PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βια και εγκληματικοτητα.....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2011, 23:02:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:
ρε κώστη ξέρεις ότι σε σέβομαι και μην με παρεξηγήσεις

αλλά αυτό το πολιτικές πεποιθήσεις μου κατσε πολύ περίεργα
δηλάδη πρέπει έχοντας χ πολιτικές πεποιθήσεις να υποστηρίζεις τους μεν και επειδή έχεις y τους δε και να υπεραμύνεσαι αυτών

αυτά μας πάνε πίσω
ο μπλε, ο κόκκινος, ο πράσινος...
οπαδοποίηση παντού

Έχεις δίκιο Στάθη.... Κεκτημένη ταχύτητα... Το έσβησα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2011, 23:04:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=ayFAWBfqDZo&feature=player_embedded#at=99

ghost......g στο 1.35 περίπου...

μπράβο στον ghost..... Clapping
υ.γ.αλλοι είναι ενεργοί και δεν μιλάνε και άλλοι απο τα χωριά τους πισω απο ένα πληκτρολόγιο το παίζουν μαγκες

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2011, 12:21:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το blog του νεαρού φιλόλογου που χαροπαλεύει, είχε ως χόμπυ την φωτογραφία http://diffusedlight.blogspot.com/

Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2011, 14:23:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχετε αναρωτηθει ποτε πως οι μισοι (και παραπανω) που κανουν τα μπαχαλα στο κεντρο θα γουσταραν να ειναι ματατζηδες και οι μισοι(και παλι παραπανω )που ειναι ματατζηδες,αν δεν ηταν ΜΑΤ θα εκαναν μπαχαλα σε καθε πορεια? Scratch
τα ακρα ειναι τοσο μακρια αλλα καμια φορα...και τοοοοσο κοντα!
παντως αυτοι που πρεπει να εξυπηρετηθουν απο ολη αυτη την κατασταση
εξυπηρετουνται μια χαρα σε ολα τα επιπεδα και θα συνεχιζουν για πολυ ακομα να βολευονται..
διαιρει και βασιλευε!

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2011, 17:13:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η βεντέτα συνεχιζεται!!

σαν τα μικρά παιδάκια οι μπάτσοι κυνηγούσαν μεσ τη λαική τους γνωστούς αγνωστους πάλι και την πλήρωσαν κλασσικά οι περαστικοι.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=77847&catid=3

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2011, 18:28:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ λέω ότι τις μολότοφ τις πέταξαν οι μπάτσοι για να ενοχοποιήσουν αυτά τα καλά παιδιά τους γνωστούς-άγνωστους και έκαναν οτι τους κυνήγαγαν στη λαική, γιατί αν τους πιάναν θα έπρεπε να τους δείρουν κιόλας και μετά θα τους απέλυαν, οπότε όλα κομπλέ.
Βέβαια κάηκαν 2-3 πολίτες, αλλα δεν πειράζει μωρέ, παιδία είναι, ας δείξουμε λίγο κατανόηση... Exclamation Beer Hunter

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 09:06:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου στην Γ’ Σεπτεμβρίου

http://www.skai.gr/news/greece/article/169957/anakrinodai-duo-atoma-gia-ti-dolofonia-tou-44hronou/

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 10:20:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 106xs έγραψε:

http://www.skai.gr/news/greece/article/169957/anakrinodai-duo-atoma-gia-ti-dolofonia-tou-44hronou/

120ευρώ! Τόσο κοστίζει πλέον μιά ανθρώπινη ζωή!

Αι σιχτίρ! Σικάγο καταντήσαμε! Evil Evil Evil

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 10:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις τελευταίες ημέρες, κάνοντας αρκετές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, η πρώτη εντύπωση είναι καλή. Έχει εξαφανιστει ο υπόκοσμος και σε κάθε γωνιά, σε κάθε δρόμο υπάρχει έντονη η αστυνομική παρουσία.

Α μη τι άλλο, μακάρι να συνεχιστεί το ξεκαθάρισμα και να μπορούμε να κυκλοφορούμε άφοβα δίχως να σκεφτόμαστε ότι θα μας συμβεί κατι Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 10:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα γιατί; Η Αθήνα είναιι πολύ ασφαλής.

Αν έχεις συνοδεία.

Rotfl Rotfl Rotfl

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 13:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 106xs έγραψε:

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/172565/mia-videokamera-120-euro-axize-i-zoi-tou-manoli-kadari/

Παράθεση:
Το διανοήστε; Μάλλον δεν το έχετε διανοηθεί ακόμα. Ούτε κι εγώ τα έχω καταφέρει. Μετακινήστε τα μάτια σας από την οθόνη και κοιτάξτε αλλού, το ταβάνι, τους τοίχους, το δεντράκι έξω από το παράθυρο. Για 120 euro! Τρεις άνθρωποι, φιλοξενούμενοι σε μια ξένη χώρα, ξύπνησαν ένα πρωί, εντόπισαν ένα θήραμα, και μέσα σε μια στιγμή ανείπωτης φρίκης ακύρωσαν μια ανθρώπινη ζωή για 120 euro. Τρία ζευγάρια δολοφονικά χέρια μαχαίρωσαν μια παλλόμενη ελληνική καρδιά.
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι η αξία της ζωής αυτών των ανθρώπων είναι μηδενική. Το κόστος της όμως δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Αν πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό τρία με το ετήσιο κόστος φύλαξης ενός κρατουμένου στις ελληνικές φυλακές, επί τον αριθμό των ετών που θα μείνουν στη φυλακή, βγαίνει χοντρικά 3 x 10.000 x 20 = 600.000 euro. Το ακριβές κόστος φύλαξης δεν μπόρεσα να το βρω, αλλά τα 10.000 euro είναι μια μετριοπαθής εκτίμηση (στην Αγγλία είναι πάνω από 50.000). Τα χρήματα που θα δαπανηθούν για το σωφρονισμό των δολοφόνων είναι τουλάχιστον 5.000 φορές περισσότερα από την αξία της κάμερας του Μανώλη.
Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν με τα χρήματα αυτά. Θα μπορούσε π.χ. να πληρωθεί ο μισθός ενός καθηγητή για 20 χρόνια ή και περισσότερα. Αντ' αυτού ένας νέος Έλληνας εκπαιδευτικός θα παραμείνει άνεργος, και μερικές εκατοντάδες ελληνόπουλα θα μορφωθούν από έναν λιγότερο δάσκαλο. Γιατί; Για να διατηρήσουμε στη ζωή αυτούς τους φονιάδες. Για να διαφυλάξουμε την εικόνα της πολιτισμένης χώρας που θέλουμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Για να αποφύγουμε να αναμετρηθούμε με τα ταμπού μας. Για να μη στερηθούμε τη μύχια ικανοποίηση μιας επίπλαστης ηθικής ανωτερότητας. Για να μην παραδεχτούμε ότι σφάλαμε.

Όλα τα λεφτά το παληκάρι Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 17:24:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γαμησετα Evil Evil Evil Evil

βασικα...
θα επρεπε απλα να τους στειλουμε για φυλακιση πισω στην χωρα τους...
γιατι να τους θανατωσεις ειναι οπως και να το κάνεις λάθος*, και βρισκεσαι μετα στο ιδιο επιπεδο με αυτους - ισως αν θελετε την αποψη μου ειναι ακομα και γι αυτους η "ευκολη" οδός = "μπαμ" κι εξω, δεν θα νοιωσουν καμμια τιμωρία, δεν θα νοιωσουν τιποτε αλλο μετα το "μπαμ" - μονο η ψυχικη οδυνη απο την στιγμη της καταδικης μεχρι την ωρα του "μπαμ", αλλα μετα...αυτο ηταν... δεν εχει κατι αλλο...τουλαχιστον "γνωστό"...

*οσο και να ποναει οτι εκεινοι θανατωσαν καποιον αλλο ανθρωπο.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 17:37:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
sotos 106xs έγραψε:

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/172565/mia-videokamera-120-euro-axize-i-zoi-tou-manoli-kadari/

Παράθεση:
Το διανοήστε; Μάλλον δεν το έχετε διανοηθεί ακόμα. Ούτε κι εγώ τα έχω καταφέρει. Μετακινήστε τα μάτια σας από την οθόνη και κοιτάξτε αλλού, το ταβάνι, τους τοίχους, το δεντράκι έξω από το παράθυρο. Για 120 euro! Τρεις άνθρωποι, φιλοξενούμενοι σε μια ξένη χώρα, ξύπνησαν ένα πρωί, εντόπισαν ένα θήραμα, και μέσα σε μια στιγμή ανείπωτης φρίκης ακύρωσαν μια ανθρώπινη ζωή για 120 euro. Τρία ζευγάρια δολοφονικά χέρια μαχαίρωσαν μια παλλόμενη ελληνική καρδιά.
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι η αξία της ζωής αυτών των ανθρώπων είναι μηδενική. Το κόστος της όμως δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Αν πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό τρία με το ετήσιο κόστος φύλαξης ενός κρατουμένου στις ελληνικές φυλακές, επί τον αριθμό των ετών που θα μείνουν στη φυλακή, βγαίνει χοντρικά 3 x 10.000 x 20 = 600.000 euro. Το ακριβές κόστος φύλαξης δεν μπόρεσα να το βρω, αλλά τα 10.000 euro είναι μια μετριοπαθής εκτίμηση (στην Αγγλία είναι πάνω από 50.000). Τα χρήματα που θα δαπανηθούν για το σωφρονισμό των δολοφόνων είναι τουλάχιστον 5.000 φορές περισσότερα από την αξία της κάμερας του Μανώλη.
Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν με τα χρήματα αυτά. Θα μπορούσε π.χ. να πληρωθεί ο μισθός ενός καθηγητή για 20 χρόνια ή και περισσότερα. Αντ' αυτού ένας νέος Έλληνας εκπαιδευτικός θα παραμείνει άνεργος, και μερικές εκατοντάδες ελληνόπουλα θα μορφωθούν από έναν λιγότερο δάσκαλο. Γιατί; Για να διατηρήσουμε στη ζωή αυτούς τους φονιάδες. Για να διαφυλάξουμε την εικόνα της πολιτισμένης χώρας που θέλουμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Για να αποφύγουμε να αναμετρηθούμε με τα ταμπού μας. Για να μη στερηθούμε τη μύχια ικανοποίηση μιας επίπλαστης ηθικής ανωτερότητας. Για να μην παραδεχτούμε ότι σφάλαμε.

Όλα τα λεφτά το παληκάρι Wink

Nα με συγχωρειτε που δεν εχω διαβασει τι εχει γραφτει/παιχτει στις προηγουμενες σελιδες. Αλλα το ποστ του παιδιου ειναι ολα τα λεφτα......
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 17:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κρέμασμα στην πλατεία θέλουν παίδες... κ μετά ο καθένας που περνάει θα τον τιμωρεί με τον τρόπο του.

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 18:31:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το σωστότερο είναι να δικαστούν με τους νόμους της πατριδας τους, Αφγανιστάν είπαμε?? no bad...

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 18:49:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
κρέμασμα στην πλατεία θέλουν παίδες... κ μετά ο καθένας που περνάει θα τον τιμωρεί με τον τρόπο του.

+1000

king207cc έγραψε:
το σωστότερο είναι να δικαστούν με τους νόμους της πατριδας τους, Αφγανιστάν είπαμε?? no bad...

+1000

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 19:34:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:

+1000 εδώ είναι παράδεισος, πιστεύεις οτι όχι θα σκότωναν, αλλα θα άπλωναν το χέρι να πάρουν την κάμερα του κακόμοιρου αν ήξεραν ότι μπορει να πάθουν ότι προβλέπει το ισλαμ Question Και σκεφτείτε τι θα πάθαιναν αυτοί, όταν ο μικρούλης έπαθε αυτό, επειδή έκλεψε ένα κομμάτι ψωμί...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 20:43:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες κατανοειτε οτι με βια δεν παει εμπρος κανενας λαός?

αλλα το να πληρωνουμε εμείς για να γινουν ανθρωποι οι αλλοι, ε οχι αυτο ειναι "κάπως"

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 22:16:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βέβαια και απο την αλλη τέτοιες ψευτομαγκιές νομίζω δεν βοηθάνε

http://news247.gr/ellada/article868110.ece

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 22:25:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θλιβερό, Βαγγέλη, είναι ότι υπάρχουν άτομα κι εδώ μέσα ακόμα, που θα συμφωνήσουν με τέτοιες ενέργειες, και ό,τι ιδεολογίες αυτές κουβαλούν.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 8 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης