PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΗΧΟΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΕ 207 RC
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 207 rallye 207 rc ll 2010

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 18:37:22    Θέμα δημοσίευσης: ΗΧΟΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΕ 207 RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα εδω και μια βδομαδα οταν αναβω το αμαξι κ μαρσαρω λιγο κανει εναν ηχο σαν τρακτερ.Πηγα στην πεζο αλλα φυσικα δεν ακουγοταν οταν ηταν ζεστο.Να υποθεσω οτι ειναι τεντωτηρας καδενας?η μπορει να ειναι κατι αλλο?μετα απο 10 λεπτα σταματαει κ στρωνει το μοτερ.δεν ειναι ο κλασικος ηχος που κανει οταν ειναι κρυο.Το αμαξι εχει 6000 χιλιομετρα.....εχω φρικαρει!!! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

Ένταξη: 11 Μάϊ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 19:30:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι φίλε μου 99,9% αυτό είναι.μην τρελαίνεσαι!απ'ότι κατάλαβα έχεις κ εγγύηση.πήγαινε στην πεζό κ πες τους ότι έχεις θέμα με τον τεντωτηρα καδενα για να στο αλλάξουν.αυτοί σαφώς κ θα ξέρουν ότι το κάνει μόνο όταν το βάζεις μπρος κρύο κ μετά σταματάει.δεν θα είσαι ο πρώτος.πήγαινε..!

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 20:22:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

v.p turbo έγραψε:
Ναι φίλε μου 99,9% αυτό είναι.μην τρελαίνεσαι!απ'ότι κατάλαβα έχεις κ εγγύηση.πήγαινε στην πεζό κ πες τους ότι έχεις θέμα με τον τεντωτηρα καδενα για να στο αλλάξουν.αυτοί σαφώς κ θα ξέρουν ότι το κάνει μόνο όταν το βάζεις μπρος κρύο κ μετά σταματάει.δεν θα είσαι ο πρώτος.πήγαινε..!

Το κάνει ακόμα και όταν είναι ζεστό...
Όχι φυσικά όπως κάνει όταν είναι κρύο.. Αλλα ακούγεται! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 20:35:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει;

Κάνε και ένα τεστάκι:
"Όταν το βάλεις μπροστά και σου κάνει το θόρυβο, σβήστο αμέσως και μετά ξαναβάλε μπροστά. Λογικά δεν θα σου κάνει θόρυβο."
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 21:38:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Κάνε και ένα τεστάκι:
"Όταν το βάλεις μπροστά και σου κάνει το θόρυβο, σβήστο αμέσως και μετά ξαναβάλε μπροστά. Λογικά δεν θα σου κάνει θόρυβο."

Ετσι σταματάει μόνο όταν είναι σε υπερβολικά αρχικό στάδιο...
Επιστροφή στην κορυφή
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2011, 20:53:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα παω αυριο το βραδυ κ θα το αφησω εκει για να το ακουσουν αυτοι το πρωι.Σημερα πηγα βολτα,εκανε για δεκα λεπτα θορυβο κ μετα σταματησε.Εσβησα το αμαξι στην παραλια κ μετα απο τρεις
ωρες που το εβαλα μπροστα δεν εκανε καθολου.Ευχαριστω για το ενδιαφερον,ελπιζω να βρω την ακρη κ θα σας ενημερωσω!
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2011, 21:59:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιζει ρολο αν το εχεις σε κατηφορα/ανηφορα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 11:32:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
παιζει ρολο αν το εχεις σε κατηφορα/ανηφορα...

+100000

Αν το εχω σε κατηφορα το δικο μου και το βαλω μπρος κανει σαν τρακτερ με το που ακουμπας το γκαζι. Λες και αδειαζει καπου απο λαδι λογω κλησης εδαφους. Αν περιμενω να ανεβασει λαδι για 2 λεπτα σταματαει. Σε επιπεδο εδαφος , ποτε ο ηχος

Τα short term και long term ειναι 0-1% και 4-6% αντιστοιχα, επομενως δεν υπαρχει θεμα χρονισμου.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 18:08:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό μου είχαν πεί και στην αντιπροσωπεία όταν τους είχα ρωτήσει για τον ήχο αυτόν. Ότι αργεί να ανέβει το λάδι και γι'αυτό και ο ήχος..
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 20:22:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Vini έγραψε:

Κάνε και ένα τεστάκι:

Ετσι σταματάει μόνο όταν είναι σε υπερβολικά αρχικό στάδιο...

Δηλαδή πότε μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει τελικά πρόβλημα; Σε ποιο στάδιο; Π.χ. Να το κάνει σε κάθε εκκίνηση;

Το δικό μου το έχει κάνει τρεις φορές στα 2,5 χρόνια που το έχω. Την τρίτη φορά το έσβησα και το έβαλα μπροστά και δεν έκανε θόρυβο.
Επιστροφή στην κορυφή
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2011, 19:16:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλησπέρα πήγα λοιπόν στην lion και άλλαξαν τα πάντα λένε. Aποτέλεσμα όταν είναι κρύο ακούω το θόρυβο σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.Τι να πω μπορεί να είναι φυσικό λόγο ότι το χειμώνα που το πήρα το άφηνα να ζεσταθεί,να πέσουν οι στροφές και μετά ξεκινούσα και δεν το άκουγα.Μετά σταματάει και εκτος αυτού το μοτέρ έχει λάδια πάνω στο καπάκι εκεί που μπαίνει το αριστερό μπουζί,το σκούπισα το έκανα βόλτα και ξαναβρήκα λάδια.Η υπομονή εξαντλήθηκε και αυριο θα γινει της πουτάνας.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2011, 19:39:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην το δέσεις κόμπο αυτό που θα πω αλλά μάλλον είσαι για αντλία λαδιού.

καλό είναι μέχρι να λυθεί το θέμα να μην το πολύ ζορίσεις ειδικά όταν είναι κρύο γιατί αν έχεις όντως θέμα με την αντλία λαδιού έχεις ελλειπή λίπανση οπότε καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για το μοτέρ!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2011, 20:09:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδή αυτό προκαλεί το θόρυβο όταν είναι κρύο?
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2011, 21:11:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
μην το δέσεις κόμπο αυτό που θα πω αλλά μάλλον είσαι για αντλία λαδιού.

καλό είναι μέχρι να λυθεί το θέμα να μην το πολύ ζορίσεις ειδικά όταν είναι κρύο γιατί αν έχεις όντως θέμα με την αντλία λαδιού έχεις ελλειπή λίπανση οπότε καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για το μοτέρ!

Γιαννη δε συμφωνω για εναν και μονο λογο..οτι αν ηταν η αντλια και ειχε ελλειπη λιπανση,θα ειχε αναψει το κοκκινο λαμπακι με το ''λαδοτηρι''.

Παντως ο θορυβος αυτος δεν ειναι απαραιτητα ανησυχητικος γιατι ισως να το κανει μεχρι να ανεβει το λαδακι στα ωστηρια.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2011, 21:41:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα λάδια δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχονται δεν είχα τέτοιο πρόβλημα και πηγαίνοντας στην peugeot απόχτησα κι αυτό και άντε βρες άκρη τώρα
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2011, 09:42:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λαδι εχεις στο καπακι, γυρω γυρω απο την ταπα λαδιου?
Επιστροφή στην κορυφή
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2011, 01:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά δεν ήταν λάδι αλλα σπρειτ καθαρισμού το καθάρισαν και δεν ξανά είδα κάτι. σας ευχάριστο όλους για το ενδιαφέρον Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
jimakos205 (jim)
Μέλος
Μέλος

peugeot 205 1.9 cti

Ένταξη: 03 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2011, 03:34:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τον θορυβο τον κανει ακομα?το rc εχει μεταβλητο εκκεντροφορων?το punto hgt του αδερφου μου εκανε αντιστοιχο θορυβο κ ηταν ο μεταβλητος...
Επιστροφή στην κορυφή
kousma (Nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Νοέ 2008
Τόπος: ATHENS GOUDI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2011, 16:01:32    Θέμα δημοσίευσης: sos se rally Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mou kanei kai mena to idio problima to exw 3 xronia exei kanei 73.000km
otan einai krio kanei poly entono thoribo,kai otan marsaro ton kanei to thoribo,exw trelathei se shmeio pou lew na to poulisw na parw allo.
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2011, 16:37:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παρκαρεις σε κατηφορα με τη μουρη προς τα κατω?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης