PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αγορα 207 gt η rc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2011, 17:29:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Δε νομίζω ότι το ποστ μου ήταν διαφήμιση (γι' αυτό σβήστηκε;), εφόσον καθένας μπορεί να το δει, αλλά τελοσπάντων. Η προσφορά αυτή των Τρικάλων αναφέρεται σε face lift και 156άρι.

ενα που ειναι στο car λες?
αυτο ειναι 5αρι και ειναι λιμιτεντ εντισιον
και εχει τον "παλιο" 150αρη κινητηρα

παντως και το 207 το 6αρη με 156hp με αποσυρση εχει καπου 15,500 νομιζω...
μαλλον χωρις πινακιδες-τελη κτλ...πες 16,000

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2011, 17:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναφέρει 156 άλογα, αυτός ήταν ο μόνος λόγος που το υποστήριξα. Μπορεί, βέβαια, να έχει γίνει λάθος. Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2011, 18:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Αναφέρει 156 άλογα, αυτός ήταν ο μόνος λόγος που το υποστήριξα. Μπορεί, βέβαια, να έχει γίνει λάθος. Wink

μαλλον ειναι εσκεμμένο λαθος Wink
ενα 150αρη ειναι που εχει εξτρα εξοπλισμο στην ουσια

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2011, 19:47:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λάθος είναι. Τους είχα ρωτήσει εγώ Wink Δε μπήκανε στο κόπο να το αλλάξουν βέβαια..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2011, 20:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλο το αυτοκινητο αλλα νομιζω οτι το rc βγαζει πιο λιγα προβληματα...
το gt εχει πιο πολλα εχτρα πιο κυριλε το rc ειναι πιο ωραιο για γρηγορη οδηγηση..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
giannis20v 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2011, 21:37:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
αν λες τη προσφορα που μου ειπαν κ μενα στη peugeot ειναι για το νεο 207 με τον ecoκατι κινητηρα κ το εξαρι σασμαν!κ ο λογος που βγαινει φτηνοτερα πτο παλιο ειναι οτι εχει πιο φτηνα τελη λογο καυσαεριων!η τιμη του παλιου με αποσυρση πινακιδες κτλπ ειναι 16744 ενω το νεο με το κλειδι στο χερι βγαινει 15854.α!ξεχασα να διευκρινησω οτι για να διωξουν το παλιο τοχουν βγαλει κ καλα limited edition με difuser κ κατι λεπτομεριες.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2011, 18:19:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
καλο το αυτοκινητο αλλα νομιζω οτι το rc βγαζει πιο λιγα προβληματα...

μπα....δε νομιζω,τα ιδια ειναι σ αυτο το θεμα
αυτη την εντύπωση εχω τουλαχιστον

giannis20v έγραψε:
Sinanai έγραψε:
αν λες τη προσφορα που μου ειπαν κ μενα στη peugeot ειναι για το νεο 207 με τον ecoκατι κινητηρα κ το εξαρι σασμαν!κ ο λογος που βγαινει φτηνοτερα πτο παλιο ειναι οτι εχει πιο φτηνα τελη λογο καυσαεριων!η τιμη του παλιου με αποσυρση πινακιδες κτλπ ειναι 16744 ενω το νεο με το κλειδι στο χερι βγαινει 15854.α!ξεχασα να διευκρινησω οτι για να διωξουν το παλιο τοχουν βγαλει κ καλα limited edition με difuser κ κατι λεπτομεριες.

καπου τα μπερδεψες... Very happy
πιο φθηνο ερχετε το 5αρι απο το 6αρι
και η limited edition εβγαινε σε ενα συγκεκριμενο χρωμα και σε περιορισμενο αριθμο...

τελικα τι εκανες?οδηγησες κανενα απο τα 2?μη παρεις γουρουνι στο σακι

Επιστροφή στην κορυφή
giannis20v 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2011, 21:48:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι δν τα μπερδεψα καθολου!το 6αρι βγαινει πιο φτηνο απτο limited με το 5αρι!οδηγησα ενα ψιλοπειραγμενο gt κ μπορω να πω οτι μαρεσε!θα προτιμουσα να βρω ενα μαμα ομως κ να το πειραξω εγω!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2011, 22:06:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α για το 5αρι Limited λες εσυ?γι αυτο δεν ξερω
παντως 5αρι απλο rallye με αποσυρση ειχε 14,800.15 κατι τελικη τιμη

τεσπα
θες και να το πειραξεις?
ε τοτε παρε το rc
εγω το ψιλομετανωσα που δεν το πηρα

Επιστροφή στην κορυφή
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 207 rallye 207 rc ll 2010

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2011, 22:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rc file Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
giannis20v 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2011, 09:28:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν λεω να το πειραξω εννοω μια σχαστρουλα αντε κ κανα κολαρακι τπτ αλλο!δν θελω παραπανω γκαζι θελω απλα ως πρωην ατμοσφαιρακιας να νιωσω τον ηχο της τουρμπινας-σχαστρας!ρε παιδες θα ηθελα να σας βαλω τις αγγελειες που εχω βρει να μου πειτε αλλα δν πιστευω οτι γινετε!απο τη μια ψηνω πολυ τις καθισματαρες του rc κ απο την αλλη την "χλιδα"΄του gt!βρηκα κ ενα rc με οροφη αλλα ανεβαινει κ η τιμη!
Επιστροφή στην κορυφή
giannis20v 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 17:48:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες ειδα καποια αυτοκινητα κ παρατηρησα κατι.εκει που ειναι τα μπουζι η οι πολλαπλασιαστες δν ξερω τι ακριβως ειναι υπαρχει ενα καπακι το οποιο σε καποια ηταν πλαστικο με το λογοτυπο της peugeot σε αλλα αλουμινιο παλι με το λογοτυπο κ σε καποια αλουμινιο χωρις το λογοτυπο.τι ακριβως παιζει μαυτο??λεπτομερια?
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 17:59:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis20v έγραψε:
παιδες ειδα καποια αυτοκινητα κ παρατηρησα κατι.εκει που ειναι τα μπουζι η οι πολλαπλασιαστες δν ξερω τι ακριβως ειναι υπαρχει ενα καπακι το οποιο σε καποια ηταν πλαστικο με το λογοτυπο της peugeot σε αλλα αλουμινιο παλι με το λογοτυπο κ σε καποια αλουμινιο χωρις το λογοτυπο.τι ακριβως παιζει μαυτο??λεπτομερια?

Αλουμινιο με η χωρις λογοτυπο ειναι RC. Πλαστικο με η χωρις λογοτυπο ειναι του GT/Rallye.

GT:
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/__kjL7rUis08/SceyZvZFogI/AAAAAAAAFZ4/DsTREgOwqAM/s400/2007%2BPeugeot%2B207%2Bengine.jpg&imgrefurl=http://www.dentinger.com/2011-peugeot-207-2/&usg=__qcPsBbCv2gQpD2Hd8SI8D0lQhX0=&h=297&w=400&sz=27&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=GK-aMDQOIVeWxM:&tbnh=154&tbnw=204&ei=YnjeTYKbEZCr8AOZzdmhCg&prev=/search%3Fq%3D207%2BRC%2Bengine%26um%3D1%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1366%26bih%3D621%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=526&vpy=96&dur=3233&hovh=193&hovw=261&tx=134&ty=130&page=1&ndsp=17&ved=1t:429,r:2,s:0&biw=1366&bih=621

RC:
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://fc08.deviantart.com/fs47/f/2009/228/c/8/207_Rc___Engine_by_tymu.jpg&imgrefurl=http://www.modifiyem.com/forum/f20/207-rc-ve-civic-vti-105277/&usg=__z9i7-ZSqkTvZG06tnWVcro-dTKM=&h=600&w=800&sz=393&hl=el&start=107&zoom=1&tbnid=dt7lrbWQrEiLqM:&tbnh=141&tbnw=188&ei=YnjeTYKbEZCr8AOZzdmhCg&prev=/search%3Fq%3D207%2BRC%2Bengine%26um%3D1%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1366%26bih%3D621%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=388&vpy=319&dur=137&hovh=194&hovw=259&tx=135&ty=121&page=7&ndsp=18&ved=1t:429,r:1,s:107&biw=1366&bih=621

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 20:20:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν το βιαζεσαι και εχεις μετρητα, ψαξε με ηρεμια και υσηχια για καποιο ΡΨ μεταχειρησμενο που να ειναι εργοστασιακο η οπως το ονομαζουμε στην καθομιλουμενη "μαμα".
Χωρις να υποτιμαω τις 150αρες εκδοσεις, το ΡΨ ειναι ολοκληρωμενο. Με το 150αρι θα εισαι παντα wanabe RC εκτος και αν σου αρεσουν οι βελτιωσεις και οι εκτεταμενες αλλαγες. Αλλα και παλι το ΡΨ ειναι καλυτερη βαση.

καθως αν το μεταχειρο αμαξι ειναι μαμα με ενα κοστος λιγοτερο απο 1000 ευρω και ασχετως ποσα χλμ εχει το αμαξι η τι θα σου πει το παληκαρι που το ειχε, κανεις ενα γενικο σερβις και κοιτας 2-3 πιθανα η οχι προβληματα και μετα απολαμβανεις το καινουργιο σου αμαξακι, γιατι σαν καινουργιο θα ειναι.
Λαστιχα μην αλλαξεις, μαθε το πρωτα με ΕΣΠ εκτος και φαγωμενα λαστηχα γιατι μονο τοτε γλυστραει σε λογικα χηλιομετρα/ωρα πλαισια. Αν εχεις καινουργια και καλα λαστιχα εχει τετοια προσφυση που για να παιξεις πρεπει να εισαι με πααααρα πολλα χλμ και δεν στο συνιστω αν δεν το ξερεις...
Αυτα αν σου αρεσει να στριβεις το τιμονι την ωρα που οδηγεις.....

Αν το στριβεις μονο στο παρκαρισμα πηγαινε και παρε ενα ραλλυ καινουργιο (αν κανεις ταξειδια παρε το 6αρι) αν δεν πολυταξειδευεις μην το παρεις, το 5αρι εχει προκλητικα καλη σχεση αυτοκινητου που αγοραζεις προς λεφτα που δινεις.

Τελος αν πας σε μεταχειρο ρωτα τι μαρκα λαδιου φοραγε, στειλε μου ενα πμ και θα σου πω αν αξιζει να το παρεις η οχι. Πολυ μεγαλο ποσοστο των προβληματων που πολυ σωστα σου αναφερανε τα παιδια (ασχετως αν δεν φαινεται με την πρωτη ματια) ξεκιναει απο εκει.

Ακου, αλλα μην πιστευεις ευκολα φημες και αποψεις.
και φυσικα ξεκαθαρισε μεσα σου τι ακριβως θες.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis20v 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 05:31:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε Samer παιζει καποιο ρολο αν ειναι πλαστικο η αλουμινενιο?ειναι απλο καπακι?
mechanic έγραψε:
Αν δεν το βιαζεσαι και εχεις μετρητα, ψαξε με ηρεμια και υσηχια για καποιο ΡΨ μεταχειρησμενο που να ειναι εργοστασιακο η οπως το ονομαζουμε στην καθομιλουμενη "μαμα".
Χωρις να υποτιμαω τις 150αρες εκδοσεις, το ΡΨ ειναι ολοκληρωμενο. Με το 150αρι θα εισαι παντα wanabe RC εκτος και αν σου αρεσουν οι βελτιωσεις και οι εκτεταμενες αλλαγες. Αλλα και παλι το ΡΨ ειναι καλυτερη βαση.

καθως αν το μεταχειρο αμαξι ειναι μαμα με ενα κοστος λιγοτερο απο 1000 ευρω και ασχετως ποσα χλμ εχει το αμαξι η τι θα σου πει το παληκαρι που το ειχε, κανεις ενα γενικο σερβις και κοιτας 2-3 πιθανα η οχι προβληματα και μετα απολαμβανεις το καινουργιο σου αμαξακι, γιατι σαν καινουργιο θα ειναι.
Λαστιχα μην αλλαξεις, μαθε το πρωτα με ΕΣΠ εκτος και φαγωμενα λαστηχα γιατι μονο τοτε γλυστραει σε λογικα χηλιομετρα/ωρα πλαισια. Αν εχεις καινουργια και καλα λαστιχα εχει τετοια προσφυση που για να παιξεις πρεπει να εισαι με πααααρα πολλα χλμ και δεν στο συνιστω αν δεν το ξερεις...
Αυτα αν σου αρεσει να στριβεις το τιμονι την ωρα που οδηγεις.....

Αν το στριβεις μονο στο παρκαρισμα πηγαινε και παρε ενα ραλλυ καινουργιο (αν κανεις ταξειδια παρε το 6αρι) αν δεν πολυταξειδευεις μην το παρεις, το 5αρι εχει προκλητικα καλη σχεση αυτοκινητου που αγοραζεις προς λεφτα που δινεις.

Τελος αν πας σε μεταχειρο ρωτα τι μαρκα λαδιου φοραγε, στειλε μου ενα πμ και θα σου πω αν αξιζει να το παρεις η οχι. Πολυ μεγαλο ποσοστο των προβληματων που πολυ σωστα σου αναφερανε τα παιδια (ασχετως αν δεν φαινεται με την πρωτη ματια) ξεκιναει απο εκει.

Ακου, αλλα μην πιστευεις ευκολα φημες και αποψεις.
και φυσικα ξεκαθαρισε μεσα σου τι ακριβως θες.
φιλε mechanic καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω για την αναλυτικη απαντηση σου κ ερχομαι να σου απαντησω 1-1 σε αυτα που ειπες.1ον:το οτι το rc ειναι πιο ολοκληρομενο το ακουσα κ απο γνωστο μηχανικο οπως επεισης οτι καλο θαταν να παω σε β 6αμηνο του 08 κ μετα!δν ξερω αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος.το θεμα ειναι οτι οσα rc βρηκα β 08 ειναι πανω απο τα 15000 ενω εγω δν θελω με τπτ νανεβω πανω απο 13000 το πολυ οποτε προτιμω να βρω ενα gt!2ον:οτι κ να παρω το μονο που εχω σκοπο να κανω ειναι μια σχαστρα τπτ αλλο!αν δεις σε καποιο ποστ μου γραφω ακριβως τι θελω απο ταμαξι.δν εχω σκοπο ουτε να το βελτιωσω ουτε να το "στιψω".αυτο με το γενικο σερβις του 1000 μαρεσε!οσο για τα λαδια εννοεις μαρκα η χαρακτηριστικα?
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 10:08:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis20v έγραψε:
φιλε Samer παιζει καποιο ρολο αν ειναι πλαστικο η αλουμινενιο?ειναι απλο καπακι?

Το αλουμινενιο ειναι απλα για look στα RC οπως και τους καθρεπτες.

Μπορω εγω αυριο να παραγγειλω καπακι (μοτερ) του RC και να το βαλω επανω στο GT.

Αν το θες πολυ το RC,
Βρησκεις αρκετα κατω απο 15,000ευρω αλλα ειναι του 08 και κατω. 13,000 με 14,000 (αν τα δωσεις μετρητα η τιμη πεφτει αρκετα) βρησκεις.

http://www.car.gr/classifieds/cars/?make=213&model=667&offer_type=sale&or=a&so=pr&variant=RC

Μερικοι ομως ειναι λιγο μακρια αν εισαι απο Αθηνα.

Και σε GT βρησκεις αρκετες καλες τιμες.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
giannis20v 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 12:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δν εχω καποιο ιδιαιτερο κολημα με το καπακι απλα το προσεξα κ ρωτησα αν παιζει καποιο ρολο.αν ειναι απλα λουκ...στα...
αν δεις την αναζητηση μου στο car εχω δει σχεδον οτι rc gt υπαρχει εντος Αττικης εκτος απο καποια που ταπεκλεισα με τη πρωτη ματια.οπως εγραψα κ πιο πανω περα απο κανα δυο rc ολα ταλλα ειναι πανω απο 14000 οποτε εκτος προυπολογισμου για μενα!αυτες τις μερες εχω βρει ενα gt που φαινετε πολυ καλο,θα δειξει!
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 13:43:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αυτη την κατηγορια παιζει το εξης παραδοξο.......

Αυτοι που το πουλανε, το πουλανε τους εξης (πραγματικους λογους)
-ειτε εχουν την οικονομικη ανεση και που αρχιζουν και το ψιλοβαριουνται καθως τους εχει μπει και καποιο αλλο μοντελο στο ματι και τους κανει να το "βαρεθουνε" ακομα ποιο γρηγορα (πχ καμποσες φορες αυτος ηταν ο λογος που αλλαξα ενα αμαξι για να παρω καποιο αλλο και παει λεγοντας).
Συνηθως αυτα τα αμαξια φευγουνε στο "μιλητο" και δυσκολα θα τα δεις σε αγγελιες εκτος και αν το τιμημα ειναι παραλογα υψηλο.

-Παιδια που ζορηστηκανε οικονομικα και προκειμενω να τους το παρει η τραπεζα και να μπλεξουν το δινουν οσο ποιο χαμηλα τους παιρνει.
Και παλι δυσκολα θα πετυχεις τετοια περιπτωση.

-Καγκουρες με την κακη εννοια της λεξεως που του βγαλανε τα ματια, στα πειραγματα + την κακη χριση.... και το αμαξακι αρχιζει και τους τρελαινει στα προβληματα οποτε το πουλανε οσο ειναι καιρος....
Οι δηκαιολογιες ατελιωτες και εννιοτε και πειστηκοτατες...... Very happy

Εσυ να μην κολας στο αν ειναι πριν το Β' 08 (καλα ειναι βεβαια να ειναι μετα) αλλα ειναι καλυτερα να βρεις ενα εργοστασιακο και σωστα συντηρημενο (και βελτιωμενο μιας και σε καποια απο αυτα "επιβαλεται" να κανεις κατι βελτιωσεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, καθως πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα αν μιλαμε για βελτιωση η πειραγμα μιας και κανεις δεν θα σου πει οτι το πειραξε και εκανε μαλ***α και τωρα εσυ θα πληρωνεις γαμησιατικα αυτουν η αλλων... Wink )
Που να ειναι εστω και απο τα πρωτα παρα ενα εστω και 10 μηνων που να το εχει κανηβαλισει...
Μιας και σου ειπα πως αν αυτα τα αμαξια αν δεν κανηβαλιστουνε απο ξερολες, δυσκολα θα βγαλουν προβλημα που δεν θα φτιαχνεται στο αρχικο μεγαααααλο σερβις του χηλιαρικου (πιθανων και λιγοτερα) που σου ειχα προαναφερει και που σου προτεινω να κανεις ανεξαρτητως μοντελου που θα διαλεξεις....
Επιστροφή στην κορυφή
giannis20v 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 14:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+207!!!
ταμαξι που ανεφερα πιο πανω ειναι β' 07,εχει ελαχιστα χλμ για την ηλικια του,ειναι μαμα κ το εχει 50αρης ο οποιος εχει αλλα 2 αυτοκινητα κ το δινει(λεει) γιατι δν το κουναει κ φοβατε να το δωσει στο γιο του γιατι ειναι απειρος οδηγος.τον πιστευουμε η οχι??χαχα Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 14:18:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεχασα να σου πω (ταπεινη μου γνωμη παντα) πως αν πας για μεταχειρο παρε το ΡΨ που ειναι ετοιμο (ειδηκα απο την στιγμη που δεν ψαχνεσαι για βελτιωσεις) και οπως σου ειπα το 99% των πιθανων προβληματων που θα σε απασχολησουν μπορεις να τα εξαλειψεις με ενα μεγαλο και καλο σερβις. Μια και εξω..... Wink

Για μεταχειρο 150αρι.... τι να σου πω? Confused
ειναι τοσο φθηνο το καινουργιο που δεν αξιζει (κατ'εμε) να δωσεις 13+ χηλιαρικα + το χηλιαρικο του σερβις που ειτε θελεις ειτε οχι καποια στιγμη θα το δωσεις. + λαστιχα + μιας εξατμιση που θα πρεπει να βαλεις.
(Τα 150αρια εχουν εξατμιση για τον φρουτσο καβαλα και δεν μιλαω μονο απο θεμα αποδοσης)

Οποτε σε βαθος 2ετιας ενα 150αρι των 13.000 θα σου κοστισει πανω απο 15.000 και θα ειναι + - 5 χρονων........
Ενα αμαξι θα το υπολογιζεις (σαν κοστος) παντα σε βαθος 5ετιας γιατι κατα μεσο ορο τοσο θα το κρατησεις. Μην εθελοτυφλεις, και επειδη αυτα τα μοντελα δεν αποτελουν επιλογη "λογικης" αλλα συναισθηματος. Ξεκαθαρισε μεσα σου τι σου αρεσει, ωστε να μην το μετανιωσεις

(Τωρα αν εχει βρει καποιος να σου πουλησει 150αρι θα με βριζει... σορρυ Embarassed το οτι εκφραζω την ταπεινη μου γνωμη δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης