PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
poseidon111 (Antonis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc (2002)

Ένταξη: 17 Φεβ 2010
Τόπος: Kallithea

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 22:40:53    Θέμα δημοσίευσης: Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά είχα πάει το 206 μου σε ένα car wash και ο υπάλληλος με ρώτησε αν βάζω sprey στο ταμπλό όταν το καθαρίζω μόνος μου.Του είπα ναι και μου πε οτι είναι μεγάλη μακακία να βάζουμε τέτοιο sprey γιατί ότι και να κάνουμε μαζεύει και φυλακίζει την σκόνη μέσα στο ταμπλό με αποτέλεσμα να το κάιει!Μου είπε οτι πρέπει να του κάνω ένα βιολογικό καθαρισμό για να φτιάξει κάπως και για να το δω και μόνος μου ότι θα βγάλει πολύ λάσπη.Τώρα έχω να ρωτήσω το εξής....Ισχύει κάτι τέτοιο που μου είπε ή το είπε μόνο και μόνο για να το παω για βιολογικό καθαρισμό??
Ακόμα πέτυχα μια προσφορά στο deals4all.gr που έχει εναν full με 39e. Έχει ψωνήσει κανείς τέτοιες προσφορές??Αξίζουν??

Dj_POSEIDON Is Here Wink
Proud member of SCARECROWS PAINTBALL TEAM
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 23:10:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαση λογικης θα μαζευει σκονη αλλα δεν νομιζω να το καιει. απο την αλλη και ακουνητο απο τη μερα που το πηρες να το ειχες μπιχλα θα βγαλει 1000%
προσφορες εχω αγορασει πολλες το αν αξιζουν ειναι στην κριση του καθενα!!

γνωμη μου κανε εναν βιολογικο να καθαρισει λιγακι!! Wink Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 23:10:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά μην νομίζεις ότι ο βιολογικός είναι κάτι το σούπερ ντούπερ.
μια σκούπα υγρών στερεών είναι η οποία έχει έξτρα κάδο που ψεκάζει νερό/καθαριστικό την κόμπρα τις ντελόνκι αν την θυμάσαι !
ψεκάζουν καθαριστικό κ το ρουφάνε με την σκούπα αυτό είναι όλο .
αν έχεις σκούπα η οποία μπορεί να ρουφάει κ υγρά μπορείς να κάνεις κ μόνος σου βιολογικό καθαρισμό παίρνεις όποιο καθαριστικό γουστάρεις εσύ το ψεκάζεις τρίβεις κ λίγο με το βουρτσάκι κ μετά το σκουπίζεις πάρα πολύ καλά.

απλά καλό είναι τέτοιες δουλειές να γίνονται καλοκαίρι που έχει ζέστη έτσι ώστε να μπορεί να στεγνώσει το αμάξι,να μην κρατήσει υγρασία μέσα στο ύφασμα/κάθισμα ,αν κρατήσει υγρασία μπορεί μέχρι κ να σου ξηλωθεί κάνα ουρανός να μουχλιάσει κάνα κάθισμα εσωτερικά κλπ.

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2011, 01:18:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
καλά μην νομίζεις ότι ο βιολογικός είναι κάτι το σούπερ ντούπερ.
μια σκούπα υγρών στερεών είναι η οποία έχει έξτρα κάδο που ψεκάζει νερό/καθαριστικό την κόμπρα τις ντελόνκι αν την θυμάσαι !
ψεκάζουν καθαριστικό κ το ρουφάνε με την σκούπα αυτό είναι όλο .
αν έχεις σκούπα η οποία μπορεί να ρουφάει κ υγρά μπορείς να κάνεις κ μόνος σου βιολογικό καθαρισμό παίρνεις όποιο καθαριστικό γουστάρεις εσύ το ψεκάζεις τρίβεις κ λίγο με το βουρτσάκι κ μετά το σκουπίζεις πάρα πολύ καλά.

απλά καλό είναι τέτοιες δουλειές να γίνονται καλοκαίρι που έχει ζέστη έτσι ώστε να μπορεί να στεγνώσει το αμάξι,να μην κρατήσει υγρασία μέσα στο ύφασμα/κάθισμα ,αν κρατήσει υγρασία μπορεί μέχρι κ να σου ξηλωθεί κάνα ουρανός να μουχλιάσει κάνα κάθισμα εσωτερικά κλπ.

Έλα ρε, σοβαρά; Την έχω αυτή τη σκούπα, την είχαν πάρει οι γονείς μου για πλύσιμο χαλιών. Laughing Απ'τις καλύτερες. Και τι να πλύνεις ακριβώς; Υφασμάτινα τμήματα; Πατάκια, καθίσματα, ταπετσαρίες κτλ; Ψήθηκα τώρα να τους ρίξω ένα γερό καθάρισμα... Cool

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2011, 01:45:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχει ο αδερφός μου μαγαζί για χημικούς καθαρισμούς, εξωτερικά γυαλίσματα κλπ. και έχω δουλέψει κ εγώ, καλό είναι μεν ότι μπορείς να το κάνεις μόνος σου, αλλα θέλει προσοχή, καθώς μπορει να ακούγεται σαν ένα απλό πλύσιμο, αλλα αν πχ. δεν βάλεις τα σωστα καθαριστικά, ή πχ. δεν ξεπλύνεις καλά, μπορούν απο το να μείνουν ασπρίλες στα υφάσματα μέχρι και να γίνει ζημιά. Και τέλος πάντων για έναν σωστό χημικό καθαρισμό δεν αρκούν ένα βουρτσάκι, ένα χημικό και μια delonghi! Υπάρχουν πολλα σύνεργα και μυστικά!
Φιλικά. Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2011, 10:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες άφησα το 207 μου για βιολογικό καθαρισμό, κέρωμα χρώματος, καθαρισμό-κέρωμα κινητήρα και καθαρισμό ζαντών. Είχα κουπόνι προσφοράς (32€) αγορασμένο απ' το internet.

Εντυπώσεις (ίσως και φωτο) από αύριο...
Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tesseras (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2011, 12:51:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και φυσικά μακρυά απο μαγαζιά που κάνουν βιολογικό καθαρισμό με ατμό.
Μπορεί όντως να απολυμαίνουν αλλά ταυτόχρονα καταστρέφουν πλαστικά. Ειδικά οι ατμοκαθαριστές που χρησιμοποιούν αυτοί δουλεύουν με πολύ υψηλή πίεση και θερμοκρασία ατμού και είναι ότι χειρότερο. Πλαστικά μέρη και δερμάτινα καθίσματα ξεθωριάζουν.

Η καλύτερη λύση είναι σκούπα που πλένει(πχ cobra delonghi) με επώνυμα και καλά χημικά και μετά απολύμανση του αυτοκινήτου με όζον Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
dj lestat (Ανδρέας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 23 Αύγ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 11:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαριάνα, μπορείς να μου πεις εντυπώσεις απο το βιολογικό καθαρισμό που έκανες γιατί ενδιαφέρομαι; Ευχαριστώ...
Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2011, 09:55:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα.

Φωτογραφίες δεν πρόλαβα να βγάλω τελικά γιατί λίγη ώρα αφότου το παρέλαβα από το πλυντήριο, άνοιξαν οι ουρανοί
και έριξε λασποβροχή ( η γνωστή γκαντεμιά Confused ).
Η βροχή συνεχίστηκε και τις 2 επόμενες μέρες, οπότε καταλαβαίνετε... Rolling eyes

Οι εντυπώσεις μου από το πλυντήριο στις Αχαρνές ήταν μέτριες προς καλές (καθότι πήγα όχι 1 αλλά 3 αυτοκίνητα). Δεν ''τρελλάθηκα'' κιόλας... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2011, 10:08:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 32€ αν καταλαβα καλα ποσο καλη δουλεια να σου κανουν.

Περισσοτερο για διαφημιστικους λογους γινεται παρα για να γινει σωστη δουλεια.
Τουλαχιστον στο εσωτερικο ειδες καποια διαφορα;
Ρωτησες πως εγινε η διαδικασια;

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2011, 10:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για διαφημιστικούς ή όχι λόγους, συμφέρον τους ήταν να κάνουν καλή δουλειά για να τους ξαναπροτιμήσουμε.

Η διαδικασία που ακολουθούν για τον καθαρισμό περιγραφόταν αναλυτικά στο κουπόνι ( δεν γνωρίζω βέβαια αν έγιναν όλα στο 100% Cool ).

Περισσότερη διαφορά καταλάβαμε στο εξωτερικό, καθότι το εσωτερικό των αυτοκινήτων μας ποτέ δεν το αφήνουμε να βρωμίσει.
Να φανταστείτε ότι το ένα αυτοκίνητο είναι 9 χρόνων και το εσωτερικό του είναι σε κατάσταση ''βιτρίνας''.
Στο άλλο που είναι 6 χρόνων και το έτερον ήμισυ δεν το καθαρίζει και τόσο συχνά, είχαμε μια διαφορά αρκετά προς το καλύτερο στο εσωτερικό.
Όσον αφορά στο τρίτο της παρέας (το 207 μου), δεν είναι ούτε 3 χρόνων, οπότε δεν ήταν και το πιο κατάλληλο αυτοκίνητο για να συγκρίνω το πριν και το μετά. Το πήγα απλώς για ''ψυχολογικούς'' λόγους και επειδή είχε δυο στάμπες από νερό στα καθίσματα και ήθελα να δω αν μπορούσαν να τις αφαιρέσουν (τώρα φαίνονται ελάχιστα και ίσως μόνο στο δικό μου μάτι που ήξερα από πριν την παρουσία τους).

Πάντως σαφώς και θα συνεχίσω να προτιμώ τον Μιχάλη στο Περιστέρι για την περιποίηση των αυτοκινήτων.

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2011, 10:32:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαριάνα έγραψε:
Για διαφημιστικούς ή όχι λόγους, συμφέρον τους ήταν να κάνουν καλή δουλειά για να τους ξαναπροτιμήσουμε.

Το θεμα ειναι ποσο συχνα κανει καποιος βιολογικο και γυαλισμα κερωμα αυτες τις εποχες για να πεις οτι θα ξαναπροτιμησεις τον ιδιο.
Πιο ευκολα δοκιμαζεις και καποιον αλλο οταν ξανακανεις παρα να ξαναπας στον ιδιο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2011, 10:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ όταν μένω με πολύ καλές εντυπώσεις από κάποιον επαγγελματία, δεν τον αλλάζω με τίποτα.
Παράδειγμα αυτό που είπα πριν, σηκώνομαι και πάω από Γλυφάδα στο Περιστέρι ενώ στα νότια προάστεια υπάρχουν δεκάδες τέτοια και μεγαλύτερα (πιο ''φημισμένα'') καταστήματα του είδους.

Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2011, 10:38:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταλαβαινω τη λογικη σου και συμφωνω απολυτα.
Αλλα ξαναρωταω ποσες φορες κανει ο μεσος Ελληνας βιολογικο και γυαλισμα στο αυτοκινητο του;
Ειδικα αυτες τις εποχες.

Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2011, 10:42:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα συμφωνώ... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2011, 10:44:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς. Εγώ πάντως το πρώτο πράμα που κάνω όταν ξυπνήσω και το τελευταίο πριν κοιμηθώ είναι βιολογικός. Laughing Laughing Laughing

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2011, 10:45:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τη γλωσσα; Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2011, 10:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2011, 10:52:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ προσπαθώ στο δικό μου τουλάχιστον (και αναλόγως των οικονομικών προτεραιοτήτων βέβαια) να κάνω
έναν βιολογικό και ένα γυάλισμα-κέρωμα μια φορά τον χρόνο.
Κέρωμα θα ήθελα δύο φορές βέβαια αλλά είπαμε αναλόγως... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2011, 10:54:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω για να ειμαι ειλικρινεις ετσι θα ηθελα αλλα 4 χρονια που εχω σχεδον το αμαξι δεν εχω κανει. Laughing Laughing

Γυαλισματα και κερωματα κανω και μονος μου μια φορα το εξαμηνο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης