PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ηλιοροφή και θόρυβος
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιαν 2003, 13:51:47    Θέμα δημοσίευσης: Ηλιοροφή και θόρυβος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα προειδοποιηθεί, ότι η ηλιοροφή θα ήταν μία από τις πηγές "ηχορύπανσης" στο 206 μου.
Πράγματι, από την πρώτη μέρα, ένα επαναλαμβανόμενο τακ-τακ (όχι μόνο στις γούβες) ακούγεται από την οροφή. Δεν έχει να κάνει με το αν έχω ανοικτή ή κλειστή είτε τη γυάλινη οροφή, είτε την επένδυση... Απλώς επειδή ο ήχος "απομακρύνεται" όταν έχω κλειστή την επένδυση, είναι φανερό ότι έρχεται από πάνω (και όχι από μέσα).
Πιο συγκεκριμένα ακούγεται σα να έχει ξεχαστεί κάποια βιδίτσα και να χτυπάει με το μέταλο... Shocked

Γνωρίζει κανείς κάτι;

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιαν 2003, 16:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ηλιοροφή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Petros έγραψε:
Είχα προειδοποιηθεί, ότι η ηλιοροφή θα ήταν μία από τις πηγές "ηχορύπανσης" στο 206 μου.
Πράγματι, από την πρώτη μέρα, ένα επαναλαμβανόμενο τακ-τακ (όχι μόνο στις γούβες) ακούγεται από την οροφή. Δεν έχει να κάνει με το αν έχω ανοικτή ή κλειστή είτε τη γυάλινη οροφή, είτε την επένδυση... Απλώς επειδή ο ήχος "απομακρύνεται" όταν έχω κλειστή την επένδυση, είναι φανερό ότι έρχεται από πάνω (και όχι από μέσα).
Πιο συγκεκριμένα ακούγεται σα να έχει ξεχαστεί κάποια βιδίτσα και να χτυπάει με το μέταλο... Shocked

Γνωρίζει κανείς κάτι;

Εεεμμμ, ηλιοροφή δεν μου ήθελες ?

Λοιπόν το πρόβλημα είναι γνωστό, η λύση του αναζητείται........

Εμένα μου την έχουν γρασάρει. Κάτι έγινε για μερικές βδομάδες, αλλά μετά πάλι τα ίδια........

Το πρόβλημα είναι πιο έντονο όταν κάνει κρύο.....

Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει ζεστά το θέμα (όχι πως άμα το ψάξω θα βρω και τη λύση).
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιαν 2003, 18:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανείς αν μπορεί να τοποθετηθεί ηλιοροφή εκ των υστερων???Θα ήθελα κάποια στιγμή να τοποθετήσω μια.Βέβαια την εργοστασιακή την βρίσκω κάπως αντιαισθητική (για το ασημί 206) και σκεφτόμουν κάποια από τις κλασσικές
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιαν 2003, 18:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Ξέρει κανείς αν μπορεί να τοποθετηθεί ηλιοροφή εκ των υστερων???Θα ήθελα κάποια στιγμή να τοποθετήσω μια.Βέβαια την εργοστασιακή την βρίσκω κάπως αντιαισθητική (για το ασημί 206) και σκεφτόμουν κάποια από τις κλασσικές

υπαρχει λυση καλη, ποιοτικη αλλα και με εγγυηση .
Ακουει στον ονομα ΚΙΝΔΗΡΟΓΛΟΥ δηλ εκει που εβαλα τις μεμβρανες LLUMAR. φυσικα ειναι ερκετα ακριβη λυση και εγω θα το σκεφτομουν να το εγχειρησω το 206!!!
Αν ομως εσυ θελεις πηγαινε ριξε μια ματια και να δεις και τις τιμες τους!
Εχουν διαφορα ειδη , απλες μηχανικες μεχρι και πτυσσομενες η εντελως ηλεκτροκινητες με αναλογο κοστος φυσικα .
δες και εδω
http://www.kindiroglou.gr/

αλλα δυστυχως δεν εχει section για τις ηλιοροφες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιαν 2003, 23:43:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η peugeot τοποθετει την κλασσικη βλ σελιδα 14 του φυλλαδιου 206 αξεσουαρ

Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 11:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ηλιοροφη η κλασικη της peugeot(ξερεται αυτη η μεγαλη)...μπορω να την τοποθετησω εκ των υστερων? Ειναι δυσκολη στην τοποθετηση?

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 20:45:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Η ηλιοροφη η κλασικη της peugeot(ξερεται αυτη η μεγαλη)...μπορω να την τοποθετησω εκ των υστερων? Ειναι δυσκολη στην τοποθετηση?

Οταν λεω κλασσικη εννοω αυτην που εχουν ολα τα αμαξια,την ορθογωνια.Αυτη που εχει το 206 απο το εργοστασιο η μεγαλη δεν ξερω αν τοποθετειται....

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 18:18:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:

Δε νομίζω πως μπαίνει εκ των υστέρων αυτή η (εργοστασιακή) ηλιοροφή.
Επιστροφή στην κορυφή
George 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) XS2 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2002
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 16:59:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω και εγω προβλημα με την ηλιοροφη τριζει αδιακοπα !!
Αυτο που ακουγεται μαλλον ειναι μεταλλικο.
Μηπως την εχει λυσει κανενας για να δουμε τι φταιει Question

giorgio
Επιστροφή στην κορυφή
tenere (ntinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 16V XS

Ένταξη: 27 Αύγ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 09:14:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή και εγώ ήθελα ηλιοροφή έχω το ίδιο προβλημα, κάτι χτυπάει. Με κλειστό το σκιάδιο δεν ακούγεται. Δεν το έχω ψάξει ακόμα, αλλά όποιος βρει κάτι ας ενημερώσει.
Επιστροφή στην κορυφή
George 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) XS2 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2002
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 08:58:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανενα νεο για την ηλιοροφη ρε παιδια Question
Για να πω την αληθεια φοβαμαι να τη λυσω μονος μου
Να παω στην Peugeot Question

giorgio
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 09:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George έγραψε:
Κανενα νεο για την ηλιοροφη ρε παιδια Question
Για να πω την αληθεια φοβαμαι να τη λυσω μονος μου
Να παω στην Peugeot Question

George, καλά κάνεις και φοβάσαι να λύσεις την ηλιοροφή....

Ούτε καν ξέρω τι πρέπει να κάνεις για να τη λύσεις.

Ακόμα και το βιβλίο του Haynes, στην παράγραφο για την ηλιοροφή, το μόνο που λέει είναι "ασε καλύτερα, μην την αγγίξεις, πήγαινε σε έμπειρο μάστορα".

Από την άλλη, να πας στην Peugeot για να στη λύσουνε (και όχι να στη γρασάρουνε, αυτό το κάνουμε και μόνοι μας), δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα.......

Αν είχα καμιά οδηγία για το λύσιμο της, θα το σκεφτόμουνα.....

Και μία συμβουλή για την ηλιοροφή: Ποτέ μην προσπαθήσετε να την καταβρέξετε από πίσω με δυνατό πιεστικό. Θα μπουν νερά στην καμπίνα...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 19:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περί εργοστασιακής ΜΕΓΑΛΗΣ ηλιοροφής...
Τα προβλήματα τριγμών τα είχα και εγώ τα οποία αυξήθηκαν ΠΟΛΥ με το χαμήλωμα του αυτοκινήτου...
Που οφείλονται?
Στο μεγάλο τετράγωνο μεταλλικό τελλάρο (σκελετός) συναρμολογημένος με βίδες. Επόμενο είναι με το οποιοδήποτε χτύπημα του αυτοκινήτου ή ακόμη και με απλό συντονισμό ή ταλάντωση ο σκελετός να στρεβλώνεται... Η στρέβλωση μεγάλωνει περισσότερο με το χρόνο ενώ οι κρυφές βίδες χάνουν και το δέσιμο τους...

Λύσεις...
1. Σφίξιμο βιδών (τουλάχιστον όσων φαίνονται...περίπου 4 βίδες είναι ορατές)
2. Συχνή λίπανση σημείων κίνησης της ηλιοροφής
3. Μην ανοίγετε την ηλιοροφή σε μεγάλες ταχύτητες. Ο δυνατός αέρας που δέχεται χαλάει την μορφή του σκελετού (αποτελέσμα? τριγμοί και στο κλείσιμο!)

Δυστυχώς η ηλιοροφή ΔΕΝ μπορεί να ανοιχτεί στην Ελλάδα... Είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και "μακάβριο" ... Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και μαεστρία...
Για το ίδιο λόγο η ηλιοροφή ΔΕΝ τοποθετείται και σαν αξεσουάρ...

Η μικρή ηλιοροφή που αναφέρθηκε παραπάνω έχει καταργηθεί .... υπάρχει μόνο σαν ανταλλακτικό....

Προσωπικά πήγα 2 φορές στην PEUGEOT για να τους πω τα προβλήματα τριγμών... Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του συνεργείου μου είπε να επέμβω μόνος με μονωτικά μπας και λύσω το πρόβλημα .... το οποίο θεωρούν δεδομένο .... Η PEUGEOT δεν επεμβαίνει στην ηλιοροφή για θέματα τριγμών... Φυσικά κατά την αγορά του 206 δεν αναφέρουν τίποτα... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Josef (Ιωσήφ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

107 1.0 & 307cc

Ένταξη: 10 Φεβ 2003
Τόπος: ΒΟΛΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 13:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, στο Βόλο πάντως ξέρουν να ανοίγουν ηλιοροφές και να τις επισκευάζουν. Και για 206 και για 306 που είναι μεγάλη μαγκιά, γιατί είναι ηλεκτροϋδραυλική. Περισσότερες πληροφορίες 24210-60850 και ζητάτε τον Δημήτρη ή τον Κώστα. Κάντε και καμιά βόλτα προς τα εδώ, έχουμε ωραία τσιπουράδικα.

Βάζω ζώνη, πατάω μίζα κι έφυγα...
Επιστροφή στην κορυφή
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

Ένταξη: 07 Ιούλ 2003
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 12:52:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά υπάρχει κανείς που να μην έχει πρόβλημα με την ηλιοροφή του. Ήθελα να βάλω ηλιοροφή στο μελλοντικό μου 206 1.6 XS, αλλά μετά από αυτά που διάβασα διστάζω αρκετά. Μήπως είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις αυτών που έχουν πρόβλημα; Δεν ξέρω τι να κάνω; Να τη βάλω;
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 13:07:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makis77 έγραψε:
Τελικά υπάρχει κανείς που να μην έχει πρόβλημα με την ηλιοροφή του. Ήθελα να βάλω ηλιοροφή στο μελλοντικό μου 206 1.6 XS, αλλά μετά από αυτά που διάβασα διστάζω αρκετά. Μήπως είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις αυτών που έχουν πρόβλημα; Δεν ξέρω τι να κάνω; Να τη βάλω;

Από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι όσα έχουν ηλιοροφή τρίζουν σίγουρα.Είναι γνωστό και αναπόφευκτο λόγω μεγάλης επιφάνειας και κακής μελέτης/στήριξης.Αν δεν σε ενοχλεί ο θόρυβος βάλε...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 19:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makis77 έγραψε:

Δεν ξέρω τι να κάνω; Να τη βάλω;

μην κάνεις το αστείο ... Evil ... άλλοι την πάτησαν και αναγκάστηκαν να το πουλήσουν ... Crying or Very sad Crying or Very sad ...

Εκτός αν δεν σε ενοχλούν οι θόρυβοι, οι τριγμοί πάνω από το κεφάλι σου .. οι οποίοι ενισχύονται δραματικά με τις μεταβολές θερμοκρασίας ... προς το κρύο Wink ...
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 19:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως παιδιά (άσχετα από το αν μιλάμε για το 206 ή για οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο) από όλους τους κατόχους αυτοκινήτων με ηλιοροφή που έχω γνωρίσει, έχω ακούσει μόνο άσχημα λόγια. Το μόνο καλό είναι αυτή αίσθηση του ουρανού πάνω από το κεφάλι σου (σ'αυτή την περίπτωση προτιμούσα το R. Garros). Άλλος προβλήματα τριγμών, άλλος προβλήματα στεγανότητας, άλλος προβλήματα μετά το κόψιμο της οροφής (σκουριές από κακοτεχνίες και τέτοια). Πριν παραγγείλω το αυτοκίνητο σκεφτόμουν κι εγώ την ηλιοροφή, αλλά ευτυχώς το πήρα έτσι. Και λέω ευτυχώς, γιατί προτιμάω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ακόμα και χωρίς τον ουρανό από πάνω του...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2003, 22:41:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ok, εμένα πείτε με τρελή κι αλλοπαρμένη, αλλά την ηλιοροφή μου δεν την αλλάζω...

Προσωπικά είχα κόλλημα και ήθελα οπωσδήποτε να πάρω το 206 μου με ηλιοροφή και δεν μου έφτανε αυτό... παρά ήθελα και το Quiksilver συγκεκριμένα, το οποίο φυσικά δε βγαίνει με ηλιοροφή εκτός αν το παραγγείλεις έτσι Rolling eyes

Που σημαίνει φυσικά μόνο ένα πράγμα... Οτι περίμενα 3,5 υπέεεεροχους Confused μήνες για να παραλάβω το μωρό μου, μόνο και μόνο από χτικιό! Shocked Razz

Τώρα, αν τρίζει?

Τρίζει Rolling eyes

Αν με νοιάζει τόσο ώστε να πω οτι θα άλλαζα γνώμη αν μπορούσα?

Ο Χ Ι Mr. Green

Κι αυτό γιατί πολύ απλά ναι, μου αρέσει παααααάρα πολύ η αίσθηση του ουρανού πάνω από το κεφάλι μου (σχόλια και αηδιούλες του στυλ "θέλεις να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα" μην ακούσωωω Twisted evil ) και προτιμώ να βάζω τη μουσικούλα που γουστάρω λίιιγο δυνατότερα... και να ξεχνάω τα τριξιματάκια!

Τώρα όλα αυτά βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη και τελικά το θέμα καταλήγει στο πόσο πολύ θέλεις κάτι και κατά πόσο είσαι διατεθημένος να συμβιβαστείς με κάποιες μικροενοχλήσεις προκειμένου να το απολαμβάνεις...

Αυτά Wink

smile... and life will pay u back!
...............
Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2003, 00:15:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντα άστους να λένε τους γκρινιάρηδες...

Ηλιοροφή σαν την πανοραμική του 206, θα βρουν μόνο στο πλησιέστερο... κάμπριο.
Άνοιξη-καλοκαίρι απόγευμα με αυτόν τον υπέροχο ελληνικό ουρανό να μπαίνει κυριολεκτικά στην καμπίνα του 206... ποιος δίνει σημασία σε τριξίματα! Smile

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης