PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Ιούν 2011, 20:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι μισοι γυρισαμε,κ οι αλλοι μισοι θα ειναι πολυ κουρασμενοι(οπως κ εμεις που ηδη εχουμε γυρισει),μιας κ το περας της αναβασης συνοδευτηκε απο μπανακι στη θαλλασα κ μετα φαι.φωτο αυριο απο εμενα γιατι ειμαι πτωμα,παω να δω spiderman,μεχρι να με παρει ο υπνος Laughing

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Ιούν 2011, 20:51:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ' ό,τι είδα Λευτέρης 10ος "Ν"; Και εις ανώτερα νεκρό-φιλε! Laughing

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Ιούν 2011, 21:32:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί ώραγυρίσατε?6 ήμουν Χαλκίδα και δεν είχα κάρτα να καλέσω κανέναν Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Ιούν 2011, 21:40:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2os N2 και 7ος συνολικα στην Ν2 και ΕΝ2...

αν σκεφτεις οτι εφαγε απο το πρωτο 4.5 το σκελος δηλαδη μιλαμε για 5500ευρω το δευτερολεπτο για την αξια των οχηματων τους...

αρε φουστη τερας αγορασες Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Ιούν 2011, 21:55:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kαταρχας να ευχαριστησω οσα παιδια ηταν στο βουνο για παρεα!
Το αυτοκινητο μου αρεσε παρα παρα πολυ, πολυ ομοιογενες που με τη βηθεια των ρυθμισεων στην αναρτηση το εφερα στα μετρα μου.
Πιστευω πως με δουλεια μπορει να δειξει αποτελεσματα.
Στα του αγωνα, το σαββατο τερματισα 5ος στο δευτερο σκελος με την τρομπα φρενων να μας ταλαιπωρει με αποτελεσμα να φρεναρω πολυ νωρις .
Για να πω την αληθεια μου αρεσε το αποτελεσμα, με ανεβασε και πιστευα πως διορθωνοντας τα λαθη του Σαββατου με σωστη προετοιμασια (κουβερτες κλπ) και μετα την αλλαγη της τρομπας φρενων, μπορουσα να κανω κατι καλυτερο.
Σημερα στηνομαι στην εκκινηση του πρωτου σκελους, ξεκιναω και ενω ολα δουλευουν ρολόι εκανα την μεγαλυτερη μαλ***α που μπορει να κανει οδηγος στη Ριτσωνα, στην επομενη στροφη μετα την "ελενιτ" κλειστικα νωρις με αποτελεσμα να ειμαι μαλλον ο μοναδικος οδηγος στα 55 χρονια που διεξαγεται η αναβαση, καταφερα να το διπλωσω στην ευθεια μετα απο αυτη τη στροφη. Laughing
Το διπλωμα το εσωσα αλλα χαθηκε χρονος και σε συνδυασμο με την οδηγηση που εκανα στη συνεχεια εκνευρισμενος απο το λαθος μου, ο χρονος που εκανα στο πρωτο σκελος ηταν ναι μεν καλυτερος απο το σαββατο αλλα οχι τοσο καλος ωστε να μπορεσω να μεινω στον συναγωνισμο της Κυριακης.
Ετσι αποφασισα στο δευτερο σκελος απλα να κινηθω για να τερματισω,να δοκιμασω , να μην το κινδυνεψω πουθενα και να τριτωσω τις συμμετοχες μου στη Ριτσωνα. Laughing
Πριν λιγη ωρα μου ειπε ο αδερφος μου οτι τερματισα 7ος στην κλαση μου.
Πολλα ευχαριστω και στον μηχανικο μου, Νικο Τσερτο που ανελαβε ολο το προτζεκτ "Λευτερης μετα απο σχεδον 3 χρονια στους αγωνες+νεο αυτοκινητο" (που πιστεψτε με ηταν πολυ δυσκολο Laughing )και στον αγωνα δεν χρειαστηκε να ακουμπησω ουτε βιδα.
Τοσα χρονια με τα 106, δεν περιμενα να ευχαριστηθω τοσο ενα σαξο. Laughing
Επομενος σταθμος μαλλον δημητσανα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Ιούν 2011, 22:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίος ρε Λεφ! Και εις άλλα με υγεία! Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Ιούν 2011, 23:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίος Λεφ!

Στο 1ο σκελος δεν σε προλαβαμε λογω μαθηματος...
και οταν κατεβαινες περασες την ωρα που κοιταζα απ την αλλη πλευρα...

στο 2ο ειμασταν στην Κ1
"καθαρο" περασμα αν και (οπως εγραψες κι εσυ) νομιζω οτι (ετσι μου φανηκε απ εξω) περναει και πιο γρηγορα

καλη συνεχεια με το νεο παιχνιδι Cool Cool Cool

γενικα ειδαμε πολλα ωραια περασματα
απο τα πιο ωραία στην Κ1 στο 2ο σκελος ο Παπαρινόπουλος με το 1400 16ν 206...με τερμα γκαζι και ολη με ελεγχόμενο γλυστρημα του πισω μερους - απλα ρεσπεκτ...

bagosgt έγραψε:
οι μισοι γυρισαμε,κ οι αλλοι μισοι θα ειναι πολυ κουρασμενοι(οπως κ εμεις που ηδη εχουμε γυρισει),μιας κ το περας της αναβασης συνοδευτηκε απο μπανακι στη θαλλασα κ μετα φαι.φωτο αυριο απο εμενα γιατι ειμαι πτωμα,παω να δω spiderman,μεχρι να με παρει ο υπνος Laughing

η μονη μαλ***α ειναι οτι δε μπορεσαμε να το πουμε με σενα και τον Κωστη παραπάνω ωρα
κακο τα-ι-μινγκ αλλα ειχαμε κανονησει για το "υποχρεωτικό" μαθημα μηχανής σημερα... (και κατανοεις οτι οταν καιγεσαι να πάρεις μηχανή...καιγεσαι να ξεμπερδεψεις και με το ρημαδοδιπλωμα)

reselie-206 έγραψε:
Τί ώραγυρίσατε?6 ήμουν Χαλκίδα και δεν είχα κάρτα να καλέσω κανέναν Very happy

ελεος ρε με τις μοναδες
παρε μια καρτα "εκτακτου" αναγκης να την εχεις μαζι σου για οποτε ξεμενεις και να την αντικαθιστας οποτε και αν τυχει εκτακτως να την χρησιμοποιησεις Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Δευ 06 Ιούν 2011, 00:08:51, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Ιούν 2011, 23:56:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρειώνυ το 1.400άρι του Αντώνη... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 00:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίος Λευτέρη! Εν κ δεν πρόλαβα να δω το σημείο που σου δίπλωσε (ήμουν πιό πάνω), πέρασες με καθαρές γραμμές και πολύ στρωτά Thumb Left

Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον κ.Τροβά που είμαστε αρτιμελείς! (ναι! είμασταν στο σημείο που φιλήθηκε με τη μπαριέρα και εκτοξευθήκαμε με τον Jean καμιά 30 μέτρα κάτω πλαγιά σε χρόνο dt! Laughing )

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 00:05:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked

Πλάκα κάνεις!!! Ήσασταν εκεί ρε θηρία; Πωωω, πολλά g, ε;

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 00:21:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

axaxaxaxa μάντεψε ποιός είναι ο τύπος με τη μαύρη μπλούζα και το γυαλί? Laughing

(εντωμεταξύ, θέλαμε να κάτσουμε παραπάνω που είναι ευθεία κ δεν υπήρχε περίπτωση να γλυστρίσει κάτι... Αλλά ο "μάσχαλ" μας έδιωξε γιατί το σημείο ήταν δήθεν επικίνδυνο και μας έχωσε στο σημείο που είδες! Εννοείται μετά πήραμε την πλαγιά για άλλη Κ... με το σκατό στην κάλτσα!
Και μόλις τώρα παρατήρησα ότι ένα τυπάκι δίπλα μου (με τη μαύρη μπλούζα κ τη βερμούδα, δεν κουνήθηκε ΚΑΝ! Είναι αυτό που λένε "πέρασε και δεν ακούμπησε"!)

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 00:30:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πω καλά... Εδώ μια φορά εγώ, που ήμουν στην παρατεταμένη δεξιά ανάμεσα σε 8 και 9 και είχε γλύψει καθρέφτη στη μπαριέρα ένα 205 και μας είχε πάει τρεις και μία, όχι να το δούμε να μας έρχεται καμαρωτό καμαρωτό... Confused Confused Confused

Τέσπα, τέλος καλό, όλα καλά. Καλά κάνεις και το βλέπεις με τον δέοντα χαβαλέ. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 00:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια Θείε Λεφ Cool Cool Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 00:38:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Τέσπα, τέλος καλό, όλα καλά. Καλά κάνεις και το βλέπεις με τον δέοντα χαβαλέ. Laughing

Τώρα πλέον, ναι.
Αλλά εκείνη την ώρα δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 07:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπραβο Λεφο.

Λογικα Δημησανα θα τα πουμε και απο κοντα.

Οταν τα λεω εγω για τα saxo... Laughing Laughing Laughing

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 08:08:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά, εννοείται ότι μιλώ για την εκ των υστέρων θεώρηση των πραγμάτων... Εκείνη την ώρα, όπως είπες, είσαι με το σκατό στην κάλτσα και όπου φύγει φύγει!

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 09:20:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Εκείνη την ώρα, όπως είπες, είσαι με το σκατό στην κάλτσα και όπου φύγει φύγει!

volvizeis εντονα προσεξε το! Laughing

Λεφ καλη δυναμη και καλη αρχη με το νεο σου οπλο!
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 09:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mανθο σιγουρα περναει με παραπανω, φρεναρα πολυ πιο πριν και στην εισοδο ισα που πατουσα γλυκα το γκαζι.
Παντως νομιζω πως ολος ο αγωνας ειναι η Κ1, το εσακι μετα το ελενιτ και η οδηγων πριν τον τερματισμο.
Καλο ειναι να μην καθεστε πισω απο μπαριερες κλπ, εγω δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη. Laughing
Σε βουναλακι καλυτερα να βλεπετε και απο ψηλα! Laughing
Πανο αν βρω αυτοκινητο να τραβηξω το αγωνιστικο γιατι με 13/59 και σχεσεις δεν παει πουθενα, λογικα θα ειμαι Δημητσανα.

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 09:23:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΑΧΑΧΑΧΑ, γιατί το λες Σπύρο;

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 09:28:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Mανθο σιγουρα περναει με παραπανω, φρεναρα πολυ πιο πριν και στην εισοδο ισα που πατουσα γλυκα το γκαζι.

αυτο ακριβως καταλαβα κι εγω (ακουστικα) απ εξω
παντως (φανηκε οτι) η αναρτηση το κραταγε σωστα το αμαξι

Lef205 έγραψε:
Παντως νομιζω πως ολος ο αγωνας ειναι η Κ1, το εσακι μετα το ελενιτ και η οδηγων πριν τον τερματισμο.

= οι στροφες οπου φτανεις ή στριβεις με μπολικα χιλιομετρα...
οντως...

Lef205 έγραψε:
Καλο ειναι να μην καθεστε πισω απο μπαριερες κλπ, εγω δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη. Laughing
Σε βουναλακι καλυτερα να βλεπετε και απο ψηλα! Laughing

+απειρο...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης