PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ασαφεια τιμονιου σε 206 κ τζογος

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nickterc (Nikos)
Μέλος
Μέλος

206 RC

Ένταξη: 24 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 11:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Ασαφεια τιμονιου σε 206 κ τζογος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο 206 της αδερφης μου τωρα τελευταια παρατηρω οτι το τιμονι εχει ελαφρυνει κατα πολυ σε σχεση με παλιοτερα.Επισης με το αμαξι σταματημενο κ το τιμονι σε ευθεια θεση αν το παιξεις λιγακι δεξια αριστερα αντιλαμβανεσαι στο χερι σου ενα μικρο τζογο.Τι να ελεγξουμε γνωριζει κανεις ?Απο ευθυγραμμιση ειναι οκ(πουπακη).Το μυαλο μου παει σε ακρομπαρα η ημιμπαρο....

One mans fun is anothers hell...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:03:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τον λιγο τζογο που λες τον εχω και εγω... Confused

το πρωτο που κοιτας ειναι το συστημα του τιμονιου μηπως (αν και δυσκολο) εχει παρει τζογο στα σημεια που κανει κλειδωσεις (κατω στο πατωμα του οδηγου πισω απο τα πεταλια και μεσα στον χωρο του κινητηρα.

Το δευτερο ειναι η κρεμαγιερα η οποια και ειναι ο συνηθης υπαιτιος για τον τζογο... απλος να ξερεις οτι ειναι πανακριβες... καινουρια 1000αρικο και μεταχειρα κανα 300αρι... και στην μεταχειρα δεν ξερεις τι θα σου κατσει...
Οποτε για λιγο τζογο δεν την αλλαζεις...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:05:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
τον λιγο τζογο που λες τον εχω και εγω... Confused

το πρωτο που κοιτας ειναι το συστημα του τιμονιου μηπως (αν και δυσκολο) εχει παρει τζογο στα σημεια που κανει κλειδωσεις (κατω στο πατωμα του οδηγου πισω απο τα πεταλια και μεσα στον χωρο του κινητηρα.

Το δευτερο ειναι η κρεμαγιερα η οποια και ειναι ο συνηθης υπαιτιος για τον τζογο... απλος να ξερεις οτι ειναι πανακριβες... καινουρια 1000αρικο και μεταχειρα κανα 300αρι... και στην μεταχειρα δεν ξερεις τι θα σου κατσει...
Οποτε για λιγο τζογο δεν την αλλαζεις...

Και κρεμαγιερα να ειναι, υπαρχουν μαγαζια που τις επισκευαζουν με λιγοτερο από τα μισα λεφτα που ανεφερες Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nickterc (Nikos)
Μέλος
Μέλος

206 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:11:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειδα στο Σερβις Μποξ κατι σαν κιτ επισκευης κρεμαγιερας με εμβολο κατι ροδελες κ τλ...Αγοραζεται αραγε σκετο κ σε ενα συνεργειο στα αλλαζουνε?Δηλ δε παιζει κανα ακρομπαρο (η φωλια του)να παρει τζογο?

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickterc έγραψε:
Ειδα στο Σερβις Μποξ κατι σαν κιτ επισκευης κρεμαγιερας με εμβολο κατι ροδελες κ τλ...Αγοραζεται αραγε σκετο κ σε ενα συνεργειο στα αλλαζουνε?Δηλ δε παιζει κανα ακρομπαρο (η φωλια του)να παρει τζογο?

Νικο ολα ειναι πιθανα. Πηγαινε σε καποιο συνεργειο να σηκωσουν το αμαξι και θα δεις τι φταιει Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nickterc (Nikos)
Μέλος
Μέλος

206 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:18:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
nickterc έγραψε:

Νικο ολα ειναι πιθανα. Πηγαινε σε καποιο συνεργειο να σηκωσουν το αμαξι και θα δεις τι φταιει Wink
Κ το γα**το ειναι σε προσφατο σερβις σε εξουσιοδοτημενο ρωταω το μαστορα ολα οκ? ολα ενταξει μου λεει...Δλδ τι κοιτας ρε π...τη?Κ καλα κουνανε τις ροδες περα δωθε για τζογους...τριχες...

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:42:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τζόγος στο τιμόνι ειναι κρεγιέρα, το νιώθεις και το ακους σταματημένο και εν κινήσει. Μεταχειρισμένη δεν αξίζει, εκτος του οτι δεν ξερεις τι θα παρεις και μαλλον θα ναι κι αυτη λιγο "χτυπημενη", εχει και πολύ μεγάλο κόστος εργατικών. Η' την αφήνεις ή την επισκευάζεις, ειχα ακούσει για καποιον καλο μαστορα αλλα δεν θυμάμαι. Τον ψάχνω κι εγώ πάντως, οποτε αν μαθεις κατι κανε ενα ποστ.

Αν στο κάνει μονο εν κινήσει μπορει να ναι και κατι αλλο, οπως μπρατσάκι ζανφόρ.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 13:35:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη επιδιώρθωση υδραυλικης κρεμαγιέρας ποσο παει?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 13:36:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

Κανα 100αρικο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 13:38:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
AlienHack έγραψε:

Κανα 100αρικο Wink

που?
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 13:43:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:
AlienHack έγραψε:

Κανα 100αρικο Wink

που?

οντως που? να παμε αν ειναι!!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 14:56:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να σου στειλε ο Νικολας πμ, εγώ παντως σ ενα ψαξιμο βρηκα θετικά σχόλια για Δεγλερη και Μαρακάκη στην Αθήνα.....
Επιστροφή στην κορυφή
nickterc (Nikos)
Μέλος
Μέλος

206 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 23:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλάμε 100ευρω για βγαζω- επισκευαζω- ξανατοποθετω?Αν ναι αξιζει να το σκεφτεις αν εχουμε κ απτα παραδειγματα της δουλειας του μαστορη...

Επιστροφή στην κορυφή
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999

Ένταξη: 11 Ιαν 2005
Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιούλ 2011, 10:53:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Πρέπει να σου στειλε ο Νικολας πμ, εγώ παντως σ ενα ψαξιμο βρηκα θετικά σχόλια για Δεγλερη και Μαρακάκη στην Αθήνα.....

εχουμε κανα τηλ. ή διευθυνση του Δεγλερη;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης