PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τοποθέτηση Δοχείου Αναθυμιάσεων σε peugeot 207 GT/RC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30, 31, 32  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 01:39:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και αυτό γίνεται, αλλα για πιο λόγο να παιδεύεσαι με 19ριδες σωλήνες, αν στο τελος καταλήγεις σε 15?
Τα βάζεις όλα 15... όπως ο Κώστας (power).

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 08:57:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Και αυτό γίνεται, αλλα για πιο λόγο να παιδεύεσαι με 19ριδες σωλήνες, αν στο τελος καταλήγεις σε 15?

για να μην κόψεις τον μαμα...και για να μπει καλυτερα πανω στο μοτερ σφήνα
τουλάχιστον το δικό μου το μαμα εκει πανω ειναι άθλιο...χάνει
μακαρι να μπαινε και το 15 πανω στο μοτερ να τελείωνε το θέμα...τέτοιο μεγάλο σωλήνα δεν έχουν τα evo sti και έχουμε εμείς
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 10:46:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
...τέτοιο μεγάλο σωλήνα δεν έχουν τα evo sti και έχουμε εμείς

X2 Razz
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 11:34:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
makis106 έγραψε:

για να μην κόψεις τον μαμα...και για να μπει καλυτερα πανω στο μοτερ σφήνα
τουλάχιστον το δικό μου το μαμα εκει πανω ειναι άθλιο...χάνει
μακαρι να μπαινε και το 15 πανω στο μοτερ να τελείωνε το θέμα...τέτοιο μεγάλο σωλήνα δεν έχουν τα evo sti και έχουμε εμείς

Μα ούτε ο Κώστας έκοψε το μαμα.
Για το σημείο πάνω το μοτερ και μένα το ίδιο, χάλια το είχε κάνει, πολλή χαλαρή συναρμογή.
Μπορει να βάλει ένα κομμάτι 19άρι πάνω στην κεφαλή, και να το συνδέσει με κάποιο τρόπο μετα με 15. πχ με τη συστολή που έδωσες παραπάνω αλλα να συνεχίσει με 15.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Απρ 2011, 22:34:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με βάλατε σε έξοδα παλιοκουφάλες Laughing
αγόρασα αυτό το δοχειάκι μέσα στην βδομάδα θα το έχω λογικά:-D
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350164523685

p.s.να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί στο τελευταίο μου ποστ(προηγούμενη σελίδα )είπα πατάτα Embarassed
η βαλβίδα αναθυμιάσεων δεν ψεκάζει βενζίνη ,τραβάει τις αναθυμιάσεις από τις επιστροφές κ εμπλουτίζει ελαφρώς το μείγμα με αυτές τις αναθυμιάσεις.

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Απρ 2011, 15:55:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
με βάλατε σε έξοδα παλιοκουφάλες Laughing
αγόρασα αυτό το δοχειάκι μέσα στην βδομάδα θα το έχω λογικά:-D
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350164523685

Τελικά ο νονός σου έφερε λαμπάδα με δοχείο ε! Laughing
Μια χαρά Γιάννη, ίδιο με το δικό μου, κ βλέπω οτι έχει και τις δύο διαμέτρους στομίων (9, 15). πιστεύω θα σφίξουν απ'αυθείας πάνω του οι 19ριδες σωλήνες σου!

giannis27 έγραψε:

p.s.να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί στο τελευταίο μου ποστ(προηγούμενη σελίδα )είπα πατάτα Embarassed
η βαλβίδα αναθυμιάσεων δεν ψεκάζει βενζίνη ,τραβάει τις αναθυμιάσεις από τις επιστροφές κ εμπλουτίζει ελαφρώς το μείγμα με αυτές τις αναθυμιάσεις.

Thumb Left

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Απρ 2011, 21:11:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέτοιο έβαλα κι εγώ στο δικό μου, μόνο σε κοκκινάκι!

Μισό λεπτό να βρω το φωτοσύνδεσμο...

Πώς σας φαίνεται η θερμοασπιδούλα μου για τη φιλτροχοάνη; Καλή ε ε ε;
Μόνος μου την έφτιαξα (μόνο που δεν φαίνεται γιατί είναι κάτω από τη φιλτροχοάνη)! Very happy

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Απρ 2011, 21:47:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μωρέ τι μοσχαροχοάνη είναι αυτή Shocked πως την χώρεσες εκεί μέσα?

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Απρ 2011, 23:02:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάθεται καλά στη μοσχαροτουρμπίνα Γιάννη μου, αλλά όχι εξίσου καλά στην εργοστασιακή.

Στις εργοστασιακές υπάρχει ένα θεματάκι γιατί η εισαγωγή τους
βγαίνει λίγο πιο κάτω από ότι στη μεγάλη και χτυπάνε πάνω στη μπαταρία.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 11:52:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίο μηχανοστάσιο Στέλιο, δείχνει πολύ πιό άγριο τώρα. Very happy

Στήν επάνω σωλήνα των αναθυμιάσεων που πάει πρός το δοχείο φαίνεται σάν να ΄τσακίζει΄ ή είναι λόγω φωτό;

Βλέπω άλλαξες και σουλήνα από την τουρμπίνα πρός cooler; Exclamation

Ωραία θερμοασπίδα..φαίνεται ξεκάθαρα!
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 20:56:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε πιστευω να απαντησεις στελιο,αλλιως αλλαζω προγραμματιστη... Evil
ηδη εχεις δειξει παααρα πολλα,κ χρησιμοποιουνται πολλα "αξεσουαρ" απο τα project μας,ειτε απο του 1ου σταδιου,ειτε απο τα Β.Τ.
εξαλου το τοπικ λεει για δοχειο αναθυμιασεων,οποτε οι αλλες ερωτησεις ειναι οφ τοπου κ χρονου Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Απρ 2011, 21:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
δε πιστευω να απαντησεις στελιο,αλλιως αλλαζω προγραμματιστη... Evil
ηδη εχεις δειξει παααρα πολλα,κ χρησιμοποιουνται πολλα "αξεσουαρ" απο τα project μας,ειτε απο του 1ου σταδιου,ειτε απο τα Β.Τ.
εξαλου το τοπικ λεει για δοχειο αναθυμιασεων,οποτε οι αλλες ερωτησεις ειναι οφ τοπου κ χρονου Wink

Laughing Καλό, αυτό πήγαινε για την ερώτηση μου άν άλλαξε σωλήνα στο cooler;
Δέν χρειάζεται να απαντήσει..ρητορική η ερώτησης, καταλαβαίνω γιατί την άλλαξε! Wink

Άν αλλάξεις προγραμματιστή πού θα πάς βρέ συ; Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2011, 09:02:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από πολλή σκέψη έβαλα το δοχείο αναθυμιάσεων πίσω από τη μπαταρία γιατί υπάρχει έτοιμη υποδοχή για να δεθεί εκεί. Μια βίδα και ένα tie-wrap και δεν κουνιέται καθόλου!

Έτσι με την προσθήκη σωληνώσεων μπορεί να γυρίσει γρήγορα και εύκολα.
Η σωλήνα που φεύγει από το ψευτοκάπακο είναι 19mm, σύμφωνα με τις οδηγίες του Android και μετατρέπεται σε 15mm λίγο πριν μπει στο δοχείο αναθυμιάσεων.
Πράγματι είναι λίγο στενό το σημείο για να περάσει 19άρα σωλήνα, αλλά τα καταφέρνει χωρίς να τσακίζει (αν και είναι έτοιμη).

Η άλλη επιστρέφει στη φιλτροχοάνη και ελπίζω να βάλω σύντομα τον μαστό για να πέσει κατευθείαν στο λαιμό της, όπως γίνεται με το εργοστασιακό σύστημα.
Γιατί σε μεγάλα ταξίδια μυρίζει λαδίλα στο μηχανοστάσιο και δεν μου αρέσει πολύ αυτό.

Πριν, χωρίς τις πίσω αναθυμιάσεις ταπωμένες, δεν υπήρχε καθόλου μυρωδιά λαδίλας παρότι οι μπροστινές αναθυμιάσεις ήταν ελεύθερες και στο ίδιο σημείο (δίπλα στη χοάνη). Τώρα όμως είναι η μοναδική διέξοδος και παρότι υπάρχει το catch tank, η μυρωδιά παραμένει.

Νιόνιο έχω κι άλλες σέξι ασπίδες!

Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 05 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Απρ 2011, 09:29:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα και από μένα,
μετά απο καιρό βρήκα χρόνο κ έβαλα κ εγω το δοχείο αναθυμιάσεων μπροστά από την μπαταρία κάτω απο την εργοστασιακή σκούπα..(δεν έβγαλα φώτο να ανεβάσω). Απλά ξεκούμπωσά τις μπροστά αναθυμιάσεις και μου έκανε εντύπωση οτι δεν έβγαζε καθόλου καπνίλα τιποτα βεβαία λάδια υπήρχαν..Επίσης να πω ότι τις πισω αριστερά αναθυμιάσεις δεν τις τάπωσα ακόμα..
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούν 2011, 15:37:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιζει μεγαλο ρολο να γυρναει η επιστροφη πανω στην αγελαδα? Δλδ μπορω να συνδεσω το δοχειο με το καπακι και η εξοδος του να πηγαινει σε ενα φιλτρακι ανατηθυμιασεων? Ταπωνοντας φυσικα την αγελαδα
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούν 2011, 15:56:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Παιζει μεγαλο ρολο να γυρναει η επιστροφη πανω στην αγελαδα? Δλδ μπορω να συνδεσω το δοχειο με το καπακι και η εξοδος του να πηγαινει σε ενα φιλτρακι ανατηθυμιασεων? Ταπωνοντας φυσικα την αγελαδα

εκτος του οτι μυριζει κ καπνιζει...οχι κατι ιδιαιτερο
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούν 2011, 18:18:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Gotcha έγραψε:

εκτος του οτι μυριζει κ καπνιζει...οχι κατι ιδιαιτερο

Εκτός απο αυτο που είπε ο Γιώργος που είναι βασικό, θεωρητικά (δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να ισχύουν όλα αυτά) υποτίθεται ότι είναι καλό να είναι συνδεμένες οι αναθυμιάσεις πάνω στην εισαγωγή, για να υπάρχει υποπίεση στο εσωτερικό του κινητήρα.
Αυτό βοηθάει στο να μην υπάρχουν διαρροές λαδιού απο τσιμούχες, ενώ βοηθάει και στην συγκράτηση κατανάλωσης λαδιού, αφού συγκρατεί το λάδι απ το να περάσει απο τα ελατήρια στο θάλαμο καύσης.
Επίσης ένα ανοιχτό σύστημα, μπορεί να προκαλεί είσοδο υγρασίας στον κινητήρα.
Μπορεί να ισχύουν όλα, μερικά ή τίποτα απο αυτά, όλα πάντως έχουν μια βάση Exclamation

Edit: Το μόνο θετικό που βρίσκω στο να μην ρίξεις τις αναθυμιάσεις στην εισαγωγή, είναι το ότι δεν την τροφοδοτείς με ζεστό, ακάθαρτο αέρα, και λάδια φυσικά, τα οποία όμως συγκρατούνται απο το δοχείο.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούν 2011, 22:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλησα με salex και μου πε πως καλυτερα να τις ριξω παλι στην αγελαδα, επομενως αυτο θα κανω
Επιστροφή στην κορυφή
axilleas91 (Αχιλλέας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 23 Απρ 2011
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούν 2011, 09:37:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καλησπερα.. απορια ασχετου! Δηλαδη οσοι δεν εχουν δοχειο αναθυμιασεων(ειναι μαμα δηλαδη) ολα αυτα τα λαδια που ερχονται απ τις αναθυμιασεις πανε στην αγελαδα εισαγωγης και μπαινουν στην τουρμπινα , ιντερκουλερ και λοιπα.. ??? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούν 2011, 11:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

axilleas91 έγραψε:
Παιδια καλησπερα.. απορια ασχετου! Δηλαδη οσοι δεν εχουν δοχειο αναθυμιασεων(ειναι μαμα δηλαδη) ολα αυτα τα λαδια που ερχονται απ τις αναθυμιασεις πανε στην αγελαδα εισαγωγης και μπαινουν στην τουρμπινα , ιντερκουλερ και λοιπα.. ??? Confused
Nod Nod

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30, 31, 32  Επόμενη
Σελίδα 5 από 32

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης