PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αγορα 207 gt η rc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 14:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis20v έγραψε:
+207!!!
ταμαξι που ανεφερα πιο πανω ειναι β' 07,εχει ελαχιστα χλμ για την ηλικια του,ειναι μαμα κ το εχει 50αρης ο οποιος εχει αλλα 2 αυτοκινητα κ το δινει(λεει) γιατι δν το κουναει κ φοβατε να το δωσει στο γιο του γιατι ειναι απειρος οδηγος.τον πιστευουμε η οχι??χαχα Rolling eyes

Σε ελευθερη μεταφραση ο γιος του εχει σκισει τον πατο και τωρα που εχουν (οικονομικα) σφιξει οι κωλοι πρεπει ενα αμαξι να φυγει.
και θα φυγει οποιανου του "περναει" λιγοτερο...

(κατι τετοιο μου ειχε κανει ο πατερας μου καποτε Evil Very happy αλλα οχι λογω οικονομικων προβληματων... αλλα κατι αλλο που δεν μπορω να το πω δημοσια)

Αν δεν εχει βαλει χερι στο μοτερ μην φοβασαι τιποτα αλλο (περαν του τι εχει γινει στην αντιπροσωπια, ζητα τα χαρτια απο τα σερβις)
ειναι τοσο mal**** - proof ayta ta μοτερ που δεν εχεις κατι να φοβηθεις.
Αλλα ψαχνε απο τωρα που θα πας για σερβις... θα βαρεθεις να με ακους Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannis20v 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 16:03:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειπε οτι δν τοχει δωσει καν στο γιο του γιατι φοβατε.τα χαρτια τα εχει ολα απο σερβις κλπ.παιζει σε 26500 χλμ ναχει βγαλει μ@λ@κιες???ξερω που θα πηγενω για οτιδηποτε αν τελικα καταληξω καπου..οσο για καινουριο που μου λες δν θελω rallye γιατι δν εχει ουτε δερμα ουτε ηλιοροφη.την εψαξα στην αρχη τη περιπτωση καινουριου αλλα για να παρω κατι που μαρεσει πρεπει να δωσω κανα 20000 οποτε...α!το rc θα το εψηνα αν ειχε χαμηλοτερη τιμη αν κ οπως σου ειπα δν προκειτε να κανω τρελες οποτε πιστευω οτι κ το 150αρι οπως λες θα με καλυψει!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannis20v στις Παρ 27 Μάϊ 2011, 16:09:39, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 16:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγώ απορώ γτ υπάρχει ακόμα αυτό το topic
Πέρνεις RC και τελειώνει το θέμα για λόγους
όπου έχουν αναφερθεί άπειρες φορές
σε διάφορα topic ειδικά με αυτές τις τιμές
απορώ τι το σκέφτεστε!

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
giannis20v 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 16:11:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
Eγώ απορώ γτ υπάρχει ακόμα αυτό το topic
Πέρνεις RC και τελειώνει το θέμα για λόγους
όπου έχουν αναφερθεί άπειρες φορές
σε διάφορα topic ειδικά με αυτές τις τιμές
απορώ τι το σκέφτεστε!
σας απαντησα για το θεμα rc κ τιμης αυτου οποτε αν υπαρχει καποιο θεμα με το συγκεκριμενο τοπικ παρακαλω οπως σβηστει-κλειδωθει!δν υπαρχει κανενα προβλημα εκ μερους μου ειλικρινα!
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 16:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα δεν νομιζω πως ο Κωστας ελεγε να κλεισει το τοπικ. Απλα λεει πως ειναι πιο καλη η αγορα ενος RC. Ψαξε καλα και θα βρεις σιγουρα. Ευκαιριες υπαρχουν
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 17:45:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εγω ρψ θα κοιταγα μιας και ειναι πιο ολοκληρωμενο αν ειχα εστω και περιστασιακές οδηγικες ανυσηχίες - χωρις ομως να θελω να μπλέξω με βελτιώσεις μικρες ή μεγαλες κλπ κλπ

ομως
αν ειχα σκοπο να το κάνω "αστακό" (πολεμικό κλπ) = "αλλη τουρμπινα", "σφυρηλατο" και δωστου εξατμίσεις και πάρε αναρτησεις και πάρε και φρενα και και και και κλπ κλπ εξτρεμ...τοτε ενα ραλλακι ειναι οτι πρεπει...το ξηλώνεις κι ολο μεσα βαζεις και 2 μπακετ... και αντε γεια... (ε βρισκεις κι ενα πισω αξονα απο ρψ τροπετο αν το στριβεις κιολλας και εισαι κομπλε...

επισης...αν "επι του πρακτικου" θα μπορουσα να βολευτω και με το 120αρι (πχ για καθημερινη μετακινηση εντός πολης, χαλαρες βολτουλες κλπ κλπ)...αλλα ας εχουμε και λιγο γκαζι για μια στο τοσο...πάλι το 150αρι κανει μια χαρα την δουλεια του... (αντε να το κανεις κι ενα "ΦΠ-μισοΕ" με κανα 1000αρικο max... - ετσι για τον χαβαλε και οχι για να ανοιγεις και με κανα FR, t-jet...) ... gt κατα προτιμηση να χει και την χλιδουλα του μεσα "να γουσταρουμε"...

μην ειστε "απολυτοι"
ολα τα αμαξια εχουν λογω υπαρξης για διαφορετικους ανθρώπους Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
giannis20v 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 17:55:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ειχα το μπατζετ θα κοιταγα κ γω για rc!επειδη ομως δν τοχω οπως δν εχω κ σκοπο για βελτιωσεις-στριψιματα-στιψιματα-κοντρες κλπ μπορω μια χαρα να βολευτω μενα 150αρι συν τη χλιδα του κ αν το βρω κ σε 5πορτο...ακομα καλυτερα!ειχα αυτοκινητο με το οποιο εκανα τα γουστα μου κ τωρα θελω ενα χλιδατο σπιρτοζικο ανετο τουτου να κανω τα ταξιδακια μου!ετσι κ αλλιως εχω μηχανη για τα πολλα!νομιζω ημουν αρκετα σαφης απτην αρχη για το τι θελω απλα επειδη δν εχω πολυ ασχοληθει με ps group εγραψα για να με διαφωτισετε λιγο περισσοτερο!
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 18:01:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΩΡΑΙΑ, ΠΑΡΕ TO GT!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 18:08:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Γιαννη,

Σου λενε για το RC γιατι κατω απο 15,000 χιλιαρικα βρησκεις. βρησκεις με 12, 13, 13,500, και 14,000. Αλλα αν θα δωσεις 13,000 για ενα GT, τουλαχιστον να ειναι του 10.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 18:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αληθεια οτι το 5πορτο GΤ ειναι ακρως ενδιαφερον "πασπαρτου" σεναριο "all-around" Cool Cool

και το "καλό" με τα 206 και 207 ειναι οτι τα 3πορτα και τα 5πορτα δεν εχουν διαφορετικο "κωλο" (οπως πχ συμβαίνει σε πολλα αλλα τεοιου μεγεθους αμαξια)
ουτε καν διαφοερικο κοψιμο/γραμμή στο πισω μέρους των πισω πλαινων παραθυρων
η μονη τους διαφορα ειναι στην μεσαία κολώνα ή οποία αν μαλιστα ειναι βαμμενη μαύρη (αντι για το οποιο χρωμα του υπολοιπου αμαξωματος) "κρυβεται" πολυ εντεχνα Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 20:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Καλα δεν νομιζω πως ο Κωστας ελεγε να κλεισει το τοπικ. Απλα λεει πως ειναι πιο καλη η αγορα ενος RC. Ψαξε καλα και θα βρεις σιγουρα. Ευκαιριες υπαρχουν

Φυσικά και δεν ενοώ να το κλειδώσουμε
απλά θέλω να τονίσω ότι είναι καλή ευκαιρία για
ένα RC μεταχείρα!Ψάχνω για το ξαδερφάκι μου και εγώ και κοιτάμε συνέχεια και βλέπω πολλά και σε καλές τιμές Wink

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
giannis20v 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Μάϊ 2011, 05:39:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταλαβαινω γιατι μου λετε rc ρε παιδες αλλα εγω σε οσες αναζητησεις εχω κανει σε γνωστο σαιτ αγγελιων εχω βρει 2-3 με κατω απο 15000 κ αυτα με καμποσα χλμ για τα χρονια τους κ δν ειναι μαμα.αν ειδικα πω να βρω καποιο β' 6μηνο του 08 ανεβενω πανω απο 15500.εσεις που ταχετε δει κατω απο 14000?μηπως δν ψαχνω καλα??βρισκεις gt του 10 με 13000???? Shocked Confused
συγνωμη αν σας κουρασα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
RC_MANOS (ΜΑΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2011, 10:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/834106/

Aν και μικρός είμαι πολύ γρήγορος......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2011, 10:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry αλλα το τι ζηταει με το τι παιρνει κανεις στη σημερινη αγορα εχει χαωδη διαφορα

αν πας αυτου με τα 15 και του κουνησεις 12 θα κανει και κωλοτουμπες.
ψαξιμο υπομονη και επιμονη και θα βρεις και πιο κατω απο οτι σου λενε Cool
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2011, 10:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RC_MANOS έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/834106/

το δικο σου? Cool

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
RC_MANOS (ΜΑΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάϊ 2011, 20:09:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑΙ

Aν και μικρός είμαι πολύ γρήγορος......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης