Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ToroLoco (Toroloco) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Φεβ 2010 Δημοσιεύσεις: 8
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούν 2011, 10:32:51 Θέμα δημοσίευσης: 307 - Ηχοσύστημα από Κίνα |
|
|
Καλημέρα σας,
έχω πάρει 2 χρόνια τώρα ένα ηχοσύστημα από Κίνα (Ebay) που είναι σε γενικές γραμμές αρκετά καλό. Είναι 2 DIN και παίζει τα πάντα (DVD, Dvix, GPS, IPOD, USB).
Όμως πριν κάποιους μήνες ξεκίνησε να μην διαβάζει CD και DVD. Δηλαδή βάζεις το CD και βγάζει μήνυμα "No disk".
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά το τελευταίο CD που είχε μέσα το είχα βγάλει και είχε ανεβάσει πολύ υψηλή θερμοκρασία.
Έχετε να προτείνετε κάτι? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούν 2011, 10:52:10 Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 - Ηχοσύστημα από Κίνα |
|
|
ToroLoco έγραψε: | Καλημέρα σας,
έχω πάρει 2 χρόνια τώρα ένα ηχοσύστημα από Κίνα (Ebay) που είναι σε γενικές γραμμές αρκετά καλό. Είναι 2 DIN και παίζει τα πάντα (DVD, Dvix, GPS, IPOD, USB).
Όμως πριν κάποιους μήνες ξεκίνησε να μην διαβάζει CD και DVD. Δηλαδή βάζεις το CD και βγάζει μήνυμα "No disk".
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά το τελευταίο CD που είχε μέσα το είχα βγάλει και είχε ανεβάσει πολύ υψηλή θερμοκρασία.
Έχετε να προτείνετε κάτι? |
Τα Κινέζικα συνήθως πάσχουν σε κάτι.
Αυτό το κάτι διαφέρει από "κινέζικο" σε "κινέζικο".
Άλλα έχουν tuner της πλάκας, άλλα ευαίσθητες οθόνες, άλλα κακούς μηχανισμούς στο radiocd, άλλα έχουν ενισχυτή που βγάζει θόρυβο και παραμορφώνει τον ήχο κλπ...κλπ...
Η ζέστη τα διαλύει ακόμα ποιο γρήγορα.
Το θέμα το δικό σου μάλλον αφορά μία τέτοια περίπτωση. Δεν αναγνωρίζει τους οπτικούς δίσκους. (τα έφτυσε το laser ανάγνωσης)
Δύσκολη περίπτωση.
Μου φαίνεται περίεργο να είναι θέμα βρόμας. Ωστόσο πάρε ένα καθαριστικό CD μπας και έχει πιάσει βρώμα το ματάκι του laser. Χλωμό το κόβω, αλλά δοκίμασέ το.
Ίσως να έχει χάσει και την ρυθμίση του το laser. Αυτό πρέπει να το δει τεχνικός που να γνωρίζει να ρυθμίζει κεφαλές laser.
Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα είναι στον αναγνώστη.
Ευτυχώς που έχει και το usb οπότε μπορείς να χρησιμοποιείς αυτό σαν πηγή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ToroLoco (Toroloco) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Φεβ 2010 Δημοσιεύσεις: 8
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούν 2011, 11:06:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το φαντάστηκα ότι κάτι έχει να κάνει με την ζέστη.
Για τα κινέζικα το ξέρω και το περίμενα. Δεν με ενοχλεί πολύ μιας που έχω το usb και το Ipod. Αλλά πότε πότε θέλω να βάλω κάποιο από τα cd που έχω στο αυτοκινητο και δεν μπορώ.
Για το καθαριστικό το σκέφτηκα, αλλά εφόσον είναι slot in πως θα περάσει μέσα το cd με τα βουρτσάκια? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούν 2011, 11:22:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ ένα καθαριστικό Cd που είχα το είχε "πάρει" ο μηχανισμός μέσα και το καθάρισε το player. Το βουρτσάκι που είχε πάνω δεν ενόχλησε στην είσοδό του. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
panos 206 (Πάνος) Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)
Ένταξη: 29 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 154 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούν 2011, 15:39:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι όντως το καθαριστικό cd έχει τόσο λεπτό βουρτσάκι που δεν δυσκολεύει καθόλου στο βάλε βγάλε απο την είσοδο του cd. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούν 2011, 19:47:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα μου ειχε κοστισει κανα 70αρι η αλλαγη του ματιου σε ενα μαγαζι στον βυρωνα... και εκ τοτε παιζει μονο σχετικα γνησια η εστω επωνυμα... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...) Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...
Ένταξη: 16 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1056 Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιούν 2011, 19:22:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα συμφωνησω μετον vini ωστοσο τα καθαριστικα cd προκαλουν περισσοτερα προβληματα απ οσα λυνουν.
Ο καθαρισμος της κεφαλης οσο ευκολος και αν φαινεται τοσα μυστικα κρυβει.
Μονο απο καποιον υεχνικο που ξερει πως να το κανει γινεται σωστα η δουλεια.
Παντως εφοσων σου κρατησε 2 ετη να εισαι σιγουρα ευχαριστημενος.
Γενικα προς γνωση να ξερετε οτι τα "μαυρικα" δισκακια ανεβαζουν πολυ την θερμοκρασια της κεφαλης και γενικοτερα η χαρτονενια ετικετα τους προκαλει παρα μα παρα πολλες βλαβες...
Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2011, 19:02:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sotos 207Gt έγραψε: | Θα συμφωνησω μετον vini ωστοσο τα καθαριστικα cd προκαλουν περισσοτερα προβληματα απ οσα λυνουν.
Ο καθαρισμος της κεφαλης οσο ευκολος και αν φαινεται τοσα μυστικα κρυβει.
Μονο απο καποιον υεχνικο που ξερει πως να το κανει γινεται σωστα η δουλεια.
Παντως εφοσων σου κρατησε 2 ετη να εισαι σιγουρα ευχαριστημενος.
Γενικα προς γνωση να ξερετε οτι τα "μαυρικα" δισκακια ανεβαζουν πολυ την θερμοκρασια της κεφαλης και γενικοτερα η χαρτονενια ετικετα τους προκαλει παρα μα παρα πολλες βλαβες... |
Συμφωνώ σε όλα. Ειδικά για τα καθαριστικά CD. Πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα αντί να λύνουν.
Επειδή η οπτική κεφαλή ανάγνωσης είναι πονεμένη ιστορία και δύσκολη και εγώ προτείνω να το δει τεχνικός που να ξέρει καλά από τέτοια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|