PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

λαθος μηχανικου k ζημια σε 106 rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάϊ 2011, 22:33:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Στελιο μαζι με τεντωτηρες προτεινεις να αλαζουμε και αντλια νερου?
Γιατι τελευταια φορα θυμαμαι κατα τυχη την αλαξα και ηταν στραβωμενη και σπασμενη.
πως δουλευε το κυκλωμα ενας θεος ξερει...

αντλια νερου τουλαχιστον καθε δευτερη αλλαγη ιμαντων........ και εισαι οκ Wink

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάϊ 2011, 22:37:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω αλλαζω αντλια παντα μαζι με τον ιμαντα.
Σε περιπτωση που "δακρυσει"(δεν σκεφτομαι καν το να βγαλει προβλημα),το κοστος εργατικων ειναι πολλαπλασιο του κοστους της αντλιας οποτε δεν εχει νοημα να το ρισκαρεις. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάϊ 2011, 22:42:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Εγω αλλαζω αντλια παντα μαζι με τον ιμαντα.
Σε περιπτωση που "δακρυσει"(δεν σκεφτομαι καν το να βγαλει προβλημα),το κοστος εργατικων ειναι πολλαπλασιο του κοστους της αντλιας οποτε δεν εχει νοημα να το ρισκαρεις. Confused

αν εχει δακρυσει τοτε επιβαλλεται η αλλαγη της..... αν οχι ομως,και γυρνωντας τη με το χερι "νιωθεις " οτι η τσιμουχα της ειναι ακομα σφιχτη,πιστευω πως δε χρειαζεται.....δε συζηταμε αν εχει μποσικα το ρουλεμαν, αλλαγμα χωρις δευτερη κουβεντα (γνωμη μου παντα Rolling eyes ) παντως ποτε δεν εχω πεσει εξω με αυτην τη μεθοδο......τουλαχιστον δεν εχει τυχει ακομα Smile

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάϊ 2011, 22:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω πως την πατησα ετσι δεν μπορω να καταλαβω,θεωρουμε κ ψιρας που λεμε,αλλα αυτο μου ξεφυγε δυστυχως

Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάϊ 2011, 22:46:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασιλη δεν ειναι θεμα ιδιοκτητη αλλα μλκα μηχανικου που αντι να τοποθετει κομπλε το σετακι,το "σπαζει" και βαζει μεμονωμενα ανταλλακτικα λες και αμα σε γλιτωσει απο 25-30Ε που κανει ο τεντωτηρας θα λυσει και το οικονομικο σου προβλημα.
Απλα σε τετοιες περιπτωσεις τον βαζεις να το πληρωσει ολο απο την τσεπη του για να βαλει μυαλο και να μην το ξανακανει... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάϊ 2011, 22:54:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετσι ειναι στελιο σιγα μην σωθω με 20 30 ευρω,ποτε δεν εχω τσιγκουνευτει για το αμαξι οτι χρειαζοταν παντα στην ωρα του κ καινουργια ανταλλακτικα ποτε μεταχειρισμενα η μαιμου γιαυτο εχω σπαστει,αυριο θα δω τι θα κανω αν το μεταφερω απο ναυπακτο στον πυργο

Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 16:35:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα οπως ηταν αναμενομενο εχει καρφωσει βαλβιδες,τωρα λυνεται να δουμε αν ειναι εισαγωγης η εξαγωγης,αλλα θα αλλαχτουν ολες καλυτερα.

Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 17:22:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανονικά πρέπει να το φτιάξει δωρεάν στα πλαίσια εγγύησης επισκευής, βάση νόμου δηλ. Μόνο τα εργατικά μπορεί να σου ζητήσει.
Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 19:07:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEMI έγραψε:
Κανονικά πρέπει να το φτιάξει δωρεάν στα πλαίσια εγγύησης επισκευής, βάση νόμου δηλ. Μόνο τα εργατικά μπορεί να σου ζητήσει.
υπαρχει οντως τετοιος νομος?δεν το πηγα ομως σε αυτον που ειχα αλλαξει ιμαντες το αφησα στον φιλο μου στη ναυπακτο γιατι θα αργουσε η οδικη να το φερει,εχω αλλου εδρα στην ασφαλεια δεν εχω πυργο.

Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 21:53:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες αλλαγη ιμαντα τεντωτηρα καθε 60000 χλμ ή καθε 3.5 χρονια ανεξαρτητου χλμ.για τρομπα νερου καλο ειναι να τσεκαρετε οταν αλλαζετε ιμαντες και αν ειναι κοντα για αλλαγη καντε την γιατι μετα πρεπει να γινει παλι η ιδια εργασια-φασαρια-εργατικα.εξαλλου δεν ειναι πολυ ακριβη η τρομπα σε σχεση με το ολο κοστος...

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάϊ 2011, 12:43:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευτυχως υπαρχουν κ ορισμενοι επαγγελματιες μηχανικοι,αν κ το εχω σε αλλο συνεργειο μου ειπε ο μηχανικος οτι θα μου καλυψει ολη την ζημια στο αμαξι μου,αυτος που εχει το συνεργειο καταλαβε το λαθος ενω αυτος που μου ειχε αλλαξει ιμαντα προσπαθουσε να δικαιολογηθει.

Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2011, 12:55:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια εβδομαδα περασε κ ακομα δεν το πηρα το αμαξι,αυριο κατα 99% θα το εχω,ειχε σπασει κ ενα ελατηριο βαλβιδων,μονοφυσο με τριφυσο εχουν καμια διαφορα στην κεφαλη?τα ιδια ελατηρια δεν εχουν?

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2011, 12:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106PYRGOS έγραψε:
μια εβδομαδα περασε κ ακομα δεν το πηρα το αμαξι,αυριο κατα 99% θα το εχω,ειχε σπασει κ ενα ελατηριο βαλβιδων,μονοφυσο με τριφυσο εχουν καμια διαφορα στην κεφαλη?τα ιδια ελατηρια δεν εχουν?

Καμια διαφορα. Ιδια πραγματα Laughing

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2011, 13:21:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
106PYRGOS έγραψε:

Καμια διαφορα. Ιδια πραγματα Laughing
ειπα κ εγω μηπως,οκ νικο ευχαριστω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης