PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ψυγείο Λαδιού στο 206?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάϊ 2002, 01:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Κάηκα!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι μου λες ρε Sidobre! Δηλαδή όταν κάνω ένα πλακωμένο ταξίδι θα χρειαστεί να αλλάξω τα λάδια. Να μην πω για πλακωμένες κλειστές διαδρομές που δεν δροσίζεται ο κινητήρας λόγω μικρής ταχύτητας..!
Δεν σε αμφισβητώ αλλά με τρόμαξες γιατί λογικά έτσι όπως τα λες είναι. Απ'ότι κατάλαβα θα πρέπει να βάζω τα καλύτερα λάδια (πχ Motul Chrono) κάθε 5000χλμ το πολύ (ή μήπως 500χλμ). Και ψυγείο λαδιού με θερμοστάτη σε προτεραιότητα.

ΥΓ (Θα με χωρίσει η γυναίκα μου....)

Με τις πόρτες... α λα γαλλικά

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάϊ 2002, 09:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μην φοβάσαι! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λάδια εξακολουθώ να σου προτείνω να τα αλλάζεις κάθε 7-8.000 χλμ και μην αγχώνεσαι!

Αν δείς ότι κάποια φορά το παρασκίζεις (Υψηλές θερμοκρασίες [140-150 C] λαδιού για πολύ ώρα) αφαίρεσε μερικά χλμ.

Αν βάλεις ψυγείο λαδιού όλα ΟΚ

Πάντως θα ήθελα να μου πείς αν βρείς Ψυγείο με θερμοστάτη, πόσο το βρήκες.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάϊ 2002, 09:42:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μην φοβάσαι! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψυγεία λαδιού και τιμες στην Αγγλία εχει εδω

www.pugsport-gti.com/pugtuninghome.htm

Παντως ψυγείο λαδιού χωρις θερμοστάτη είναι οτι χειρότερο μπορεις να κανεις σε αυτοκίνητο καθημερινής χρήσης γιατι το λαδι μεσα στην πολη δεν θα ζεσταίνεται ποτε. Παίξε λίγο μετα λαδια θα είναι σίγουρα καλύτερα.

Εγω βαζω ELF SYNTHESE 5W/40 και τα αλλαζω καθε 5.000 χλμ μαζι με φίλτρο λογω μονιμου και διαρκούς σκισίματος (Εθνικές,τελικές,στροφές,φαναρια κοκ) Αλλωστε στα 5000 χλμ δεν εχει μεινει και πολυ λαδι στο Rallye...

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάϊ 2002, 13:11:01    Θέμα δημοσίευσης: Thanks boys! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre, Pugsang (ΤΣΑΚΑΛΙΑ) σας ευχαριστώ για τον καθησυχασμό. Θα τα ξαναπούμε από το νέο forum.

Με τις πόρτες... α λα γαλλικά

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2003, 10:43:12    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ψυγείο λαδιού στο 206? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λόγω αυξημένων θερμοκρασιών που τείνουν στα 140, ίσως με καλύτερο
λάδι να είναι χαμηλότερα, μήπως είναι μια λύση ?

Ακούω απόψεις !!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2003, 11:05:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λαδια θα πρεπει να δουλευουν σε καποιες θερμοκρασιες.Εαν τα περιπου 140 ειναι σωστα στο αμαξι σου δεν υπαρχει προβλημα.Εαν βαλεις ψυγειο λαδιου η θερμοκρασια λαδιου θα ειναι αρκετα ποιο χαμηλα που σημαινει οτι δεν κανει καλο.Ψυγειο λαδιου εχουν τα αγωνιστικα που πανε τεζα συνεχεια.Εσυ το κυκλοφορεις και χειμωνα το αμαξι και με βροχες και ΔΕΝ πας ΤΕΖΑ συνεχεια.Αρα κακο θα κανεις παρα καλο.Πχ.Οταν βαζεις μπροστα το αμαξι και ειναι κρυο πας αργα μεχρι να ζεσταθει το μοτερ.Οταν φτασει η θερμοκρασια στο κανονικο αρχιζεις και ανοιγεις.Αυτο ομως δεν ειναι σωστο γιατι η θερμοκρασια λαδιου ειναι χαμηλα.Για να πεις οτι ενα μοτερ ειναι ζεστο θα πρεπει να βλεπεις την θερμοκρασια του λαδιου.Ετσι αν βαλεις ψυγειο θα ειναι μονιμος χαμηλα που αυτο δεν ειναι καλο για αυτοκινιτο δρομου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2003, 11:10:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάπου είχα δει ψυγείο λαδιού με θερμοστάτη. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνει σε λειτουργία όταν η θερμοκρασία λαδιού ξεπεράσει κάποιο όριο.

Αυτά νομίζω (αν υπάρχουν) ότι αξίζουν τον κόπο....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2003, 11:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που μπορει να γινει ειναι να τοποθετηθει μια ψυκτρα επανω στο φιλτρο του λαδιου.Κανει καλη δουλεια και δεν κοστιζει ακριβα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2003, 11:40:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Αυτο που μπορει να γινει ειναι να τοποθετηθει μια ψυκτρα επανω στο φιλτρο του λαδιου.Κανει καλη δουλεια και δεν κοστιζει ακριβα Wink

και μπορεις να την βαλεις μονος σου Wink

ευτυχως στο rallye το εχουν προβλεψει και εχει μια υποτυπωδη αλλα αποτελεσματικη ψυκτρα πανω από το χταπόδι

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2003, 11:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ετσι Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2003, 12:28:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To Ψυγειο λαδιου αποτελει απο τα βασικοτερα κομματια που προσφερουν αξιοπιστια.Το προβλημα με την χαμηλη θερμοκρασια του λαδιου οταν ειναι κρυο λυνεται με εναν ενναλακτη νερου-ελαιου οπου χρησιμοποιηται το νερο του κυκλωματος ψυξης.Ετσι και ζεστενεται νωριτερα και δεν αναπτυσει μεγαλες θερμοκρασιες το λαδι καθως ο ενναλακτης προσπαθει να ταυτισει την θερμοκρασια του με το νερο.Αυτη η λυση χρησιμοποιηται και σε εργοστασιακα μοτερ και απο την ps.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2003, 12:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H ιδεα του θερμοστατη μου ακουγεται πολυ καλη αλλα πολυ περιπλοκη.Αν ειχαμε συγκεκριμενα στοιχεια για το ευρως θερμοκρασιων λειτουργειας του λιπαντικου θα μπορουσαμε να σχεδιασουμε ενα ιδανικο τετοιο συστημα αλλα το κοστος θα ηταν...........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2003, 17:11:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα 206 cc εχουν ψυγειο λαδιου απο το εργοστασιο. Εγω παντως βλεπω την βελονα πολλες φορες κοντα στο κοκκινο και δεν μου αρεσει. Αυτο συνηθως αμα ειμαι σε κινηση ή υστερα απο τρελα σκισιματα πεσω σε κινηση παλι...

εχοντας συμπιεση κοντα στο 11.5 και στροφαροντας 7.5αρες αρκετα συχνα δεν θα ειταν καλο να μπει ψυγειο λαδιού?

καποθ ειχα ακουσει πως το χειμωνα το σκεπαζουν ωστε να μην περνει πολυ αερα και ψυχεται το λιπαντικο πολυ...

χθες εκανε κανεις βολτα απο βουτα, μαυρη κλπ... τραβιξα βιντεακια με ψηφιακη καμερα εκκινισεις και μπασιμο στα λιμς (130+ χλμ, οχι στο πεταλο) και σφηνες με swift GTI (150+ χλμ) ... που να τα στειλω και να τα σηκωσουμε να τα δουμε? Laughing Laughing Laughing

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2003, 18:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
εκκινισεις και μπασιμο στα λιμς (130+ χλμ, οχι στο πεταλο) και σφηνες με swift GTI (150+ χλμ) ... που να τα στειλω και να τα σηκωσουμε να τα δουμε? Laughing Laughing Laughing

Ωχ ωχ ωχ...........σσσσσσσσσσσσσ αλλαξε καλυτερα το ποστ σου πριν το διαβασει ο μπαμπουλας motorsport και εχουμε προβλημα.

Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2003, 10:37:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
τα 206 cc εχουν ψυγειο λαδιου απο το εργοστασιο. Εγω παντως βλεπω την βελονα πολλες φορες κοντα στο κοκκινο και δεν μου αρεσει. Αυτο συνηθως αμα ειμαι σε κινηση ή υστερα απο τρελα σκισιματα πεσω σε κινηση παλι...

χθες εκανε κανεις βολτα απο βουτα, μαυρη κλπ... τραβιξα βιντεακια με ψηφιακη καμερα εκκινισεις και μπασιμο στα λιμς (130+ χλμ, οχι στο πεταλο) και σφηνες με swift GTI (150+ χλμ) ... που να τα στειλω και να τα σηκωσουμε να τα δουμε? Laughing Laughing Laughing

Aυτα για το ψυγειο λαδιου που τα ακουσες????γιατι αν εχει το cc εχει και το xs!!!!αφου ημασταν ιδιοι μηχανικα.....
....και εμενα τα κοκκινα ειναι συχνο φαινομενο
αν ειχε ψυγειο δεν θα υπηρχε αυτο το προβλημα με τις θερμοκρασιες.....

Βιντεακια.......να τα δουμε κι εμεις........ Shocked Shocked Shocked Shocked
Λιμανακια ποτε θα ξανακατεβεις Question Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2003, 10:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωχ θα σηκωθουν οι αντι-καγκουρες του club να σας βαρέσουν για τα Λιμανάκια (ωχ το ειπα και εγω το απαγορευμενο λέξη Laughing )

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2003, 10:47:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν το ακουσα πουθενα φιλε. ερωτηση κανω γιατι δεν ξερω. Ετσι μου ερχεται να γβαλω τον προφυλακτηρα να δω... Razz Razz

παντως νομιζω πως γενικα το μοτερ δεν αεριζεται καλα. Η γριλια του προφυλακτηρα ειναι πολυ στενη (το μαυτο κομματι λεω) και νομιζω πως καλυτερα ειναι να βγει και να μπει σιτα. Ισως να ξηλωσω και τα προβολακια.

Τα βιντεακια πολυ ευχαριστως να τα σηκωσω, που όμως? δεν εχω σελιδα ή κατι τετοιο? αν τα στειλω e-mail να τα βαλουμε στον server?? τα δυο ειναι κατω απο 1 mb και το αλλο θα το κανω χαμηλοτερη αναλυση να δουμε και αυτο ποσο μικρο θα γίνει. Έχω και μία φωτογραφια το ταμπλο του καρου βραδυ με ολα τα οργανακια να φαινονται (ταχυμετρο, στροφομετρο, αγωνιστικο στροφομετρο με shiftlight, και το pilar box με πιεση λαδιου και halmeter...)

Σημερα μαλλον θα κατεβω πάλι βολτα μετα τις 10μμ αλλα οχι για πολυ αργα γιατι δουλέυω αυριο...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2003, 12:27:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα το οργανακι της θερμοκρασιας,οπως και στα 1300 τα RALLYE.

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2003, 14:24:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, δεν νομίζω ότι χρειάζετε να τρέχουμε για ψυγείο λαδιού, αλλά να το ψαχτούμε λίγο περισσότερο με τα λάδια!!!

Εγώ με το που έβαλα καλό λαδάκι μέσα στο μοτέρ, αυτό ήταν!!! Ούτε θερμοκρασίες ούτε τίποτα. Και μιλάμε για σκίσιμο, όχι για γρήγορη βόλτα!!

καλό λαδάκι και όλα θα φτιάξουν Wink Όλα τα άλλα είναι πολυτέλειες!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2003, 17:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Ρε παιδιά, δεν νομίζω ότι χρειάζετε να τρέχουμε για ψυγείο λαδιού, αλλά να το ψαχτούμε λίγο περισσότερο με τα λάδια!!!

Εγώ με το που έβαλα καλό λαδάκι μέσα στο μοτέρ, αυτό ήταν!!! Ούτε θερμοκρασίες ούτε τίποτα. Και μιλάμε για σκίσιμο, όχι για γρήγορη βόλτα!!

καλό λαδάκι και όλα θα φτιάξουν Wink Όλα τα άλλα είναι πολυτέλειες!!

Σίγουρα ένα καλό λάδι βοηθά (μάλλον πρέπει να παίζει ρόλο η θερμοχωρητικότητά του) , αλλά το ψυγείο λαδιού, απ' ότι μου είπαν, προκαλεί πιο γρήγορη ανοδο της θερμοκρασίας λαδιού (και έτσι μειώνεται ο χρόνος προθέρμανσης, χώρια που έχει ευεργετικές επιδράσεις για το ίδιο το λάδι) και βοηθά το λιπαντικό να μην ξεπερνά κάποια λογικά θερμοκρασιακά όρια...

Το γεγονός πως το λάδι θερμαίνεται πιο γρήγορα το αποδίδω στο ότι τα δύο ψυγεία (λαδιού - νερού) βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να ανταλλάσεται συνεχώς θερμότητα...

Πάντως μια φορά (προς το τέλος του 2001) που είχα ρωτήσει για τιμή τοποθέτησης σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, μου είπαν από 100.000 έως 150.000 δρχ

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης