PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ελατήρια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 60, 61, 62  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 11:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ
ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ!
ευχαριστω Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 11:34:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mapa Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 15:29:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanks για τον χαρτη με το μαγαζι.. θα παω να το κοιταξω

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ! αν βγαλω αυτη τη στιγμη τον προφυλακτηρα μου και βαλω εναν μαμα και οδηγησει οποιος γουσταρετε το αμαξι μου δεν προκειται να πει κατι αρνητικο για την αναρτηση. εχει κατσει απιστευτα καλα στο αμαξι, και δεν το λεω μονο εγω (που εχω δοκιμασει 3-4 αναρτησεις στο αμαξι μου πανω) αλλα και ο νικος που στις στροφες τουλαχιστον το εχει και παει παντα με τα ορια.. το αμαξι εχει γινει τραινο ΧΩΡΙΣ να κοπαναει. ο συνδιασμος 3μιση cm eibach ή HR με bilstein Sprint (ΟΧΙ ΣΠΟΡΤ ΕΚΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΧΑΜΗΛΟΜΕΝΑ) ειναι πολυ καλος. εμενα με εχει ικανοποιήσει απολυτα. απο την αναρτηση μου δεν θελω κατι αλλο.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ δεν ειναι στην αναρτηση αλλα στο οτι αυτος ο προφυλακτηρας προφανεστατα δεν εχει φτιαχτει για χαμηλομενα 206 ΚΑΘΟΤΙ βγαινει μισο μετρο μπροστα απο την ροδα του αμαξιου.. οποτε προσπαθω να βρω μια λυση..

- ειτε τον βγαζω εντελος (ελα ομως που ειναι πανεμορφος και δεν μπορω να φανταστω το αμαξι μου με καποιον αλλο προφυλακτηρα)

- ειτε σκαω καμια 150αρα σε εναν καλο πολυεστερατχη που εχω να τον κοψει-σηκωσει 1μιση 2 εκατοστα

- ειτε βρισκο τροπο να σηκωσω το αμαξι μπροστα 1μιση 2 εκατοστα

.... οποτε το θεμα με την αναρτηση μου δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε ξανα και ξανα και να μου προτεινεται καθε μερα και αλλο σετ αναρτησης.. ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ .. το προβλημα ειναι αλου ΑΛΛΑ η μια λυση περιλαμβανει τα ελατηρια,...

ΥΓ. και μια τελευταια λυση.. ειτε παιρνω το αμαξι μου και παω Ισπανια ή Γερμανια και εκει δεν θα βρισκει στις κολολακουβες των φρομων.. Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 15:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
ΥΓ. και μια τελευταια λυση.. ειτε παιρνω το αμαξι μου και παω Ισπανια ή Γερμανια και εκει δεν θα βρισκει στις κολολακουβες των φρομων.. Laughing
μασάς Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 16:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα εργοστασιακά για το 206 1,6 16v 3θ είναι αυτά
Κώδικας:
5002.SW    ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤ      71,62 EUR

Για το 206 1,6 16v cc
Κώδικας:
500.2SX    ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤ      80,88 EUR
5002.P3    ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤ      64,43 EUR
5002.P4    ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤ      81,63 EUR
5002.PV    ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤ      107,10 EUR

Για το 206 2,0 16v cc
Κώδικας:
5002.SX    ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤ      80,88 EUR
5002.P3    ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤ      64,43 EUR

Για το 206 RC
Κώδικας:
5002.EA    ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤ      60,06 EUR

Για το 206 1,6 16v 3θ δίνει και τα
Κώδικας:
5002.SE    ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤ       78,76 EUR
5002.SF    ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤ       78,76 EUR
5002.SG    ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤ       78,76 EUR

Το μεσαίο (5002.SF) το δίνει σαν ΕΜ/ΠΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ AND ΕΠΙΠΕΔΟ XS και κάποτε στην αντιπροσωπεία της Λάρισας το πουλούσαν σαν χαμηλώματος και ήσουν στα 2-2,5 εκ. χαμήλωμα.

Γνώμη μου;

Εκτύπωσε τα και πήγαινε σε 2-3 αντιπροσωπείες εδώ Θεσσαλονίκη, ή και στον Ντίνο ακόμα, να δεις ποιά έχουν ετοιμοπαράδοτα και να τα βάλεις δίπλα δίπλα σε σύγκριση με το ελατήριο που έχεις να δεις ποιο σε συμφέρει να τελειώνεις Rolling eyes

Υπ' όψιν, οι τιμές είναι για ζευγάρι ελατηρίων, τελικές με ΦΠΑ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 16:38:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πω πω ρε φουστη μου
μπερδεμα το κανατε

αλιεν αγορι μου τι αμορτισερ εχεις? εισαι ευχαριστημενος? αυτα τα κρατας και ψαχνεις δηλαδη ελατηρια?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 16:42:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
πω πω ρε φουστη μου
μπερδεμα το κανατε

αλιεν αγορι μου τι αμορτισερ εχεις? εισαι ευχαριστημενος? αυτα τα κρατας και ψαχνεις δηλαδη ελατηρια?
Ψάχνει να βάλει κάτι άλλο σε ελατήριο για να σηκώσει 1-1,5-2 πόντους.

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 16:44:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με εστειλες τωρα σοβαρα.. Surprised

επιτελους μου δινεις μια σωστη και χρησημη απαντηση για το προβλημα μου και δεν μου λες "πανε παρε μια κοιλοβερ" οπως κανεις απο προχτες Laughing

αυτο το 5002.SF δεν εχω καταλαβει σαν τι τα δινει η πεζο.. οπως και τα αλλα 2 που λες "δινει και αυτα" το SE και SG...

στην λαρισα ποιου το πουλουσαν για χαμηλομα? η πεζο? απλος θελω να ειμαι σιγουρος οτι κατι τετοιο ισχυει και οτι θα χαμηλώσω 202,5 μαξ , μην παω να σκασω 80 ευρω και ειτε ειμαι μαμα χαμηλωμα (ξενερωμααα) ειτε πεσω στα 5 και γδερνω τον δρομο με τον προφυλακτηρα..

χωρις να θελω να προσβαλω τις γνωσεις σου περι του θεματος ειμαστε σιγουροι γιαυτο?

ΥΓ. καλα ρε μαλ**α! προχτες που σε ρωτουσα πως θα γινει να χαμηλώσω μονο 2 cm και ψαχναμε μαζι στην ΗR ελατηρια για 2cm γιατι δεν μου ειπες γιαυτα?? και με ασηνες να πεδευομαι και μου ελεγες για κοιλοβερ Rolling eyes

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 16:47:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου είπε, για να είσαι σίγουρος θα τα συγκρίνεις με τα τωρινά σου...

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 16:47:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
πω πω ρε φουστη μου
μπερδεμα το κανατε

ρε παναγη... μετα οταν λεω οτι χωρις να διαβαζεται τι λεει ο αλλος κραζεται και προτεινεται λυσεις... Confused

->

Παράθεση:
"Εχω ενα προβλημα με το χαμηλομα μου που προσπαθω να λύσω εδω και κανα 2μηνο αλλα δεν βλεπω λυση...

το αμαξι (206cc) το εχω χαμηλομένο με ελατηρια ΗR 3,5cm και αμορτισερ bilstein sprint. το Θεμα ειναι οτι αντι για 3,5 εκ εχει κατσει λιγο παραπάνω ~4+

Επειδη φοράω ομως bodykit και ο μπροστα προφυλακτηρας (vision kit Της ΜΤΚ λοοκ αλlα 406) βγαινει αρκετα προς τα εξω απο το αμαξομα , το αποτελεσμα στην παραμικρη λακουβα του δρομου να ακουμπαει ο προφυλακτηρας στο οδοστρωμα και να τριβεται ραγιζει σπαει... ον εχω επιδιορθώσει 1 φορα ηδη και θα χρειαστει και δευτερη ετσι οπως παει.. Sad

Προσπαθω να βρω μια λυση σε αυτο το προβλημα γιατι δεν μπορω πραγματικα να αδηγησω το αμαξι μου, ολο και καπου θα βρει ο προφυλακτηρας κατω και θα ραγιζει η καρδια μου ακουγοντας τον να τριβεται..

Η λυση που θελω ειναι να σηκωσω λιγο την μουρη, αντι για 4cm να χαμηλώσει πχ 2"

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 16:53:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
αυτο το 5002.SF δεν εχω καταλαβει σαν τι τα δινει η πεζο.. οπως και τα αλλα 2 που λες "δινει και αυτα" το SE και SG...
Όταν δεν βάζεις αριθμό πλαισίου σου βγάζει συνήθως όλες τις επιλογές υπάρχουν στον τύπο αμαξώματος (3θ, 5θ, cc) και στα κυβικά που θα δηλώσεις (1,4 1,6 2,0).
AlienHack έγραψε:
στην λαρισα ποιου το πουλουσαν για χαμηλομα? η πεζο? απλος θελω να ειμαι σιγουρος οτι κατι τετοιο ισχυει και οτι θα χαμηλώσω 202,5 μαξ , μην παω να σκασω 80 ευρω και ειτε ειμαι μαμα χαμηλωμα (ξενερωμααα) ειτε πεσω στα 5 και γδερνω τον δρομο με τον προφυλακτηρα..

χωρις να θελω να προσβαλω τις γνωσεις σου περι του θεματος ειμαστε σιγουροι γιαυτο?
Τα πουλούσε η ίδια αντιπροσωπεία στη Λάρισα όπως σου ανέφερα αλλά από την βιασύνη σου να απαντήσεις, το προσπέρασες. Στα 5 δε πέφτεις με τίποτα.
AlienHack έγραψε:
ΥΓ. καλα ρε μαλ**α! προχτες που σε ρωτουσα πως θα γινει να χαμηλώσω μονο 2 cm και ψαχναμε μαζι στην ΗR ελατηρια για 2cm γιατι δεν μου ειπες γιαυτα?? και με ασηνες να πεδευομαι και μου ελεγες για κοιλοβερ Rolling eyes
Γιατί προσπαθώ να σε πείσω όπως έπεισες τον εαυτό σου μόλις έβαλες 14άρια και είδες το χάος σε επιδόσεις και συμπεριφορά, έτσι θα κάνεις όταν πάρεις και μια coilover της προκοπής.

Στα 2 cm σίγουρα, χαμηλώνουν τα ελατήρια του RC.

ΑΝ έχει κανας silo ή Ghost Dog τα εργοστασιακά τους, τα τσιμπάς και τα δοκιμάζεις...

Επίσης, αυτό που είπα, επειδή ΔΕΝ το κατάλαβες, πριν πάς και σκάσεις τα 80, να τα βάλεις πάνω στο πάγκο εκει στην αντιπροσωπεία και να τα δεις με το μάτι ποιό κάθεται στο ύψος που θες. Τα ελατήρια, ΣΚΕΤΑ.

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 16:56:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Σου είπε, για να είσαι σίγουρος θα τα συγκρίνεις με τα τωρινά σου...

ναι λογικο αυτο που λετε αλλα καθε ελατηριο συμπιέζεται το ιδιο? δηλαδη αν ασυμπιεστα πανω στο τραπεζι του σπιτιου μου εχουν διαφορα 2cm τοτε και συμπιεσμενα τοσο θα εχουν? την μιση? μηπως το ενα ειναι ποιο μαλακο και κατσει περισσοτερο και ερθει στα ιδια με το αλλο? αυτα δεν ξερω..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 17:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ Αλεξ (αν δεν το χεις καταλάβει ακομα) ο λογος που σου μιλάω για στενοπιατελη ειναι οτι ειναι ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΥΨΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ
=
οπως δουλευει τερμα πάνω (=μαμα υψος) ετσι (σχεδόν*) δουλευει και τερμα κάτω = μπορεις να ρυθμίσεις το υψος σε οποιο σημειο γουσταρεις
ειτε 2κατω απο μαμα
ειτε 5 κατω
ειτε 3,145789762κατω
ΑΝΤΙ να πειραματιζεσαι και να ψαχνεσαι με πιο ελατηριο θα μπορεσεις να σηκώσεις 1ποντο πάνω το αμαξι
επισης το γεγονός οτι μπορεις να ρυθμίσεις την επαναφορα κατα βουληση και ορεξη (αναλογα με το που θα κινηθείς καποια μέρα ή για καποιο διαστημα) μπορείς ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ (και χωρις μηχανικο / αναβατόριο κλπ κλπ) να το κανεις πιο άνετο ή πιο στριφτερο σε κυριολεκτικα 2λεπτά.
τοσο απλά.

εν πάση περιπτωση, αφου δεν θες να αλλαξεις, μην αλλάξεις.

βαλε καμμια αγγελία για ελατηρια χαμηλώματος 3ποντα απο 2λιτρο για δοκιμη και αν σου κανουν τα αγοραζεις.

εναλλακτικα, σε καποιον αμορτισερα (με @@ και ορεξη) μετρας τα ελατηρια που εχεις τωρα και κοιτατε απο καταλόγους τι αλλο υπαρχει με τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα λιγο μεγαλήτερο μήκος, ή ιδιο μηκος λιγο πιο σκληρα

τα συμβατικα (φαρδια) ελατηρια χαμηλώματος (επειδη ειναι λιγες σχετικα λιμπρες) προφορτιζονται απο το βάρος του αυτοκινήτου και η "τελική" σκληροτητά τους οπως και το χαμηλώμα που θα δωσουν (και μαζι η συμπεριφορά τους) εξαρταται αμεσα απο το βαρος του αυτοκινητου.

πάντως αν δεν θες αλλαξεις αμορτισερ, το πιο σοβαρο (αλλα και ακριβό) που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις ρυθμιζόμενα πιατελα (σπειρωματα +πιατελα οπως αυτα) στα δικα σου αμορτισερ ("φοριουνται" στα αμορτισερ - ετσι ειναι τα PS routier) και να πάρεις αντιστοιχα ελατηρια στενα και να το φερεις στο υψος επακριβως που θες.

αλλιώς πας λιγο "ψαχτα" και με δοκιμες

να φτιαχτουν πιατελα για φαρδια ελατηρια (πχ για τα υπαρχοντα δικα σου ελατηρια) νομιζω οτι ειναι λιγο περιεργο μιας και στις ακρες τους τα ελατηρια σου δεν ειναι ισια στο τελειώμα τους σαν τα στενα αλλα "εξεχουν" και θα πρεπει το πιατελο που θα φτιαχνει να εχει αντιστοιχη εσοχη.

επισης το να κοψεις τα πιατελα και να τα κολλήσεις πιο πάνω θα ειναι καμποσο καταστροφικο για τα λαδια των αμορτισερ μιας και χρειαστεί τροχός και ηλεκτρο-ή~οτι~αλλο-κολληση = θα πυρωσουν τα πάντα και θα θελουν επισκευή (τουλαχιστον εγω δεν θα εδαζα μετα πάνω στο αμαξι χωρις ανακατασκευη) αλλα και πάλι θα ξεφυγει το κοστος...

*οκ τερμα κατω μειωνεται η διαδρομή, αλλα το "τερμα" κατω μιας στενοπιατελης ειναι πολυυυυ πιο κατω απο την λογικη...οποτε δεν μας ενδιαφερει

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 17:11:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάνθο, αν δεν το κατάλαβες, ο Alien προσπαθεί να βάψει αυγά με πορδές (αμαρτία και μέρες που είναι)...

Τζάμπα σάλιο... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 17:18:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το χω καταλαβει Laughing (χωρις παρεξηγηση Αλεξ) , γι αυτο και του το γραφω τοσο αναλυτικα μπας και μπορεσει καποια στιγμη να κατανοησει αυτο που του λεμε (ε το διαβαζουν και κανας δυο ακομα και ενημερωνονται κλπ κλπ) Wink Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 17:20:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H τιμη ρυθμιζομενης που λες Μανθο ποια ειναι βασικα?
Η ακομα και μεταχειρισμενης σε καλη ομως κατασταση?
Στα 700 περιπου?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 17:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
H τιμη ρυθμιζομενης που λες Μανθο ποια ειναι βασικα?
Η ακομα και μεταχειρισμενης σε καλη ομως κατασταση?
Στα 700 περιπου?
Το έχουμε πει ίσα με 550 φορές.

Όσο κάνει και η ανάρτηση σε ευρώ δηλαδή.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 17:26:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λεπτομερειες περι στενοπιατελων στο αλλο τοπικ
(οπου ειναι ηδη γραμμενα βασικα)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 17:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστα μανθο αυτα που λες... και τα περισοτερα τα ηξερα σαν λυσεις αλλα το θεμα ειναι οτι εχω δωσει τοσα λεφτα και εχω φτιαξει μια αναρτηση που καραγουσταρω και εχω ενα κολοπροβλημα με τον προφυλακτηρα που με κανει να προσπαθω να βρω την ποιο οικονομικη λυση.

Αν ειναι για τον προφυλακτηρα να δωσα αλλα 600 ευρω για καινυρια αναρτηση για να αντικαταστησω μια υπαρχουσα που με αφηνει και απολυτα ικανοποιημενο... ε τι να πω... δεν ξερω... μου φαινεται υπερβολικο..

στην ουσια οντως ψαχνω να βρω μια φτηνη λυση για να το σηκωσω 1-2 ποντους..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 17:35:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε 20.000 χλμ το πολύ θα χρειαστείς και ανάρτηση με τις κλασμένες μπουκάλες που έμπλεξες... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 60, 61, 62  Επόμενη
Σελίδα 56 από 62

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης