PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

μπουκομα στις 4100 σε 106

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stefanosnt (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye s2

Ένταξη: 08 Μάϊ 2009
Τόπος: καστορια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2011, 14:49:14    Θέμα δημοσίευσης: μπουκομα στις 4100 σε 106 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια εχω ενα rallye 106 16v 2002 και σε ολες τις ταχυτητες στις 4100 σταθερο γκαζι.... πατοντας αποτομα τραβαει ενα μπουκωμα!!!! τι λετε ατροφεια απο καυσιμο ειναι?? προγραμμα δεν εχει το αμαξι ειναι μαμα!! αα και στο ρελαντι οταν ειναι κρυο παντα κανει αυτο.. στο 2λεπτο τραβαει ενα πνυξιμο ακαριεα και μετα δεν το ξανακανει... μονο ομως οταν ειναι κρυο!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2011, 17:58:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ριξε ενα καθαρισματακι στον map sensor........μαλλον εχει πιασει "μακα" απο τις αναθυμιασεις που περνανε στην εισαγωγη και δεν μετραει σωστα Wink

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
stefanosnt (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye s2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2011, 00:08:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εχω καθαρισει απηρες φορες και δοκιμασα και του αδερφου μου που ειναι ηδιας χρονολογιας τα rallye....
Επιστροφή στην κορυφή
stefanosnt (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye s2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2011, 00:09:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει καποιος να μας πει ποσο πιεση πρεπει να κραταει η αντλια βενζινης??
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2011, 00:10:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την πεταλουδα την εχεις καθαρισει ποτε; και το μοτερ του ρελαντι μεσα ποιανει μαυριλα και θελει καθαρισμα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
stefanosnt (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye s2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2011, 00:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα τα καθαρισα και βηματικο μοτερακι και αισθητηρα γωνιας πεταλουδας ολα ..... το θεμα ειναι μαλλον απο αντλια η μια στο εκατομυριο αν τσακιζει πουθενα κανα σωληνακι παροχης βενζινης .....
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2011, 00:36:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΒΑΛΒΙΔΑ ΨΥΧΡΗΣ.

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
stefanosnt (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye s2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2011, 00:16:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
ΒΑΛΒΙΔΑ ΨΥΧΡΗΣ.

η μπλε βαλβιδα που ειναι διπλα απο την βαλβιδα των βεντιλατερ (πρασινη)???
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2011, 00:19:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο πλαι ειναι στο μεταλικο καπακι που ειναι ο θερμοστατης εχει 3 αν δεν κανω λαθος τωρα ποια απο τις 3 ειναι θα σε γελασω...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
stefanosnt (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye s2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2011, 00:26:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok kαταλαβα η μπλε ειναι τα τρυφυσα εχουν δυο μια πρασινη βεντιλατερ και θερμοκρασια καντραν και η μπλε ψυχρης θα δοκιμασω μια απο ενα αλλο να δω αν εχουμε καμια διαφορα και το ξανασυζηταμε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2011, 01:30:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: μπουκομα στις 4100 σε 106 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stefanosnt έγραψε:
και στο ρελαντι οταν ειναι κρυο παντα κανει αυτο.. στο 2λεπτο τραβαει ενα πνυξιμο ακαριεα και μετα δεν το ξανακανει... μονο ομως οταν ειναι κρυο!!

ακριβώς αυτό που περιγράφεις το κάνει και σ'εμένα (3φυσο) από τότε που το αγόρασα (καινούριο). Μέχρι να κάνει το πνίξιμο μετά το 2λεπτο όπως λες, το αμάξι δεν πάει βήμα και μου δίνει την εντύπωση ότι είναι τέρμα μπουκωμένο.

Έχω την εντύπωση πως όταν ο αισθητήρας ψυχρής διαβάσει κρύο μοτέρ (δλδ όταν βάζεις μπροστα το πρωί πχ) ο εγκέφαλος δουλευει με κάποιον χάρτη προθέρμανσης και μετά το 2λεπτο που κάνει το πνίξιμο μάλλον μεταπηδά από χάρτη προθέρμανσης στον κανονικό. Ίσως λέω και μπαρούφες...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2011, 13:55:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε στα τριφυσα οταν βαζεις μπροστα δουλευει το μοτερακι της ανακυκλωσης καυσαεριων ε οταν σβηνει αυτο κανει αυτο το πνηξιμο που λετε ενα μικρο ανεβοκατευασμα τω στροφων και ολα καλα μετα.αν αυτο ειναι το μοναδικο προβλημα σας δεν ειναι τιποτα ετσι δουλευουν τα τριφυσα.τα μπουκωματα ειναι αλλο θεμα...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
stefanosnt (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye s2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2011, 22:39:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μοτερακι της ανακυκλωσης καυσαεριων εχει παει στον καδο ανακυκλωσης εδω και πολυ καιρο και με το μοτερακι παλι τα ιδια εκανε....
Επιστροφή στην κορυφή
stefanosnt (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye s2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 21:29:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμια εμπειρια ακομη??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης