PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

τριξιμο στην καμπινα απο την ντιζα γκαζιου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
speedas (angelo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 16v

Ένταξη: 07 Μάρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2011, 20:49:21    Θέμα δημοσίευσης: τριξιμο στην καμπινα απο την ντιζα γκαζιου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας παιδες!!! εχω ενα τριξιμο στις 2-3.000 στρφες κ νομιζα οτι ειναι απο τις βασεις αλλα δεν ειναι.. ειναι απο τη ντιζα γκαζιου που ακουμπαει πισω κ κανει το τριξιμο!! εχει συμβει σε καποιον αλλο? τι μπορω να κανω????

ola kato!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 17 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 14:24:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: τριξιμο στην καμπινα απο την ντιζα γκαζιου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

speedas έγραψε:
γεια σας παιδες!!! εχω ενα τριξιμο στις 2-3.000 στρφες κ νομιζα οτι ειναι απο τις βασεις αλλα δεν ειναι.. ειναι απο τη ντιζα γκαζιου που ακουμπαει πισω κ κανει το τριξιμο!! εχει συμβει σε καποιον αλλο? τι μπορω να κανω????

Αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι απο την κάτω βάση μηχανής (ποιά έχεις;) τότε ίσως να είναι από το εργοστασιακό φιλτροκούτι που ίσως να έχεις αντικαταστήσει με κάτι άλλο (π.χ. σκούπα, βαρελάκι). Γιατί το εργοστασιακό φιλτροκούτι φαίνεται να απορροφάει αρκετούς από τους κραδασμούς Confused
Επιστροφή στην κορυφή
speedas (angelo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 16v

Ένταξη: 07 Μάρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 22:36:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: τριξιμο στην καμπινα απο την ντιζα γκαζιου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nfx1587 έγραψε:
speedas έγραψε:

Αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι απο την κάτω βάση μηχανής (ποιά έχεις;) τότε ίσως να είναι από το εργοστασιακό φιλτροκούτι που ίσως να έχεις αντικαταστήσει με κάτι άλλο (π.χ. σκούπα, βαρελάκι). Γιατί το εργοστασιακό φιλτροκούτι φαίνεται να απορροφάει αρκετούς από τους κραδασμούς Confused

φιλε μου οι βασεις ειναι μαμα κ η σκουπα δεν ειναι!!! απλα η ντιζα μου καπου ακουμπαει κ μου κανει το τριξιμο κ οταν την μετακινω μου κανει παλι το τριξιμο αλλα σε ποιο χαμηλες στροφες!!! ειναι εκνευριστικο κ μαλλον μονο σε μενα εχει τυχει!!!

ola kato!
Επιστροφή στην κορυφή
4nikos1986 (nikolaos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye

Ένταξη: 19 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2011, 09:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα που τρέμει στο ρελαντί και παίζει ο δείκτης απο το στροφόμετρο τι μπορεί να είναι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2011, 20:27:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια εμενα δεν τριζει αλλα το γραφω εδω επειδη προκειται για την ντιζα.ξερει κανεις ποσο την τεντονουμε? αμα ειναι πατημενο το πεταλι να εχει το κλαπετο μικρο περιθωριο να δουλεψει?ειναι σωστο η μεταφερεις το ελατηριο τερμα και δεν κουνιεται ρουπι?
Επιστροφή στην κορυφή
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 29 Μάρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2011, 20:32:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως γινεται να σου φερνει τριγμους η ντιζα? Η ντίζα ασφαλίζει στο πεντάλ με μια ασφάλεια. Δεν θυμάμαι κάτι εκεί κάτω που να μπορεί να μεταφέρει τριγμό από την ντίζα. Μήπως θέλει κανά σφήξιμο το πεντάλ?
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2011, 21:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ρε συ ρωταω σε τι θεση να βαλω το ελατηριο της ντιζας που ειναι στο 4ο μπεκ δε εχω καποιο προλημα Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 29 Μάρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2011, 00:46:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άλλο εσυ! Laughing

γιατί, πατάς τέρμα γκάζι και δεν ανοίγει όλη η πεταλούδα?
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 23:56:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εχω αφησει πατοντας το πεταλι τερμα να μπορει να κουνηθει ενα ελαχιστο το κλαπετο
Επιστροφή στην κορυφή
kospapad 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307

Ένταξη: 30 Ιαν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιούλ 2011, 12:49:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είχα και εγώ το ίδιο τρίξιμο
Έβαλα ένα δεματικό για λίγο καιρό και ησύχασα Laughing
Μετά από λίγο είχε πάρει τη διαμόρφωση η ντίζα και δεν χρειαζόταν πλέον το δεματικό!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης