PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207...Rallye/GT/RC... vs ...the world...!! "part 3"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 98, 99, 100  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2011, 21:08:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορει για τα δικα σου κριτηρια να μην χρειαζονται,αλλα για εμενα ειναι απαραιτητα κ τα 2.
ποιος ειναι τοσο ποντιος ωστε να ελευθερωσει πρωτα απο dp,κ να "φρακαρουν" τα καυσαερια απο το σπιραλ κ πισω κ να πει οτι ειναι οκ απο εξατμηση???γιαυτο ολος ο κοσμος αλλαζει πρωτα απο μεσαιο κ πισω,κ αφηνει dp το ιδιο,κ το αλλαζει αργοτερα,αλλιως ολοι θα αλλαζαν μονο dp κ θα γλυτωναν κ χρηματα κ θορυβο.
οσο για το ιντερκουλερ,δε νομιζω με ταριφοδηγηση κ 3000 στροφες σταθερα για 10κμ,με εξωτερικη θερμοκρασια 10 βαθμους,να ειναι φυσιλολογικο να εχει αερα εισαγωγης 27 το λιγοτερο?κ με ενα πατημα μιας δευτερας να πηγαινει 40 κ να λεμε οτι το ιντερκουλερ αρκει... Confused
οποτε καποια πραγματα,καποιοι τα βλεπουν διαφορετικα,γιαυτο κ βλεπεις κ αυτοκινητα,με τα ιδια πραγματα,ιδια προγραματα κτλ κτλ,κ εχουν μεγαλη διαφορα στο δρομο Wink
εσυ αν δε κανω λαθος τα εχεις αλλαξει,κ ας μην χρειαζοταν???
οταν θεωρησω οτι το αμαξι ειναι ετοιμο,κ φορεθουν καποια πραγματα που θελω ΕΓΩ να μπουν πανω,τοτε θα δεχομαι κ το καθε αποτελεσμα ως εχει.κ εννοειτε οτι θα του κανω κ μερικα πατηματα,για να δω τι κανει στην "κατηγορια" Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 10 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2011, 21:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
μπορει για τα δικα σου κριτηρια να μην χρειαζονται,αλλα για εμενα ειναι απαραιτητα κ τα 2.
ποιος ειναι τοσο ποντιος ωστε να ελευθερωσει πρωτα απο dp,κ να "φρακαρουν" τα καυσαερια απο το σπιραλ κ πισω κ να πει οτι ειναι οκ απο εξατμηση???γιαυτο ολος ο κοσμος αλλαζει πρωτα απο μεσαιο κ πισω,κ αφηνει dp το ιδιο,κ το αλλαζει αργοτερα,αλλιως ολοι θα αλλαζαν μονο dp κ θα γλυτωναν κ χρηματα κ θορυβο.
οσο για το ιντερκουλερ,δε νομιζω με ταριφοδηγηση κ 3000 στροφες σταθερα για 10κμ,με εξωτερικη θερμοκρασια 10 βαθμους,να ειναι φυσιλολογικο να εχει αερα εισαγωγης 27 το λιγοτερο?κ με ενα πατημα μιας δευτερας να πηγαινει 40 κ να λεμε οτι το ιντερκουλερ αρκει... Confused
οποτε καποια πραγματα,καποιοι τα βλεπουν διαφορετικα,γιαυτο κ βλεπεις κ αυτοκινητα,με τα ιδια πραγματα,ιδια προγραματα κτλ κτλ,κ εχουν μεγαλη διαφορα στο δρομο Wink
εσυ αν δε κανω λαθος τα εχεις αλλαξει,κ ας μην χρειαζοταν???
οταν θεωρησω οτι το αμαξι ειναι ετοιμο,κ φορεθουν καποια πραγματα που θελω ΕΓΩ να μπουν πανω,τοτε θα δεχομαι κ το καθε αποτελεσμα ως εχει.κ εννοειτε οτι θα του κανω κ μερικα πατηματα,για να δω τι κανει στην "κατηγορια" Wink

Το εχω αλλαξει εδω και 2 χρονια σχεδον.
Απλα μερικοι γνωστες αναφερουν πως δεν χρηζει αλλαγης το cooler μεχρι τα 200 ps για αυτο και το ανεφερα.

Ημουν και ειμαι της δικης σου φιλοσοφιας εχω δωσει αρκετα χρηματα στο αυτοκινητο για αυτο που ειναι + για να ειναι οσο το δυνατον πιο δυνατο για τα πραγματα που φοραει και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο μεχρι στιγμης οσο αφορα την αποδοση του.

Οταν το ετοιμασεις οπως θελεις υπαρχει διαθεσιμο για πατημα punto t-jet του κολλητου μου με φιλτρο,vl 36 180 ps.

Punto T-jet TD04.
Τuned by ΟVERLOAD & FIAT KAMMENOΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2011, 23:07:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εννοειτε,οταν το ετοιμασω θα κανουμε κανεναν χαβαλε κ με του κολητου κ με το δικο σου αν θες.απλα τωρα ετσι οπως ειναι,καθε φορα που παταω το γκαζι,ειναι κ 2 αυτοκινητα πιο αργο(στα 600μ),αποτο προηγουμενο πατημα,λογο θερμοκρασιων Crying or Very sad

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2011, 23:45:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
εννοειτε,οταν το ετοιμασω θα κανουμε κανεναν χαβαλε κ με του κολητου κ με το δικο σου αν θες.απλα τωρα ετσι οπως ειναι,καθε φορα που παταω το γκαζι,ειναι κ 2 αυτοκινητα πιο αργο(στα 600μ),αποτο προηγουμενο πατημα,λογο θερμοκρασιων Crying or Very sad

Oκ θα το κανονισουμε λοιπον. Wink

Punto T-jet TD04.
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Απρ 2011, 00:50:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελω και εγω να πατησω με ενα punto γιατι οσα abarth εχω πετυχει μου το παιζουν κινεζοι...Αντρεα με golf gt φπε πως πας???
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Απρ 2011, 02:44:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλεναδες μη το συνεχισετε περαιτερω για τα μεταξυ των πουντο σας...
τουλαχιστον οχι σε αυτο το τοπικ
Wink Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Απρ 2011, 16:28:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επιστροφη απο οινοη προς Αθηνα τρικαβαλος και μου κολλαει honda frv(νομιζω...).νομιζω πως ηταν δικβαλος..στις στροφες εννοειται πως χανομουν αλλα στις ευθειες κρατιοταν αρκετα καλα!οχι πως με κραταγε η πως ειχαμε μικρη διαφορα(η κολωνα ηταν θεμα δευτερολεπτων) αλλα περιμενα το χαος!μετα βγηκαμε εθνικη και αφου το εχω αφησει να περασει,τον πιεζω στα 160χλμ περιπου με 5η και το μακρυ γραναζι οπου κανει δεξια και μεχρι τα 210 δικα μου ειχα απομακρυνθει αρκετα παραπανω απο κολωνα...μετα πεφτω στα 120 και συνεχιζω κυριος το ταξιδι μου ενω αυτος συνεχιζε να παταει...
ξερει κανεις τι λενε τα frv;πρεπει παντως να ειναι πιο ελαφρια απ οτι δειχνουν!
πιστευω οτι σε 206 1600 ατμοσφαιρα και σε 207 ατμοσφαιρικο με τα 120 πρεπει να τους ριχνει...

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Απρ 2011, 16:56:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manaros έγραψε:
επιστροφη απο οινοη προς Αθηνα τρικαβαλος και μου κολλαει honda frv(νομιζω...).νομιζω πως ηταν δικβαλος..στις στροφες εννοειται πως χανομουν αλλα στις ευθειες κρατιοταν αρκετα καλα!οχι πως με κραταγε η πως ειχαμε μικρη διαφορα(η κολωνα ηταν θεμα δευτερολεπτων) αλλα περιμενα το χαος!μετα βγηκαμε εθνικη και αφου το εχω αφησει να περασει,τον πιεζω στα 160χλμ περιπου με 5η και το μακρυ γραναζι οπου κανει δεξια και μεχρι τα 210 δικα μου ειχα απομακρυνθει αρκετα παραπανω απο κολωνα...μετα πεφτω στα 120 και συνεχιζω κυριος το ταξιδι μου ενω αυτος συνεχιζε να παταει...
ξερει κανεις τι λενε τα frv;πρεπει παντως να ειναι πιο ελαφρια απ οτι δειχνουν!
πιστευω οτι σε 206 1600 ατμοσφαιρα και σε 207 ατμοσφαιρικο με τα 120 πρεπει να τους ριχνει...

1.8 140 αλογα , 1.500+ κιλα.
Wink

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Απρ 2011, 17:19:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:

1.8 140 αλογα , 1.500+ κιλα.
Wink

oxi ακριβως
αν ηταν απο ελλαδα το πιο πιθανο να ηταν αυτο
http://www.automotopress.gr/showmission.asp?ID=23&MID=10

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 18:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aνοιξα χτες το μεσημέρι με ένα Polo gti το καινούριο,μου κόλλαγε από πίσω και λέω ας κάνω ένα test να δω ποσο δυνατό μπορεί να είναι.Λοιπόν καταρχήν ήμουν με την κοπέλα μου και με το αμάξι ανοιχτό,μου κολλάει 2 φορες προφυλακτήρα πίσω,μέχρι εκείνη την στιγμή πήγαινα normal.Λέω για να δούμε ,βγάζω φλας για εθνική ανεβάζω παράθυρα,κατεβάζω τρίτη για να είμαι σε φάσμα 3200 στροφών,βγαίνουμε πατάμε, πολύ δυνατό το polo ,με περνάει χαλαρά πάνω στις repriz μου,ξανακοβουμε ,κάνουμε άλλη μια δοκιμη δεν είχε νόημα έφευγε πολύ μπροστά.Οποτε κόβω κατεβάζω παράθυρα και συνεχίζω παραλιακά την βόλτα μου. Very happy

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 20:48:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμεις τουλάχιστον όταν πίνουμε το τσαγάκι έχουμε την δυνατότητα να το κρυώσουμε Cool Laughing ενώ οι υπολοιποι τώρα το καλοκαίρι θα το πίνουν και θα λιώνουν μεσ τα κουβαδάκια τους Laughing Razz

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 22:05:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παλι πηγα να κυνηγησω ενα πολο απο τα καινουργια και φρικαρα
ηταν λιζινγκ αρα σιγουρα μαμα

παταει παταω κοβει παταω καταλαβαινει οτι παταω (ειμαι απο πισω)
ξαναπαταει και μου σκαει ενα ντουμανι στα μουτρα απο το κικνταουν λες και ανοιγα με ουνο με κ4 και μπεκ απο πρασινοκαπακο σιερα
ελεος!!!!
ξενερωσα τη ζωη μου αν ειναι μαμα αυτο το πραμα και σκαει τετοια ντουμανια σε αποτομο κικνταουν τοτε να χεσω τη γερμανικη τεχνολογια

εκτος αν ηταν κανα καλορυθμισμενο ρεβο απο τα καλα....

αποτεελεσμα δε βγηκε αφου ειχε κινηση αλλα δε μου ξεκολλαγε με τη καμια Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 22:08:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

ξαναπαταει και μου σκαει ενα ντουμανι στα μουτρα απο το κικνταουν λες και ανοιγα με ουνο με κ4 και μπεκ απο πρασινοκαπακο σιερα
ελεος!!!!
ξενερωσα τη ζωη μου αν ειναι μαμα αυτο το πραμα και σκαει τετοια ντουμανια σε αποτομο κικνταουν τοτε να χεσω τη γερμανικη τεχνολογια

αποτεελεσμα δε βγηκε αφου ειχε κινηση αλλα δε μου ξεκολλαγε με τη καμια Laughing

Shocked Δέν παίζει, έχω δεί κάμποσα μαμά 1.4 τsi dsg αλλά ντουμάνι με τίποτα! Κάποια πατάτα θα έπαιζε σίγουρα..
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 23:48:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
volvos έγραψε:

ελεος!!!!

Shocked Δέν παίζει, έχω δεί κάμποσα μαμά 1.4 τsi dsg αλλά ντουμάνι με τίποτα! Κάποια πατάτα θα έπαιζε σίγουρα..

ναι μαλλον εμεινε απο καυσιμο και αυτο Laughing Laughing

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 08:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο τυποσ πρεπει να ειχε 4η και να πατησε αποτομα και να κατεβασε κανα δυο ταχυτητες και εσκασε το πραμα... ισως να ειχε προγραμμα τι να πω Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 09:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάκη σε λάθος topic γράφεις Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 09:58:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ο τυποσ πρεπει να ειχε 4η και να πατησε αποτομα και να κατεβασε κανα δυο ταχυτητες και εσκασε το πραμα... ισως να ειχε προγραμμα τι να πω Crying or Very sad

Ισως να εφταιγε η ωραια ελληνικη βενζινη... Laughing

Παντως μαυρο ντουμανι εδω που τσεκαραμε διαφορα κατα καιρους Laughing , δεν εβγαζε σε full φορτιο ουτε Panda 4x4 cross... . Rolling eyes

Οποτε..., οντως κατι επαιξε. Wink

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 13:23:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μήπως απλά μόλις το είχε πάρει από την αντιπροσωπεία και το έκαιγε;
γιατί μου έχει τύχει και με ένα C3 που ακόμα είχε τα νάυλον στα καθίσματα και μόλις πάταγε γκάζι έβγαζε ντουμάνι από την εξάτμιση...

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
grpts (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

207gt '08

Ένταξη: 05 Σεπ 2008
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 13:54:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ντουμανι εχω δει κι εγω απο ενα ibiza dsg 7ari απο κατεβασμα γιατι το κυνηγουσα ,αλλα στο τελος τσαμπα το κατεβασμα που εκανε .. Laughing

puGTurismo ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 16:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

ελεος!!!!

Με τι αμαξι εσυ?

Punto T-jet TD04.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 98, 99, 100  Επόμενη
Σελίδα 99 από 100

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης