PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγαπημένες μου φωτογραφίες... Μέρος 2ο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 56, 57, 58  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούν 2011, 16:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έξω απο το σπίτι στο λαμία(φυσαγε και δε μπορούσα να εστιάσω σωστά..)

O κούνελος μας "Λάκης"

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούν 2011, 23:05:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:

O κούνελος μας "Λάκης"

Άπαιχτος Τάσο!!!! Smile

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούν 2011, 08:34:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 106xs έγραψε:
reselie-206 έγραψε:

O κούνελος μας "Λάκης"

Άπαιχτος Τάσο!!!! Smile

Mόνο που δε με γουστάρει εμένα γιατί τον πειράζω χαχα όπου με βλέπει να τον πλησιάζω με κατουράει!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούν 2011, 18:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούν 2011, 19:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cool Cool Cool

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούν 2011, 17:05:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ειδαμε κι αυτο το έργο απο την θεση του οδηγού. Μερικές φωτό.

-> http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=443540#443540
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούν 2011, 15:40:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούν 2011, 15:54:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απίστευτο............?

http://www.cosmo.gr/SciTech/Australia/328029.html

Μπορεί κάπποιος να εξηγήσει πώς τις τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες γιατί από τα όσα λέει το άρθρο δεν πολυκατάλαβα........?

I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me.
Your car is your story, So don't let anyone else write the book.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούν 2011, 16:09:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο κυρ Βασίλη!

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούν 2011, 16:14:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θες μηχανή που με κάποιο τρόπο να μπορεις να εχεις μεγαλους χρονους εκθεσης. Συνηθως τετοιες φωτό παιζουν στα 20-50 λεπτά αναλογα το iso και το διαφραγμα.

Στηνεις την μηχανη σε τριποδο, εστιάζεις στο απειρο σημαδεύοντας τον πολικο αστέρα και πέρνεις το star trail.

Στη συνέχεια τραβας μια 2η λήψη που να βολεύει φωτιστικά το background και τις κάνεις merge στο φωτοσοπ.

Η λογική ειναι αυτή, απο εκει και πέρα η φωτογραφία κρύβει μέσα το απειρο, οποτε παίζεις. πχ με θερμοκρασίες χρώματος κανοντας κοκκινο τον ουρανό.
Οπως παίζεις και με το φωτοσοπ στο οποιο υπάρχει και star trail effect filter οπου και 8/10 φωτο που κυκλοφορουν ειναι προιον φωτοσοπ και μονο.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούν 2011, 16:17:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκίμασα με την δικιά μου σε bulp mode αλλα το μεγαλύτερο ήταν 5 λεπτά και μετα βαρέθηκα και τα παράτησα...ήμουν και στη ταράτσα αβολα κτλπ.... την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με το Nikontrol σε timelapse mode και θεός βοηθός!

Απλά ακόμα και σε αυτά τα 5 λεπτά κατάλαβα οτι η φωτομόλυνση είναι αρκετή για να σου γ.... την εικόνα άρα καλύτερα πολλές γρήγορες (30sec?)και μετά στακάρισμα παρά 1 αργή..κατ εμού

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούν 2011, 17:30:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Δοκίμασα με την δικιά μου σε bulp mode αλλα το μεγαλύτερο ήταν 5 λεπτά και μετα βαρέθηκα και τα παράτησα...ήμουν και στη ταράτσα αβολα κτλπ.... την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με το Nikontrol σε timelapse mode και θεός βοηθός!

Απλά ακόμα και σε αυτά τα 5 λεπτά κατάλαβα οτι η φωτομόλυνση είναι αρκετή για να σου γ.... την εικόνα άρα καλύτερα πολλές γρήγορες (30sec?)και μετά στακάρισμα παρά 1 αργή..κατ εμού

bulb mode... αφενός απαιτεί να πατας το κουμπί για πολύ ώρα οπότε ναι θα κουραστείς, αφετέρου οσο καλό τριποδο και να χεις μάλλον θα κουνηθει η μηχανή. Το nikontrol και timelapse δεν εχω ιδεα τι ειναι! κατι της nikon λογικα! H καλυτερη λύση ειναι να σηκώσεις τον καθρεπτη και πυροδοτεις με ντεκλασέρ.

Κατα παρόμοιο ισχύει με τις πολλαπλές λήψεις στις οποιες θα συναντήσεις κι αλλα προβληματα. Σε τοσο μεγάλες εκαθεσεις οι entrly level αισθητήρες βαρανε ωστήρια. Δοκιμασε με αναλογική και θα πάθεις πλακα Wink

ΥΓ. Τον πολικό αστέρα ξέρεις να τον βρίσκεις? Δεν λέω να μου πεις πως τον βρισκουν, θεωρητικά ξέρω κι εγώ! Στην πραξη δεν νομιζω να τον βρηκα ποτέ οσες φορες εψαξα! Κι αυτος ειναι ολο θεμα!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούν 2011, 18:24:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="plaketokofths"]
reselie-206 έγραψε:
Δοκ.......
ΥΓ. Τον πολικό αστέρα ξέρεις να τον βρίσκεις? Δεν λέω να μου πεις πως τον βρισκουν, θεωρητικά ξέρω κι εγώ! Στην πραξη δεν νομιζω να τον βρηκα ποτέ οσες φορες εψαξα! Κι αυτος ειναι ολο θεμα!

δεν έχω ιδέα Laughing έχω ένα κολλητό που ασχολείται πολύ έχει και tracking system και τηλεσκόπια και και και μου είχε πεί αλλα δε κατάλαβα γρί!
btw το nikontrol είναι software χειρισμού της φωτογραφικής απο λαπτοπ μέσω usb.του δίνεις τις ρυθμίσεις κτλπ και τα κάνει όλα αυτόματα...πχ στο timelapse δίνεις iso,shutter speed,aperture και πόσες φώτο να τραβήξει και τα κάνει αυτόματα...

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούν 2011, 18:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραια συστηματα! αρκει να εχεις laptop! Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
giannisC2vts (giannis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

citroen C2 vts

Ένταξη: 02 Μάϊ 2007
Τόπος: Πτολεμαιδα Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούν 2011, 18:51:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι δύσκολα παίρνεις η φωτογραφία ειναι Long Exposure παίρνεις το Remote control της Nikon ML-L3 είναι wireless βάζεις την μηχανή σε τρίποδο το f αρκετά μεγάλο το iso 100- 200 και το αφήνεις για κανα 30 λεπτά και μετά θα έχεις αυτό το αποτέλεσμα. αλλά θέλει και προσοχή σε τόσο μεγάλη διάρκεια μην κλατάρι ο αισθητήρας.

www.emkate.gr
www.flickr.com/ioannikp
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sod (BASILHS)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2011, 01:20:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι δικες μου...ειναι ενος φιλου σε μια εκδρομη στο Καρπενησι.....κοντα στο παντα βρεχει

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2011, 07:56:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό με τον έλεγχο μέσω λάπτοπ το 'χει και η Canon, άσχετα που δε το 'χω φορτώσει στο καινούργιο λάπτοπ, να μην το βαραίνω με @@ριές... Laughing

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 20:14:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΖΟΥΜΠΙΡΑ!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την reselie-206 στις Παρ 17 Ιούν 2011, 20:17:58, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 20:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάσο, άμα τη θες τη D3000, όταν ξαναπάμε εκδρομή και είναι και Γεωργία μην της δείξει τέτοιες φωτογραφίες. Laughing Laughing Laughing

Γαμάνε. Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 20:18:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Τάσο, άμα τη θες τη D3000, όταν ξαναπάμε εκδρομή και είναι και Γεωργία μην της δείξει τέτοιες φωτογραφίες. Laughing Laughing Laughing

Γαμάνε. Wink

Thumb Left

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 56, 57, 58  Επόμενη
Σελίδα 6 από 58

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης