PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

"Μέγαρα": Eμπειριες απο επισκέψεις στην πιστα!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 75, 76, 77  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Απρ 2011, 15:23:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σου πω να οργανωσουμε ενα ντραμπουι-αργυρη?

παμε αφηνουμε δικο σου μετα παω παιρνω δικο σου αφηνω δικο μου μετα παιρνω δικο μου αφηνω βολβο που θελει παρκ σιστεμ τσεκ μετα παει αλεξης αφηνει δικο του παιρνει βολβο...
οποτε ετσι θα χρειαστει να παμε 1 φορα στο πηγαινε και μια στο τελος 2 ατομα Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Απρ 2011, 18:31:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
βγαινουμε απειρως οφφτοπικ...
αλλα "ιδανικα" θα ηθελα να μου τα βαλει ο Αργυρης ο οποίος το χει ξανακάνει (σε 206 με εσπ κλπ κλπ)
το θεμα ειναι οτι μπορει μονο Σαββατο πρωι οπου εγω δουλευω...οποτε ειναι λιγο μπερδεμα...
αλλιως θα χωσουμε λιγο τον Στελιο να ρθει με το σοφτγουερ κλπ κλπ...
θα δω απο βδομαδα σιγα-σιγα...

ε στην χειροτερη δεν θα παμε αυτη τη φορα Μεγαρα...ε δεν τρεχει και τιποτα...εκει θα ειναι η πιστα θα παμε αλλη φορα Laughing Laughing

Το θέμα της εγκατάστασης μπορεί ν το κάνει ο οποιοσδήποτε. Το θέμα της εξαέρωσης δεν σου είπα ότι μπορώ να το κάνω. Αυτό μόνο κάποιος με διαγνωστικό μπορεί να μας βοηθήσει. Απλώς θα ήθελα να δω την όλη διαδικασία με το διαγνωστικό γιατί με περιμένουν άλλα δύο 207 που θέλουν φρένα. Πιο πολύ για το χαβαλέ και όχι τόσο για την εγκατάσταση. Σαν εγκατάσταση την έχω κάνει στο δικό μου αλλά θα ήθελα να ξέρω ότι όλα πήγα όλα καλά αφού εμπλέχτηκα σε όλο το εγχείρημα αρκετά με την κατεργασία των δαγκανών και τα σωληνάκια. Πάντα ένα δεύτερο μάτι είναι καλό να βρίσκεται παρόν. Για μια συμβουλή ρε παιδί μου.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Απρ 2011, 19:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
βγαινουμε απειρως οφφτοπικ...
αλλα "ιδανικα" θα ηθελα να μου τα βαλει ο Αργυρης ο οποίος το χει ξανακάνει (σε 206 με εσπ κλπ κλπ)
το θεμα ειναι οτι μπορει μονο Σαββατο πρωι οπου εγω δουλευω...οποτε ειναι λιγο μπερδεμα...
αλλιως θα χωσουμε λιγο τον Στελιο να ρθει με το σοφτγουερ κλπ κλπ...
θα δω απο βδομαδα σιγα-σιγα...

ε στην χειροτερη δεν θα παμε αυτη τη φορα Μεγαρα...ε δεν τρεχει και τιποτα...εκει θα ειναι η πιστα θα παμε αλλη φορα Laughing Laughing

Παλικάρια μην μείνω εκτός αυτής της διαδικασίας ε....έχω κι εγώ ένα ζευγάρι για φόρεμα...... Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Απρ 2011, 19:16:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

'Andy'-lag έγραψε:
Παλικάρια μην μείνω εκτός αυτής της διαδικασίας ε....έχω κι εγώ ένα ζευγάρι για φόρεμα...... Very happy Very happy Very happy

Εσύ αποστάτες να πάρεις. Μήπως τα κάνουμε μαζί με τα παιδιά. Άμα έρθει ο Στέλιος με το διαγνωστικό.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Απρ 2011, 19:27:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
'Andy'-lag έγραψε:

Εσύ αποστάτες να πάρεις. Μήπως τα κάνουμε μαζί με τα παιδιά. Άμα έρθει ο Στέλιος με το διαγνωστικό.

Προσορινά υπάρχουν απ'οτι μου είχε πει μια ψυχή μέχρι να πάρω δικούς μου........οπότε πείτε μου κι εμένα όταν κανονιστεί το όλο σκηνικό....
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Απρ 2011, 19:30:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

'Andy'-lag έγραψε:
iceage έγραψε:
'Andy'-lag έγραψε:

Προσορινά υπάρχουν απ'οτι μου είχε πει μια ψυχή μέχρι να πάρω δικούς μου........οπότε πείτε μου κι εμένα όταν κανονιστεί το όλο σκηνικό....

Αν μπορεί να το κανονίσουμε ομαδικά την εξαέρωση τότε θα ήταν καλό. Θα γίνει πιο γρήγορα. Τώρα αυτή η ψυχή με αυτές τις δαγκάνες μπορεί να τους βγάλει, γιατί θα έχει αρκετό χώρο πλέον.

Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Απρ 2011, 19:33:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
'Andy'-lag έγραψε:
iceage έγραψε:
'Andy'-lag έγραψε:

Αν μπορεί να το κανονίσουμε ομαδικά την εξαέρωση τότε θα ήταν καλό. Θα γίνει πιο γρήγορα. Τώρα αυτή η ψυχή με αυτές τις δαγκάνες μπορεί να τους βγάλει, γιατί θα έχει αρκετό χώρο πλέον.

Άρα μπορούμε να τα βάλουμε όλοι μαζί.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Απρ 2011, 19:53:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

παμε αφηνουμε δικο σου μετα παω παιρνω δικο σου αφηνω δικο μου μετα παιρνω δικο μου αφηνω βολβο που θελει παρκ σιστεμ τσεκ μετα παει αλεξης αφηνει δικο του παιρνει βολβο...
οποτε ετσι θα χρειαστει να παμε 1 φορα στο πηγαινε και μια στο τελος 2 ατομα Laughing Laughing

ΡΕΣΠΕΚΤ....
αλλα θελω να ειμαι παρων...
ασε που η ολη διαδικαια δεν μπορει να γινει απο ενα ατομο μονο του

αλλα για να σας προσγειωσω λιγο σχετικα με το ολοι μαζι...
(θα μεταεφρω τα ποστ σε πιο σχετικο θεμα εν καιρω)

στου Αρη, για πληρη εξαερωση οταν αλλαξαν δαγκανες εκαναν κανα 3ωρο...
λογω εσπ δεν ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται μιας και το κυκλωμα ειναι πιο συνθετο

@iceage φυσικα και θα εισαι παρων...
@ανδυ..ψυχραιμια θα τα βαλεις κι εσυ...και μετ θα παρπονιεσαι οτι μαλακωσε η εμπρος αναρτηση... Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Απρ 2011, 04:59:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
volvos έγραψε:

ΡΕΣΠΕΚΤ....
αλλα θελω να ειμαι παρων...
ασε που η ολη διαδικαια δεν μπορει να γινει απο ενα ατομο μονο του

αλλα για να σας προσγειωσω λιγο σχετικα με το ολοι μαζι...
(θα μεταεφρω τα ποστ σε πιο σχετικο θεμα εν καιρω)

στου Αρη, για πληρη εξαερωση οταν αλλαξαν δαγκανες εκαναν κανα 3ωρο...
λογω εσπ δεν ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται μιας και το κυκλωμα ειναι πιο συνθετο

@iceage φυσικα και θα εισαι παρων...
@ανδυ..ψυχραιμια θα τα βαλεις κι εσυ...και μετ θα παρπονιεσαι οτι μαλακωσε η εμπρος αναρτηση... Laughing Laughing Laughing Laughing

χαχαχααχα....βρε ας κάνω εγώ edo και την βλέπουμε και την ανάρτηση.... Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούν 2011, 17:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=443539#443539

plaketokofths έγραψε:
Το ειδαμε κι αυτο το έργο απο την θεση του οδηγού. Μερικές φωτό.

Ωραίος Γάνναρε! Αλλά:

1. Βαλ' τες στις motorsport φωτό!!! Wink Wink Wink
2. Περιμένουμε βιντεάκι από εκείνη την καμερούλα μέσα
3. Περιμένουμε χρόνους, σχολιάκια και λοιπά πικάντικα κουτσομπολιά! Laughing

υ.γ. Πάλι ήταν ο Θεούλης με τον Τσίγκο;

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούν 2011, 17:27:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Ωραίος Γάνναρε! Αλλά:

1. Βαλ' τες στις motorsport φωτό!!! Wink Wink Wink
2. Περιμένουμε βιντεάκι από εκείνη την καμερούλα μέσα
3. Περιμένουμε χρόνους, σχολιάκια και λοιπά πικάντικα κουτσομπολιά! Laughing

υ.γ. Πάλι ήταν ο Θεούλης με τον Τσίγκο;

1. Ε τωρα τις εβαλα εδώ δεν πειράζει, σιγα το motorsport κιολας!
2. Βιντεακι την πατησα, γιατι δεν ειχα μνημη. Εβγαλα τα 2 πρωτα session,το πρωτο καναμε τρενακι 20 αμαξια, και το 2ο λιγο καλυτερα. Εδώ ενας καθαρός γύρος απο το 2ο.
http://www.youtube.com/watch?v=8XR8vNzwN4I
3. Χρόνο δεν ξέρω. Σχολιακια εν τάχει, ηταν η πρώτη και η τελευταια φορά!Α μην κανετε το λαθος και πατε με τετοια ζεστη... Σ' ενα session μπηκα με 32psi και βγηκα με 42 Laughing Τα δε οργανα θερμοκρασιας τα δα να τερματιζουν! Φρένα τελειωναν στον 4ο πολεμικο γύρο. Crying or Very sad

ΥΓ. Τι θεούλης ρε, αυτος ειναι θεάρας. Ο ανθρωπος ειναι ρισπεκτ και το οχημα ΣΤΡΙΒΕΙ ή μαλλον το στριβει!
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούν 2011, 17:37:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντος, ο τύπος είναι μορφάρα, την τελευταία φορά που 'χα πάει είχε κάτσει μέχρι που σχεδόν είχε σκοτεινιάσει και λύσαγε! Για τη ζέστη έχεις δίκιο... Νομίζω Μάης είναι το όριο. Από 'κει και μετά, μάλλον "δε λέει". Sad

Οι γραμμές μου άρεσαν γενικά, με εξαίρεση Κ9, που αν στρίψεις πιο κλειστά ο ήδη πολύ καλός χρόνος για πρώτη φορά-αν είδα καλά, κάπου 1.16κάτι-θα κατέβει αισθητά. Ωραίος Γιάνναρε!

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούν 2011, 17:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάμε εδώ... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούν 2011, 17:51:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι την Κ9 την εχασα τελειως εκει, γιατι ηρθα με πολλα απο την 8.
Τεσπα, γενικα η πιστα δεν μ αρεσει και δεν τα καταφερνω καλά σ' αυτα αλλα ηταν μια εμπειρια.

Ο θεαρας δίνει πόνο, μπαινει σε ολα τα σεσιον και πάει WOT
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούν 2011, 17:58:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εισαι υπερβολικος Γιαννη.
Μια χαρα τα καταφερνεις και οδηγησες πολυ καλα.

Εμενα πρωτη φορα εκει μεσα καλυτερος μου χρονος δεν ηταν κατω απο 1,21.
Φαντασου για τι ασχετο μιλαμε.
Θυμαμαι χαραχτηριστικα εγω με αναρτηση και semi κωστης μαμα με semi και με περναγε απο πανω και ειχα μεινει χαζος.

Με περισσοτερους γυρους στη πλατη θα κανεις πλακα εκει μεσα.

Σημασια εχει αν περασες καλα και το χαρηκες.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούν 2011, 18:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό το τελευταίο είναι που μετράει, Πάνο, απλά τελικά ο Γιάννης χτες μάλλον δεν πέρασε καλά. Wink

Με καλύτερες συνθήκες, όμως, θερμοκρασίας και κόσμου, είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς. Smile

Θυμάμαι βλέμμα σου Πάνο, μετά το session τότε. Που με πλησιάζεις λέγοντας "Εσύ είσαι τρελός!" Rotfl

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούν 2011, 19:47:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιληπτικά, χθες σαν εμπειρια:

1. ξενερωσα με το τρενακι στην πιστα, τουλαχιστον το πρωι.
2. ξενερωσα με το αμαξι αλλα παράλληλα καταλαβα και πολλά

α)πηγα με αρκετά φαγωμένα στο κεντρο λάστιχα. Στο πρώτο session δεν γινοταν να πιέσω γιατι η πιστα θυμιζε βραδυ σαββάτου στην παραλιακη.
Στο 2ο κανω το λαθος να αφησω ιδιες πιεσεις με εξωτερικη θερμοκρασια να εχει ανεβει 30+ και βγαινω με +10psi και τα μπροστινά λάστιχα καραφλιασμένα στο κεντρο.

β) έμενα απο φρενο λογω υπερθερμανσης, επισης για καποιο λογο οι δισκοι μου εχουν χαρακτεί περιεργα και ανομοιομορφα και το πενταλ πλέον εχει +5εκ διαδρομή.

γ) εχω αλλάξει ολα τα παρελκομενα της πεταλουδας αλλα οταν γκαζωνω για ώρα το αυτοκινητο κρατάει απο 4000rpm ως και 7000, αυτο εκανε και χθες με αποτελεσμα να κατεβαζω σχεση κι αυτο να επιταγχύνει.

δ) εκανα γύρους βλέποντας τα θερμομετρα ψυκτικου και λαδιού στα ύψη.

ε) καταλαβα, κι αυτο το βαζω στα θετικά, πως ενα αυτοκινητο με βουνισιο χαρακτήρα δεν κάνει για πιστα. Εγώ το αυτοκινητο το εφτιαξα με βάση αλλο στυλ οδηγησης και με πολιτικά λάστιχα. Κατι που στην πίστα με σεμι αποδειχθηκε επικινδυνο οντας υπερστροφικό.

στ) πολλές φορές ενιωσα να πηγαίνω οριο σε στροφή ή φρενο ή δεν ξέρω τι. Διαπιστωσα ομως πως αν πχ πηγαινα Κ1 Κ2 Κ3 Κ4 οριο στις υπολοιπες πηγαινα κούρσα και δεν ξέρω γιατι? Φοβομουν? Επερνα την ικανοποιηση μου και μου εφτανε αυτο? Παντως ενα γύρο φουλ ταπα δεν το εκανα.

ζ) διαπιστωσα πως τα εξοδα και οι φθορές ειναι μεγαλα και ζυγιζοντας τα αναλογικα με το τι σου προσφέρει μια πιστα θα προτιμησω το βουνό. Απλά γιατί απο τις 50 στροφές που εχει, θα διαλεξω να παρω 2 3 γρηγορα και ξεκαυλωσα χωρις κοστος, χωρις προετοιμασια και ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ. Ξερω θα γυρισετε να μου πειτε ειμαι δολοφονος, τρεχω στους δρόμους κτλ. αλλα δεν συμφωνώ πιστευω αν το κανεις με τροπο ειναι αλλιως.

Εν κατακλείδι αξιζε σαν εμπειρια το μεγαρο αλλά ΟΚ μια φορά ειναι αρκετή, αντε μια φορά το χρόνο. Και σιγουρα αν επαναληφθεί δεν θα ναι σε αυτης της μορφής την αθλια οργανωση με πρασινα κοκκινα κιτρινα μπλε καραβακια. Θα προτιμησω ενα private trackday. Βρηκα πολλές αδυναμίες δικές μου αλλά και του αυτοκινητου που στο δρομο δεν θα μπορούσα να τις ανακαλύψω αλλά απο την αλλη δεν εχουν νόημα αφου στο δρομο δεν θα κινηθω ποτε ετσι.

ΥΓ. Κατι τελευταιο, προβλημα καθε φορα ειχα εξοδο από Κ1 & Κ6, ανοιγε αδικαιολογητα η τροχια αν και αλλα παιδια που ειχαν ξαναμπει ειπαν πως δεν κρατουσε χθες πιστα. λογω ζεστης? σκόνης?
Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούν 2011, 20:35:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ την Παρασκευή είχα πάει με το Lancia Integrale club.
Την προηγούμενη φορά με το Abarth Club. Στο Καρτόδρομο με το Alfisti club.

Αντε να κάνουμε και εμείς κανένα Trackday!! Κυριακή θα έλεγα, να μαζευτούμε πολλοί να καλύψουμε το κόστος της πίστας (που πιστέψτε με, καλύπτεται άνετα και μένει και περίσσευμα για τα Club που το διοργανώνουν).
ΠΧ ένα trackday του PSclub με το Alfisti ή το Abarth Club θα έβαζα και στοίχημα ότι θα ήταν τεράστια επιτυχία, με προυπόθεση να γίνει Σάββατο ή Κυριακή, παρά το αυξημένο κόστος της πίστας.
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούν 2011, 23:01:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θεωρω την εποχή ακτάλληλη, αν με το καλό πάτε πάρτε γαντια οπωσδηποτε γτ με κλειστα τζάμια ιδρώνουν τα χερια και γλιστράει το τιμόνι.

ενα video απο μενα...

http://www.youtube.com/watch?v=xCQNT6d_Q9A
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούν 2011, 00:00:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@plaketokofths

1) γαμησετα...η πολυκοσμια δεν παλευετε...
2) Laughing Laughing Laughing Laughing
οπως ειπες κι εσυ...αλλο βουνο...αλλο πισταα

κατ εμε...μετα απο τις επισκεψεις μου στην πιστα εχω συνηδητοποιησει οτι σε οποιονδηποτε δημοσιο δρομο δεν μπορω να οδηγησω το αμαξι μου στο οριο ΤΟΥ (του αυτοκινητου) αλλα το οδηγώ το οδηγω στο δικο μου οριο (φοβου) και βρεθώ στο οποιοδηποτε παρακειμενο γκρεμό/δεντο ή ακομα χειροτερα πάνω σε καποιον αλλο...
καλώς ή κακώς σε κανενα δρομο δεν μπορεις αν εχεις την επαναληψιμότητα της πιστας οπου την πρωτη φορα περνας και βλέπεις τι γινεται και μετα ξαναπερνας και πιεζεις λιγο περισσότερο και ξανα κλπ κλπ...
τελος πάντων μεγαλη κουβεντα...απλα τοπυλαχιστον προσεχε στο δρομο
δεν λεω οτι δεν εχει αδρεναλινη στο δρομο...κι εγω πάω γρηογρ κλπ κλπ ...απλα ειναι πολλα κλικ "κατω" Wink

α) βαζεις λιγοτερο και ανεβαζεις ρυθμο σιγα ωστε να ζεσταθουν σωστα και μετα πιεζεις + καμπερ αν και οποτε μπορεσεις οικονομικα.

β) αλλαζεις υγρα και ειναι ενδιαφερον σεναριο τα σωληνακια υψιλής + κανα τακαι της προκοπής

γ) δεν εχω ιδεα Laughing

δ) οπως ολοι οσοι χωρεις ψυγειο λαδειου...δυστυχως... Confused Crying or Very sad

περι Κ1 και Κ6...διόλου απιθανο να ειχε σκονη αν και οι 2 στροφες οπως ειναι βοηθουν στο να βγαλει μουτρα (ιδιως χωρις μπλοκε)

για μενα...
για πιστοσεναρια...θες υποχρεωτικα 2η 4αδα λαστιχα για αυτο το σκοπο...τα πολιτικα ειναι για να κανουν την δουλεια τους στο δρομο και οχι για να "χαλανε" μεσα σε 2 ωρες... αμαρτια ειναι...

περι "πσκλαμπ τρακντει" ας τα συνεχισουμε στο αλλο τοπικ

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 75, 76, 77  Επόμενη
Σελίδα 35 από 77

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης