PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ελαφρο τρεμουλο με 2α

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2011, 18:52:32    Θέμα δημοσίευσης: ελαφρο τρεμουλο με 2α Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα.εχω μια απορια.εχω ενα peugeot 307 1.4 16v και εχει ενα ελαφρο τρεμουλο οταν βαζω 2α απο 2000 μεχρι 2500 στροφες περιπου.μετα σταματει.μονο με τη 2α το κανει σε αθτες τισ στροφες μονο και αλλοτε απαλα αλλοτε περισσοτερο εαν ειναι ανηφορα και το ζοριζω η παταω γκαζι λιγο αποτομα στην ευθεια.εκει το κανει λιγοτερο.αλλα εκει μονο και μονο με 2α.κατα τα αλλα δεν εχω κανενα αλλο προβλημα και κανενα αλλο τρεμουλο.μα κανενα.ξερει κανεις να με διαφωτισει?ευχαριστω πολυ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stefanosnt (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye s2

Ένταξη: 08 Μάϊ 2009
Τόπος: καστορια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2011, 22:01:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ριξε μια ματια στις βασεις του μοτερ αν ειναι οκ!!
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2011, 22:26:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατι ακουσα για ενα ελατηριο στο δεξιο ημιαξονιο απο ενα παιδι με παρομοιο προβλημα σε ενα 206.λες να παιζει κατι τετοιο?
Επιστροφή στην κορυφή
stefanosnt (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye s2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 21:27:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν νομιζω φιλε μου απλα δεν περνω και ορκο γιατι δεν ασχοληθηκα με 206 ποτε απλα τυχαια κιολας σημερα μου εσπασε η βιδα που κραταει την βαση του μοτερ και τρεμει ολο το αμαξι αν κοπει καμια βαση εστω και λιγο τρεμει το αμαξι στην δευτερα ο λεβιες κουνιεται αρκετα...
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 21:40:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ τοτε μαλλον κατι τετοιο παιζει και με εμενα μαλλον φιλε μου.το πηγα στο μαστορα εδω και μεχρι να το καταλαβει οδηγωντας το μοθ τα εσπασε.ειμαι εξωτερικο και το παω εδω.μου ειπε να το ανεβασει στη μπαρα να το δει αλλα δε μπορουσε σημερα.οταν θα το παω θα σου πω.αλλα μονο στη 2ατο κανει και σε εμενα και σε επιταχυνση αποτομη το κανει..οπως το λες..
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2011, 14:24:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και στο δικο μου τρεμει η δευτερα απο τοτε που το εχω παρει. αλλα και μετα απο χρονια που εχω αλλαξει κιολλας βασεις, ημιαξονια και αλλα. παλι συνεχιζει και τρεμει εστω και λιγο. νομιζω οτι ολα τα δικα μας τρεμουν οι δευτερες και δεν νομιζω να φτιαχνεται. απλα το συνηθιζεις και τελειωσε εκει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2011, 16:08:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα απο οτι εχω καταλαωει τρεμει μονο το κασωμα ασ το πω στη δεθτερα με επιταχθνση απο τις 2000 περιπου και για πολυ λιγο.δεν τρεμει ομως τιμονι η λεβιες απο οτι μοθ φαινεται...και μονο για πολυ λιγο..το τρεμοθλο ειναι παρομοιο με αθτο ποθ κανεις οταν εισαι ρελαντι και πατησει αποτομα γκαζι και και καταλαβαινεις το τρεμοθλο μηχανης.θα δω τις βασεις...αλλα ειναι παραξενο.μοθ αποκλεισανε ημιαξονια παντως,
Επιστροφή στην κορυφή
stefanosnt (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye s2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 00:08:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

groupN έγραψε:
και στο δικο μου τρεμει η δευτερα απο τοτε που το εχω παρει. αλλα και μετα απο χρονια που εχω αλλαξει κιολλας βασεις, ημιαξονια και αλλα. παλι συνεχιζει και τρεμει εστω και λιγο. νομιζω οτι ολα τα δικα μας τρεμουν οι δευτερες και δεν νομιζω να φτιαχνεται. απλα το συνηθιζεις και τελειωσε εκει

Thumb Left Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
kospapad 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307

Ένταξη: 30 Ιαν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:08:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχουμε κανένα νεότερο γιατί έχω συμπτώματα που μοιάζουν κια εξαιτίας τους άλλαξεα δίσκο χωρίς βέβαια αποτέλεσμα
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:43:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν ειναι οι βασεις πολυ απλα στις στροφεςπου λετε το αμαξι συντονιζει και κανει το τρεμουλο.

Επισης μπορει να ειναι φαγωμενα τα λαστιχα σας και στο αποτομο γκαζι στις 2000σαλ στην δευτερα να παλευουν να πατησουν και να πατηναρουν και να μεταφερεται αυτο στην καμπινα σαν τρεμουλο..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 14:11:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον εγω το πηγα στη αντιπροσωπεια εδω στην ιταλια επειδη γνωριζω το μηχανικο.το κοιταξε απο ολοθς τοθς τομεις.μηχανικα δεν εχει τιποτα.οθτε δισκους.μενει μονο να βαλω τις ζαντες πισω μπροστα με τα μπροστινα λαστιχα ποθ ειναι καινουργια και να κανω μια καλη ζθγοσταθμιση αλλα ιταλικα.παιζει να μη το κανοθνε καλη ζθγοσταθμιση.παντως απο βασεις μηχανης ειμαι μια χαρα.εχοθνε χασει πολυ λιγο την αποτελεσματικοτητα τοθς μοθ ειπε αλλα δε μου τις αλλαζει με τιποτα ακομα.ειναι μια χαρα.ειναι φιλος σας ειπα.οχι λαμογιο να παρει λεφτα εκει και τετοια..
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 17:24:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
αν δεν ειναι οι βασεις πολυ απλα στις στροφεςπου λετε το αμαξι συντονιζει και κανει το τρεμουλο.

Επισης μπορει να ειναι φαγωμενα τα λαστιχα σας και στο αποτομο γκαζι στις 2000σαλ στην δευτερα να παλευουν να πατησουν και να πατηναρουν και να μεταφερεται αυτο στην καμπινα σαν τρεμουλο..

ποσα ατμοσφαιρικα με 2α και 2000 στροφες παλευουν να πατησουν κατω?
και ποσο μαλλον ενα 307 1.4 αρη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης