PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

παραλληλος εγκεφαλος
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάϊ 2011, 09:22:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
z@ck! έγραψε:
*ΥΓ : η ημημαθεια ειναι οτι χειροτερο... καλυτερα οποιος δεν ξερει να μην μιλαει η τουλαχιστον να μην υποστιριζει τοσο σθεναρα την αποψη του γιατι μπερδευει αυτους που δεν ξερουν, και αποκτουν λαθος γνωσεις....
(αυτο ισχυει και για αλλα τοπικ ,οχι μονο αυτο)

+Απειρο!!!!!!!!!!

στο άπειρο και ακόμα παραπέρα!!!!

για 207 μιλάμε πάντα τον παράλληλο έτσι? Προσωπική μου άποψη είναι για πολλούς λόγους, όπως τεχνογνωσία και υποστήριξη οι etuners είναι μονόδρομος, παρά η αγορά ενός οποιουδήποτε παράλληλου εγκεφάλου (για 207 πάντα) τον οποίο θα στον τοποθετήσει ο οποιοσδήποτε, και θα κάνει οτιδήποτε του επιτρέπει ο συγκεκριμένος παράλληλος που θέλει να αγοράσει το παιδί.

πάντως καλα τα λές για τους παράλληλους γενικά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2011, 09:56:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι παραλληλοι ειναι blinders στα σηματα των εργοστασιακων αισθητηρων και αυτο που κανουν ειναι να "μεταμορφωνουν" τα σηματα και ο μαμα εγκεφαλος να αντιδρα αναλογα.
Δεν ειναι κατι τραγικο,ουτε δεν δουλευει,απλα επειδη ακριβως ειναι blinder και οχι νεα χαρτογραφηση,σε ακραιες περιπτωσεις μπορει να δημιουργησει προβληματα.
Οχι βεβαια οτι ενα προγραμμα το οποιο δεν ειναι καλοφτιαγμενο ή τραβηγμενο απο τα μαλλια,δεν θα εχει αναλογες επιπτωσεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2011, 10:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Οι παραλληλοι ειναι blinders στα σηματα των εργοστασιακων αισθητηρων και αυτο που κανουν ειναι να "μεταμορφωνουν" τα σηματα και ο μαμα εγκεφαλος να αντιδρα αναλογα.

Είσαι αλλού!!!!!

Τέλος δεν μεταδίδω άλλο!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης