PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

παραλληλος εγκεφαλος
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 28 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2011, 23:54:19    Θέμα δημοσίευσης: παραλληλος εγκεφαλος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια.ενας φιλος φοραει στο 207 rallye του εναν παραλληλο εγκεφαλο τον οποιον αναλογα με τισ γνωμες που θα συλλεξω μπορει να αγορασω.εγω θελω να τον βαλω σε 207 rc.κανει δουλεια?υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησει τυχον προβληματα?ακουω αποψεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2011, 06:26:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσο θα στοιχίσει?
Γιατί θέλεις παράλληλο αντί έναν αναπρογραμματισμό εγκεφάλου?
Τι ιπποδύναμη θέλεις να πετύχεις?

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2011, 15:14:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

greenpug106 έγραψε:
Πόσο θα στοιχίσει?
δε θελω να πετυχω καποια συγκεκριμενη ιπποδυναμη απλως μιας και ο φιλος μου τον δινει σκεφτηκα μηπως τον παρω.αυτος με τον παραλληλο ειναι περι τα 25hp πανω στο rallye του.η τιμη ειναι περι τα 200Ε.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2011, 15:26:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sakis_rc έγραψε:
greenpug106 έγραψε:
Πόσο θα στοιχίσει?
δε θελω να πετυχω καποια συγκεκριμενη ιπποδυναμη απλως μιας και ο φιλος μου τον δινει σκεφτηκα μηπως τον παρω.αυτος με τον παραλληλο ειναι περι τα 25hp πανω στο rallye του.η τιμη ειναι περι τα 200Ε.

κοιταξε ο παραλληλος εγκεφαλος δεν ειναι καποιο εξαρτημα που το βαζεις πανω μονο του και ξαφνηκα παιρνεις +30 αλογα...

ο παραλληλος εγκεφαλος (που συνηθος δεν χρειαζεται καν σε απλες μετατροπες αν δεν χρησημοποιήσεις εξτρα μπεκ) απλος αν βαλεις καποια πραγματα στο αμαξι σου , οπως καλυτερο χταποδι-εξατμηση , κομπρεσορα-τουρμπο, 4πεταλουδο κτλ και χρειαστει να βαλεις εξτρα μπεκ στο αμαξι για να πετας περισσοτερο καυσιμο ΤΟΤΕ μονο τον χρειαζεσαι για να ελενχει το εξτρα μπεκ ή και να κανει καποιες αλλαγες στις ρυθμισεις του μαμα εγκεφαλου.

Γενικοτερα δεν τον χρειαζεσαι καθοτι ακομα και απλες μετατροπες να κανεις για να παρεις καποια αλογα (+10 , + 20 ) ο μαμα εγκεφαλος με εναν αναπρογραματισμο θα σε καλυψει..
ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΤΡΙΜ καταστασεις ισως τον χρειαστεις.
Γιαυτο σε ρωτανε τα παιδια πιο πανω τι τον θελεις και ποσα αλογα θελεις να πας (με ολες τις βελτιωσεις που θα κανεις)

Αν τον αγορασεις τωρα και να τον βαλεις πανω δεν θα κερδισεις κατι ασε που δεν εχει λογο υπαρξεις σε ενα μαμα αμαξι.

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2011, 15:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδώ υπάρχουν etuners και εσύ έχεις μέινει στους παράλληλους εγκέφαλους? Μην παίρνεις τίποτα, μάζεψε λεφτά και μετά πήγαινε και στα παιδιά. Α! κράτα και λεφτά για ιντερκούλερ, θα το χρειαστείς να ψήχεται το θηρίο σου!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2011, 16:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
sakis_rc έγραψε:
greenpug106 έγραψε:
Πόσο θα στοιχίσει?

κοιταξε ο παραλληλος εγκεφαλος δεν ειναι καποιο εξαρτημα που το βαζεις πανω μονο του και ξαφνηκα παιρνεις +30 αλογα...

ο παραλληλος εγκεφαλος (που συνηθος δεν χρειαζεται καν σε απλες μετατροπες αν δεν χρησημοποιήσεις εξτρα μπεκ) απλος αν βαλεις καποια πραγματα στο αμαξι σου , οπως καλυτερο χταποδι-εξατμηση , κομπρεσορα-τουρμπο, 4πεταλουδο κτλ και χρειαστει να βαλεις εξτρα μπεκ στο αμαξι για να πετας περισσοτερο καυσιμο ΤΟΤΕ μονο τον χρειαζεσαι για να ελενχει το εξτρα μπεκ ή και να κανει καποιες αλλαγες στις ρυθμισεις του μαμα εγκεφαλου.

Γενικοτερα δεν τον χρειαζεσαι καθοτι ακομα και απλες μετατροπες να κανεις για να παρεις καποια αλογα (+10 , + 20 ) ο μαμα εγκεφαλος με εναν αναπρογραματισμο θα σε καλυψει..
ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΤΡΙΜ καταστασεις ισως τον χρειαστεις.
Γιαυτο σε ρωτανε τα παιδια πιο πανω τι τον θελεις και ποσα αλογα θελεις να πας (με ολες τις βελτιωσεις που θα κανεις)

Αν τον αγορασεις τωρα και να τον βαλεις πανω δεν θα κερδισεις κατι ασε που δεν εχει λογο υπαρξεις σε ενα μαμα αμαξι.

Γιατι μιλας αφου δεν ξερεις???? Confused

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2011, 17:27:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για πες...

θα βαλει σκουπα και θα χρειαστει τον παραλληλο?

και εσυ τι μιλας? stage 4? εσυ να σχολιαζεις αμαξια πανω απο 300 αλογα.. εμας στα 100 ασε μας... Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2011, 17:39:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως αναφέρθηκε βάζωντας ένα παράλληλο δεν θα πάρεις και άλογα.
Χρειάζεται το ανάλογο πρόγραμμα.

Ένα θετικό του παράλληλου είναι ότι έχει αξία μεταπώλησης.

Πάντως εγώ δεν θα το σύστηνα για απλές μετατροπές.

Γκαράζ
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2011, 19:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Opa οπα μισο γιατι εχουμε χασει τη μπαλα ελαφρως...

1)Παραλληλο εγκεφαλο λετε για τι χρηση ομως? 5ο μπεκ πχ?
2)Υπαρχει εγκεφαλλος που να ελενχει αμεσο ψεκασμο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2011, 19:09:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Opa οπα μισο γιατι εχουμε χασει τη μπαλα ελαφρως...

1)Παραλληλο εγκεφαλο λετε για τι χρηση ομως? 5ο μπεκ πχ?
2)Υπαρχει εγκεφαλλος που να ελενχει αμεσο ψεκασμο?

γιαννη αυτο λεω και εγω, παραλληλο εγκεφαλο για να κανει τι? αφου δεν εχει τιποτα πανω στο αμαξι...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2011, 20:06:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+ οτι θελει και επαναπρογραμματισμο ο συγκεκριμενος γιατι ειναι απο ραλλι...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 00:44:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
για πες...

και εσυ τι μιλας? stage 4? εσυ να σχολιαζεις αμαξια πανω απο 300 αλογα.. εμας στα 100 ασε μας... Laughing

Razz
Λοιπον..αυτος ο παραλληλος ειναι κατασκευασμενος για να ξεγελαει τον μαμα εγκεφαλο..δουλευει πανω στο 207 ειτε ειναι ραλι ειτε ρψ..αλογα παιρνει καμια 20αρια και μπολικη ροπη!
Συνδεετε πανω στις μπριζες των μαπ σενσορς και διαβαζει διαφορετικες πιεσεις απ οτι βλεπει η ecu
Παραδειγμα με ενδεικτικες τιμες..
Εχουμε το ραλι που σηκωνει οβερ 0.8 και σταθερη 0.5 και ερχεται αυτο το εγκεφαλακι και σηκωνει 0.3 παραπανω(ειτε οβερ,ειτε σταθερη).
Ακριβως το ιδιο κανει και στο ρψ!
Αλλα σε καμια περιπτωση ΔΕΝ ειναι οπως ο επαναπρογραμματισμος εγκεφαλου ο οποιος ειναι και πιο αξιοπιστος αλλα και δυνατοτερος Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 07 Φεβ 2011
Τόπος: Τρίκαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 01:14:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι ακριβώς
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 06:29:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
AlienHack έγραψε:
για πες...

Razz
Λοιπον..αυτος ο παραλληλος ειναι κατασκευασμενος για να ξεγελαει τον μαμα εγκεφαλο..δουλευει πανω στο 207 ειτε ειναι ραλι ειτε ρψ..αλογα παιρνει καμια 20αρια και μπολικη ροπη!
Συνδεετε πανω στις μπριζες των μαπ σενσορς και διαβαζει διαφορετικες πιεσεις απ οτι βλεπει η ecu
Παραδειγμα με ενδεικτικες τιμες..
Εχουμε το ραλι που σηκωνει οβερ 0.8 και σταθερη 0.5 και ερχεται αυτο το εγκεφαλακι και σηκωνει 0.3 παραπανω(ειτε οβερ,ειτε σταθερη).
Ακριβως το ιδιο κανει και στο ρψ!
Αλλα σε καμια περιπτωση ΔΕΝ ειναι οπως ο επαναπρογραμματισμος εγκεφαλου ο οποιος ειναι και πιο αξιοπιστος αλλα και δυνατοτερος Wink

+ Ξεγελά τον μαμά εγκέφαλο.
Με τα μειονεκτήματα που έχει αυτή η πράξη

Γκαράζ
Επιστροφή στην κορυφή
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Βάρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 08:58:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.magnetimarelli-checkstar.gr/show/188/Elaborazioni%201919
Υπάρχουν και επώνυμοι παράλληλοι που δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικοί.. Rolling eyes

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 15:04:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το παλικαρι παντως τον εγκεφαλο του τον εδωσαν μεσα απο αντιπροσωπεια της Peugeot (προς θεου δε λεω οτι ειναι "γνησιο" και καλα) και επι τοσα χμ δεν του εχει παρουσιαστει τπτ.αξιζει λοιπον?
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 15:09:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
εδώ υπάρχουν etuners και εσύ έχεις μέινει στους παράλληλους εγκέφαλους? Μην παίρνεις τίποτα, μάζεψε λεφτά και μετά πήγαινε και στα παιδιά. Α! κράτα και λεφτά για ιντερκούλερ, θα το χρειαστείς να ψήχεται το θηρίο σου!

κάνω quote μήπως δεν με διάβασε ο ενδιαφερόμενος...

@recife_rally ρίξε ατάκα επειγόντως!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SAKIS-LEMANS στις Σαβ 21 Μάϊ 2011, 09:21:56, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 17:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σακι το αν αξιζει ειναι τελειως σχετικο
ποσα λεφτα θα τον πάρεις?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 20:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

200 ευρω , το γραφει και πιο πανω...

Οι παραλληλοι εχουν διαφορες χρησεις. ειτε περνουν μια τιμη και την αλλαζουν σε μια αλλη , ειτε διαβαζουν τιμες και ενεργοποιουν κατι . εξαρταται τι θες να κανεις και αγοραζεις το αναλογο...
παραλληλους βαζουν πχ σε τετραπεταλουδα με μαμα εγκεφαλο για να "μεταφρασει" το ποντεσιομετρο της πεταλουδας η οπως ειπωθηκε παραπανω για να "ξεγελασει" τον εγκεφαλο συμφωνα με την πιεση της τουρμπινας, η για να ανοιξει 1 η και παραπανω μπεκ σε καποια αλλη εφαρμογη ...

Το 200 απο το 600αρι (και παραπανω αν δεν κανω λαθος ) που θελουν οι εκαστοτε προγραμματιστες ειναι σαφως μικροτερο σε αμεση φαση ΑΛΛΑ 200 κανει μονο ο εγκεφαλος... ειναι plug&play η θελει και ηλεκτρολογο?
γενικα πιστευω πως δε θα σου ειναι τοσο καλη λυση μακροπροθεσμα σε σχεση με ενα προγραμμα .....
αποφασιζεις και πραττεις...

*ΥΓ : η ημημαθεια ειναι οτι χειροτερο... καλυτερα οποιος δεν ξερει να μην μιλαει η τουλαχιστον να μην υποστιριζει τοσο σθεναρα την αποψη του γιατι μπερδευει αυτους που δεν ξερουν, και αποκτουν λαθος γνωσεις....
(αυτο ισχυει και για αλλα τοπικ ,οχι μονο αυτο)

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάϊ 2011, 01:34:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
*ΥΓ : η ημημαθεια ειναι οτι χειροτερο... καλυτερα οποιος δεν ξερει να μην μιλαει η τουλαχιστον να μην υποστιριζει τοσο σθεναρα την αποψη του γιατι μπερδευει αυτους που δεν ξερουν, και αποκτουν λαθος γνωσεις....
(αυτο ισχυει και για αλλα τοπικ ,οχι μονο αυτο)

+Απειρο!!!!!!!!!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης