PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Superflex silentblocks
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 10:38:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Τι ακριβως εβαλες??
Φωτογραφια, κωδικο και τιμη μπορεις να μας πεις???

Παρήγγειλα από Peugeot Sport Γαλλίας τέσσερα σινεμπλόκ αλουμινίου για τον πίσω άξονα του 206 μου. Εδώ στην Ελλάδα ΔΕΝ υπήρχαν και έτσι τα πήρα μόνος μου.

Συνολικά μαζί με μεταφορικά κ.λ.π. έφτασαν τα 103 € και τα παρέλαβα σε μία εβδομάδα. Φωτό δεν έχω. Στο παραπάνω λινκ που έχω δώσει φαίνεται ξεκάθαρα τι λέω. Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 10:57:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν κανεις 2000χλμ θελω ριβιου για θορυβους και τριξιματα...τωρα ειναι ακομα καινουργια Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 11:57:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ύστερα από 8 μήνες που έχω τα εν λόγω σινεμπλοκ επάνω στο αυτοκίνητο, μπορω να πω, πως ψαχνω την αεροτομη στο δρομο, τα τριξιματα της εταζερας και των λοιπων εκει πισω μου εχουν σπασει απιστευτα νευρα και δεν μπορω να παω καπου ησυχα. Laughing

Γενικα, κοπανουν αρκετα και για την δουλεια που κανουν δεν αξιζουν να τα βαλετε επανω. Απλα το λεω μην μπλεξει κανενας και τα βαλει. Για βολταδικο αυτοκινητο δεν κανουν. Cool

Θα τα βγαλω αμεσα και θα τα αντικαταστησω με τα μαμισια και καλυτερα να πληρωσω 22αρες ραβδους για να βαλω πισω Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 12:59:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διακρινω μια "διαφοροποιηση" απο την πρωτη περιγραφη μολις τα ειχες βάλει Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 13:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ναι, απλα τωρα δεν παλευεται η κατασταση Cool Δεν στεκεται ανθρωπος μεσα στην καμπινα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 14:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι χαζο να πληρωσεις 22αρες και να μην εχεις επανω silent block της προκοπης... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 14:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τι προτεινεις ρε Στελιο ??? Confused Να αφησω επανω τα σινεμπλοκ αλουμινιου της Peugeot Sport και να διαλυσω το αμαξι απο την μεση και πισω ??? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 15:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν παθαινει τιποτα η καροτσα.
Αμα ηθελες να μην τριζει,ας μην επαιρνες γαλλικο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 16:24:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μ' αρεσει που ειμαστε "των ακρων".
δεν το χουν ολοι για αποκλειστικο τρακντει καρ ή αγωνιστικο το αμαξι τους
θα μου πεις τοτε τι τις θες τις 22 - αλλο αυτό...

το θεμα ειναι αν υπαρχει και κάτι "ενδιαμεσο", που προφανώς θα χάνει λιγο σε σχεη με το αλουμινενιο, αλλα θα ειναι λιγο καλύτερο απο το μαμα.

τεφλόν??
ή χειροποιητο αλουμινενιο με ενα κομματι λαστιχο αναμεσα?

εχω στα χερια μου ενα σετακι PS (του Τάσου ειναι) και λεγαμε οταν πάω καμμια βολτα απ τον Τόλη να του τα δειξω να μας πει τι αλλο μπορουμε να φτιάξουμε

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 17:53:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eμενα παντως εχει 160000χλμ και μια χαρα τη παλευει με τις 22αρες και τα μαμα συνεμπλοκ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 21:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια, αυτα ειναι πισο σινεμπλοκ?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120610541798&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

και

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290465054190&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

οχι τιποτα αλλα ειναι τοσο φτηνα (15Ε το ενα) που μπορουμε να τα αλλαζουμε σαν αναλοσημα καθε 1-2 χρονια... για να εχουμε τελοια αισθηση στον πισω αξονα χωρις τριξηματα και κενα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 00:20:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειπα οτι δεν δουλευει με τα μαμα σινεμπλοκ αλλα οταν εχεις ηδη κατι που ειναι σκαλες ανωτερο(ασχετα αν ειναι πιο "ειδικο"),θα το βγαλεις για να βαλεις κατι υποδυεστερο; Confused
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 00:55:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου το ενοχλει η βαβουθρα του ρε συ!
δηλαδη "σωνει και καλα να κανει σαν τενεκς το αμαξι"

καμμια ενδιαμεση λυση δεν υπαρχει?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 08:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε μλκα,δεν μιλαμε για μεταλλικα σινεμπλοκ,για σκληροτερα πολυουρεθανης μιλαμε...
Ποσο πιο σκληρα να ειναι δηλαδη;
Ειναι σαν να μου λες οτι αλλαξες την κατω βαση μηχανης με Powerflex και κοντευει να κοπει το αμαξι στην μεση...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 10:36:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστα...
σορρυ ρε μπερδευτηκα απο αυτα που μου εχει δωσει ο Τάσος που ειναι αλουμινενια Laughing Laughing Laughing Laughing

μα καλα τοσο πολυ βαβουρα περνανε τα πολυουρεθανης?

Νικο οποτε μπορεσουμε να συντονιστουμε θελω να με κανεις μια βολτα να δω για τι ποσοτητα βαβουρας μιλαμε.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 11:11:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια η powerflex, σαν την βαση σασμαν που βαζουμε, δεν βγαζει σινεμπλοκ για τον πισω αξονα. Τα δικα μου ειναι μεταλλικα, δηλαδη ακουμπαει σιδερο με σιδερο και λογικο ειναι να την ακουει το αυτοκινητο. Cool

Αν υπηρχε καποια πατεντα να δοκιμασουμε, ή κατι αλλο για να μειωθουν οι τριγμοι, πολυ ευχαριστως να το βλεπαμε Cool

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 11:14:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αααααααααα αρα σωστα καταλαβα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 12:24:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
ρε παιδια, αυτα ειναι πισο σινεμπλοκ?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120610541798&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

και

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290465054190&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

.

anybody? εστειλα και μυνημα στον μαστορα που εχει την αγγελια αλλα ουτε απαντησε...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2011, 23:45:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλωντας με Στελιο, οπως εγραψε και σε καποιο αλλο τοπικ, ενδεχεται το ΤΑΚ που ακουω πισω οταν περναω απο σαμαρι ή λακουβα να οφειλεται σε κενο που εχει δημιουργηθει στα σινεμπλοκ.

Και εγώ ερωτώ, είναι δυνατόν να φαγωθούν στα 20.000 χλμ ??? Μα απο τοτε που τα εβαλα, υστερα απο κανα 2-3000 χιλιομετρα αρχισε να κανει τον εν λογω θορυβο Confused

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2011, 04:39:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης