PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207gt 2860rs OVERLOAD στο power techniques!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2011, 20:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προτεινω να αγοραζετε απο τον ιδιο προμηθευτη για να εχετε και τις ιδιες παρενεργιες και να μπορειτε να συχρονιστειτε λιγο στο φτιαξιμο σας....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manavis207Gt (Giannis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 14 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2011, 22:00:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NIKOLAOS έγραψε:
alexandros 207 Rallye έγραψε:
NIKOLAOS έγραψε:

Δεν κανεις κανενα λαθος φιλε μου και περιμενα οταν εγραφα την γνωμη μου οτι καποιος θα μου το ελεγε αυτο. Αφου λοιπον ξερεις τοσο καλα τα πραγματα πιθανοτατα θα ξερεις το ποσο το πηρα τελικα και το αν ηταν καλη επιλογη...

τι εννοεις?
γιατι τελικα το ειχες παρει παραπανω απ οσο ελεγε οτι το εδεινε?
(αν δεν σε φερνω σε δυσκολη θεση)

Ωωωωωππππππααααα παιδια το topic δεν εγινε για το δικο μου αμαξι...
Το ποσο το πηρα δεν θελω να το ανακοινωσω 1ον για να μην χαλασω την αγγελια μου και 2ον γιατι πολυ πιθανον να προσβαλω τον Ακη!

Σωστος Νικο ... Confused Confused Thumb Left

Παράθεση:

αντε παλιομπανιστες που γινατε κ ολοι δικηγοροι της φουτσας.
να μη προκαλειτε αν δεν εχετε αμαξι κ τα κοτσια να πατησετε.κ το ξαναλεω,να κανονισει μια βδομαδα πριν,να μας πει μερα κ ωρα(να κλεισουμε απο μια βδομαδα πριν),ωστε να ερθει κ οποιος αλλος θελει,κ να πατησουμε πριν πουληθει-χαλασει-ανατιναχθει η οτι αλλο μπορει να παθει ..........
αλλα αυτα που εχω βαρεθει τοσα χρονια,ειναι τους αμπαλους φαφλαταδες χωρις ιδεα για το τι κ πως,οποτε δεν εχω καθολου υπομονη να δωσω κ να καταλαβουν οι πιτσιρικαδες

Βαγγελη εκατο φορες να τους τα πεις , παλι τα ιδια θα σου απαντουν .....
Και το καλο ειναι πως αυτοι που κανουν τους "αγραμματους δικηγορους" ειναι αυτοι που δεν εχουν αυτοκινητα η στην καλυτερη ειναι μαμα Embarassed
Τωρα τελευταια αρχισα ΜΟΝΟ να παρακολουθω χωρις να απαντω αλλα δεν αντεχετε το πραγμα ....!!!!!!!
Αντι να βγει ο ιδιοκτητης να υπερασπιστει το αυτοκινητο του ( οποιοσδηποτε ειναι αυτος), βγαινουν τα "παπαγαλακια" και αντι να το "διαφημιζουν " καταφερνουν το αντιθετο.......

Φτιαχνω και τρεχω αυτοκινητα απο το 2002 ( ενοειτε μονο peugeot ) Thumbs Up Τι επρεπε δηλαδη να κανω ????????????
Οτι ξερει ο καθενας το κραταει για τον εαυτο του και μονο..
Βαρεθηκα φιλε συνεχεια τα ιδια πραγματα ...Τσακωμους ,παρεξηγησεις και πολλα αλλα ευτραπαλα..
Πολλοι δεν εχουν καταλαβει ( σχεδον ολοι ) το σκοπο του tuning ..
Ο σκοπος του ιδιοκτητη ειναι να φτιαξει ενα αυτοκινητο στα μετρα του και να το χαιρεται οπως αυτος θελει..
Εδω εχουνε καταντησει να φτιαχνουν αυτοκινητα ( ακομα και να χρεωνονται με δανεια ) για να περασει ο ενας τον αλλο....
Αν ειναι δυνατον ..... Wink Wink

Τωρα το ποια τουρμπινα ειναι ιδανικη για το 207 , και δεν κανει αυτη .... και κανει η αλλη ....... αφηστε το στην κριση των ιδιοκτητων -βελτιωτων.

Οποιος εχει ΕΤΟΙΜΟ και σωστο αυτοκινητο ερχετε, παταει, και φευγει Thumb Left Thumb Left Thumb Left

Δεν αρχιζει ,δεν μπηκε η δευτερα , ξεμεινα απο αντλια , δεν εχω μπλοκε και πολλα αλλα για να δικαιολογηθει ....Και το κυριοτερο αποδεχετε το αποτελεσμα.
Οχι οποιος την εχει "μεγαλυτερη' κερδιζει..!! ( ελα steve ) Very happy Very happy

Αυτα απο μενα , και περιμενω να διαβασω ΤΙ αλλο θα γραψετε..!!!

Powered By POWER BOOST SERVICE
http://www.youtube.com/watch?v=IeW0EOscXMA
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2011, 22:10:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιανναρε,δε βγαζεις ακρη,αλλα το κακο ειναι οτι οσο δεν ασχολεισαι κ δεν απαντας,τοτε οι αμυαλοι-αμπαλοι,νομιζουν οτι εχουν δικιο κ οτι σε εχουν καλυψει.
οπως ειπες,εχει αμαξι?πας,πατας,φευγεις κ τελειωσε.
δε πας να πατησεις με αρυθμιστο αμαξι κ μετα να αρχισεις να κλαιγεσαι...οσα πατηματα εχω κανει,παντα λεω το αποτελεσμα,ασχετα με το αν κατι εχει παει στραβα(γιατι σε ολους μας εχει τυχει,απο χασιμο αλλαγης,μεχρι λαγκαρισμα η σπινιαρισμα).τον κοσμο δε τον νοιαζει το πως,αλλα το αποτελεσμα.το πως κ το γιατι,το κρατας για τον εαυτο σου,κ ξερεις που βρισκεται το αμαξι σου.αν δε το κανεις αυτο,πρωτα κοροιδευεις τον εαυτο σου κ μετα τους αλλους.

το να πας να βαλεις κοντρα με "προβλημα" η αρυθμιστος,ειναι σα να εχεις καλεσει καποιον να τον βγαλεις εξω για τραπεζι,κ οταν ερθει ο λογαριαμος να του πεις εχω μονο 100 ευρω(ενω ο λογαριασμος ειναι 200),βαλε εσυ τα αλλα 100,γιατι ηταν να πληρωθω σημερα κ ο εργοδοτης μου δε μου εβαλε τις υπερωριες Confused διαφορετικα,απλα κοροιδευεις τον αλλον κ ειναι απλα δικαιολογιες,για να μη καταλαβει ο αλλος οτι εισαι "λιγουρης" κ οχι "λεφτας",που δειχνεις απο την εμανιση... Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 00:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
γιανναρε,δε βγαζεις ακρη,αλλα το κακο ειναι οτι οσο δεν ασχολεισαι κ δεν απαντας,τοτε οι αμυαλοι-αμπαλοι,νομιζουν οτι εχουν δικιο κ οτι σε εχουν καλυψει.
οπως ειπες,εχει αμαξι?πας,πατας,φευγεις κ τελειωσε.
δε πας να πατησεις με αρυθμιστο αμαξι κ μετα να αρχισεις να κλαιγεσαι...οσα πατηματα εχω κανει,παντα λεω το αποτελεσμα,ασχετα με το αν κατι εχει παει στραβα(γιατι σε ολους μας εχει τυχει,απο χασιμο αλλαγης,μεχρι λαγκαρισμα η σπινιαρισμα).τον κοσμο δε τον νοιαζει το πως,αλλα το αποτελεσμα.το πως κ το γιατι,το κρατας για τον εαυτο σου,κ ξερεις που βρισκεται το αμαξι σου.αν δε το κανεις αυτο,πρωτα κοροιδευεις τον εαυτο σου κ μετα τους αλλους.

το να πας να βαλεις κοντρα με "προβλημα" η αρυθμιστος,ειναι σα να εχεις καλεσει καποιον να τον βγαλεις εξω για τραπεζι,κ οταν ερθει ο λογαριαμος να του πεις εχω μονο 100 ευρω(ενω ο λογαριασμος ειναι 200),βαλε εσυ τα αλλα 100,γιατι ηταν να πληρωθω σημερα κ ο εργοδοτης μου δε μου εβαλε τις υπερωριες Confused διαφορετικα,απλα κοροιδευεις τον αλλον κ ειναι απλα δικαιολογιες,για να μη καταλαβει ο αλλος οτι εισαι "λιγουρης" κ οχι "λεφτας",που δειχνεις απο την εμανιση... Wink

απολυτα ευστοχος ο φιλος βαγγελης!
+1

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 10 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 00:24:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαθε φορα τα ιδια-φαυλος κυκλος που δεν βγαζει πουθενα.
Ο καθενας εχει την προσωπικη του γνωμη και ειναι σεβαστη.

Punto T-jet TD04.
Τuned by ΟVERLOAD & FIAT KAMMENOΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
chiefjian (Ηλίας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Smart CDI

Ένταξη: 04 Νοέ 2010
Τόπος: Aσπρα Σπιτια Βοιωτιας-Χανια Κρητης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 01:33:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NIKOLAOS έγραψε:
chiefjian έγραψε:
NIKOLAOS έγραψε:
Για εμενα το μεγαλυτερο λαθος ηταν το "timing..." αμεσως μετα την παρουσιαση στο περιοδικο (το πηρα και διαβασα ολο το αρθρο!) το πουλαει???
Και να ελεγα οτι ηταν διαφημιση αυτο το αρθρο παει και ερχεται αλλα κανει μπαμ το πραγμα!!! Οποιος το διαβασε και μετα ειδε την αγγελια δεν νομιζω να αναρωτηθηκε και πολυ το "ΓΙΑΤΙ?"

Eσυ δεν πουλας το μαυρο 207 που αγορασες πριν απο 4 μηνες περιπου απο τον akis23???Τι σημαινει δηλαδη οτι εχει κατι το αμαξι του γρηγορη η πχ το δικο σου??Φιλικα παντα και διορθωσε με αν κανω λαθος! Wink

Δεν κανεις κανενα λαθος φιλε μου και περιμενα οταν εγραφα την γνωμη μου οτι καποιος θα μου το ελεγε αυτο. Αφου λοιπον ξερεις τοσο καλα τα πραγματα πιθανοτατα θα ξερεις το ποσο το πηρα τελικα και το αν ηταν καλη επιλογη... Απο εκει και επειτα εγω δεν βγηκα σε κανενα περιοδικο (το ξερω οτι και να ηθελα δεν μπορουσα!!!) να λεω οτι το αμαξι δεν ειναι ακομα ετοιμο, μετα να θελω να το πουλησω και στην αγγελια να μην αναφερω τιποτα.... Εκτος και αν λυθηκαν κι'ολας ολα τα "προβληματακια..." και το αμαξι εφτασε τα 400hp που γραφει το εξωφυλλο!
(Θελω να ξεκαθαρισω πως ολα τα παραπανω ειναι καθαρα δικες μου σκεψεις τις οποιες αναφερω με την ευκαιρια του topic!)

Αφου ολοι ξημεροβραδιαζομαστε car.gr δεν γινοταν να μην το δει καποιος!! Wink Το αμαξι του ακη ηταν και ειναι πενα παντως και ημουν κοντα να το παρω και εγω... Cool ...απλα ελπιζω να καταλαβες ποσο φιλικος ηταν ο τονος μου! Smile Ουτε υποννος κατι για το αυτοκινητο σου,προς θεου αμα ηταν εδω μεσα να κραζει ο ενας το αμαξι του αλλου δεν θα ημασταν κλαμπ....αλλα dragster.gr!!!!

It's not the ride...it's the rider!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 02:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε πάτε καλά?
Εσύ ρε Βαγγο και Γιάννη που είστε και πιο μεγάλοι τι κάθεστε και ασχολείστε με 22 χρονων παιδιά?
Καλά κάνουνε και τα πουλάνε όσοι τα πουλάνε
Το θέμα μας είναι το 207 το συγκεκριμένο που παρουσιάστηκε
αν τελικά είναι τόσο δυνατό και στην πράξη
Γτ αυτό που βλέπω είναι ένα αμάξι σε περιοδικό
να βγαζει 400 άλογα σε dyno να βγάζει 367
και στο δρόμο να πηγαίνει σαν 300... Shocked

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 09:29:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
Ρε πάτε καλά?
Εσύ ρε Βαγγο και Γιάννη που είστε και πιο μεγάλοι τι κάθεστε και ασχολείστε με 22 χρονων παιδιά?

Αντιθέτως βρέ παιδί μου με το Βάγγου που σε dyno βγάζει 280 αλλά στα λόγια, εεε συγνώμη στο δρόμο πάει σαν 400! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 11:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
Ρε πάτε καλά?

Αντιθέτως βρέ παιδί μου με το Βάγγου που σε dyno βγάζει 280 αλλά στα λόγια, εεε συγνώμη στο δρόμο πάει σαν 400! Laughing

Μα ο Βάγγος δεν είπε ότι είναι 280
απλά αυτή είναι η τελευταία δυναμομέτρηση που έχει
στα χέρια του
Να σε προβληματίζει φίλτατε πως ένα αμάξι
με εξάτμιση ι/c και τουρμπίνα μεγαλύτερη πάει σαν 400 άλογα Wink
Αντιθέτως με του Γρηγόρη που το κοστολόγιο φυσικά
δεν έχει επαφή με του Βαγγέλη

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 11:42:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω πάντως αναρωτιέμαι ακομα γιατι οι μεν προσπαθείτε να βάλετε μυαλο στου δε και τουμπαλιν.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

και μου χουν τελειωσει και τα ποπ κορν ρε γα**το. Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
silo (bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) RC (2004)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 12:32:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια χαλαρωστε,ειδα εχετε σκοτωθει ο καθενας λεει τα δικα του...

βαλατε ενα αμαξι στη μεση και αιντε βαραει ο καθενας!βλεπω πολυ ειρωνια και ψιλοκακια σε γενικες γραμμες,οτι μπορει ο καθενας με το αμαξι του ρε παιδια

Και να θυμαστε παντα υπαρχει ενας πιο γρηγορος απο σενα...(ασχετο αν χανεις συνεχεια,χαχαχαχα Laughing )

http://www.facebook.com/pages/Speed-is-addict/175531049154443?v=photos&ref=ts#!/pages/Speed-is-addict/175531049154443

οποιος γουσταρει τα αμαξια γινεται μελος...
Επιστροφή στην κορυφή
chiefjian (Ηλίας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Smart CDI

Ένταξη: 04 Νοέ 2010
Τόπος: Aσπρα Σπιτια Βοιωτιας-Χανια Κρητης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 12:58:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silo έγραψε:

βαλατε ενα αμαξι στη μεση και αιντε βαραει ο καθενας!βλεπω πολυ ειρωνια και ψιλοκακια σε γενικες γραμμες,οτι μπορει ο καθενας με το αμαξι του ρε παιδια

Και να θυμαστε παντα υπαρχει ενας πιο γρηγορος απο σενα...(ασχετο αν χανεις συνεχεια,χαχαχαχα Laughing )

Σωστος ο bill.... Wink

It's not the ride...it's the rider!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
NIKOLAOS (NIKOLAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye 1.6 (2008)

Ένταξη: 25 Ιαν 2011
Τόπος: Kavala

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 13:06:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chiefjian έγραψε:
silo έγραψε:

Σωστος ο bill.... Wink

Thumb Left Thumb Left Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 13:06:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδακια ποπ-κορν και ηρεμια δεν πάει!!!!!!!!!!!!1

αμα ειναι να ειστε χαλαροι να φτιάξουμε κανα τυλιο, να βουτηξουμε και κανα κουλουρακι αμα λάχει - γιατι ξεροσφυρι δεν πάει.

ανασκουμπωθείτε κι εγω με τον στιβ θα κανονισουμε γκρουπ-μπαι οικονομικες οικογενειακες συσκευασίες ποπ-κορν
Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 13:41:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω πάρει ήδη όχημα για τα ποπκορν και το έχω τσιπάρει στην Overload...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 13:42:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

exei μπροστα κουμπι overload Και οταν το πατας σκανε τα ποπκορν????

ΤΙ ΕΙΠΑ Ο ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ????????????? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ilianos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mini r56

Ένταξη: 03 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 13:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

πρεπει να ειναι πολυ γρηγορο. Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 13:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

προλαβαίνεις να τα τρως πιο γρήγορα απ ότι παράγονται; Razz

Επιστροφή στην κορυφή
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 10 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 14:19:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αληθευει οτι ο chuck noris ζητησε οταν ερθει Ελλαδα να οδηγησει εστω και μια φορα το 207 του Βαγγου? Laughing Laughing

Punto T-jet TD04.
Τuned by ΟVERLOAD & FIAT KAMMENOΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 14:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

andreaspunto έγραψε:
Αληθευει οτι ο chuck noris ζητησε οταν ερθει Ελλαδα να οδηγησει εστω και μια φορα το 207 του Βαγγου? Laughing Laughing

ΟΧΙ, το ονειρο του ειναι να οδηγησει ενα πουντο (ψαξ'το-βρες το) με.....180 αλογακια...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Επόμενη
Σελίδα 11 από 13

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης