσμα πλευσης της αναρτησης σε χαλαρους κιολας ρυθμους.
Το αυτοκινητο ειχε απο την αρχη πολυ υποστροφη λογω μικρης διαδρομης της αναρτησης και κακης ποιοτητας κατασκευης ελατηριων μπροστα(δεν δουλευανε)και αμορτισερ.....
Οποτε χιλιες φορες να αγορασεις bilstein με ενα καλο σετ ελατηριων η ακομη να κανεις την μαγκια που εκανε ο παναγιωτης(volvos) να φτιαξεις σπειρωμα στα αμορτισερ εξωτερικα και να τα συνδυασεις με ενα σετ ημιστενα ελατηρια μπροστα(σε σχεση με τι ραβδους εχεις η θελεις ισως να βαλεις) και θα εισαι 1000% ικανοποιημενος και απο κρατημα και απο ανεση για το υψος που θα ειναι το αυτοκινητο χαμηλωμενο + την σκληροτητα που θα κερδισεις.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2011, 15:38:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοιταξε , παρολο που την raceland την εβαλα απο αναγκη (για κατι ρυθμιζομενο σε υψος) και δεν ειχα-εχω την καλυερη αποψη για τις φτηνες κινεζικες-taiwan αναρτησεις , μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα φτου φτου. Ελπιζω να κρατησει τα χαρακτηριστικα της αυτα και για αρκετα χιλιαδες χλμ γιατι αποτι καταλαβα εκει εχουν μεγαλο μειον αυτες οι αναρτησεις , στην αντοχη-μακροζωϊα τους. Αλλα απο την αλλη με τετοια τιμη (200Ε) και 30.000 μονο να αντεξει (2 χρονια) βαζεις αλλη μετά!
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2011, 20:06:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βρηκες και εσυ ρε γιωργο ποστ να κανεις
που να βαλεις και τα πιο μαλακ ελατηρια που θα ταιριαζουν καλυτερα στο βαρος του δικου σου...θα παραμιλας  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|