Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Octane (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)
Ένταξη: 27 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 2486
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2011, 23:51:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
recife_rallye έγραψε: | Aκουστε λοιπον τιμες για εργασια αλλαγης ελατηριων..
ΟΛΑ μαζι με ελατηρια ωστηρια και εργασια αφαιρεσης κεφαλης και αλλαγης ελατηριων ειναι στα 542ε σε επισημη αντιπρωσωπεια..
Καλο ε???
Υ.γ να σημειωσω πως η τιμη ειναι μαζι με την εκπτωση και περιεχει 14 εργατωρες συμφωνα με τον service guide της πεζο |
Τσαμπα...
Εδω η εργατωρα σε επισημο συνεργειο ξεκιναει απο 80 ευρω... (στην Daihatsu...χαχαχαχαχα )
etuned
MEMsound έγραψε: | αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη  |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
JDROGAS (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO
Ένταξη: 24 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 634 Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 00:03:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | Συγγνωμη αλλά εσένα σου τα χρώσταγαν από το προηγούμενο επεισόδιο!
Το κόστος και ο χρόνος που χρειάζεται θα είναι περίπου το μισό χωρίς να βγει καπάκι!  |
Περιμενουμε πληροφοριες κε Στελιο να παραγγειλουμε και τα εκκεντρα ερχομαστε αμεσα!!!! στο χωρο σας φυσικα και με τη συγκαταθεση του κου Κωνσταντινου  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 00:19:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | Συγγνωμη αλλά εσένα σου τα χρώσταγαν από το προηγούμενο επεισόδιο!
|
Γι αυτο και δε θα το κανω εκει..
Βασικα στελιο μου ειπαν και τον τροπο με το μπουζι(ναι,καλα ακουσες,τον ανεφεραν πριν να τους τον πω εγω ),αλλα σκαλωσαν στο πως θα ΒΑΛΟΥΝ τα ελατηρια και οχι στο πως θα τα βγαλουν
Τεσπα,ειναι σε ερευνα το ολο θεμα οπως και το χταποδι για το οποιο θα μιλησουμε οταν μπορεσουμε να συγχρονιστουμε στο τηλ 
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούν 2011, 00:54:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gotcha έγραψε: | Τσεκαρα τα δικα μου χθες. Κινητηρας με ταμπελακι 7/2008. Τα ελατηρια δεν ειχαν χρωμα (πορτοκαλι, ροζ) αλλα ειχαν το κλασσικο "μεταλλικο" χρωμα |
Το ίδιο. Και στα τρία ελατήρια που φαίνονται απο την τάπα, δεν υπήρχε σημάδι χρώματος...
μοντ. 4/2008
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostaslbc (kostas) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2010)
Ένταξη: 24 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 27
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούν 2011, 12:51:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και καλά το κόστος των εργατικών το δέχομαι.
ποιος όμως έχει λεφτά να αγοράσει φακό να ψάχνει τα ελατήρια??  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alexis22 (Aλεξανδρος) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 251 Τόπος: Σερρες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούν 2011, 19:22:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Gotcha έγραψε: | Τσεκαρα τα δικα μου χθες. Κινητηρας με ταμπελακι 7/2008. Τα ελατηρια δεν ειχαν χρωμα (πορτοκαλι, ροζ) αλλα ειχαν το κλασσικο "μεταλλικο" χρωμα |
Το ίδιο. Και στα τρία ελατήρια που φαίνονται απο την τάπα, δεν υπήρχε σημάδι χρώματος...
μοντ. 4/2008 | και το δικο μου που ειναι αρχες του 2008 εβγαλα ολο το καπακι και δεν ειχαν καποιο χρωμα τα ελατηρια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostaslbc (kostas) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2010)
Ένταξη: 24 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 27
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούν 2011, 20:35:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο δικό μου επίσης κανονικό μεταλλικό χρώμα στα ελατήρια.μοντ 10/2009. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
207 rc miltos (speed) Μόλις έγραψα

207 GT
Ένταξη: 09 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2011, 11:24:46 Θέμα δημοσίευσης: ελατηρια βαλβιδων |
|
|
Γεια σασ παιδια εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τη γνωμη σασ εχω ενα rc μοντελο 09 1 σταδιο με 23.000χιλ και μετα τισ 5700στροφεσ μου κανει διακοπεσ με αποτελεσμα να μιν μπορει να πιασει κοφτη κατα τα αλλα το αμακση δουλευει πολλη καλα και και μετα απο πολυ ψαξιμο καταληγουμε στα ελατηρια εγω ανοιξα την ταπα να δω πια γενιασ φοραω αλλα δεν ειδα χρωμα θα ηθελα να μου πειτε αν καποιιοσ ειχε παρομοιο προβλημα και τι εκανε και αν καποιοσ αλλαξε ελατηρια με τον καινουργιο τροπο ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SαλιγκαρAKIS (Σάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)
Ένταξη: 15 Σεπ 2010 Δημοσιεύσεις: 2534 Τόπος: Troll City
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2011, 15:03:50 Θέμα δημοσίευσης: Re: ελατηρια βαλβιδων |
|
|
207 rc miltos έγραψε: | Γεια σασ παιδια εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τη γνωμη σασ εχω ενα rc μοντελο 09 1 σταδιο με 23.000χιλ και μετα τισ 5700στροφεσ μου κανει διακοπεσ με αποτελεσμα να μιν μπορει να πιασει κοφτη κατα τα αλλα το αμακση δουλευει πολλη καλα και και μετα απο πολυ ψαξιμο καταληγουμε στα ελατηρια εγω ανοιξα την ταπα να δω πια γενιασ φοραω αλλα δεν ειδα χρωμα θα ηθελα να μου πειτε αν καποιιοσ ειχε παρομοιο προβλημα και τι εκανε και αν καποιοσ αλλαξε ελατηρια με τον καινουργιο τροπο ευχαριστω |
Δέν διαφωνώ ότι μπορεί να είναι τα ελατήρια, αλλά κανά μπουζάκι έχεις αλλάξει;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2011, 15:17:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: ελατηρια βαλβιδων |
|
|
207 rc miltos έγραψε: | Γεια σασ παιδια εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τη γνωμη σασ εχω ενα rc μοντελο 09 1 σταδιο με 23.000χιλ και μετα τισ 5700στροφεσ μου κανει διακοπεσ με αποτελεσμα να μιν μπορει να πιασει κοφτη κατα τα αλλα το αμακση δουλευει πολλη καλα και και μετα απο πολυ ψαξιμο καταληγουμε στα ελατηρια εγω ανοιξα την ταπα να δω πια γενιασ φοραω αλλα δεν ειδα χρωμα θα ηθελα να μου πειτε αν καποιιοσ ειχε παρομοιο προβλημα και τι εκανε και αν καποιοσ αλλαξε ελατηρια με τον καινουργιο τροπο ευχαριστω |
Εισαι ο φιλος του κρις που εχει το κοκκινο με την 28αρα?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2011, 18:25:05 Θέμα δημοσίευσης: ελατηρια βαλβιδων |
|
|
ναιφιλοσ του χρηστου ειμαι και μπουζι αλλαξα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2011, 19:15:48 Θέμα δημοσίευσης: Re: ελατηρια βαλβιδων |
|
|
παιζει να εχεις κ θεμα με χρονισμα...
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2011, 19:39:54 Θέμα δημοσίευσης: ελατηρια βαλβιδων |
|
|
το πηγα για χρονισμα μια χαρα ειναι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alexis22 (Aλεξανδρος) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 251 Τόπος: Σερρες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2011, 20:16:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: ελατηρια βαλβιδων |
|
|
207 rc miltos έγραψε: | το πηγα για χρονισμα μια χαρα ειναι |
Μονο ελεγχο ή αλλαξες και το μουαγιε?γτ και εγω ειχα παρομοιο προβλημα ενω το ειχα ελεγξει και εδειχνε οτι ηταν οκ τελικα το προβλημα ηταν απο εκιε μιας και το ξανα πηγα για αλλαγη του σετ χρονισμου και το προβλημα λυθηκε... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2011, 20:20:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όταν βγει το ψευτοκάπακο, που είναι σχετικά εύκολη δουλειά, θα φανεί αν έχει τα τελευταία ελατήρια ή όχι.
Πάντως έχουμε δει ότι αυτοκίνητα παραγωγής τέλους 2009 έχουν τα άχρωμα ελατήρια.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2011, 20:22:51 Θέμα δημοσίευσης: ελατηρια βαλβιδων |
|
|
οχι δεν το αλλαξα αλλα το πηγα σε δυο αντοπροσοπειεσ και οι δυο μου ειπαν οτι εναι μια χαρα τωρα τι να πω δεν ξερω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2011, 20:25:23 Θέμα δημοσίευσης: ελατηρια βαλβιδων |
|
|
υπαρχει οπεριπτωση να φοραω τα καινουργαια ελατηρια και παλι να εχουν θεμα πχ ελλατωματικα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 00:06:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μίλτο, μπορεί κάλλιστα να έχεις τα καινούργια ελατήρια αλλά λόγω ρυθμίσεων να δημιουργούνται προβλήματα.
Ακόμη και σε RC F/L με τα νέα ελατήρια εμφανίζονται misfires, αν παραγίνει επιθετική η ρύθμιση στις υψηλές στροφές και τα περιφερειακά του αυτοκινήτου δεν ανταποκρίνονται στα επίπεδα των ρυθμίσεων.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 00:26:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | Μίλτο, μπορεί κάλλιστα να έχεις τα καινούργια ελατήρια αλλά λόγω ρυθμίσεων να δημιουργούνται προβλήματα.
Ακόμη και σε RC F/L με τα νέα ελατήρια εμφανίζονται misfires, αν παραγίνει επιθετική η ρύθμιση στις υψηλές στροφές και τα περιφερειακά του αυτοκινήτου δεν ανταποκρίνονται στα επίπεδα των ρυθμίσεων. |
Baσικα στελιο οπως ειπα και στο φιλο του τον χρηστο,το αμαξι του μιλτου χρησιμοποιει το ιδιο file με ενα αλλο rc το οποιο ομως δεν εχει τετοια προβληματα Παρρ ολ αυτα ομως απ οτι εμαθα,ειναι αρκετα επιθετικο!
Υπαρχει ομως μια ακομη πολυ σημαντικη διαφορα(αν κρινω και απο προσωπικη εμπειρια)η οποια ειναι στο hardware και συγκεκριμενα στην εισαγωγη!
Αν εχω λαθος,ας με διορθωσει ο μιλτος
Υ.γ μιλτο αν δεν αλλαξεις σετ χρονισμου,να μην εισαι σιγουρος για τπτ 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 18:11:35 Θέμα δημοσίευσης: ελατηρια βαλβιδων |
|
|
Δε ξερω τι να πω ρε παιδια προσ το παρον ψαχνω να βρο ενα μαστορα να μου αλλαξει τα ελλατηρια και βλεπουμε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|