PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ερωτησεις για service σε 207 1.4 auto

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
blaze ocean 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic

Ένταξη: 12 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 15:38:52    Θέμα δημοσίευσης: Ερωτησεις για service σε 207 1.4 auto Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρα παιδια.

Υπαρχει το εν λογω αυτοκινητο,207 1,4 auto, στην οικογενεια και σημερα επισκεφθηκα εξουσιοδοτημενο συνεργειο για το πρωτο κανονικο service στα 25.000χλμ.

Το αμαξι εχει 22.000χλμ αλλα ενημερωθηκα για εκπτωση 50% στην εργασια και 15% στα ανταλλακτικα και το πηγα.
Κοστισε 160 ευρω για λαδια,φιλτρα και καυσαερια,κερδισα δλδ 50 ευρω σε σχεση με τις κανονικες του τιμες.

Το θεμα ειναι πως κατα τον ελεγχο των φρενων,"διαπιστωσαν" πως το αυτοκινητο θελει τακακια.Εγω αρνηθηκα την αλλαγη καθως τα χλμ ειναι μεν στα κατω ορια για τακακια ομως το αυτοκινητο κινειται σε νορμαλ ρυθμους χωρις δυνατα φρεναρισματα η γρηγορη οδηγηση.

Δεν εχω διαπιστωσει,ουτε εγω ουτε οι υπολοιποι που το οδηγουν,ελλειψη φρενου,σφυριγματος,τρανταγματος,τραβηγματος η οτιδηποτε μπορει να υποδεικνυει αναγκη αλλαγης.

Γνωμη μου ειναι πως εριξαν αδεια για να πιασουν γεματα αλλα θα ηθελα να μου πειτε τις απο εμπειριας αποψεις σας.

Τελος,ποιον θα προτεινατε για σερβις στα βορεια προαστεια? Very happy

c'mon mi hiho take a slide!
[img=http://img10.imageshack.us/img10/3051/virusoqk.jpg]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 17:38:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν δύο βδομάδες:
Service 2ο ετήσιο:
Λάδια δικά μου total : 43,5euro
Service (φίλτρο λαδιού, ετήσιος έλεγχος, καθαρισμός φίλτρων AC+αέρα, δεματικά στο σασί): 45euro

Σύνολο: 88,5euro Razz

Τηλεφωνικά μου είχαν πει ότι θα πήγαινε πάνω από 160euro και αν έπρεπε να αλλάξω τίποτα τακάκια ή φίλτρα αέρα ή AC πάνω από 250euro ...

Αυτά στην Peugeot Arvanitis στην Πεύκη... Μόνο εκεί το πάω. Τους έχω γνωρίσει, καλά παιδιά, συνεργάσιμοι, με αφήνουν και βλέπω τις εργασίες, κάνω και ερωτησούλες, μου λένε και κάποιες πληροφορίες.
Επιστροφή στην κορυφή
blaze ocean 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 17:49:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλτρο a/c αλλαξαν!
Εχω παει κι εγω στον Αρβανιτη μια φορα και μου φανηκε καλος.Ετυχε λογω διαφορων συγκυριων να παω στον αλλο αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος και δε θα ξαναπαω. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 19:42:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μας λες και σε ποιον πήγες;... Rolling eyes

Κρυφό το έχουμε; Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
blaze ocean 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 19:51:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν γνωριζω την πολιτικη του φορουμ γυρω απο τα παραπονα Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 07:51:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την ποια; Την πολιτική; Confused
Δεν ζήτησα να κάνεις καταγγελία, ούτε παράπονα, το όνομα του συνεργείου ρώτησα.
Το ότι κάποιος δεν έμεινε ευχαριστημένος από κάποιο συνεργείο δεν αποτελεί και απόδειξη ότι το συνεργείο είναι "κακό" ή δεν παρέχει καλές υπηρεσίες.

υ.γ. αν κοιτάξεις δύο θέματα παρακάτω θα δεις θέμα με τεράστιο τίτλο ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗΣ
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=23162
και υπάρχουν και άλλα τέτοια θέματα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης