PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καταναλωση 207 cc thp 5ταχυτο
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nick_23 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Ιούν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2011, 17:06:20    Θέμα δημοσίευσης: Καταναλωση 207 cc thp 5ταχυτο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας είμαι 21 χρονών και ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο μοντέλο μεταχειρισμένο και έχω ψάξει πάρα πολύ γενικά με το τι παίζει αλλά δεν εχω βρει τίποτα σχετικά με την αληθινή κατανάλωση. Αυτό που θέλω ειναι να μου πουν κάτοχοι του οχήματος την κατανάλωση όταν οδηγείται χαλαρά και όταν πιέζεται. Οι πληροφορίες σας θα μου είναι πολύ χρήσιμες οπότε thank you in advance. Very happy Επίσης θα μου ήταν χρήσιμο να μου πείτε πόσο κοστίζει η κατώτερη ασφάλεια τα τέλη κυκλοφορίας και οτιδήποτε μου διαφευγει αυτή τη στιγμή που να έχει σχέση με συντηρηση κόστος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2011, 17:14:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα Νίκο. Θα σου απαντήσουν οι κάτοχοι του εν λόγω μοντέλου, αλλά μέχρι τότε, πέρνα κι από εδώ, να μας πεις 2 λόγια. Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2011, 19:21:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταναλωση 207 cc thp 5ταχυτο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nick_23 έγραψε:

...με την αληθινή κατανάλωση...
...η κατώτερη ασφάλεια...
...τα τέλη κυκλοφορίας...

Φαντάζομαι ότι το 206CC ΤΗP θα έχει περίπου ίδια κατανάλωση με το 207GT/Rallye κλπ... Το δικό μου έχει πάντως μέσο όρο 9lt/100km.

Ασφάλεια πριν 10 μέρες ... 189euro/εξάμηνο
Περιλαμβάνει: Οδική βοήθεια, νομική προστασία

Τέλη κυκλοφορίας: ανάλογα τη κυβέρνηση και το έτος... Laughing

Από κόστος συντήρησης και εφόσον δεν βγάλει βλάβες και οδηγείται σε νορμάλ ρυθμούς τα πράγματα είναι φυσιολογικά.
Την προηγούμενη Παρασκευή έκανα σέρβις (2ο ετήσιο) και μου κόστισε: 43euro (συνεργείο) + 44euro τα λάδια που τα είχα αγοράει εγώ. Δηλαδή με 87euro έκανα επίσημο service. Razz
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2011, 21:37:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε Νικο

1ον η κατανάλωση παίζει γύρω στο 9.5 μεσο ορο μέσα στη πόλη και όσο πιο ανοιχτα οδηγάς πέφτει

2ον τέλη μέχρι πέρσι ηταν 240 αν θυμάμαι καλα??

3ον ασφάλεια ανάλογα ξεκινάει απο 200 πάνω κάτω η πιο απλή και ανεβαίνει ανάλογα το τι βάζεις μέσα.

Wink

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Nick_23 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2011, 23:12:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση παιδιά. Θέλω να υπολογίσω περιπου το ετήσιο κόστος που θα έχω αν το αγοράσω. Έχω βρει ένα 207cc thp με 9.500ευρώ 75.000 χιλιόμετρα, πιστεύω είναι πολυ κάλή ευκαιρία. Θα παω να το τσεκάρω σύντομα.
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 00:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντε και καλές ξεσκέπαστες βόλτες Laughing

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 02:23:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nick_23 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση παιδιά. Θέλω να υπολογίσω περιπου το ετήσιο κόστος που θα έχω αν το αγοράσω. Έχω βρει ένα 207cc thp με 9.500ευρώ 75.000 χιλιόμετρα, πιστεύω είναι πολυ κάλή ευκαιρία. Θα παω να το τσεκάρω σύντομα.

φιλε μου πριν το παρεις τσεκαρε την ημερομηνία παραγωγής του αν ειναι του 2007 ξανα σκέψου το Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Nick_23 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 04:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου πριν το παρεις τσεκαρε την ημερομηνία παραγωγής του αν ειναι του 2007 ξανα σκέψου το Wink[/quote]

Πες μ οτι παίζει μαλ***α με του 2007 να τρελαθώ.....
]Έψαξα λίγο στο φορουμ και βρήκα οτι υπάρχει ένα θέμα με τα πρώτης γενιάς κατι για χρονισμό δεν ξέρω τι σκ**α σημαίνει αυτό σίγουρα εσύ θα ξέρεις πολλά παραπάνω οπότε enlighten me. συμβαίνει σε όλα μα όλα τα thp?
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 06:29:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως ολα τα αυτοκινητα τα πρωτα βγαζουν τα περισσοτερα προβληματα.
αλλα αν εχει αλλαξει τα περισσοτερα αυτος που το ειχε και εκανε τα χιλ. δεν νομιζω να εχει προβλημα.
για αυτο ειπα δες το καλα.
μπορεις να πας σε μια peugeot με αυτο που το εχει και να δεις το ιστορικο του... για εμενα πιστευω οσο πιο πολλα εχει αλλαξει ειναι πιο καλα για εσενα.

μπορεις να δεις στο φορουμ γενικα πια ειναι τα προβληματα του 207 και ετσι να ξερεις οταν θα φτασεις στην Peugeot αυτα απο εμενα Smile .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 09:45:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγα μην εκραγεί επειδη ειναι του 2007... ολα εχουν προβλημα με χρονισμο γιατι η πεζο ποτε δε το ελυσε το θεμα...αλλα αν το χεις στο νου σου και δεν το γραφεις στα @@ σου μια χαρα τα προλαβαινεις ολα

τωρα αν πεσεις στην περιπτωση...οκ και καινουριο να πας να το παρεις...παλι τον ρουφιξες...αλλα τι λεμε τωρα ενα αμαξι που εκανε 24000 χιλ θα το παρεις κατω απο 10000.
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 11:45:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με χαλαρη οδηγηση μεσα στην πολη και με κανα ανοιγμα 2α-3η-4η που και που καιω 9,5 l/100

Εκανα ενα ταξιδακι τωρα το σ/κ και παιζανε φασεις στην εθνικη που πηγαινα με 110-120 και εκαιγα 3,5-4 l/100 με χαιδεμα στο γκαζι. Αλλα γενικα με οδηγηση σε εθνικη μπορεις να παιζεις απο 5 εως 7 αν το μαθεις
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 13:19:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Σιγα μην εκραγεί επειδη ειναι του 2007... ολα εχουν προβλημα με χρονισμο γιατι η πεζο ποτε δε το ελυσε το θεμα...αλλα αν το χεις στο νου σου και δεν το γραφεις στα @@ σου μια χαρα τα προλαβαινεις ολα

τωρα αν πεσεις στην περιπτωση...οκ και καινουριο να πας να το παρεις...παλι τον ρουφιξες...αλλα τι λεμε τωρα ενα αμαξι που εκανε 24000 χιλ θα το παρεις κατω απο 10000.

φιλε μου προσωπικα ειχα παρα πολλα προβληματα με το 207 μου οποτε ...
αυτο που ειπα ειναι να το τσεκαρι καλα πριν το παρει δεν ειπα κατι κακο !
και σιγουρα αν τα πω ολα θελω 1-2 σελιδες Α4 .
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 14:26:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά η αξιοπιστία κάθε αυτοκινήτου μάλλον έχει να κάνει και με την παρτίδα παραγωγής, δεν εξηγείται αλλιώς... Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Nick_23 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 15:30:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά το συγκεκριμένο που είχα βάλει στο μάτι πουλήθηκε μάλλον(διαγράφηκε η αγγελία απ'το car.gr). Αλλά βρήκα και ένα άλλο cc παλι το thp 40k km λέει 04/2008 χρονολογία, δερμάτινα καθίσματα 13k euros. Δεν δίνω λινκ μν μου το πάρουν Laughing Αλλά με αυτές τις πληροφορίες που έχω δώσει άνετα το βρισκει κανείς. Wink Πρέπει να το τσεκάρω σύντομα μην φύγει και αυτό.....

P.S.: ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες, μου είναι πολύ χρήσιμες. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 15:34:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nick_23 έγραψε:
Τελικά το συγκεκριμένο που είχα βάλει στο μάτι πουλήθηκε μάλλον(διαγράφηκε η αγγελία απ'το car.gr). Αλλά βρήκα και ένα άλλο cc παλι το thp 40k km λέει 04/2008 χρονολογία, δερμάτινα καθίσματα 13k euros. Δεν δίνω λινκ μν μου το πάρουν Laughing Αλλά με αυτές τις πληροφορίες που έχω δώσει άνετα το βρισκει κανείς. Wink Πρέπει να το τσεκάρω σύντομα μην φύγει και αυτό.....

P.S.: ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες, μου είναι πολύ χρήσιμες. Very happy

Μην νομιζεις οτι στις μερες μας ολα τα αμαξια "φευγουν" πολυ ευκολα. Πρεπει να ειναι "περιπτωση" αυτοκινητου και σε εξαιρετικη τιμη για να φυγει μπαμ μπαμ Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Nick_23 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 15:47:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 207 cc που ανέφερα στην άρχη ήταν ψιλοπερίπτωση αλλά με προβληματίζει λίγο που το έδινε 9.5k....αυτό που κοιτάω τώρα έχει 13k δεν ξέρω αν μπορέσω να το ρίξω 1k αν και πιστεύω είναι καλή η τιμή αλλά ποιόν τον χαλάει 1 χιλιάρικο στην τσέπη. Cool. Δεν ξέρω άμα βρήκε κανείς από σας την αγγελία..
Επιστροφή στην κορυφή
Nick_23 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2011, 16:36:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάπυ παραπάνω θυμάμαι αναφέρθηκε οτι το πρόβλημα χρονισμού υπάρχει περισσότερο στα πρωτης γενιάς. Από 2008 βγήκε η δεύτερη γενιά??
Επιστροφή στην κορυφή
θωμας (θωμας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC

Ένταξη: 26 Νοέ 2013
Τόπος: ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2013, 13:35:19    Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 206 CC 1.6 16V Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα σε όλους
είμαι νέος στο club αγόρασα ένα 206 cc 1.6 16v για τη γυναίκα μου απλά γιατί της άρεσε .
μένω σχεδόν σε επαρχεία χωρίς κίνηση και φανάρια και το πάω πολύ χαλαρά αλλά το αυτοκίνητο καίει 12.5 lt/100 με μέτρηση και όχι τα όργανα το βλέπεται φυσιολογικό?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2013, 13:47:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επρεπε να καις λιγο πανω απο τα μισα.
πας συνεργειο και τσεκαρετε διαγνωστικο πρωτα απο ολα μηπως βγαζει βλαβη και ας μην αναβει τσεκ.
Αν οχι αρχιζεις ψαξιμο...

λογικη λεει αισθητηρα λ, πολλαπλασιαστες, μοτερ χωρις ποτε σερβις (μπουζι κυριως και φιλτρολαδια)
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2013, 14:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ταξίδι και στην εθνική Αθηνών - Τρίπολης που έκανα, με 130-140 km/h σταθερή ταχύτητα μου έγραφε κατανάλωση από 6,5 μέχρι 7,5 lt με λάστιχα καινούρια και V-power racing βενζίνη.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης