Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάϊ 2011, 09:22:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | z@ck! έγραψε: | *ΥΓ : η ημημαθεια ειναι οτι χειροτερο... καλυτερα οποιος δεν ξερει να μην μιλαει η τουλαχιστον να μην υποστιριζει τοσο σθεναρα την αποψη του γιατι μπερδευει αυτους που δεν ξερουν, και αποκτουν λαθος γνωσεις....
(αυτο ισχυει και για αλλα τοπικ ,οχι μονο αυτο) |
+Απειρο!!!!!!!!!! |
στο άπειρο και ακόμα παραπέρα!!!!
για 207 μιλάμε πάντα τον παράλληλο έτσι? Προσωπική μου άποψη είναι για πολλούς λόγους, όπως τεχνογνωσία και υποστήριξη οι etuners είναι μονόδρομος, παρά η αγορά ενός οποιουδήποτε παράλληλου εγκεφάλου (για 207 πάντα) τον οποίο θα στον τοποθετήσει ο οποιοσδήποτε, και θα κάνει οτιδήποτε του επιτρέπει ο συγκεκριμένος παράλληλος που θέλει να αγοράσει το παιδί.
πάντως καλα τα λές για τους παράλληλους γενικά.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2011, 09:56:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οι παραλληλοι ειναι blinders στα σηματα των εργοστασιακων αισθητηρων και αυτο που κανουν ειναι να "μεταμορφωνουν" τα σηματα και ο μαμα εγκεφαλος να αντιδρα αναλογα.
Δεν ειναι κατι τραγικο,ουτε δεν δουλευει,απλα επειδη ακριβως ειναι blinder και οχι νεα χαρτογραφηση,σε ακραιες περιπτωσεις μπορει να δημιουργησει προβληματα.
Οχι βεβαια οτι ενα προγραμμα το οποιο δεν ειναι καλοφτιαγμενο ή τραβηγμενο απο τα μαλλια,δεν θα εχει αναλογες επιπτωσεις... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2011, 10:05:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Οι παραλληλοι ειναι blinders στα σηματα των εργοστασιακων αισθητηρων και αυτο που κανουν ειναι να "μεταμορφωνουν" τα σηματα και ο μαμα εγκεφαλος να αντιδρα αναλογα.
|
Είσαι αλλού!!!!!
Τέλος δεν μεταδίδω άλλο!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|