PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207...Rallye/GT/RC... vs ...the world...!! "part 3"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 97, 98, 99, 100  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2011, 14:13:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο ΚΑΦΤΗΣ
ελεος ρεεεεεεεεεεεε
αχαχαχαχαχ

Octane έγραψε:
Α,καπακι ξαναπερασα απο λεσχη (01:00) αλλα ειχατε φυγει.

...καταλαβα δεν ειχε βραδυνη διασκεδαση...χαχαχα... η απλα εισαι πολυ γρηγορος?
αμα μου χες πει οτι θα ξαναπερασεις θα καθομασταν...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2011, 15:10:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

andreaspunto έγραψε:

Ωραιο πατημα και προπαντων με ασφαλεια!! Rolling eyes

Ποιο πατημα?!?

Στο εσακι ημασταν μονοι μας (τα υπολοιπα αυτοκινητα ηταν τουλαχιστον 500μ πισω...) , οποτε στη χειροτερη να γινοταν μονο το δικο μου τροπετο.

Α ρε Αντρεα , αντι να κοιτας τα δικα σας κολπα... , ψαχνεις να κρινεις ο,τι κ οπως κινειται , ωστε εν τελει -με καποιον τροπο- να θεωρηθουν κ σωστα/ασφαλη κλπ ... Rolling eyes

Συγγνωμη που ετρεξα μονος μου , σε αδειο δρομο , αντι να πηγαινω στα 30cm Laughing με τον διπλανο κ στα αλλα 30 να περνανε οι υπολοιποι αναποδα Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2011, 15:14:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ο ΚΑΦΤΗΣ
ελεος ρεεεεεεεεεεεε
αχαχαχαχαχ

Octane έγραψε:
Α,καπακι ξαναπερασα απο λεσχη (01:00) αλλα ειχατε φυγει.

...καταλαβα δεν ειχε βραδυνη διασκεδαση...χαχαχα... η απλα εισαι πολυ γρηγορος?
αμα μου χες πει οτι θα ξαναπερασεις θα καθομασταν...

Ποιος καφτης?!? Laughing
Με ρεζερβα ξεκινησα , με ρεζερβα γυρισα... Razz

Μλκια που δεν το σκεφτηκα πιο πριν (φευγοντας πχ) , αλλα υπεθεσα πως ηταν ηδη αργα κ δεν ηθελα διαφορετικη αντιμετωπιση απο τους υπολοιπους , επειδη εχω citroen κ ειμαι κ λιγο πιο ομορφος/εξυπνος/γρηγορος/μετριοφρων απο τους υπολοιπους Laughing Laughing Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2011, 15:57:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οτι να ναι...

υ.γ. γραφτω σωστα τουλαχιστον...
"ειμαι εσυ, αλλα εισαι κι εγω..."
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2011, 17:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως φαίνεται ο άνθρωπος που πετάει στα σύννεφα βρε παιδί μου!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2011, 18:59:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
στα 30cm Laughing με τον διπλανο κ στα αλλα 30
Όχι, δεν είμαι Αθήνα Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 10 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2011, 21:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
andreaspunto έγραψε:

Ωραιο πατημα και προπαντων με ασφαλεια!! Rolling eyes

Ποιο πατημα?!?

Στο εσακι ημασταν μονοι μας (τα υπολοιπα αυτοκινητα ηταν τουλαχιστον 500μ πισω...) , οποτε στη χειροτερη να γινοταν μονο το δικο μου τροπετο.

Α ρε Αντρεα , αντι να κοιτας τα δικα σας κολπα... , ψαχνεις να κρινεις ο,τι κ οπως κινειται , ωστε εν τελει -με καποιον τροπο- να θεωρηθουν κ σωστα/ασφαλη κλπ ... Rolling eyes

Συγγνωμη που ετρεξα μονος μου , σε αδειο δρομο , αντι να πηγαινω στα 30cm Laughing με τον διπλανο κ στα αλλα 30 να περνανε οι υπολοιποι αναποδα Laughing

Τελος παντων θα χαρω να τα πουμε απο κοντα και να ανταλλαξουμε αποψεις. Wink

Punto T-jet TD04.
Τuned by ΟVERLOAD & FIAT KAMMENOΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2011, 16:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cleaned. Παραμείνετε on topic, δηλαδή "207 vs the world".

Εκ της MOD team,
SnakeMJK

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2011, 18:42:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

project έγραψε:

SnakeMJK wrote:

-αφού είστε το ίδιο παρεάκι, γιατί δεν πάτε για έναν καφέ να πείτε τις μλκιες μεταξύ σας κ μας τα κάνετε μπαλόνια εδώ μέσα;

Thumbs Up

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2011, 18:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα συμπληρωσω εγω οτι αν θελει ο Γρηγόρης (προτζεκτ) να παρουσιασει το αμαξι του (ή και καποιος αλλο το αμαξι του Γρηγορη ή καποιο αλλο αμαξι - χωρις αμεση διαφημιση του τυπου "πηγαιντε στον Τάδε μηχανικό τα κανει τουμπανα" κλπ κλπ), ας το κανει στο σχετικο τοπικ

παρακαλω χωρις φωτογραφιες μιας και το περιοδικο ειναι σε κυκλοφορια αυτες τις μερες

εδω δεν εχει καμμία δουλεια γι αυτο και τα σχετικα ποστ πηραν πόδι απ τον Ζηση...μιας και δεν ειχαν και τιποτα ουσιωδες γραμμενο, πλην του να δουμε στο παουερ την σχετικη παρουσιαση.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 18:43:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μιας το δικο μου καιει λιγο παραπανω κ η βενζινη εχει φτασει στα υψη,συν του οτι η κατηγορια πλεον εδω γυρω ειναι περιορισμενη(με τα πιο γρηγορα της "κατηγοριας"πατησαμε κ μας βγηκε το ονομα),χθες πηρα το αμαξι του αδερφου να κανω κανενα νταλαβερι Laughing
οποτε κ πατησα με ιμπιζα κουπρα 1.4 DSG,που το συγκεκριμενο παει παααρα πολυ καλα.τελευταια φορα ειχε ανοιξει με 106 σφυρηλατο με κεντ πτ52 με αποτελεσμα να ειναι μαζι,κ στις 5ες να φευγει το κουπρα Twisted evil
εγιναν πολλα πατηματα,απο 1ες ρολ,απο 2ες ρολ,ακομα κ απο 3ες Laughing
το αποτελεσμα ηταν συνεχεια το ιδιο,δλδ να πηγαινουμε μαζι σε ολα τα πατηματα(αντε κ σε κανα δυο περιπτωσης,μισο φαναρι μπροστα το κουπρα).
πολυ καλο το πουντο,κ ακομα δεν ειναι ετοιμο μιας κ δεν εχει εξατμηση(μονο dp),ουτε κ ιντερκουλερ,με αποτελεσμα ενω εξωτερικη θερμοκρασια ειχε 10 βαθμους,ποτε δεν επεσε η θερμοκρασια εισαγωγης κατω απο 27 βαθμους,κ μετα απο 1-2 πατηματα ειχε φτασει τουσ 38-39 Confused
κατι αλλο που παρατηρησα,ειναι οτι στις γρηγορες αλλαγες,αργουσε να ανοιξει η πεταλουδα,με αποτελεσμα σε καθε αλλαγη να ρολαρει για 5 μετρα με κλειστη πεταλουδα Crying or Very sad του αντρεα το κανει αυτο στις αλλαγες???κ μη νομιζετε οτι εκανα κ τιποτα "θεικες" αλλαγες,μπροστα σε αυτες που κανω στο 207 μου ηταν ταριφαδικες Laughing

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 18:49:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον ειμαι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ οτι αν ειχες διδημο αδελφό...θα ειχατε κανει ΚΟΝΤΡΑ την ωρα της γεννας ...ποιος θα βγει πρωτος!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 18:58:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ δέν είναι fiatclub κύριοι, παρακαλώ να διαγραφεί το πάτημα..πρίν μπεί ο Αντρέας μέσα! Laughing

Πλακά κάνω ντέ..μπράβο για το ξεζούμισμα του Ιταλού λοιπόν!
Δέν μας λές και specs στο περίπου να ξέρουμε τι παίζει;
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 19:13:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Λοιπον ειμαι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ οτι αν ειχες διδημο αδελφό...θα ειχατε κανει ΚΟΝΤΡΑ την ωρα της γεννας ...ποιος θα βγει πρωτος!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 07:38:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Laughing Laughing Laughing
Και θα ήταν ο Βάγγος μισή μύτη μπροστά.... Laughing Laughing Laughing :lLaughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 10:36:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rotfl Rotfl Rotfl
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 21:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ οχι μονο...μπορει να ημουν κ λιγο πιο "μακρυς"(οχι κ 30 cm φυσικα) κ να ημουν κ απο εκει πρωτος... Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 22:26:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
μιας το δικο μου καιει λιγο παραπανω κ η βενζινη εχει φτασει στα υψη,συν του οτι η κατηγορια πλεον εδω γυρω ειναι περιορισμενη(με τα πιο γρηγορα της "κατηγοριας"πατησαμε κ μας βγηκε το ονομα),χθες πηρα το αμαξι του αδερφου να κανω κανενα νταλαβερι Laughing
οποτε κ πατησα με ιμπιζα κουπρα 1.4 DSG,που το συγκεκριμενο παει παααρα πολυ καλα.τελευταια φορα ειχε ανοιξει με 106 σφυρηλατο με κεντ πτ52 με αποτελεσμα να ειναι μαζι,κ στις 5ες να φευγει το κουπρα Twisted evil
εγιναν πολλα πατηματα,απο 1ες ρολ,απο 2ες ρολ,ακομα κ απο 3ες Laughing
το αποτελεσμα ηταν συνεχεια το ιδιο,δλδ να πηγαινουμε μαζι σε ολα τα πατηματα(αντε κ σε κανα δυο περιπτωσης,μισο φαναρι μπροστα το κουπρα).
πολυ καλο το πουντο,κ ακομα δεν ειναι ετοιμο μιας κ δεν εχει εξατμηση(μονο dp),ουτε κ ιντερκουλερ,με αποτελεσμα ενω εξωτερικη θερμοκρασια ειχε 10 βαθμους,ποτε δεν επεσε η θερμοκρασια εισαγωγης κατω απο 27 βαθμους,κ μετα απο 1-2 πατηματα ειχε φτασει τουσ 38-39 Confused
κατι αλλο που παρατηρησα,ειναι οτι στις γρηγορες αλλαγες,αργουσε να ανοιξει η πεταλουδα,με αποτελεσμα σε καθε αλλαγη να ρολαρει για 5 μετρα με κλειστη πεταλουδα Crying or Very sad του αντρεα το κανει αυτο στις αλλαγες???κ μη νομιζετε οτι εκανα κ τιποτα "θεικες" αλλαγες,μπροστα σε αυτες που κανω στο 207 μου ηταν ταριφαδικες Laughing

Δωσε πονο Βαγγο!!
Οχι εμενα δεν μου το κανει στις αλλαγες αυτο απ οτι θυμαμαι.
Tι φοραει το punti?

Punto T-jet TD04.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2011, 06:49:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

andreaspunto έγραψε:
Δωσε πονο Βαγγο!!
Tι φοραει το punti?

ΙΗΙ VL36 Cool αλλα οπως ειπα κ πριν δε φοραει ουτε ιντερκουλερ,ουτε εξατμηση Crying or Very sad κ οχι τιποτα αλλο,αλλα το κανει τουλαχιστον σε μια αλλαγη ταχυτητας,αν οχι σε ολες τις αλλαγες.κ θυμαμαι το εκανε κ απο γνησιο,οταν ηταν καινουριο,οταν ανοιγα με σουζουκια ιγκνις κτλ κτλ Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2011, 08:49:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
andreaspunto έγραψε:
Δωσε πονο Βαγγο!!
Tι φοραει το punti?

ΙΗΙ VL36 Cool αλλα οπως ειπα κ πριν δε φοραει ουτε ιντερκουλερ,ουτε εξατμηση Crying or Very sad κ οχι τιποτα αλλο,αλλα το κανει τουλαχιστον σε μια αλλαγη ταχυτητας,αν οχι σε ολες τις αλλαγες.κ θυμαμαι το εκανε κ απο γνησιο,οταν ηταν καινουριο,οταν ανοιγα με σουζουκια ιγκνις κτλ κτλ Crying or Very sad

Εξατμιση φοραει downpipe απ οτι λες οποτε μια χαρα ειναι.
Intercooler δεν ειναι απαραιτητο το μαμα ειναι επαρκεστατο μεχρι 200+-.

Punto T-jet TD04.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 97, 98, 99, 100  Επόμενη
Σελίδα 98 από 100

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης