PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

δεικτης βενζινης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 28 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 23:52:01    Θέμα δημοσίευσης: δεικτης βενζινης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια!λοιπον τον τελευταιο 1,5 μηνα το αυτοκινητο μου παρουσιαζει το εξης: το παρκαρω καπου για μικρο χρονικο διαστημα, το παιρνω μετα απο λιγη ωρα και ο δεικτης της βενζινης δειχνει αυτοματα περι τα 10ευρω κατω (και περιπου 50km range).μου το παρουσιαζει κυριως οταν εχω μεσα λιγοτερο απο μισο τεποζιτο.για να τσεκαρω τυχον διαρροη πηγα το γεμισα και απο λαμπακι γεμισε μονο με 50Ε με τη σημερινη τιμη.αρα η βενζινη υπαρχει μεσα στο τεποζιτο αλλα δεν την δειχνει.ποιες ειναι οι πιθανες αιτιες?ακουω αποψεις!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάϊ 2011, 00:19:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το φλοτερ που ειναι στην αντλια πανω ισως εχει χαλασει... αν ειναι αυτο μαλλον θα χρειαστειε καινουρια αντλια γιατι ειναι πανω σε αυτην...

αυτα ολα αν το αμαξι σου ειναι 206 γιατι δεν μας λες τι αμαξι εχεις...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάϊ 2011, 00:21:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
το φλοτερ που ειναι στην αντλια πανω ισως εχει χαλασει... αν ειναι αυτο μαλλον θα χρειαστειε καινουρια αντλια γιατι ειναι πανω σε αυτην...

αυτα ολα αν το αμαξι σου ειναι 206 γιατι δεν μας λες τι αμαξι εχεις...
θεωρησα οτι επειδη το λεει αριστερα δε χρειαζεται να το επαναλαμβανω αλλα για την ιστορια 207 RC.
Επιστροφή στην κορυφή
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2011, 21:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια το επαναφερω το θεμα να παρω κι αλλες αποψεις γτ συνεχιζει ακομα το ιδιο τροπαρι.φιλος (με 307 βεβαια) του το παρουσιαζε αυτο και η αιτια ηταν οτι η μπαταρια ηταν στα τελευταια της...ακουω αλλες γνωμες!
Επιστροφή στην κορυφή
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2011, 01:59:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

up!
Επιστροφή στην κορυφή
lefk (Lefteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC (2008)

Ένταξη: 20 Μάρ 2010
Τόπος: petroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 12:15:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sakis_rc έγραψε:
φιλος (με 307 βεβαια) του το παρουσιαζε αυτο και η αιτια ηταν οτι η μπαταρια ηταν στα τελευταια της...ακουω αλλες γνωμες!

Αυτο με την μπαταρια ειναι επιβεβαιωμένο???(με την εννοια οτι την αλλαξε κι εφτιαξε??). Γιατι κι εγω εδω κι ενα μηνα εχω προβλημα με τον δεικτη βενζινης, κυριως κολαει τερμα κατω και μετα ανεβαινει οποτε του καπνισει...Αλλα συγχονως παρατηρησα οτι μαλλον η μπαταρια μου πρεπει να ειναι στα τελειώματα (οταν το βαζω μπροστα σβηνει η οθονη κατι που δεν εκανε πιο παλια). Βεβαια δεν ειχα φανταστει οτι μπορει να σχετιζεται... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2011, 19:48:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν παλίκαροι.

Πριν φύγω διακοπές για Χανιά, γέμισα από Αθήνα. Στα Χανιά μου παρουσιάστηκε μια βλάβη τις 2-3 πρώτες μέρες, έσταζε βαλβολίνη απ'την τσιμούχα του ημιαξονίου. Την έφτιαξα, άλλαξα και την τάπα, οκ. Μετά από μερικές μέρες, είπα να γεμίσω καύσιμα. Έβαλα μια 100άρα, αλλά παρατήρησα να την πίνει γρήγορα. Ξαναέβαλα από μια ΕΚΟ, τα ίδια.

Γυρνάω Αθήνα, είπα να βάλω απ'το βενζινάδικο που βάζω όπου δεν πιστεύω έχει πειραγμένη βενζίνη (βάζω σε πρατήριο του στρατού), γιατί ουδέποτε παρατήρησα θέμα εκεί. Έχω κάνει από τότε 3-4 γεμίσματα, περίπου απ'τη μέση και πάνω να είναι ο δείκτης. Τα 3 πρώτα τα έκανα με 100άρα, για να "σπάσει" την "κακή"-από υποψίες που είχα-βενζίνη των Χανίων. Παρατήρησα ότι ΔΕ γέμιζε μέχρι το τέλος της χοντρής γραμμής πάνω πάνω, αλλά σχεδόν ως το μέσον της χοντρής. Αυτό και στα 4 γεμίσματα.

Τις προάλλες, έκανα τη διαδρομή Βύρωνα-Καλλιθέα-Ζούμπερι-Καλλιθέα-Βύρωνα 2 φορές σε 4 μέρες και μου έπεσε 3-3 και κάτι γραμμές (και για τις 2 φορές που πήγα). Σήμερα ξαναέκανα την ίδια διαδρομή και μου έπεσε 2 κατευθείαν. Αλλού όμως είναι το ζήτημα: σπάνια, καμιά φορά όταν βάζω μπροστά πέφτει λίγο ο δείκτης και μυρίζω βενζίνη. Σήμερα πχ ήταν στο φουλ όταν ξεκίνησα, στο μέσον της χοντρής γραμμής. Όταν έφτασα Ζούμπερι, ήταν λίγο οριακά πιο κάτω της χοντρής. Με το που έβαλα μπροστά για να φύγω, μου έπεσε 1η γραμμή (έδειχνε δηλαδή στα 7/8)! Και από Ζούμπερι-Καλλιθέα, έπεσε άλλη μία (6/8)! Όλα αυτά ούτε 100χλμ και θυμάμαι παλιά πήγαινα Κόρινθο και μου έκαιγε 1 γραμμή.

Τελοσπάντων, πήγα ρώτησα τον μηχανικό και μου λέει αν είχε διαρροή ή την παραμικρή τρυπίτσα, θα βρώμαγε ο τόπος. Το ότι μυρίζει καμιά φορά βενζίνη, είναι φυσιολογικό. Μου λέει θα δει τα καυσαέριά του ή μπορεί να την έχει ακούσει και το φλοτέρ και ενώ δε χρειάζεται βενζίνη το αμάξι, μου δείχνει λάθος ενδείξεις. Επίσης, ανέφερε ότι παίζει να θέλουν και καθάρισμα τα μπεκ. Αυτό που με υποψιάζει για φλοτέρ είναι ότι στο φουλάρισμα, ακόμη και στο 2ο "τίναγμα" της αντλίας όταν γεμίζω, μετά δείχνει στο μέσον της χοντρής. Αν το αλλάξω, πόσο πάει περίπου; Ή τι άλλο παίζει να είναι; Αύριο θα πάω να το δει και να το σηκώσουμε.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης