PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα σε 206 GTi

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTi [1.6 16v 2004]

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: Όπου ουρλιάζουν external

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 19:13:39    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα σε 206 GTi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,

Σήμερα πηγαίνοντας μια βόλτα σταματάω σε μία τράπεζα να βγάλω λεφτά, όπου εκεί σβήνω και το αμάξι χωρίς να κλειδώσω τις κλειδαριές.

Μπαίνοντας πάλι μέσα στο αυτοκίνητο και βάζοντας το κλειδί στη μίζα διαπιστώνω ότι το αυτοκίνητο δεν παίρνει μπροστά..με τπτ!

Δεν ακουγόταν ούτε το "φόρτωμα" της αντλίας βενζίνης, ούτε άναβαν τα φώτα στο καντράν, αλλά ούτε και κινούνταν οι δείκτες του. Παρόλα αυτά σε κάθε προσπάθεια να βάλω μπροστά το αυτοκίνητο ακουγόταν ένα στιγμιαίο "τσακ" , νομίζω χωρίς να βάλω το χέρι μου στη φωτιά από τη μίζα. Τη χτύπησα κανά 2-3 φορές μήπως είχε κολλήσει ή δεν ξέρω κι εγώ τί , αλλά μάταια.

Αφού αναγκάστηκα να μετακινήσω το αμάξι λίγο πιο μπροστά γιατί έκλεινα ένα πάρκινγκ διαπίστωσα ότι παρόλο που πάλι το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπροστά κάνοντας το κλασσικό "τσακ", το καντράν δούλευε κανονικά, δείχνοντας κανονικά ενδείξεις.

Μαζί με όλα αυτά διαπίστωσα ότι δεν δούλευε ούτε το ιμομπιλάιζερ για να ανοίξω/κλείσω τις πόρτες του αυτοκινήτου.

Μια και δυό λοιπόν αποφασίζω και βάζω τρίτη στο κιβώτιο και το αφήνω να τσουλίσει στην κατηφόρα που είχε μπροστά μου και το αμάξι πήρε μπρος. Το έκανα μία μικρή βόλτα , διαπίστωσα ότι δεν υπήρε κάποιο κόμπιασμα/αλλαγή στη λειτουργεία του αυτοκινήτου δεν υπήρχε και έτσι πήγα και το πάρκαρα κοντά στο σπίτι σε μία μικρή κατηφόρα ώστε να το έχω αύριο το πρωί έτοιμο να το πάω σε ένα συνεργείο.

Κάποιον με καλώδια να φορτίσω τη μπαταρία δεν έχω γι αυτό και αναγκαστικά θα μείνω άπραγος.

Τί μπορεί να είναι? Μπαταρία? Μίζα? Δυναμό? (?!?) Κάτι άλλο...??

Σημείωση: Η μπαταρία έχει λίγο πάνω από ένα χρόνο πάνω στο αμάξι μιας και την είχα αλλάξει!

Συγγνώμη για το μακροσκελές αυτό ποστ και ευχαριστώ για την όποια απάντησή σας.

Φιλικά,
Στέφανος.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Stef 206 GTi στις Κυρ 26 Ιούν 2011, 20:14:10, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 20:07:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rolling eyes

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sinanai στις Κυρ 26 Ιούν 2011, 20:14:17, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 20:12:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Stef 206 GTi στις Κυρ 26 Ιούν 2011, 20:15:05, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 20:13:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε νομίζω ότι θα είναι κάτι σοβαρό, πάντως... Γενικά κάτι φρίκες τις τρώνε ώρες ώρες... Κάνω έντιτ το προηγούμενο ποστ μου, θα σου πρότεινα να κάνεις κι εσύ το πρώτο. Wink Smile

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 20:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έγινε ευχαριστώ... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 20:21:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω μια μικρη υποψια οτι κατι μαλ***α εχει παιχθει με το immobilizer του. Δοκιμασε να βγαλεις τον πολο της μπαταριας για να γινει ενα reset και προσπαθησε να βαλεις παλι μπροστα Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 20:30:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην το κανεις πολλες φορες αυτο το να το βαζεις μπρος σε κατηφορα ή σπρώχνοντας γιατι θα χαλασεις τον καταλύτη σου

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 20:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Εχω μια μικρη υποψια οτι κατι μαλ***α εχει παιχθει με το immobilizer του. Δοκιμασε να βγαλεις τον πολο της μπαταριας για να γινει ενα reset και προσπαθησε να βαλεις παλι μπροστα Wink

Δυστυχώς το δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα... :/

alexandros 207 Rallye έγραψε:
μην το κανεις πολλες φορες αυτο το να το βαζεις μπρος σε κατηφορα ή σπρώχνοντας γιατι θα χαλασεις τον καταλύτη σου

Tωωωώρα ο καταλύτης..έχει πάρει πόδι εδώ και καιρό :D
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 21:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η μπαταρια ειναι φιλος...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 21:16:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό ελπίζω κι εγώ...απλά εύχομαι μην έχει πάρει και τίποτε άλλο μαζί της.

Είδομεν!
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 01:17:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η μπαταρια σου ειναι φιλε. ετσι παθαινουν, ξαφνικα χαλανε. και να σου πω ακριβως, σου εχει βραχυκυκλωσει στοιχειο απ'οτι φαινεται
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 09:24:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και αν ειναι ενοσ χρονου οπως ανεφερες η μπαταρια να την πας να στην αλαξει αυτος που στην πουλησε γιατι πρεπει να εχει καποια εγγυηση...
Επιστροφή στην κορυφή
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 12:15:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Μπαταρία ήτανε τελικά , όπως όλοι επισημάνατε και τη γλίτωσα ευτυχώς πληρώνοντας μόνο τη διαφορά (μιας και με κάλυπτε η εγγύηση) και πήρα μία ελαφρώς καλύτερη μπαταρία.

Παρακαλώ να κλειδωθεί το παρόν θέμα.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 12:40:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ax... μηχανικος επρεπε να γινω... Very happy
διαγνωση απο φορουμμ... χρυσες δουλειες!! Razz

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 13:01:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης