PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η αγαπημένη σας διαδρομη-ειδικη!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 12:43:04    Θέμα δημοσίευσης: Η αγαπημένη σας διαδρομη-ειδικη! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την προηγουμενη κυριακη που ηταν και το ραλυ στο κιλκις εκανα
για τελευταια φορα την αγαπημενη μου διαδρομη,
κιλκις-θεσ/νικη απο τον παλιο δρομο που περναει μεσα απο τα χωρια.
τον εχω λιωσει τον δρομο τοσες φορες που πηγα οποτε κανω χρονο
μαχημο(ΝΙΚΟ θα σε βαλω μια κοντρα στα χρονομετρα Evil )
ειναι δρομος που περναει απο 2 χωρια με αρκετα πρασινο απο την μια πλευρα και απο την αλλη ενα ποταμακι που οταν εχει νερο αμα περασεις το ηλιοβασιλεμα σε μαγευει!
Εχετε τιποτα να προτεινετε Question

η εμπειρια της peugeotζωης μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 13:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω πολλες να πω αλλα 2 ειναι αυτες που μου αρεσουν περισοτερο.

1.Ο Σαρανταπορος.Ειναι ο δρομος που ενωνει την Κοζανη με την Ελλασονα.Ειδικα το τελευταιο κοματι απο το ελευθεροχωρι και μετα 2-3 χιλιομετρα πριν την εισοδο στην Ελλασονα στην γνωστη κατηφορικη δεξια στο γεφυρακι στα καρτ.Δρομος με συνεχεις στροφες που δεν ισιωνει πουθενα.Εκει το 106 θυμιζει λιγο απο το COLIN 1 και 2.Ειδικα αν τον πετυχεις και ελευθερο απο φορτηγα.. Twisted evil Twisted evil Twisted evil

2.Παλαιογρατσανο.Η ειδικη του ραλλυ Κοζανης.Απο το χωριο Βελβενδο στο μετοχι δεξια ο δρομος απο το γηπεδο του χωριου και μεχρι το γνωστο χωριο Παλαιογρατσανο.Αναβαση με φοβερη φυση που η εναλαγη της σκιας με τον ηλιο στα πολλα σε κανει να νομιζεις οτι πας στο PIKES PEAK.

Kαι βεβαια ο δρομος απο το Βελβεντο προς το φραγμα μεχρι κατω την Γεφυρα του Πολυφητου.Ολων των ειδων οι στροφες με ασφαλτο που σου ροκανιζει τα λαστιχα και πολλα χασιματα με τελειωμενες 5 αν γνωριζεις καλα τον δρομο.Εκει εφερε ενα τετακε Κυριακη απογευμα ενα PUNTO ασημι που προσπαθησε να ακολουθησει.Ευτηχως τα παιδια δεν παθανε τιποτα και το παθημα εγινε μαθημα στο οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ FIAT CEI.ΕΙΤΕ EVO Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 13:51:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαδρομές τόσο για βόλτα όσο και για γκάζια!

1. Ανάβαση από Βοϊδομάτη προς Μεγάλο Πάπιγκο. 17 φουρκέτες, αρκετά καλή άσφαλτος, υπέροχο τοπίο, μηδενική κυκλοφορία. Συνίσταται ιδιαίτερα για... ραλλιά. Μοναδικό μειονέκτημα το μικρό της μέγεθος (σε χιλιομετρική απόσταση).

2. Από το Λεωνίδιο προς τον Κοσμά. Η ανάβαση του Πάρνωνα είναι μαγευτική. Μεγάλος δρόμος σε πλάτος και καλής ποιότητας άσφαλτος. Το καφεδάκι στον Κοσμά, την Ελβετία της Ελλάδας, θα είναι η καλύτερη ανταπόδοση σε μία γρήγορη και χορταστική ανάβαση.

3. Το πέρασμα του Ταϋγέτου από το Μυστρά προς την Καλαμάτα. Από τις πιο όμορφες διαδρομές στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως έχει κινησούλα και αρκετές παγίδες...

4. Χαλκίδα-Πήλι. Πευκοδάση και... Άγιος ο Θεός. Ανοικτές καμπές, αλλά και κλειστές στροφές. Ιδανικό για 206. Καλύτερα όμως νύχτα, γιατί τις πρωινές-απογευματινές ώρες όλο και κάποιο φορτηγό που κινείται προς Β. Έυβοια θα σας πάει καροτσάκι.

Υπάρχουν κι άλλες πολλές ιδανικές διαδρομές! Ευτυχώς ως χώρα είμαστε προικισμένοι με άπειρα βουνά!!!

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 14:01:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. Πεντέλη
2. Διόνυσος
3. Αγ.Μερκούρης
4. Πάρνηθα
5. Ριτσώνα (αναβαση μονο γιατι γλυστραει πολυ για καταβαση)
6. Γραμματικό-Μαραθώνας
7. Βαρνάβας
8. Βάρκιζα-Σούνιο
9. Ελατη Τρικάλων
10. Μετέωρα
11. Καρπενήσι
12. Προυσός (Καρπενήσι)
13. Ζάκυνθος
14. Καρδίτσα κατάβαση από Λίμνη Πλαστήρα
15. Το Σαραντάπορο που ανέφερε ο ΝΙΚΟΣ
16. Πορταριά
17. Ωρωπός
18. Κάλαμος
19. Σιθωνία-Χαλκιδική
20. Ανάβαση Καμμένα Βούρλα προς Μοναστήρι
21. Κύμη
22. Παλαιά εθνική Μάνδρας-Θήβας
23. Επίδαυρος
24. Φτέρη (ειδική ράλλυ Αχαιος)

Aυτές είναι διαδρομές μόνο για αυτοκίνητα που στρίβουν, δηλαδή για τα pugs! Οι υπόλοιποι να πάνε στον Σείριο που είναι ευθεία Laughing Laughing Laughing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 14:13:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Petros έγραψε:
3. Το πέρασμα του Ταϋγέτου από το Μυστρά προς την Καλαμάτα. Από τις πιο όμορφες διαδρομές στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως έχει κινησούλα και αρκετές παγίδες...

Φοβερή διαδρομή! Γενικά ο Ταϋγετος είναι υπέροχος!!

Η αγαπημένη μου διαδρομή χωρίς αυτοκίνητα χωρίς ανθρώπους χωρίς τίποτα:

Ανάβαση Δίρφης από Αγ. Αθανάσιο -> Γλυφάδα.
(Ν. Αρτάκη - Καθενοί - Αγ. Αθανάσιος - Γλυφάδα)

Φοβερά φιδίσιος δρόμος πολύ στενός με το μόνο πρόβλημα την κατάσταση του δρόμου όπου στην κορυφή της Δίρφης (~2χλμ πρίν την κορυφή και ~2χλμ μετά) έχει διαβρωθεί ο δρόμος από χιόνι και από κατολισθίσεις.

Είναι εκπληκτικός γιατί δεν καταλήγει ουσιαστικά πουθενά (η Γλυφάδα είναι ένα πολύ μικρό χωριουδάκι) οπότε σπάνιο να συναντήσεις αυτοκίνητο.

Αν δεν είσαι χαμηλωμένος και δεν λυπάσαι τα λάστιχα, καταλήγει σε 2 υπέροχες παραλίες - κολπάκια (ακόμα και για καμπινγκ) με καταπράσινα νερά και ελάχιστο κόσμο. Δυστυχώς και οι 2 συνοδεύονται από 4-5 χλμ κακοτράχαλο χωματόδρομο.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 14:17:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχμ... ναι ξέχασα να γράψω που πέφτει....: Στην Εύβοια!

(πάντως έχει τόσες τεχνικές στροφές, πέταλα και εσσάκια που είχα καταφέρει να υπερθερμάνω το αυτοκίνητο... Rolling eyes )

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 14:28:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν:

1η Από Μάνδρα - Βίλλια - Θήβα
Μέτρια άσφαλτο, πολλές στροφές όλων των ειδών, αλλά και συνήθως πολλά φορτηγά Crying or Very sad Εκεί συνήθως πηγαίνω και δοκιμάζω τις αλλαγές στην ανάρτησή που κάνω.

2η Μετά από Αμφιλοχία όλη η διαδρομή μέχρι Άρτα & μετά ο δρόμος από Άρτα για Πρέβεζα. Φοβερή διαδρομή με καλή άσφαλτο και καταπληκτικά τοπία.

3η Ο δρόμος για Πόρτο Γερμενό. Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ

4η Ο δρόμος από παλιά Εθνική, που κάνεις δεξιά για Αλεποχώρη. Ανάμοικτη διαδρομή με ανοιχτές καμπές, που στο τέλος της διαδρομής συναντάς πολλές τυφλές στροφές, που θα πρέπει να έχεις διαβάσει καλά τον δρόμο, για να μπορέσεις να κινηθείς γρήγορα!! Η άσφαλτως είναι καλή, αλλά το τοπίο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:10:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακομα μια ωραια διαδρομη ειναι στον Αγ.Στεφανο στην λαμια.
ανηφορικη με αποτομες αλλα και ανοιχτες στροφες!
η ασφαλτος ειναι σχετοκα καλη.
το μονο κακο ειναι οτι εχει σε μερικα σημεια ψιλογκρεμο!
ημουνα στην τελευταια ειδικη στο ακροπολις κιαι στο γυρισμο ολα τα αυτοκινητα πηγαιναν σαν τρελα!
νομιζαν πως ειχαν WRC Very happy

η εμπειρια της peugeotζωης μου
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:35:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
(πάντως έχει τόσες τεχνικές στροφές, πέταλα και εσσάκια που είχα καταφέρει να υπερθερμάνω το αυτοκίνητο... Rolling eyes )

Θυμησε μου στον Γάμο σου να σου παρω εναν ανεμιστηρα σε μεγεθος σπιτιου Laughing Laughing Laughing Laughing

Αντε στο Σειριο ρε παλιοευθειακια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Αυτα ειναι για μεγαλα παιδια Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 16:14:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Θυμησε μου στον Γάμο σου να σου παρω εναν ανεμιστηρα σε μεγεθος σπιτιου Laughing Laughing Laughing Laughing

Αντε στο Σειριο ρε παλιοευθειακια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Αυτα ειναι για μεγαλα παιδια Razz

Nίκοοοο, μου περισσεύει ένα 17/64 κορωνοπήνιο! Αμα το θές θα είναι ότι πρέπει για τις ευθείες που το θέλεις! Σε κατηφόρα θα πιάνεις και 240!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΥΓ : Αμα θες στο γάμο μου να μου πάρεις ένα ψυγείο λαδιού δεν θα σου έλεγα όχι.... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 16:25:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Petros έγραψε:
Διαδρομές τόσο για βόλτα όσο και για γκάζια!

2. Από το Λεωνίδιο προς τον Κοσμά. Η ανάβαση του Πάρνωνα είναι μαγευτική. Μεγάλος δρόμος σε πλάτος και καλής ποιότητας άσφαλτος. Το καφεδάκι στον Κοσμά, την Ελβετία της Ελλάδας, θα είναι η καλύτερη ανταπόδοση σε μία γρήγορη και χορταστική ανάβαση.

Το περασμένο καλοκαίρι κάνοντας το γύρο της Πελλοπονήσου πέρασα από τον συγκεκριμένο δρόμο. Καταπληκτική διαδρομή. Αν και περνούσα πρώτη φορά και κανονικά θα έπρεπε να είμαι προσεκτικός, αφού δεν ήξερα τον δρόμο, κατάφερα δύο φορές να τρομοκρατήσω οικογενειάρχες ανθρώπους οι οποίοι κατέβαιναν κανονικά αφού βρέθηκα στο αντίθετο ρεύμα και αυτοί σχεδόν ακούμπησαν το βουνό για να με αποφύγουν.Το τι άκουσα δεν περιγράφεται. Φυσικά στάση για ξεκούραση στον Κοσμά επειδή το 206 τα είχε δει όλα!!!! Twisted evil Twisted evil

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 08:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
ΥΓ : Αμα θες στο γάμο μου να μου πάρεις ένα ψυγείο λαδιού δεν θα σου έλεγα όχι.... Rolling eyes

Ψυγειο λαδιου το συζηταμε.Για ψυγειο σπιτιου μην μου ζητησεις τιποτα Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing

Μπας και θες και ενα ψυγειο για τις βαλβολινες Question Βλεπεις στις ευθειες με 240 που πας ανεβαζεουν θερμοκρασια Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 09:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

...Για ψυγειο σπιτιου μην μου ζητησεις τιποτα Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing

Μπας και θες και ενα ψυγειο για τις βαλβολινες Question Βλεπεις στις ευθειες με 240 που πας ανεβαζεουν θερμοκρασια Laughing Laughing Laughing

Δεν μου λές... έχει βγάλει ψυγείο σπιτιού η Peugeot Sport????? Rolling eyes

Oσο για τις ευθείες... εγώ δεν ξέρω τίποτα! Αφού λοιπόν ξέρεις ότι ζεσταίνονται και οι βαλβολίνες στα 240, τότε σίγουρα ευθειάκιας είσαι!!

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 13:34:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Δεν μου λές... έχει βγάλει ψυγείο σπιτιού η Peugeot Sport????? Rolling eyes

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ε και δεν τους λεμε να βγαλουν Question

Sidobre έγραψε:
Oσο για τις ευθείες... εγώ δεν ξέρω τίποτα! Αφού λοιπόν ξέρεις ότι ζεσταίνονται και οι βαλβολίνες στα 240, τότε σίγουρα ευθειάκιας είσαι!!

Εγω ρε μαστορα και να θελω δεν μπορω να γινω.Ξεχνας οτι το βημα μου ειναι κοντο Wink Μεχρι και 1400 8βαλβιδο με περναει.Σουττττ μην το πεις σε κανενα και εχω προτασεις για κοντρες στις ευθειες Laughing Laughing Laughing Laughing

Σου αφιερωνω ενα τραγουδι λιγο παραποιημενο.

Ελα να παμε στης στροφεεςς..ελα να παμε στις στροφες...Ελα να παμε στις στροφες,...θα φας τσεκουρι και θα κλαις Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ.Οποιος γιουχαρι για την καλλιτεχνικη μου φλεβα θα φαει BAN για μια βδομαδα Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 13:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Εγω ρε μαστορα και να θελω δεν μπορω να γινω.Ξεχνας οτι το βημα μου ειναι κοντο Wink Μεχρι και 1400 8βαλβιδο με περναει.Σουττττ μην το πεις σε κανενα και εχω προτασεις για κοντρες στις ευθειες Laughing Laughing Laughing Laughing

Σου αφιερωνω ενα τραγουδι λιγο παραποιημενο.

Ελα να παμε στης στροφεεςς..ελα να παμε στις στροφες...Ελα να παμε στις στροφες,...θα φας τσεκουρι και θα κλαις Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ.Οποιος γιουχαρι για την καλλιτεχνικη μου φλεβα θα φαει BAN για μια βδομαδα Laughing Laughing Laughing

Τα βλέπεις ρε μάστορα! Αφού το παραδέχεσαι και μόνος σου ότι προτιμάς τις ευθείες! Γι'αυτό σου είπα, πάρε το 17/64 και θα είσαι μια χαρά!

Οσο για το τσεκούρι.... Μην με κάνεις να ξεθάψω το τσεκούρι μου γιατί θα πάρεις την... π**α της Ειρήνης!

Ακου εκεί θα μου πεί για στροφές ο παλιοευθειάκιας!

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 14:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγα μην παρω και την Ειρηνη.(οχι οτι με χαλαει..λεμε τωρα).

Καλα τραγουδα εσυ.......Θα βρεθουμε..δεν θα βρεθουμε Question Χεχεχε Twisted evil Twisted evil Twisted evil Θα σε δεσω..δεν θα σε δεσω στο bucket με τις 4αρες Question Question Question Twisted evil Twisted evil Μετα να δεις πως παει το εργαλειο ..... (στην ευθεια:roll: )

Επιστροφή στην κορυφή
NICK THE GREEK (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 RALLYE

Ένταξη: 29 Ιούν 2003
Τόπος: PETROUPOLI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 15:06:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil συμφωνω με τασο, γιωργο γιατι τισ εχω ζησει εντονα.μιλαω για αναβαση διρφυς και αμφιλοχια προς αρτα.(καλυτερα με τα μικρα?γραμματα)

206R
Επιστροφή στην κορυφή
NICK THE GREEK (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 15:11:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil τασο εννοεις και τη χιλιαδου στισ παραλιες μετα το διρφυς γιατι πηγαινω συχνα με σκηνη./ γιωργο μηπωσ ειμαστε πατριωτες?

206R
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 16:29:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK THE GREEK έγραψε:
(καλυτερα με τα μικρα?γραμματα)

Φυσικα καλυτερα.Αν εβγαζες και το Evil απο τα ποστ σου θα ηταν ακομα καλυτερα.Οχι τιποτα αλλο αλλα καθε φορα που διαβαζω ποστ σου μου φαινετε οτι τα γραφεις τσατισμενος. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
NICK THE GREEK (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 16:43:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

beer ολα θα γινουν!

206R
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης