PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βια και εγκληματικοτητα.....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 08:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Βια και εγκληματικοτητα..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αφορμη τη χθεσινη δολοφονια του 44χρονου, ειπα να ανοιξω το αυτο το τοπικ.....

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=121384
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=121339
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231107588
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=121411
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=121420

Αυριο, στις 17:00 εχει πορεια στο σημειο που τον δολοφονησαν.....
Οποιος αλλος θελει, ας ερθει....!
Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 09:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικά τραγικό.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 09:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ δυστυχώς είναι μόνο η αρχή Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 12:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε μέσα στην ίδια μας την χώρα, ποιος θα το περίμενε Confused

Και μετα μας λένε ρατσιστές. Όλοι αυτοί πρέπει να απελαθούν. Τέλος Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 12:51:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελληνες ή μη, τετοιοι ανθρωποι πρεπει να απομακρυνονται απο την κοινωνία...
το θεμα ειναι πως...(μεγαλη κουβεντα)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 13:15:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ελληνες ή μη, τετοιοι ανθρωποι πρεπει να απομακρυνονται απο την κοινωνία...
το θεμα ειναι πως...(μεγαλη κουβεντα)

δεν ειναι μονο οι αλοδαποι (αν και στατιστικα αυτοι εχουν κανει τα γκετο εκει κατω) , ολοι αυτοι οι ανθρωποι πρεπει οντως να απομακρυνθουν απο εκει.

και για οσους ρωτανε μα πως?

απλα θελεις επιμονη και ΥΠΟΜΟΝΗ.
πιστευεται οτι με μια σκουπα της αστυνομιας καθε 20ημερο γινεται δουλεια?
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ρε σκουπες, 300 προσαγωγες καθε μερα, μια - δυο τρει πεντε! ε ακομα και τα πρεζακια που δεν καταλαβαινουν και πολλα στο τελος θα το στυνδιασουν στο μυαλο τους οτι αν παω ομονια να βαρεσω θα με μαζεψουν οι Μπατσοι.. ε θα πανε αλλου, σε κανα σπιτι κανα τεκε.. τουλαχιστον εκει θα ειναι μονοι τους χωρις να απειλουνε περαστικους πολιτες..

θα μου πειτε ειναι ανθρωπιστικη λυση αυτή? ουτε το να σφαζουνε τον μπαμπα σου η την γκομενα σου στην μεση του δρομου ειναι ανθρωπιστικο... Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 13:55:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Το να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε μέσα στην ίδια μας την χώρα, ποιος θα το περίμενε Confused

Να σου κάνω μια ερώτηση σε ΄σένα και σε όλους όσους κυνηγάνε τους μετανάστες.

Την τελευταία φορά που αγοράσατε ένα μπλουζάκι, αναρωτηθήκατε ποτέ την χώρα προέλευσης του; Το μεροκάματο που παίρνει αυτός που το έφτιαξε; Την εξαθλίωση που γνωρίζουν λαοί ολόκληροι για να εξυπηρετήσουν τον δυτικό τρόπο ζωής Question Λες και έρχονται στην Ελλάδα για τουρισμό Exclamation

Παγκοσμιοποίηση δεν θέλουμε Question

ΥΓ Λύση δεν είναι να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:06:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν απελαθουν ολοι οι μεταναστες θα καταρευσει η χωρα

αυτο θα συμβει σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου υπαρχουν μεταναστες που προσφερουν φτηνο εργατικο δυναμικο.

αλλο μεταναστης αλλο λαθρομεταναστης
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μπλουζάκι λέει μειντ ιν τσαινα διότι εκεί υπάρχουν πιο φτηνά εργατικά χέρια. Και εγώ σε ρωταω, μπορεί ο ελληνας να παει για μεροκαματο των 20 και 25 ευρω οταν το κοστος ζωης εχει τριπλασιασθει σε σχεση με αυτα που παιρνει ??

Και εγω σου λεω πως σαν λαος μπορει να ειμαστε τεμπεληδες και και και... Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.

Εχουν ερθει ολοι οι πακιστανοι, αφγανοι, καθε καρυδιας καρυδι να δουλεψει τσαπα, για να ενα κομματι ψωμι.

Και κατσε να δεις ποσο λεφτα θα παιρνουν οι δημοσιοι υπαλληλοι σε λιγο καιρο με τα νεα μνημονια, δανει και οτιδηποτε αλλο που εμεις δεν γνωριζουμε Confused

Αλλα ας μην χαλαμε το τοπικ. Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αν απελαθουν ολοι οι μεταναστες θα καταρευσει η χωρα

αυτο θα συμβει σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου υπαρχουν μεταναστες που προσφερουν φτηνο εργατικο δυναμικο.

αλλο μεταναστης αλλο λαθρομεταναστης

Γιατι ρε Τακη ??? Να δουλεψει ο Ελληνας για 20 ευρω μεροκαματο αλλα η βενζινη να εχει 80-90 λεπτα, και οπως προειπα το κοστος ζωης να μειωθει παρα πολυ και ολοι οι μεταναστες-λαθρομεταναστες να γυρισουν απο εκει που ηρθαν Wink

Ετσι θα πουμε πως κατι κανουμε Wink

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:17:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρα εμείς θέλουμε να εκμεταλλευόμαστε ολόκληρες οικονομίες αλλά ταυτόχρονα ο καθένας να μένει στη χώρα του και να ζει στην εξαθλίωση που του επιβάλει ο κάθε Ευρωπαίος ή Αμερικάνος.

Αυτά δεν γίνονται. Το μεταναστευτικό πρόβλημα δεν λύνεται με ευχές και ανούσιες μεθόδους. Το μεταναστευτικό για να λυθεί χρειάζεται τομές και άλλα συστήματα εκτός του καπιταλιστικού. Όταν ξεσηκωθεί ο Κινέζος, ο Ινδός που δεν αντέχει άλλο στην φτώχεια μας πήρε και μας σήκωσε.

Του έχουμε λιώσει και μιλάμε και από πάνω. Ας είχαμε νόμους και να τους τηρούσαμε και θα σου έλεγα εγώ. Αλλά όταν βάζεις έναν μετανάστη να ζήσει στην Ελλάδα τι περιμένεις; Να γίνει το πρότυπο που δεν είναι οι Έλληνες
Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:29:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως η βαρβακειος και η 3η σεπτεμβριου, καθε βραδυ ειναι γεματη απο "πελατες"... Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:36:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:

Να σου κάνω μια ερώτηση σε ΄σένα και σε όλους όσους κυνηγάνε τους μετανάστες.

Την τελευταία φορά που αγοράσατε ένα μπλουζάκι, αναρωτηθήκατε ποτέ την χώρα προέλευσης του; Το μεροκάματο που παίρνει αυτός που το έφτιαξε; Την εξαθλίωση που γνωρίζουν λαοί ολόκληροι για να εξυπηρετήσουν τον δυτικό τρόπο ζωής Question Λες και έρχονται στην Ελλάδα για τουρισμό Exclamation

Παγκοσμιοποίηση δεν θέλουμε Question

ΥΓ Λύση δεν είναι να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί.

αυτο τι σχεση εχει με το οτι δεν φτανει που ερχονται εδω
ζουνε καπως εως αρκετα καλυτερα απο τη χωρα τους
κανουνε και εγκληματα και ληστείες κλοπες κτλ?
αυτο ειναι το ευχαριστω?
αντι να μας ευγνωμονούν σαν χωρα που τους ανεχόμαστε και τους αντιμετοπιζουμε πολυ καλυτερα απο γειτονες μας και μη
μας σκοτωνουν και μας κλεβουν κιολας?

αν δεν τους αρεσει η ελλαδα να πανε απο εκει που ηρθαν
αλλα μια χαρα τους αρεσει γιατι βρισκουν και τα κανουν

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:48:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σορρυ παίδες …εχει παει κανένας Πακιστάν Μπαγλαντεζ κλπ…????

Ξερεις τι είναι να πηγαίνεις με πλοίο με ελληνική σημαία …νόμιμος σε όλα. και να σε εχουν λες και εισαι κανένας εγκληματίας ?
Να ψάχνουν για σταυρούς εικόνες στις καμπινές …και μόλις τα βρίσκουν να τα πετανε κατω και να τα πατουν..
Να μην σου δινουν άδεια εξόδου ουτε για το γιατρο…
Ασε το πλιάτσικο.

Όταν με το καλό πατε… ελάτε να μου πειτε αν τους εκμεταλλευόμαστε εμεις….η αυτοί εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητα μας και τα έχουν ρημάξει όλα..!
Στην πατρίδα τους που πάει η εκμετάλλευση σύννεφο γιατι δεν κάνουν κατι λοιπόν..??γιατι απλά η ριμάδα η θρησκεία τους και ο πολιτισμός τους,τους κρατα από τα παπαρια…

Αν θέλουν ελευθερία …δημοκρατία …δουλεία και δεν ξερω τι σκ**α να πανε να κανουν τους μαγκες και τους επαναστάτες στη χωρα τους.

Για μενα δεν θέλει σκέτη σκουπα…το στρατό ολόκληρο θέλει να μπει στο κέντρο και να γινει της πουτανας το κάγκελο..!

Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 15:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1000

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 15:26:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Κρίμα.... Ντροπή της Ελλάδας και των Ελλήνων αυτά.... Πραγματικά κρίμα....

Καλά μας έχουν και μας γα**νε από παντού.... Καλά να πάθουμε γιατί τα θέλει ο κώλος μας....

Μακάρι να μπορούσα να έρθω στην πορεία για τον άμοιρο αυτόν άνθρωπο.....

Ούτε για φτύσιμο δεν είμαστε.....

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 16:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε...σε πολλά συμφωνω σε άλλα όχι
Το μόνο που θα πω είναι να τα σκέφτεσται όλα αυτά και την
ώρα που θα πάτε να ψηφίσετε...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 17:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aνοιξατε κουβεντα που και οι 2 πλευρες εχουν τα δικια τους και τα αδικα τους...
Ισχυει απο τη μια το ''ανθρωποι ειμαστε πανω απ'ολα και ολοι οι καλοι χωρανε''
ισχυει ομως και το γεγονος οτι η χωρα πια μπουκωσε και εκ των πραγματων δεν χωραει αλλους
Παρολαυτα καθε μερα απο τον Εβρο μπαινουν δεν ξερω και γω ποσοι λαθρομεταναστες οι οποιοι ανθρωποι ειναι βεβαια και αυτοι ταλαιπωρημενοι που ψαχνουν για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης
Ενας συγκεκριμενος αριθμος μεταναστων κανουν καλο στην οικονομια μιας χωρας και δη της Ελλαδας που ο Ελληνας δεν ανεχεται να δουλεψει οικοδομη(η οποια πληρωνει και καλα λεφτα παρεπιπτοντως)
Εχει ξεφυγει το μετρο ομως και αυτο οδηγει σε δυστυχισμενους μεταναστες απο τη μια και ακομα πιο δυστυχισμενους γηγενεις που αντι να καταψηφισουν το συστημα τα βαζουν με τους μεταναστες και καθε 4 χρονια σηκωνουν γαλαζοπρασινες σημαιες Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 17:41:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικη εκκαθαριση.....χωρις βια η και με βια...ουως οι αλλως οι πιο πολλοι ζωα ειναι και σαν ζωα του ς αξιζει να τους συμπεριφερεσαι...και μην αρχισετε τι ειναι αυτα που λεω μιας κια εχω δει και βιωσει αρκετα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2011, 17:49:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε κωστα,ολοι ιδιοι ειναι ειναι,γιατι δε κανουν κουμαντο αυτοι μου ψηφιζουμε,αλλα τα "μεγαλα κεφαλια" της ευρωπης κ της αμερικα.ειναι πολλα κ μεγαλα τα συμφεροντα,πραγμα που κανενας μας δε μπορει να αντιληφθει.
το θεμα μας ειναι αυτο που ποσταραν,το οτι δλδ σκοτωθηκε ενας οικογενειαρχης,που ειχε να προσφερει πολλα στην κοινωνια,απο καποιους,που το μονο που θα τους κανουν,θα ειναι να τους απελασουν(κ ολα αυτα γιατι ειναι παρανομα στην ελλαδα).
χωρις να την εχω ζησει,κ απολα αυτα που εχω ακουσει,αυτος ειναι ο μονος λογος που ωρες ωρες λεω,α ρε χουντα που μας χρειαζεται.να βγει εξω ο στρατος,κ να μαζεψει ολα τα καθικια που εχουν μαζευτει για τζαμπα φαι στην ελλαδα.να ξερουμε ποιος κυκλοφορει στο δρομο κ να μη φοβομαστε τους αλλοδαπους,η να φοβομαστε να κυκλοφορησουν τα παιδια μας εξω,μονα τους.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 1 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης