Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
speedas (angelo) Μόλις έγραψα

peugeot 106 16v
Ένταξη: 07 Μάρ 2011 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2011, 20:49:21 Θέμα δημοσίευσης: τριξιμο στην καμπινα απο την ντιζα γκαζιου |
|
|
γεια σας παιδες!!! εχω ενα τριξιμο στις 2-3.000 στρφες κ νομιζα οτι ειναι απο τις βασεις αλλα δεν ειναι.. ειναι απο τη ντιζα γκαζιου που ακουμπαει πισω κ κανει το τριξιμο!! εχει συμβει σε καποιον αλλο? τι μπορω να κανω????
ola kato! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nfx1587 Μέλος

Ένταξη: 17 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 149
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 14:24:31 Θέμα δημοσίευσης: Re: τριξιμο στην καμπινα απο την ντιζα γκαζιου |
|
|
speedas έγραψε: | γεια σας παιδες!!! εχω ενα τριξιμο στις 2-3.000 στρφες κ νομιζα οτι ειναι απο τις βασεις αλλα δεν ειναι.. ειναι απο τη ντιζα γκαζιου που ακουμπαει πισω κ κανει το τριξιμο!! εχει συμβει σε καποιον αλλο? τι μπορω να κανω???? |
Αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι απο την κάτω βάση μηχανής (ποιά έχεις;) τότε ίσως να είναι από το εργοστασιακό φιλτροκούτι που ίσως να έχεις αντικαταστήσει με κάτι άλλο (π.χ. σκούπα, βαρελάκι). Γιατί το εργοστασιακό φιλτροκούτι φαίνεται να απορροφάει αρκετούς από τους κραδασμούς  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
speedas (angelo) Μόλις έγραψα

peugeot 106 16v
Ένταξη: 07 Μάρ 2011 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 22:36:05 Θέμα δημοσίευσης: Re: τριξιμο στην καμπινα απο την ντιζα γκαζιου |
|
|
nfx1587 έγραψε: | speedas έγραψε: | γεια σας παιδες!!! εχω ενα τριξιμο στις 2-3.000 στρφες κ νομιζα οτι ειναι απο τις βασεις αλλα δεν ειναι.. ειναι απο τη ντιζα γκαζιου που ακουμπαει πισω κ κανει το τριξιμο!! εχει συμβει σε καποιον αλλο? τι μπορω να κανω???? |
Αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι απο την κάτω βάση μηχανής (ποιά έχεις;) τότε ίσως να είναι από το εργοστασιακό φιλτροκούτι που ίσως να έχεις αντικαταστήσει με κάτι άλλο (π.χ. σκούπα, βαρελάκι). Γιατί το εργοστασιακό φιλτροκούτι φαίνεται να απορροφάει αρκετούς από τους κραδασμούς  |
φιλε μου οι βασεις ειναι μαμα κ η σκουπα δεν ειναι!!! απλα η ντιζα μου καπου ακουμπαει κ μου κανει το τριξιμο κ οταν την μετακινω μου κανει παλι το τριξιμο αλλα σε ποιο χαμηλες στροφες!!! ειναι εκνευριστικο κ μαλλον μονο σε μενα εχει τυχει!!!
ola kato! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
4nikos1986 (nikolaos) Μόλις έγραψα

207 rallye
Ένταξη: 19 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 42
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2011, 09:55:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμένα που τρέμει στο ρελαντί και παίζει ο δείκτης απο το στροφόμετρο τι μπορεί να είναι? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LIONKING (βασιλης) Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"
Ένταξη: 05 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 371
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2011, 20:27:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλησπερα παιδια εμενα δεν τριζει αλλα το γραφω εδω επειδη προκειται για την ντιζα.ξερει κανεις ποσο την τεντονουμε? αμα ειναι πατημενο το πεταλι να εχει το κλαπετο μικρο περιθωριο να δουλεψει?ειναι σωστο η μεταφερεις το ελατηριο τερμα και δεν κουνιεται ρουπι? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ice-t (Πέτρος) Μέλος

Ένταξη: 29 Μάρ 2011 Δημοσιεύσεις: 139
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2011, 20:32:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πως γινεται να σου φερνει τριγμους η ντιζα? Η ντίζα ασφαλίζει στο πεντάλ με μια ασφάλεια. Δεν θυμάμαι κάτι εκεί κάτω που να μπορεί να μεταφέρει τριγμό από την ντίζα. Μήπως θέλει κανά σφήξιμο το πεντάλ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

saxo vts 1.6 (16v) 02"
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2011, 21:05:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω ρε συ ρωταω σε τι θεση να βαλω το ελατηριο της ντιζας που ειναι στο 4ο μπεκ δε εχω καποιο προλημα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ice-t (Πέτρος) Μέλος

Ένταξη: 29 Μάρ 2011 Δημοσιεύσεις: 139
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2011, 00:46:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
άλλο εσυ!
γιατί, πατάς τέρμα γκάζι και δεν ανοίγει όλη η πεταλούδα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

saxo vts 1.6 (16v) 02"
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 23:56:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το εχω αφησει πατοντας το πεταλι τερμα να μπορει να κουνηθει ενα ελαχιστο το κλαπετο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kospapad Μόλις έγραψα

307
Ένταξη: 30 Ιαν 2007 Δημοσιεύσεις: 32
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιούλ 2011, 12:49:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
είχα και εγώ το ίδιο τρίξιμο
Έβαλα ένα δεματικό για λίγο καιρό και ησύχασα
Μετά από λίγο είχε πάρει τη διαμόρφωση η ντίζα και δεν χρειαζόταν πλέον το δεματικό! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|